into img

Tiguan

Atractiv. Inovator.

Centru de servicii

300092 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 13:00

into img

Lasă o impresie puternică.

Contururi clare, linii bine definite: Cu designul său marcant, noul Tiguan se prezintă cu o alură plină de forţă. O apariție care promite multe. Iar Tiguan nu rămâne dator. Numeroase elemente de design continuă cu coerență noul limbaj al formelor şi la interior. Graţie serviciilor de conectivitate disponibile, vă aflaţi întotdeauna în pole-position, inclusiv pe autostrada informaţiilor. Cu tehnologiile sale de ultimă oră, posibilităţile variate de personalizare şi caracteristicile dinamice excelente, Volkswagen Tiguan vă susţine în tot ceea ce doriţi să realizaţi - indiferent dacă drumul într-acolo este off-road, on-road sau on-line.

Galerie de imagini

Infotainment

Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul

Tiguan garantează entertainment de cea mai bună calitate, pe toate drumurile. Iar aceasta nu se datorează doar calităţilor sale de off-road. Convingeţi-vă.

into img
into img
Lane Assist

Pe drumul cel bun. Inclusiv pe şosea.

Drum lung monoton, benzi de rulare care se îngustează şi şosele strâmte: în astfel de situaţii, concentrarea şoferului scade. De aceea, asistentul de menţinere a benzii de rulare Lane Assist vă ajută să monitorizaţi mai bine astfel de situaţii de deplasare şi să reduceţi la minimum riscurile.

Sisteme de asistenţă

Eficienţă

Confort