into img

Noul T-Cross

SUV-ul flexibil care se adaptează dorinţelor dumneavoastră.

T-Cross este un allrounder absolut: impresionează cu designul său marcant şi dinamic, dar şi cu flexibilitatea sa. Acest automobil vă oferă mai multă libertate, pentru aventuri spontane, călătorii mai îndelungate sau pentru provocările cotidianului, punându-vă la dispoziţie numeroase posibilităţi de individualizare.

Centru de servicii

300092 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 13:00

Ofertele

into img

Ofertele Autoclub

Beneficiază de o reducere de 3.000 de Euro pentru Tiguan și Tiguan Allspace TDI în limita stocului disponibil!

T-Cross

Special. Din toate punctele de vedere.

Lăsaţi-vă cuprins de pasiunea unui automobil care nu poate fi încadrat în nicio preconcepţie. Un automobil special, din toate punctele de vedere. Exact ca dumneavoastră.

into img

Design

Iată cât de special poate deveni cotidianul.

Avantaje peste avantaje: T-Cross este extrem de practic şi adaptabil. Datorită designului său de crossover, a posibilităţilor variate de individualizare şi a caracterului practic în cotidian, acest model oferă combinaţia optimă între variabilitate şi dimensiuni compacte. Pe scurt: este însoţitorul perfect în aproape orice fel de aventură.

into img
Exterior

Design de crossover, cu alură marcantă.

T-Cross îşi îmbină caracterul urban cu designul funcţional. Capota alungită a motorului şi grila lată a radiatorului îi conferă modelului o personalitate foarte puternică. Cu caroseria sa atractivă, allrounder-ul arată bine în orice circumstanţă: în oraş, în cotidian şi în off-road.

Interior

Cu o personalitate la fel de puternică pe cât este şi personalitatea ta.

Printre dotările speciale de la interior se numără iluminarea ambientală, scaunele de calitate superioară, acoperite cu material textil, precum şi pachetul Design opţional, disponibil în trei variante. Dotările de la interior oferă confort optim şi pot fi, de asemenea, personalizate.

into img
into img
Luminile

Argumente strălucitoare. Încă de la prima privire.

Cu luminile sale de zi cu LED şi cu farurile cu halogen, incluse în dotarea standard, SUV-ul urban T-Cross se prezintă mereu în cea mai bună lumină. Linia de echipare Style include şi farurile cu LED.

Jantele

Design şi stabilitate: gama de jante disponibile pentru T-Cross.

De dumneavoastră depinde care vor fi jantele prin care vă veţi pune în valoare automobilul T-Cross. Pentru că gama largă de modele extraordinare de jante disponibile* vă va îngreuna decizia: jantele din aliaj uşor cu dimensiuni între 16 şi 18 inchi îi conferă automobilului dumneavoastră T-Cross o personalitate aparte, ca de exemplu, jantele Nevada** de 18 inchi cu finisaj negru gloss.

Automobilele noastre sunt dotate, in echiparea standard, cu anvelope de vară. În România, începând cu 01.11.2011, sunteți obligați prin lege, ca în condiții de polei, zăpadă, gheață sau brumă, să echipați mașina cu anvelope de iarnă.
** Aceste jante din aliaj ușor sunt oferite de divizia Volkswagen R.

into img

Coloraţi-vă viaţa!

Capacitatea de transformare a modelului T-Cross este fără egal: pachetele opţionale de Design Black, Energetic Orange şi Bambus Garden Green, disponibile începând cu linia de echipare Life, îi conferă maşinii un look avangardist inconfundabil.

into img
Pachetul de Design Energetic Orange

Adaptaţi interiorul gusturilor dumneavoastră.

Pachetul opţional de Design Energetic Orange va atrage, fără doar şi poate, toate privirile. Cu mix-ul coloristic reuşit al decorului Energetic Orange şi gri, T-Cross devine un avangardist absolut al stilului.

Pachetul de Design Black

Alegeți look-ul individual pentru interiorul dumneavoastră.

Vă plac culorile simple şi stilul sportiv? Atunci, pachetul opţional de Design Black vi se potriveşte perfect. Accentele aparte de la interior, precum elementele de decor negre gloss şi gri, vor transforma fiecare călătorie într-o experienţă memorabilă.

into img
into img
Pachetul de Design Bambus Garden

E un interior adaptat exact gusturilor dumneavoastră? Sigur, poftiţi!

Mix-ul de culoare face diferenţa: optaţi pentru accentele de culoare preferate la interiorul modelului T-Cross. Cu secţiunile centrale şi cele interioare ale scaunelor acoperite cu tapiţerie turcoaz, portocalie şi Platinum Grey, precum şi cu decorul rafinat negru şi gri, interiorul va deveni cu adevărat deosebit.

