into img

SEAT Ateca

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

SEAT Ateca

into img

Vrei să afli mai mult?DESIGN

Noul SEAT Ateca înfruntă încrezător cotidianul cu un stil dinamic şi pregnant care îşi are originile în liniile marcante ale caroseriei. Habitaclul a fost creat pentru a transforma rutina zilnică într-o experienţă deosebită. De la consola mediană ergonomică şi până la interiorul spaţios, cu acest SUV cotidianul va depăşi aşteptările multora.

DESIGN EXTERIOR

Cu stil prin oraş

Fiecare linie de design contribuie la exteriorul inconfundabil cu care vei depăşi cu stil fiecare situaţie cotidiană.

into img
into img
FR

Performanţă Dinamică

Indiferent unde mergi, prin oraş sau pe teren accidentat, noul SEAT ATECA FR este pregătit pentru orice. Dotat cu detalii sportive şi performanţă dinamică, SEAT-ul ATECA FR adaugă emoţie în fiecare zi.

DESIGN INTERIOR

Calitate şi confort

into img
into img
ILUMINARE AMBIENTALĂ ÎN DIFERITE CULORI

O culoare pentru fiecare stare de spirit

Cu iluminarea ambientală color de la interiorul noului SEAT Ateca, poţi alege tonul potrivit fiecărei călătorii şi poţi vedea cotidianul dintr-o nouă perspectivă. Luminile au fost perfect integrate în portiere şi iluminează cu eleganţă interiorul. Poţi alege din opt culori diferite - de la alb rece la portocaliu fierbinte. De asemenea este posibilă reglarea intensităţii luminoase.

Vrei să afli mai mult?into img

Tehnologie

Bucură-te de rutina ta zilnică cu tehnologia avansată care îţi permite călătorii relaxate şi conectate prin oraş. Mulţumită tehnologiei SEAT Full-Link poţi conecta smartphone-ul la autoturism pentru a putea folosi toate aplicaţiile confortabil şi sigur în timpul condusului, iar încărcătorul wireless va avea grijă ca telefonul tău să fie mereu gata de utilizare.

ÎNCĂRCARE WIRELESS

Baterie descărcată? Nicio problemă.

Baterie încărcată complet fără nici un cablu: aşează smartphone-ul tău pe zona de încărcare prin inducţie a SEAT-ului Ateca şi încărcătorul wireless va încărca bateria telefonului.

into img
into img
TOP-VIEW-CAMERA ŞI ASISTENŢĂ LA PARCARE

Parcare facilă

Parchează simplu şi lipsit de stres: mulţumită camerei video cu vedere 360 de grade şi asistenţei la parcare cu senzori cu ultrasuntele pentru măsurarea distanţei. Iar dacă vrei, SEAT-ul Ateca poate vira singur în locul de parcare ales.

TEHNOLOGIE FULL LINK

Mereu conectat

Cu tehnologie Full Link în noul SEAT Ateca poţi conecta smartphone-ul tău direct la autoturism prin sistemul multimedia. Astfel poţi utiliza şi în timpul condusului aplicaţiile tale.

into img
into img

HAYON ELECTRIC

Mulţumită unui senzor se deschide automat hayonul noului SEAT Ateca printr-o simplă mişcare a piciorului, chiar şi atunci când ai mâinile ocupate.

SISTEM KEYLESS-ENTRY, KEYLESS-GO „KESSY“

Cu sistemul automat de pornire şi deschidere, poţi deschide portierele fără să trebuiască să ai cheile în mână. Cum te apropii de nolul SEAT Ateca, se descuie portierele automat.

into img
into img

HEARTBEAT

Cum se apropie şoferul cu cheia, butonul de pornire în noul SEAT Ateca începe să pulseze în ritmul unor bătăi de inimă.

CÂRLIG DE REMORCARE ELECTRIC

Cu această funcţie practică, cârligul de remorcare se poate retracta printr-o simplă apăsare de buton.

into img
into img

Eficient prin oraş

E un sentiment plăcut când necesitatea devine o plăcere. De exemplu, când eşti la drum prin oraş şi poţi avea încredere în noile motorizări SEAT Ateca ce combină armonios performanţa cu eficienţa.

SEAT DRIVE PROFILE

Plăcerea conducerii personalizată

La SEAT-ul Ateca cu tracţiune faţă poţi alege, prin comutatorul Driving-Experience, între modul: Eco-, Normal-, Sport-, sau Individual. Dacă optezi pentru SEAT-ul Ateca cu tracţiune integrală 4Drive, mai poţi alege suplimentar şi între modul "Off-Road" şi "Snow".

into img
into img
ÎNCĂLZIRE STAŢIONARĂ

Pregătit pentru fiecare zi

Cu încălzirea staţionară alegi în avans temperatura dorită în autoturism şi vei avea deja de la plecare climatul dorit în maşină.

TEHNOLOGIE 4DRIVE

De neoprit

Cu sistemul de tracţiune integrală 4Drive eşti mereu relaxat şi în siguranţă la fiecare călătorie, indiferent de vreme sau carosabil. Activează modurile "Off-Road" şi "Snow" şi transformă drumurile tale zilnice în ceva extraordinar.

into img
into img

Vrei să afli mai mult?Siguranţă

Sistemele de siguranţă ale noului SEAT Ateca au fost special dezvoltate pentru a-ţi permite să înfrunţi cotidianul sigur şi lipsit de stres, iar fiecare călătorie să se desfăşoare fără cusur.

