into img

SEAT Alhambra

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

SEAT Alhambra

into img

Vrei să afli mai mult?Dimensiunile potrivite

SEAT-ul Alhambra îşi arată dimensiunea din orice perspectivă: din exterior, din interior şi, bineînteles, la capitolul design. Din prima privire îţi dai seama de spaţiul pe care îl oferă şi în acelaşi timp caracterul său dinamic îl fac unul dintre puţinele monovolume cu o prezenţă puternică şi sportivă. Liniile sale clare, forma ascuţită a capotei şi grila frontală caracteristică îl fac să fie un adevărat SEAT.

DESIGN

Dimensiunea potrivită

SEAT-ul Alhambra îşi arată dimensiunea din orice perspectivă: din exterior, din interior şi, bineînteles, la capitolul design. Din prima privire îţi dai seama de spaţiul pe care îl oferă şi în acelaşi timp caracterul său dinamic îl fac unul dintre puţinele monovolume cu o prezenţă puternică şi sportivă. Spaţiul interior este primitor pentru până la şapte pasageri, iar volumul de încărcare de până la 2.430 litri îl transformă într-un adevărat ajutor la transport.

into img
into img
EXTERIOR

Mai mult sport pentru familie

Proporţile sportive ale SEAT-ului Alhambra, liniile sale clare şi pasajele caracteristice ale roţilor îi conferă un aspect suveran, nemaiîntâlnit în acest segment. Spoilerul plafon, hayonul decupat adânc şi inconfundabilele stopuri LED domină partea din spate. Împreună cu forma ascuţită a capotei şi grila frontală caracteristică, Alhambra este un adevărat SEAT.

ROŢI

Totul se învârte în jurul stilului

Alege dintr-o varietate de jante de aliaj care îmbunătăţesc aspectul şi performanţele SEAT-ului Alhambra şi îl personalizează după preferinţele tale. Gama include dimensiuni de până la 18˝.

into img
into img
INTERIOR

Descoperă plăcerea condusului

Interiorul modern include numeroase posibilităţi de depozitare şi până la şapte scaune complete, iar pentru şofer scaunul este dotat cu funcţie de masaj şi memorie. În varianta cu cinci locuri portbagajul dispune de 955 litri, iar cu bancheta spate rabatată ajunge până la 2.430 litri.

FUNCŢIE DE RABATARE "EASY-FOLD"

VERSATIL ÎN 32 DE VARIANTE.

Mulţumită sistemului "Easy-Fold" toate cele şase scaune ale SEAT-ului Alhambra sunt rabatabile individual. Astfel poţi aranja scaunele într-una dintre cele 32 de varinate posibile, alegând-o pe care potrivită ţie şi familiei tale la momentul respectiv.

into img
into img
TRAPĂ PANORAMICĂ

Lasă soarele să intre

Trapa panoramică electrică lasă să intre soarele sau o briză răcoritoare în SEAT-ul Alhambra, printr-o simplă apăsare de buton. Este o dotare ideală pentru o plimbare de vară cu familia. Astfel, ai vremea bună şi direct în maşină.

Planşa de bord:

Tot ce ai nevoie, la îndemâna ta

into img
into img

Trapă panoramică:

Lasă la drum soarele să intre

Farurile:

Bi-xenon adaptiv pentru vizibilitate optimă

into img
into img

Interior:

Fă-te comod în SEAT-ul Alhambra

Oglinzi retrovizoare:

Oglinzi încălzite, reglabile electric pentru mai mult confort şi mai multă siguranţă

into img
into img

Spaţiu de încărcare:

Nenumărate soluţii pentru bagajele tale

Alhambra:

Mai atractivă ca niciodată, mai bună ca oricând

into img
into img

Vrei să afli mai mult?Tehnologie

SEAT-ul Alhambra oferă tehnologie din plin, dar şi distracţie. Cu sistemele de infotainment şi sistemele de siguranţă activă şi pasivă, poţi transforma fiecare călătorie cu familia într-o experienţă confortabilă şi distractivă. Şoseaua te aşteaptă!