Se adaptează celor care nu vor să se adapteze.

Optaţi pentru una dintre cele trei linii de echipare, T-Cross, Life şi Style, şi adaptaţi automobilul la preferinţele şi necesităţile dumneavoastră personale. Indiferent de ceea ce veţi alege, oricare dintre liniile de echipare vă va oferi calitate şi confort.

Style

Confort vizibil şi palpabil.

T-Cross dotat cu linia de echipare Style oferă un nivel ridicat de confort şi numeroase dotări incluse în dotarea standard, ca de exemplu, farurile cu LED, asistentul pentru parcare, scaunele Sport-Confort şi jantele din aliaj uşor de 17 inchi.

into img
into img
Life

Luaţi loc şi savuraţi.

În interiorul dotat cu linia de echipare Life, vă veţi simţi excelent, încă din prima clipă: funcţiile şi dotările speciale, precum sistemul de climatizare, portbagajul mare, volanul multifuncţional, precum şi afişajul multifuncţional Plus transformă fiecare călătorie într-o experienţă specială şi confortabilă.

Spontaneitatea este oricând un plan excelent.

Sunteţi genul spontan? Atunci, T-Cross este însoţitorul dumneavoastră perfect. Datorită spătarului rabatabil al scaunului din partea dreaptă, dar şi a banchetei glisante, acest automobil este foarte spaţios şi se adaptează flexibil dorinţelor dumneavoastră. Bordul digital: afişajul modern şi inovator Active Info Display vă ţine la curent cu toate informaţiile importante, precum datele călătoriilor şi reprezentări grafice ale sistemelor de asistență a şoferului

"Trailer Assist"

Manevrare fără nervi.

La mersul în marşarier cu remorcă, cei fără exerciţiu trebuie să-şi schimbe complet unghiul de vedere pentru a putea manevra corect maşina şi remorca.

into img
into img
"Lane Assist"

Mereu pe calea cea bună.

Mai ales la drum lung sau pe rute monotone, concentrarea şoferului poate să scadă. La părăsirea neintenţionată a benzii de rulare,sistemul de asistență pentru menţinerea benzii de rulare Lane Assist vă avertizează şi poate interveni pentru a corecta direcția.

Eficienţă

Puterea de tracţiune

Dacă doriţi să puneţi mai mult în mişcare.

Volkswagen Tiguan nu se caracterizează doar prin puterea sa mare de atracţie, ci şi prin puterea sa de tracţiune ridicată. SUV-ul acesta compact poate tracta sarcini de până la 2,5 tone (cu frâne, la o înclinare de 12%¹), în funcţie de motorizare.

into img
into img
ACT - Sistemul de management activ al cilindrilor

Nu consuma mai mult decât este necesar.

Sistemul ACT de management activ al cilindrilor optimizează eficacitatea motorului, dezactivând doi cilindri poziționați central, în situaţiile în care se impune o putere mai redusă a motorului.

4MOTION Active Control

Echilibrat.

La Tiguan, cele mai variate condiţii meteo şi călătoriile pe teren dificil fac pur şi simplu parte din plăcerea condusului, mai ales dacă echipaţi maşina cu un motor cu tracţiune 4MOTION. Iar pentru ca în astfel de situaţii toate sistemele să se poată adapta şi mai bine condiţiilor, vă este oferit şi sistemul 4MOTION Active Control, pe care îl puteţi utiliza prin intermediul comutatorului rotativ cu tastă.

into img
into img
4MOTION

Stabilitate.

Volkswagen Tiguan este disponibil opţional cu 4MOTION. Aceasta înseamnă: tracţiune integrală permanentă de ultimă generaţie, care permite distribuirea cuplului la fiecare roată în parte în funcţie de necesar.

Confort

Head-up-Display

Mereu informat.

Dacă alegeți la noul Tiguan opțiunea de Head-up display (disponibilă în configurator Tiguan), atunci în câmpul vizual imediat al şoferului, pe un display transparent, vor fi proiectate informaţii relevante pentru condus.

into img
into img
Active Info Display

Cu tehnologia potrivită.

La Volkswagen Tiguan, Active Info Display este inclus în dotarea standard pentru linia de echipare Highline. Permite redarea variabilă a informaţiilor importante pe un display color de dimensiuni generoase.

Siguranţă şi confort

Mai multă relaxare.

Luaţi loc într-un SUV care, graţie numeroaselor funcţii şi dotări de care dispune, vă va da un sentiment liniştitor de siguranţă.

into img