into img

Passat Variant

La fel de avansat ca tine.

Centru de servicii

300092 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 13:00

into img

Când succesul prinde contur.

Partea cea mai frumoasă a succesului este momentul în care avem în sfârşit rezultatul în faţa ochilor. Sau când luăm pur şi simplu loc la bordul său. Cu Volkswagen Passat Variant puteţi să faceţi ambele lucruri, pentru că impresionează atât la exterior, cât şi în interior. De aceeaşi părere au fost şi juriile premiilor "Car of the Year" şi "iF Gold" care au desemnat noul Passat Variant ca fiind câştigătorul anului 2015.

Avansat. Ca dumneavoastră.

Gradul de evoluţie este rezultatul propriilor puncte forte și a capacităţii de a le folosi în practică. Passat Variant demonstrează imediat cât de avansat sunteţi. Printre caracteristicile vizibile care atrag cel mai mult atenţia se numără farurile marcante cu LED (dotare opţională disponibilă în oferta Passat Variant),blocurile optice spate cu LED, precum şi linia dinamică a profilului. Un plus de eleganţă este conferit de ampatamentul lung şi consolele scurte.

into img

Infotainment

into img
Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul.

Pentru Passat Variant puteţi alege dintre două sisteme radio şi două sisteme de navigaţie de ultimă generaţie. Optaţi pentru sistemul care corespunde cel mai bine cerinţelor şi dorinţelor dumneavoastră.

Car-Net Guide & Inform

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi extrem de util - la fel şi în maşină. Vă puteţi planifica din timp călătoriile și aveți acces la o varietate de funcții utile prin serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" incluse în oferta Passat Variant.

into img
into img
DYNAUDIO Confidence

Sunete incredibile.

DYNAUDIO este unul dintre cei mai de succes producători de difuzoare High-End, oferind o calitate excelentă a sunetului.

Volkswagen Media Control

Control deplin prin intermediul tabletei.

O noutate la Volkswagen şi pentru prima dată în oferta de echipare pentru modelele Passat este "Volkswagen Media Control".

into img

Sisteme de asistenţă

into img
Telefonie

Apeluri telefonice confortabile şi sigure.

Cu dotările pentru telefoane mobile disponibile opţional în variantele "Comfort" şi "Premium", puteţi fi contactat în siguranță şi atunci când vă aflaţi la drum, pentru că sistemele asigură o calitate excepţională a convorbirilor.

Traffic Jam Assist

Asistență pentru circulaţia în regim stop-and-go.

Traffic Jam Assist vă degrevează întimpul circulaţiei deranjante stop-and-go şi vă ajută în acest mod la evitarea accidentelor tipice ambuteiajelor.

into img
into img
"Area View"

Patru camere vă arată ceea ce se află în jur.

O simplă privire la display-ul sistemului de infotainment este suficientă pentru a vedea zona din jurul maşinii în timp real şi pentru a putea recunoaşte din timp obstacolele.

Emergency Assist

Avertizează în caz de urgenţă medicală.

"Emergency Assist" preia controlul parţial asupra autovehiculului în caz de urgenţă medicală.

into img
into img
"Trailer Assist"

O chestiune de unghiuri.

Sistemul opţional de asistență în manevrarea remorcii "Trailer Assist" preia controlul direcţiei maşinii cu remorcă.

ACC & Front Assist

Relaxare în traficul aglomerat.

La distanţa potrivită, viaţa este mai relaxată. Pentru a reuşi să o mențineți așa şi în traficul aglomerat, Volkswagen Passat Variant este dotat cu sistemulopţional de asistență pentru reglarea automată a distanței ACC, care vă ajută să menţineţi distanţa dorită faţă de vehiculele care se deplasează în faţa dumneavoastră.

into img

Eficienţă

into img
Motoare

Etaloane în ceea ce priveşte eficienţa şi caracterul dinamic.

Motoarele modelului Passat Variant combină agilitatea cu economia, pentru a vă oferi plăcerea condusului.

Multi Collision Brake

Sporeşte siguranţa.

Sistemul Multi Collision Brake, disponibil în dotarea standard, iniţiază automat frânarea maşinii după o coliziune, pentru evitarea coliziunilor secundare - în măsura anumitor limite ale capacităţii sale de funcţionare. Şoferul poate interveni în orice moment pentru a prelua controlul asupra autovehiculului.

into img
into img
Sistemul proactiv de protecţie a pasagerilor

Pregătit pentru situaţii de urgenţă.

Sistemul proactiv de protecţie a pasagerilor, disponibil opţional pentru modelul Volkswagen Passat Variant, poate recunoaşte - în anumite limite ale sistemului - situaţiile periculoase şi poate efectua automat pregătiri pentru accident.

Confort

Confort la condus

Dotări speciale de confort, care transformă fiecare călătorie într-o experienţă plăcută.

Există mai mulţi factori care contribuie la starea de bine la bordul unei maşini, ca de exemplutemperatura perfectă şi sentimentul de a avea în permanenţă totul în câmpul vizual şi sub control.

into img
into img
Head-up-Display

Mereu informat.

Dacă optaţi pentru Head-up display, în câmpul vizual imediat al şoferului veți putea vedea informații relevante pentru condus proiectate pe un display transparent.

Easy Open

Vă dă o mână de ajutor când mâinile dumneavoastră sunt ocupate.

Reale calităţi de manager. Cu întâlniri de afaceri sau cumpărături, ziua dumneavoastră are nevoie întotdeauna de o organizare perfectă. Ceea ce este nemaipomenit este faptul că noul Passat Variant vă poate ajuta în acest sens în fiecare clipă.

into img
into img
Active Info Display

Tehnologia potrivită.

Active Info Display permite redarea variabilă a informaţiilor importante, pe un display color de dimensiuni generoase.

Sistemul de climatizare "Climatronic"

În funcţie de necesităţile dumneavoastră.

La starea dumneavoastră de bine contribuiesistemul de climatizare "Climatronic", cu reglaje pe 3 zone, dotare standard pentru linia de echipare Highline care poate fi comandată ca dotare opţională pentru celelalte versiuni de echipare.

into img
into img
Pachete de piele ecologică

Optaţi pentru eleganţă atemporală.

Gusturile alese sunt atestate de variantele de echipare cu pachete de piele ecologică, disponibile la cerere în oferta Passat Variant pentru versiunile Comfortline şi Highline.

Scaunul ergoComfort

Locuri şi mai confortabile.

La bordul modelului Volkswagen Passat Variant staţi confortabil şi vă protejaţi spatele, cu scaunul pentru șofer ergoComfort inclus în echiparea standard a versiunilor Passat Variant Comfortline şi Highline.

into img

R-Line

into img
R-Line "Exterior"

Toate semnele indică sportivitate.

Echiparea R-Line "Exterior" pentru modelul Passat Variant transmit sportivitate pură.

R-Line "Interior"

Nicio urmă de reţinere

În habitaclu, R-Line "Interior" se impune încrezător.

into img