WELCOME LIGHT LED

Oriunde mereu binevenit

Încercarea de a găsi maşina într-o parcare mare din oraş poate fi adeseori o provocare. Dar cu luminile Welcome nu mai este aşa. Acestea proiectează pe jos, în stânga şi în dreapta maşinii, o siluetă luminoasă. Astfel căutarea în întuneric nu mai prezintă nicio problemă.

into img
into img
TRAFFIC JAM ASSIST

Mereu în flux

Ambuteajele şi traficul în coloană pot fi situaţii stresante. Dar nu şi cu sistemul Traffic Jam Assist*. Acesta măsoară permanent distanţă faţă de alte autovehicule şi adaptează automat viteza de deplasare în funcţie de acestea, menţinând chiar şi banda de rulare. Suplimentar, sistemul Emergency Assist intervine cu o frânare scurtă dacă după un interval de timp şoferul nu reacţionează şi autoturismul din faţă se apropie prea mult.

*Doar cu DSG

BLIND-SPOT-SENSOR

Mereu totul la vedere

Cu sistemul practic de asistență la unghiul mort schimbarea benzilor devine mai relaxantă. Un semnal optic în oglinda retrovizoare te atenționează dacă un autovehicul se apropie în unghiul tău mort. Chiar şi la ieşirea cu spatele dintr-o parcare, autoturismul se opreşte automat dacă se detectează alte autovehicule sau obstacole în spatele tău.

into img
into img
CRUISE CONTROL ADAPTIV (ACC)

Fii una cu oraşul

Cu ajutorul unui radar integrat în grila radiator a SEAT-ului Ateca, sistemul de Cruise Control Adaptiv (ACC) măsoară distanţa, direcţia şi viteza autovehiculelor din faţa ta. În felul acesta adaptează sistemul automat viteza de rulare, pentru a păstra mereu o distanţă optimă de siguranţă. Simplu şi sigur.

FRONT ASSIST CU DETECŢIE PIETONI

Mereu prevăzător la drum

Cotidianul devine mai simplu când ai parte de puţin ajutor. De aceea sistemul de reglare automată a distanţei atenţionează şoferul când distanţa până la autovehiculul din faţă se micşorează. Dacă acesta nu reacţionează, sistemul Front Assist va frâna automat. Sistemul de detecţie a pietonilor recunoaşte dacă sunt pietoni pe carosabil şi acţionează automat frânele.

into img
into img
Pachet Drive Assist

LANE ASSIST

Sistemul Lane Assist poate preveni o cauză frecventă a accidentelor, prin recunoaşterea marcajelor de pe carosabil. Când acesta detectează că ai depăşit, neintenţionat, banda de circulaţie, emite un semnal acustic şi vizual şi virează uşor înapoi.

Pachet Drive Assist

ASISTENŢĂ LA FAZA LUNGĂ

Sistemul de asistenţă la faza lungă reacţionează la condiţiile diferite de luminozitate şi iluminează optim carosabilul adaptând atât intensitatea, cât şi distanţa. Acesta preia pentru tine schimbarea fazelor, astfel încât traficul de pe sensul opus nu va fi orbit. În felul acesta nu mai trebuie să comuţi manual între faza lungă şi faza scurtă.

into img
into img
Pachet Drive Assist

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE

Această dotare practică utilizează o cameră video pentru a recunoaşte semnele de circulaţie, care apoi sunt afişate pe display. În felul acesta ai mereu totul la vedere.

TEHNOLOGIE LED

Luminile metropolei

Înseninează-ţi ziua şi starea de spirit cu noul SEAT Ateca şi tehnologiile moderne de iluminare cu faruri Full LED.

into img
into img

Vrei să afli mai mult?Accesorii

Alege accesoriile potrivite pentru a transforma SEAT-ul Ateca în partenerul de care ai nevoie pentru viața urbană.

FRONT STYLING

Looking Good

Adaugă culoare în viaţa ta cu Frontstyling-Kit. Poţi alege între Samoa Orange, Connect Blue, Emotion Red şi Crossover Silver pentru a da SEAT-ului tău Ateca acel ceva extra.

into img
into img
STYLING-KIT SPATE

Stilul tău

Cele 3 variante diferite de evacuări cu ornamente interschimbabile disponibile în patru culori, crează imediat un look sportiv pe şosea. Ornamentele sunt disponibile în Samoa Orange, Connect Blue, Emotion Red şi Crossover Silver. Sigur găseşti combinaţia potrivită ţie.

SOLUŢII

Aventură cotidiană

Poate fi extrem de important să presari cotidianul cu mici aventuri. Pentru mai mult spaţiu, dotează SEAT-ul tău Ateca cu bare transversale şi transportă facil biciclete, plăci de surf sau snowboard sau schiuri.

into img
into img
DECORAŢIUNI LA INTERIOR

Adaugă culoare în viaţa de zi cu zi

Adaugă culoare în viaţa de zi cu zi cu elementele decorative în Samoa Orange, Connect Blue, Emotion Red şi Crossover Silver. Planşa de bord, consola mediană, portierele şi volanul vor fi astfel adaptate perfect stilului tău.

GESTIONAREA BAGAJELOR

Rutina aşa cum ar trebui să fie

Fii organizat şi rutina zilnică devine o distracţie. Cu soluţiile de transport de la SEAT totul rămâne unde ar trebui să fie.

into img
into img
SCAUNE DE COPII

Sigur la drum

Siguranţa copiilor tăi este pentru tine şi pentru noi prioritară. Cu scaunele de copii originale SEAT, care sunt adaptate perfect SEAT-ului tău.

Acest site foloseşte cookies. Mai multe informații pot fi găsite în declarația privind protecția datelor.

OK