SEAT Arona

SEAT Arona

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Georgia Stroescu

Asistent vânzări

DESIGN

Unii urmează turma. Alții au o abordare diferită. Noul SEAT Arona este city-SUV-ul tău, creat pentru cei curajoși, pentru cei care își urmează propriul drum. Cu o multitudine de dotări personalizabile, îmbină autoturismul de oraș cu stilul SUV. Este aici, gata de acțiune. Tu ești pregătit?

DESIGN EXTERIOR

Încrederea în tine îți stă bine.

De ce să fii reținut? La noul SEAT Arona contează, în primul rând, să te diferențiezi de masă. Farurile Full LED și stopurile LED te ajută să vezi și să fii văzut. Accentele puternice și liniile dinamice te lasă să te exprimi și să arăți grozav între timp.

FARURI FULL LED

E bine să strălucești

Când ai totul sub control trebuie să o arăți. Cu farurile Full LED este mereu în față. Întuneric. Vreme. Cunoaște-ți egalul.

DESIGN INTERIOR

Ești pretențios? Perfect.

Vine un moment în viața ta când vrei mai mult. Mai mult loc pentru nevoile tale. Mai multe dotări high-tech care te susțin. Deci stabilește-ți cerințele. Fii pretențios. Noul SEAT Arona este pregătit.

ILUMINARE AMBIENTALĂ MULTICOLORĂ

Atmosferă. Creată de tine.

Viața poate fi frumoasă, când îți urmezi instinctele. Printr-o apăsare de buton poți schimba iluminarea ambientală, în funcție de starea ta de spirit.

SPAȚIU INTERIOR

Se dovedește că poți avea totul.

Întinde-te. Extinde-te. Mișcă-te. Ia cu tine familia și prietenii sau fă-ți bagajele și pleacă singur la drum. Ai loc pentru toate (și chiar mai mult) în noul tău SEAT Arona City-SUV.

VOLUM PORTBAGAJ

De ce să accepți un compromis?

Există uneori situații în care trebuie să transporți obiecte mari și voluminoase. De aceea, noul SEAT Arona dispune de un portbagaj generos cu un volum de 400 l. Ce poți face cu el? Orice vrei.

Tehnologie

Orice vrei, oricând vrei, oriunde ai fi. Noul tău SEAT Arona dispune de tehnologie care te menține mereu conectat și în control, mulțumită: Full Link, sistemului Kessy – Keyless Entry & Go, iluminării ambientale și încărcătorului wireless. Obișnuiește-te să iei deciziile.

ÎNCĂRCĂTOR WIRELESS CU ANTENĂ GSM INTEGRATĂ

Lumea nu stă pe loc.

Când ești la drum, punând lucrurile în mișcare, trebuie să rămâi mereu conectat. Conectivity Box și încărcătorul wireless îți permit, facil, să ai telefonul mereu încărcat, iar antena GSM integrată se asigură că vei avea mereu semnal.

DISPLAY DE 8″ CU FULL LINK

Acum ești de neoprit.

Conectează tot ce îți place, oriunde și oricând, cu SEAT Full Link și ecranul de 8″. Partajează, ascultă și navighează cu Apple Car Play™, Android Auto™ sau Mirror Link™. Atunci când ai întreaga ta viață la dispoziție, doar cerul este limita.

BeatsAudio™ Soundsystem

Ce asculți? Muzica clasică? Jazz? Sau poate Big Beat? Sistemul BeatsAudio™, cu amplificatorul de 300W, șase difuzoare și un subwoofer calitativ, îți va satisface preferințele. Dă volumul la maxim.

SISTEM KEYLESS ENTRY & GO: KESSY

Cine mai are timp pentru chei? Tu ești preocupat cu deschiderea de noi cărări. Aproprie-te de noul tău SEAT Arona, iar KESSY va descuia automat portiera la atingerea ta. Motorul se va comuta în modul standby, iar tu mai trebuie doar să apeși pe butonul de start pentru a pleca. Asta e tot.

SENZOR DE LUMINĂ ȘI PLOAIE

Conduci în condiții schimbătoare? Senzorii de lumină și de ploaie a noului tău SEAT Arona știu automat când trebuie pornite stergătoarele sau când trebuie comutate farurile pentru traficul din sens opus. Îți dau mai mult timp pentru ceea ce ar trebui să faci de fapt.

INTERIOR DE CALITATE SUPERIOARĂ

Preia conducerea. Relaxat.

Când ești la volan trebuie să ai mereu privirea de ansamblu. Cum ar fi: presiunea în roți și consumul de combustibil, detectorul de oboseală și asistența la parcare. Totul este clar și vizibil afișat pe planșa de bord.

SEAT DRIVE PROFILE

Vrei să schimbi ceva?

Ai vrea să ți se spună cum să conduci? SEAT Drive Profile și SEAT Dual-Ride se adaptează stilului tău de condus. Vrei mai multă putere? Suspensie mai rigidă? Sport sau Eco? SEAT-ul tău Arona este la fel de adaptabil ca și tine. Drumuri bune.

Siguranţă

Siguranța optimă este cea mai importantă. De aceea, la construcția noului SEAT Arona ne-am gândit, în primul rând, la siguranță. Protecția ta este prioritatea noastră.

BLIND-SPOT SENSOR

Îi vezi venind.

