into img

Amarok

Pickup: Premium. Experiențe: Maxime.

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Amarok

into img

Vrei să afli mai mult?Highlights

Power 'n' Fun.

100% Putere. 100% V6. Intransigentă în teren. Temperamental pe asfalt. Noul Amarok cu motor V6 combina tot ceea ce se așteaptă de la un exclusiv all-rounder din clasa premium: design-masculin, construcție robustă și o mulțime de putere.

into img
into img

Life 'n' Style.

Noul Amarok are tot ce vă puteți dori de la un Pick-up de inaltă fiabilitate cu cea mai largă zona de încărcare din clasa sa. Modelul premium Aventura oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi jante de 20"din aliaj, exclusiv bar sportiv, faruri Bi-Xenon și o mulțime de accesorii cromate.

Cruise 'n' Control.

Noua cabină: confortabilă și modernă. Spațiu pentru tot ce isi dorește inima unui bărbat. Scaunele reglabile pe înălțime individual și ergonomice împreună cu sistemul modern de infotainment garantează pasagerilor un drum relaxant.

into img
into img

Vrei să afli mai mult?Amarok Canyon

Amarok Canyon

Dacă doriţi să supravieţuiţi în sălbăticie, aveţi nevoie de multă forţă. De aceea, noul Amarok Canyon îmbină motorul puternic V6 TDI de 150 kW cu tracţiunea integrală permanentă 4MOTION, cu transmisia automată cu 8 trepte de viteză şi cu sistemul ABS cu setări pentru off-road. De asemenea, noul pick-up premium face oricând o impresie impecabilă, datorită aspectului off-road autentic. Este disponibil, la cerere, şi vopsit în culoarea exterioară metalizată Honey Orange, cu extensii negre la pasajele roţilor şi proiectoare speciale pe plafon.

into img

Acest site foloseşte cookies. Mai multe informații pot fi găsite în declarația privind protecția datelor.

OK