TEHNOLOGIE

MAI MULT SPAȚIU PENTRU TEHNOLOGIE

Spațiosul SEAT Alhambra este și la capitolul tehnologie extrem de generos: cu multiple sisteme de infotainment și de siguranță activă și pasivă. De la sistemul de tracțiune 4x4, asistența pentru unghiul mort și până la funcția de masaj a scaunului șoferului, toate fac fiecare călătorie cu familia mai confortabilă și mai distractivă.

into img
into img
SEAT MEDIA SYSTEM PLUS

Coloana sonoră a călătoriei

Totul este afisat pe un ecran în SEAT-ul tău Alhambra, cu Media System Plus cu ecran color de 6,5˝ şi CD/MP3-Player cu card SD şi conectare USB. Savurează coloana sonoră a călătoriei tale prin cele opt difuzoare de calitate.

FARURI BI-XENON

Iluminare intensă

Farurile bi-xenon nu doar arată superb, ci lumina clară şi intensă pe care o dau este foarte asemănătoare cu lumina naturală. Astfel becurile econome obosesc mai puţin ochii tăi.

into img
into img
FUNCŢIE DE MASAJ

Relaxare printr-o apăsare de buton

Pentru confortul tău la condus, SEAT-ul Alhambra dispune de scaunul șoferului încălzit și cu funcție de masaj. Prin funcţia mecanică de masaj se obţine o susţinere optimă a zonei lombare, o relaxare a coloanei vertebrale, precum şi o circulaţie îmbunătăţită la picioare. Pe scurt, te face să te simţi bine.

ASISTENŢĂ LA PARCARE

Serviciul tău personal de parcare

Cu asistenţa la parcare găseşti mereu locul de parcare potrivit. SEAT-ul Alhambra manevrează prin servodirecţia automată în unghiul perfect pentru locul de parcare găsit. Iar dacă preferi să parchezi singur, vei primi asistenţă optică prin camera video pentru marşarier când vrei să dai cu spatele.

into img
into img
HIGHLIGHTS

KESSY

Cu sistemul KESSY de deschidere şi pornire fără cheie, poţi deschide portierele fără a scoate cheia din buzunar. Când te apropii la aproximativ 1,5 metri de SEAT Alhambra, acesta se descuie automat.

HIGHLIGHTS

TREN DE RULARE ADAPTIV

Patru senzori independenţi analizează starea carosabilului şi adaptează trenul de rulare precis la condiţiile de drum. Pentru a optimiza comportamentul de rulare amortizoarele SEAT-ului Alhambra se reglează individual automat.

into img
into img
HIGHLIGHTS

EASY-FOLD-SYSTEM

Pentru a obţine mai mult spaţiu de încărcare în SEAT-ul Alhambra nu mai este nevoie să demontezi scaunele. Cele două rânduri de scaune din spate şi scaunul pasagerului se pot plia complet în podea datorită sistemului Easy-Fold. Astfel obţii un volum total de până la 2.430 litri.

HIGHLIGHTS

CUTIE DE VITEZE DSG

Cutia de viteze DSG combină confortul unei cutii automate cu agilitatea uneia manuale. Schimbă vitezele prin padelele de pe volan sau lasă sistemul automat eficient să selecteze mereu treapta de viteză ideală şi vei simţi o acceleraţie continuă, fără pierdere de putere.

into img
into img
PORTIERE LATERALE ELECTRICE

Deschis la orice

Portierele laterale electrice de mari dimensiuni fac SEAT-ul Alhambra şi mai versatil. Astfel urcarea şi coborârea din autoturism este la fel de comodă ca şi încărcarea portbagajului, mulţumită hayonului electric. Cu sistemul de deschidere şi pornire "Kessy" descui uşile fără a scoate cheia din buzunar.

