into img

Passat

La fel de avansat ca tine.

Centru de servicii

300092 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 13:00

Ofertele pentru noul Volkswagen Passat

into img

Ofertele VW Passat la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?
into img

Când succesul prinde contur.

Partea cea mai frumoasă a succesului este momentul în care avem în sfârşit rezultatul în faţa ochilor. Sau când luăm pur şi simplu loc la bordul său. Cu Volkswagen Passat Variant puteţi să faceţi ambele lucruri, pentru că impresionează atât la exterior, cât şi în interior. De aceeaşi părere au fost şi juriile premiilor "Car of the Year" şi "iF Gold" care au desemnat noul Passat Variant ca fiind câştigătorul anului 2015.

Avansat. Ca dumneavoastră.

Gradul de evoluţie este rezultatul propriilor puncte forte și a capacităţii de a le folosi în practică. Passat Variant demonstrează imediat cât de avansat sunteţi. Printre caracteristicile vizibile care atrag cel mai mult atenţia se numără farurile marcante cu LED (dotare opţională disponibilă în oferta Passat Variant),blocurile optice spate cu LED, precum şi linia dinamică a profilului. Un plus de eleganţă este conferit de ampatamentul lung şi consolele scurte.

into img

Infotainment

into img
Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul.

Pentru Passat puteţi alege dintre două sisteme radio şi două sisteme de navigaţie de ultimă generaţie disponibile în oferta VW Passat

Car-Net Guide & Inform

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul este extrem de util - la fel şi în maşină. Puteţi planifica din timp călătoriile iar cu serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" aveți la dispoziție o varietate de funcţii care vor face drumul ușor și plăcut.

into img
into img
DYNAUDIO Confidence

Înconjurat de sunet High-End.

Volkswagen Passat este echipat cu sistem marca DYNAUDIO, unul dintre cei mai de succes producători de difuzoare High-End.

App-Connect

De pe smartphone pe afişajul sistemului radio.

Car-Net App-Connect* permite acum operarea unor aplicaţii certificate pentru smartphone prin intermediul ecranului tactil al sistemului Infotainment disponibil ca variantă opţională în oferta VW Passat.

into img
into img
Telefonie

Apeluri telefonice confortabile şi sigure.

Cu sistemul pentru telefoane mobile disponibil opţional în oferta VW Passat în variantele "Comfort" şi "Premium", puteţi fi contactat şi atunci când vă aflaţi la drum. Sistemul asigură o calitate excepţională a convorbirilor.

Comandă vocală

Vorbele simplifică multe situaţii.

Prin sistemul de navigație "Discover Media" puteţi accesa funcțiile media și de navigație ale automobilului prin comandă vocală.

into img
into img
Volkswagen Media Control

Control deplin prin intermediul tabletei.

O noutate la Volkswagen şi pentru prima dată în oferta de echipare pentru modelul VW Passat este opțiunea "Volkswagen Media Control".

Ofertele VW Passat la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?
into img

Sisteme de asistenţă

Traffic Jam Assist

Asistență pentru circulaţia în regim stop-and-go.

Traffic Jam Assist vă degrevează întimpul circulaţiei deranjante stop-and-go şi vă ajută în acest mod la evitarea accidentelor tipice ambuteiajelor.

into img
into img
"Area View"

Privire de ansamblu pentru uşurarea manevrelor.

O simplă privire la display-ul sistemului de infotainment este suficientă pentru a vedea zona din jurul maşinii în timp real şi pentru a putea recunoaşte din timp obstacolele.

Emergency Assist

Avertizează în caz de urgenţă medicală.

"Emergency Assist" preia controlul parţial asupra autovehiculului în caz de urgenţă medicală.

into img
into img
"Trailer Assist"

O problemă de unghiuri.

Asistentul opţional de manevrare a remorcii "Trailer Assist" preia controlul direcţiei maşinii cu remorcă.

ACC & Front Assist

Poate împiedica sau ameliora o coliziune cu autovehiculul aflat în faţă.

La distanţa potrivită, viaţa este mai relaxată. Pentru a reuşi să o mențineți așa şi în traficul aglomerat, Volkswagen Passat Variant este dotat cu sistemulopţional de asistență pentru reglarea automată a distanței ACC, care vă ajută să menţineţi distanţa dorită faţă de vehiculele care se deplasează în faţa dumneavoastră.

into img
into img
"Park Assist"

Parcare fără efort.

Sistemul de asistență pentru parcare "Park Assist" are, în limitele posibilităţilortehnice, capacitatea de a direcţiona automat maşina pe locurile de parcare paralele sau perpendiculare, identificând în prealabil spaţiile potrivite ca dimensiune.

Pedestrian Assist

Protecţia mai bună a pietonilor.

Funcţia de recunoaştere a pietonilor "Pedestrian Assist" este o extensie a sistemului de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" cu funcţie de frânare de urgenţă City.

into img
into img

Ofertele VW Passat la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?
Eficienţă

into img
Motoare

Etaloane în ceea ce priveşte eficienţa şi caracterul dinamic.

Motorul noului Volkswagen Passat combină perfect dinamica şi economia.

Multi Collision Brake

Sporeşte siguranţa.

Sistemul Multi Collision Brake, disponibil în dotarea standard, iniţiază automat frânarea maşinii după o coliziune, pentru evitarea coliziunilor secundare - în măsura anumitor limite ale capacităţii sale de funcţionare. Şoferul poate interveni în orice moment pentru a prelua controlul asupra autovehiculului.

into img
into img
Sistemul proactiv de protecţie a pasagerilor

Pregătit pentru situaţii de urgenţă.

Sistemul proactiv de protecţie a pasagerilor, disponibil opţional pentru modelul VW Passat, poate recunoaşte - în anumite limite ale sistemului - situaţiile periculoase şi poate efectua automat pregătiri pentru accident.

Ofertele VW Passat la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?
into img

Confort

Direcţia progresivă

Sistem progresiv de direcție pentru dinamism şi o direcţie confortabilă.

Sistemul asigură un comportament optimizat pe drumurile virajate şi un bun control în timpul condusului sportiv.

into img
into img
Head-up-Display

Mereu informat.

Dacă optaţi pentru Head-up display, în câmpul vizual imediat al şoferului veți putea vedea informații relevante pentru condus proiectate pe un display transparent.

Active Info Display

Tehnologia potrivită.

Opțiunea Active Info Display permite redarea variabilă a informaţiilor importante, pe un display color de dimensiuni generoase.

into img
into img
Sistemul de climatizare "Climatronic"

În funcţie de necesităţile dumneavoastră.

La starea dumneavoastră de bine va contribui și sistemul de climatizare "Climatronic", cu reglaje pe 3 zone. Sistemul este dotare standard pentru linia de echipare Highline şi poate fi comandat ca dotare opţională pentru celelalte versiuni de echipare.

Scaunul ergoComfort

Locuri şi mai confortabile.

În noul VW Passat staţi comod şi vă protejaţi spatele, cu scaunul pentru șofer ergoComfort inclus în echiparea standard a versiunilor Passat Comfortline şi Highline.

into img
into img

Ofertele VW Passat la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?
R-Line

into img
R-Line "Exterior"

Toate semnele indică sportivitate.

Echiparea R-Line "Exterior" pentru modelul Passat transmit sportivitate pură.

R-Line "Interior"

Nicio urmă de modestie.

În habitaclu, R-Line "Interior" se impune încrezător. Încă de la deschiderea portierei atrag atenţia ornamentele de prag "R-Line" cu emblemă în partea din faţă, precum şi pedalele din oţel inoxidabil.

into img
into img

Ofertele VW Passat la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?