into img

Noul Polo

Noul Polo are grijă de dumneavoastră din toate punctele de vedere.

Centru de servicii

300092 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 13:00

Ofertele pentru noul Volkswagen Polo 2018

into img

Ofertele VW Polo la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?
Dotări şi Design

Noul Polo: fiabil, sigur şi sportiv. Cu limbajul său clar al formelor şi cu liniile sale elegant, a găsit echilibrul perfect între design şi funcţionalitate, impresionând cu dotări confortabile, sigure şi moderne. Pe scurt: Polo stârneşte imediat dorinţa de a-l conduce.

Protejat. Stilat.

Noul Polo are grijă de dumneavoastră din toate punctele de vedere. Dispunând de şi mai multe sisteme de asistenţă decât modelul precedent, Polo este "atent" la tot ceea ce se întâmplă în jurul maşinii. Deşi, cel mai interesant este chiar el însuşi, cu designul său nou, cu linia profilului coborâtă, cu contururi dinamice şi faruri cu design nou. În fiecare călătorie.

Exterior

Daţi dovadă de stil

Noul Polo este sportiv şi are o personalitate puternică. Partea sa frontală pare şi mai dinamică, datorită capotei alungite a motorului, iar liniile orizontale o fac să pară chiar şi mai lată. Alura sportivă, dimensiunile compacte şi consolele scurte sunt semnele senzaţiilor speciale pe care le vor trăi cei care vor conduce această maşină.

into img
into img
Interior

Mai mult spaţiu pentru confortul dumneavoastră.

Printre dotările speciale ale modelului Polo se numără iluminarea ambientală, scaunele cu suport lombar opţional, precum şi inserţiile decorative. De asemenea, Polo a crescut, ceea ce înseamnă mai mult spaţiu la cap şi la picioare pentru şofer, pasagerul din faţă şi pentru pasagerii din spate.

Lumini

Pregătit pentru atât de multă strălucire?

Veţi savura din plin acest aspect: noul Polo străluceşte cu luminile sale de zi cu LED, incluse în dotarea standard, alături de farurile cu halogen. Opţional, puteţi accentua şi mai mult designul sport al automobilului dumneavoastră Polo, cu farurile cu LED şi cu blocurile optice spate cu LED.

into img
into img
Jante

Arată bine pentru dumneavoastră: gama de jante disponibile pentru Polo.

Jantele cu care automobilul dumneavoastră Polo arată cel mai bine sunt o chestiune care ţine strict de gusturile dumneavoastră. De aceea, vă oferim o gamă atractivă de jante din oţel şi din aliaj uşor, cu care îi puteţi conferi automobilului dumneavoastră Polo o notă personală, pe gustul dumneavoastră.

Ofertele VW Polo la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?
into img

Multimedia

Poate că sunteţi nevoit să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi sau aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: Polo vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

Radio

Dacă doriţi, puteţi să ascultaţi doar radio.

Dar dacă vă place să ascultaţi muzică în timp ce conduceţi, dar doriţi totodată să fiţi mereu informat şi să nu renunţaţi la confort, atunci veţi fi încântat de cele două sisteme radio care vă stau la dispoziţie.

into img
into img

Ofertele VW Polo la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?
Sisteme de asistenţă

Confort

Tehnologie