SISTEM START-STOP

Deconectează-te din când în când

Cu sistemul Start-Stop poţi reduce uşor consumul de combustibil şi emisiile de noxe. Când autoturismul este "pe liber", motorul se opreşte automat, iar când apeşi ambreajul acesta porneşte automat. Astfel protejezi mediul înconjurător şi portofelul tău.

into img
into img
4DRIVE

Perseverent și adaptabil

Cu sistemul de tracțiune 4Drive, SEAT-ul Alhambra este hotărât. Acesta oferă în situații dificile o experiență de conducere stabilă și plăcută, livrând tracțiunea necesară și agilitate.

Vrei să afli mai mult?into img

Siguranţă

E bine să știi pe ce te poți baza. Mai ales când este vorba despre siguranță la volan.

Siguranţă

Sigur, mai sigur

SEAT-ul Alhambra este dotat cu numeroase sisteme de siguranță activă și pasivă. Astfel, călătoriile cu cei dragi sunt mai sigure. SEAT-ul Alhambra este un membru al familiei pe care te poţi baza.

into img
into img
ASISTENȚĂ LA UNGHIUL MORT

Bucură-te de o experiență de conducere relaxată

Cu sistemul practic de asistență la unghiul mort schimbarea benzilor devine mai relaxantă. Un semnal optic în oglinda retrovizoare te atenționează dacă un autovehicul se apropie în unghiul tău mort. Cu această dotare de siguranță poți savura fiecare călătorie.

LANE ASSIST

Nu mai devia de la drum

Sistemul Lane Assist poate preveni o cauză frecventă a accidentelor, prin recunoaşterea marcajelor de pe carosabil. Când acesta detectează că ai depăşit, neintenţionat, banda de circulaţie, emite un semnal acustic şi vizual şi virează uşor înapoi. Este un fel de înger păzitor hightech.

into img
into img
DETECTOR OBOSEALĂ

Acordă-ți o pauză

Detectorul de oboseală determină pe baza mișcărilor volanului dacă șoferul este prea obosit. Când recunoaște un șofer somnoros, sistemul emite un semnal de atenționare și recomandă o pauză.

7 AIRBAGURI

De șapte ori mai sigur

În SEAT-ul Alhambra cele șapte airbaguri îți dau sentimentul plăcut de a te știi mereu protejat optim. Beneficiezi de: două airbaguri frontale și laterale pentru șofer și pasagerul din dreapta, un airbag-genunchi pentru şofer, precum și două airbaguri cap față și spate.

into img
into img
EXTRA

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE

Această dotare practică utilizează o cameră video pentru a recunoaşte semnele de circulaţie, care apoi sunt afişate pe display. În felul acesta ai mereu totul la vedere.

EXTRA

ISOFIX

SEAT-ul Alhambra este prevăzut cu sistemul de prindere al scaunelor pentru copii ISOFIX, ce permite montarea rapidă și sigură a trei scaune pentru copii pe bancheta din spate. Astfel, sunt cei mici protejați optim.

into img
into img
EXTRA

SISTEM DE FRÂNARE MULTICOLIZIUNE

Dacă se ajunge totuși la un accident, se activează sistemul de frânare multicoliziune. Acesta oprește automat SEAT-ul Alhambra pentru a preveni eventuale coliziuni secundare cu alte obstacole sau alte autovehicule.

Funcţie de reglare a distanţei de iluminare - Abordează următoarea curbă în siguranță

Funcţia de reglare a distanţei de iluminare, ca parte a farurilor adaptive bi-xenon, urmărește mișcările de volan și iluminează mai bine curbele. Astfel, poți identifica din timp succesiunea curbelor sau eventualele obstacole și ai mai mult timp pentru a reacționa la o situație critică.

into img
into img

Vrei să afli mai mult?Accesorii

SEAT-ul Alhambra vine deja cu pachet variat de dotări, dar bineînteles că îl poţi adapta după dorinţele tale cu o gamă largă de accesorii originale® SEAT. Fie că optezi pentru detalii individuale, soluţii inteligente de stocare sau accesorii utile, poţi personaliza SEAT-ul tău Alhambra.