Te poți baza pe tehnologia noastră la toate manevrele tale din trafic. Noul tău SEAT Arona dispune de asistență la unghiul mort (Blind-Spot Sensor), care te avertizează în legătura cu autovehiculele care vin din spate, înainte de a schimba banda.

ACC – REGLARE AUTOMATĂ A DISTANȚEI CU FRONT ASSIST

Fii curajos. Ești protejat.

Noul SEAT Arona are unele gadgeturi speciale, cum ar fi sistemul de monitorizare a traficului Front Assist. Când mașina din fața ta frânează brusc, sistemul reacționează imediat și menține o distanță sigură. Sistemul ACC (Adaptive Cruise Control) se asigură că te deplasezi cu o viteză potrivită, astfel poți rămâne concentrat în timpul rulării cu viteză constantă.

ASISTENȚĂ LA UNGHIUL MORT CU REAR CROSS TRAFFIC ALERT

Vrei să ieși dintr-un loc de parcare pe o stradă circulată? Nicio problemă. Asistentul la unghiul mort cu Rear Cross Traffic Alert oprește noul tău SEAT Arona când în spatele tău se află o mașină sau orice alt obiect. Ție îți rămâne doar să stabilești unde vrei să conduci mai departe.

SISTEM DE FRÂNARE MULTICOLIZIUNE

Dacă se ajunge totuși la un accident, se activează sistemul de frânare multicoliziune pentru a preveni eventuale coliziuni secundare. Însă tu ai mereu controlul asupra autoturismului tău. Cu această dublă protecție poți rămâne mereu relaxat.

DETECTOR DE OBOSEALĂ

Chiar și cei mai curajoși au, uneori, nevoie de o pauză. Detectorul de oboseală monitorizează comportamentul de conducere al noului tău SEAT Arona, recunoaște când ești obosit și îți recomandă să iei o pauză.

HILL HOLD ASSIST

Gata de ascensiune? Vei reuși.

Pantele nu sunt o provocare pentru tine. Cu Hill Hold Assist plecarea din rampă este un fleac. Sistemul stochează și înregistrează presiunea în frâne pentru a putea urca orice pantă, oricât de abruptă, fără a folosi frâna de mână.

CAMERĂ VIDEO MARȘARIER CU ASISTENȚĂ LA PARCARE

În cinstea manevrelor inteligente.

Vrei să parchezi cu spatele într-un loc îngust? Noul SEAT Arona nu are nicio problemă cu obstacolele din spate și nici cu șoseaua din față. Camera video pentru marșarier îți afișează pe ecran traiectoria ta și sistemul de asistență la parcare se ocupă de restul pentru tine.

TESTELE DE SIGURANȚĂ EURO NCAP

Calificativ maxim, siguranță maximă.

Ca recunoaștere a siguranței oferite, SEAT Arona a obținut, în noiembrie 2017, la testele Euro-NCAP 5 stele din 5. Nu e de mirare, luând în considerare multiplele sisteme de siguranță activă și pasivă: ABS, ESC, control anti-derapare (ASR), asistență hidraulică la frânare (HBA) și, bineînțeles, cele 6 airbaguri. Toate acestea îți asigură călătorii fără griji.

Accesorii

În lumea ta totul este posibil. Accesoriile noului SEAT Arona au grijă să fii mereu smart și protejat la drum, cu o gamă extinsă de elemente decorative și de personalizare. E momentul să dotezi autoturismul tău în stilul Arona.

PERSONALIZARE EXTERIOARĂ

O selecție specială. Fără compromisuri.

Adoptă întreg stilul Arona și chiar mai mult. Ornamentele proiectoarelor de ceață și pragurile laterale pentru noul SEAT Arona sunt disponibile în culorile Piano Black sau argintiu. Pentru ornamentul de hayon există variante cromate, mat sau Piano Black.

INTERIOR DECORATIV

Depășește imposibilul.

Alege diversitatea. Volan sportiv sau elegant? Schimbător de viteze, pedale sau footrest argintii? Te diferențiezi de mase, la fel ca și noul tău Arona.

JANTE DE ALIAJ

Disponibile pe 18 inchi. În Piano Black lucios și Sport Black mat, pentru o apariție puternică. De ce nu? Tu decizi.

OGLINDĂ RETROVIZOARE

Oglinda retrovizoare în noul SEAT Arona este disponibilă în Fitness Green sau Sophisticated Rose Gold. La fiecare privire poți simți stilul său deosebit.

ORNAMENTE PRAGURI

Urcă la bord în stilul Arona. Ornamentele de praguri sunt disponibile în variantele Argintiu, Fitness Green și Sophisticated Rose Gold.

TĂVIȚĂ PORTBAGAJ SEMIRIGIDĂ

Ia-le cu tine. Orice vrei.

Tăvița de portbagaj semirigidă se potrivește perfect în portbagajul tău de 400l. Orice ai lua cu tine, îți protejezi mașina și o menții curată cu ajutorul materialelor anti-alunecare, care corespund mevoilor tale.

APĂRĂTORI DE NOROI

La drum! Protejat.

Protejează SEAT-ul tău Arona cu apărătoarele de noroi, care se potrivesc perfect în spatele roților. Ești suficient de protejat și nu ai nevoie de mai mult.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.