into img

Caddy Furgon

Campion la aproape orice sarcină.

Fiecare zi aduce noi provocări ce necesită soluții rapide și profesionale. Cu Caddy aveți un vehicul disponibil, un suport optim în aproape orice situație. Funcțional, flexibil, versatil și compact, van de oraș vă oferă tot ce aveți nevoie pentru un aspect profesional.

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Caddy Furgon

into img

Vrei să afli mai mult?Totul începe cu ziua de luni

Caddy impresionează cu multe caracteristici convenabile: serviciile de internet mobil inteligente, sistemele infotainment de calitate, precum și sistemele de încălzire și răcire, care fac zilele de lucru mai plăcute.

Car-Net
Acces wireless

Rămâneți conectat tot timpul.

Caddy poate fi echipat cu numeroase servicii on-line de telefonie mobilă. Legându-l la un telefon cu internet puteți accesa cele mai recente informații din trafic precum și anumite locații de interes.

into img
into img
Sistem audio și navigație
Sistem de infotainment modern

Relaxat și bine informat

Sistemele de infotainment Caddy devin chiar mai bune de la o zi la alta, inspirând un sistem de operare intuitiv și o excelenta calitate a sunetului si conexiunii. Modelele standard includ radio și o interfață de telefon mobil.

Volan multifuncțional
Ai totul sub control

Controlul si tehnologia Caddy-ului sunt confortabile.

Afișaj de control multimedia, telefon și viteză convenabil prin intermediul volanului multifuncțional din piele și, de asemenea, să păstreze legătura cu informațiile curente, cum ar fi consumul mediu de combustibil, raza de acțiune și multe altele.

into img
into img
Încălzire și climatizare
Simțiți diferența imediat.

Bucurați-vă de un mediu de lucru plăcut.

Sistemele moderne de aer condiționat reglează în cel mai scurt timp temperatura interioară și asigură chiar și în zilele calde aer rece. Sistemul oferă o bună vizibilitate în toate condițiile meteorologice având, de asemenea, încălzire in parbriz.

Vrei să afli mai mult?into img

Rapid și sigur la destinație.

Caddy are un echipament cuprinzător de siguranță ce poate fi montat la cerere, cu numeroase sisteme de asistență a șoferului, cum ar fi asistența la parcare si ACC (Adaptive Cruise Control).

Frână Multicollision
Echipamente standard pentru siguranță

Beneficiază de un sistem de frânare inovator.

Frâna multi-coliziune este activată atunci când doi senzori independenți detectează un accident. După o scurtă întârziere, vehiculul este frânat intermitent până la 10 km / h, șoferul poate recapatacontrolul in orice moment.

¹ În limitele sistemului.
into img
into img
Airbag-uri
Siguranță pe drum

Cea mai bună protecție posibilă.

Conducătorul auto si restul pasagerilor au airbag-uri standard frontale și laterale tip cortină ce asigură o protecție optimă ocupanților în cazul unui impact frontal și lateral. Airbag-ul pasagerului poate fi dezactivat cu ajutorul cheii de contact.

Asistența la parcare.
Susținător

Face parcarea ușoară

Sistemul ingenios de parcare oferit de Caddy vă ajută la evitarea obstacolelor si simplificarea manevrelor.

into img
into img
Sisteme de asistare si ACC
Păstrează distanța

Ajutorul tău inteligent în timpul condusului.

ACC Adaptive Cruise Control automat al vehiculului reglează viteza, păstrând distanța stabilită de către conducătorul auto. Viteza setată nu este depășită. Sistemul conține deja sistemul de observare a mediului "Assist Front".

Sistemul de observare a mediului "Front Assist" cu City-Notbremsfunktion²

Sistemul opțional de monitorizare a mediului ajută prin intermediul unui sistem radar atunci când detectează situații critice privind viteza si distanța dintre vehicule. Avertizează șoferul în situații periculoase prin semnale optice și acustice și cu o presiune de frânare.

¹ În limitele sistemului. ² Până la 30 km/h.
Asistență in rampă
Confortabil

Vă sprijină atunci când conduceți pe pante sau rampe

Standardul Hill Start Assist previne alunecările nedorite pe pante sau rampe ale vehiculului și asigură o manevrare convenabilă.

into img
into img
Alte sisteme de siguranță
De incredere

Oferă protecție completă

Pentru ca fiecare excursie să fie pe cât posibil de relaxantă și sigură, Caddy dispune de sisteme practice de siguranță care pot interveni preventiv în situații critice.

Vrei să afli mai mult?into img

Economic

Caddy oferă o generație de motoare, care este deosebit de liniștită și eficientă energetic, în conformitate cu standardul Euro 6 de emisie.

Caracteristicile motorului
Puternic și eficient.

Generație superioară de motoare.

Caddy oferă o generație de motoare deosebit de silențioase și eficiente energetic. Fiecare motor este echipat cu tehnologia BlueMotion și respectă standardul de emisii Euro 6.

into img
into img
Cutie automată DSG
Mai multă eficiență

Bucurați-vă de o călătorie confortabilă.

Transmisia cu 6 trepte (75 kW / 102 CP, 110 kW / 150 CP) și 7 trepte de transmisie (92 kW / 125 cp), permite comutare automată inteligentă la momentul ideal. Rezultatul: confort ridicat de conducere, fără nici o întrerupere. Dacă se dorește, aveți posibilitatea să inserați întotdeauna treptele de viteză manual.

Tracțiune 4MOTION
Pregătit pentru orice

Vă oferă tracțiune sporită

Caddy 4MOTION face o treabă bună chiar și în condiții meteorologice extreme.

into img
into img

Vrei să afli mai mult?Încărcare ușoară și sigură

Caddy are o capacitate de încărcare de până la 4,7 m³ (Maxi furgon cu perete despărțitor rabatat). Sistemul de depozitare sofisticat simplifică fiecare mișcare la locul de muncă. Cu pereți despărțitori, ecrane și șine de ancorare Caddy asigură un transport sigur.

Spații depozitare
Economisiți spațiu

Sisteme de depozitare inteligente

Pentru a vă concentra pe ceea ce aveți de făcut, interiorul mașinii a fost dotat cu spații de dpozitare de diverse dimensiuni, astfel incât să puteți depozita o gamă variată de obiecte.

into img
into img
Compartiment marfă
Funcțional

Proiectarea vehiculului dumneavoastră în funcție de aplicație.

Caddy Furgon se prezintă funcțional și oferă o gamă de pardoseli de încărcare și pereți despărțitori. Puteți proiecta propria mașina după nevoi.

Haion / Uși spate
Divers

Încărcarea și descărcarea după cum se dorește.

Ușile unui vehicul comercial sunt deschise și inchise de mai multe ori în timpul zilei - și puternic încărcate. Prin urmare, balamale, șinele și mânerele sunt construite în mod exclusiv Caddy, la un standard ridicat. Dar înălțimea redusă pragului și numeroasele variante de ușă vorbesc de la sine despre calitatea oferită.

into img

Acest site foloseşte cookies. Mai multe informații pot fi găsite în declarația privind protecția datelor.

OK