ACCESORII ORIGINALE® SEAT

Pentru SEAT-ul tău complet personalizat

Personalizează complet SEAT-ul tău Alhambra utilizând gama diversă de accesorii originale® SEAT Alhambra. Lasă-te inspirat și alege dintre propunerile sportive, practice și confortabile, cele care se potrivesc cel mai bine ție și SEAT-ului tău Alhambra.

into img
into img
SOLUŢII DE TRANSPORT

GRILAJ DESPĂRŢITOR

Grilajul separă zona de pasageri de cea de depozitare şi previne alunecarea în faţă a bagajelor. Se poate monta şi demonta simplu şi rapid, în doar câteva mişcări.

SOLUŢII DE TRANSPORT

PODEA DUBLĂ

Podeaua dublă îţi permite să utilizezi optim spaţiul de depozitare al SEAT-ului Alhambra. Suprafaţa plană de încărcare asigură confort suplimentar.

into img
into img
SOLUŢII DE TRANSPORT

TĂVIŢĂ PORTBAGAJ

Practică şi versatilă: tăviţa de portbagaj protejează prin bordura ridicată portbagajul de mizerie şi scurgeri de lichide. Este rezistentă la acid, lavabilă şi anti-derapantă.

TRANSPORT

Soluții pentru bagajele tale

Pentru vacanță, timp liber sau sport: cu soluțiile de transport de la SEAT, ai mereu cu tine tot ce e important. Barele transversale sunt baza pentru alte accesorii de transport, de exemplu: suportul practic de bicicletă.

into img
into img
PERFORMANȚĂ

Caracter sportiv

Accentuează caracterul sportiv al automobilului tău cu accesoriile originale® SEAT. Ornamentele sport, kit-urile aerodinamice, pedalele sport și multe altele, cresc pulsul oricărui șofer.

JANTE DE ALIAJ

De la elegant la sportiv

Indiferent dacă preferi un aspect sportiv sau elegant, jantele de aliaj din gama de accesorii originale SEAT îți pot oferi designul potrivit gusturilor tale.

into img
into img
INFOTAINMENT

Tehnologie în pas cu prezentul

La SEAT tehnologia modernă nu se regăsește doar sub capotă, ci și în habitaclu. Astfel, adaptorul pentru smartphone și music player asigură conectivitate pe mai multe planuri. Cu sistemul Bluetooth te poți concentra la trafic în timp ce vorbești la telefon, iar sistemele de navigație îți arată cel mai scurt drum către destinația ta.

PROTECȚIE

Detaliile fac diferența

Pentru a păstra, mai mult timp, aspectul de mașină nouă al SEAT-ului tău - chiar dacă ați parcurs mai mulți kilometri împreună, poți folosi covorașul de portbagaj pentru a-l menține curat, iar covorașele textile pentru a feri habitaclul de murdărie. La exterior, apărătoarele de noroi protejează caroseria de praful și pietrele aruncate în timpul rulării.

into img
into img
ELEMENTE EXTERIOR

O apariţie elegantă

Este suficient să vezi odată un SEAT Alhambra pentru a te convinge că se deosebeşte clar de ceilalţi. Ies imediat în evidenţă stilul şi designul impozantului autoturism de familie. Devine şi mai impresionant cu accesoriile originale SEAT potrivite, cum ar fi: ornamentele pentru oglinzi cromate. Ele adaugă SEAT-ului Alhambra acel ceva extra.

SIGURANȚĂ

Sigur la drum

Siguranța ta este prioritară pentru noi. De aceea, nu facem nici un compromis la gama de accesorii originale de siguranță SEAT: de la modernele scaune de copii până la vestele reflectorizante sau lanțurile antiderapante.

into img

Acest site foloseşte cookies. Mai multe informații pot fi găsite în declarația privind protecția datelor.

OK