Caddy Furgon

Caddy Furgon

Rezolvă aproape orice sarcină

Indiferent dacă este vorba despre o livrare urgentă sau o discuție importantă cu clientul – următoarea programare așteaptă deja. Întotdeauna prezent: Caddy autofurgon. Manevrabil, funcțional și diversificat vă sprijină zi de zi și în aproape orice situație. Datorită dimensiunilor sale exterioare compacte, modelul Caddy se pretează perfect pentru comenzi în oraș. Datorită volumului său interior este însă și colegul adecvat pentru noul șantier. Indiferent pentru ce îl utilizați, vă garantează apariția profesională.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Georgia Stroescu

Asistent vânzări

Caddy Furgon

Formați-vă o părere despre Caddy autofurgon

Sistem bine conceput de depozitare

Totul în cea mai bună ordine

Cine lucrează în criză de timp, nu dorește să caute mult. Din acest motiv, Caddy autofurgon dispune de un sistem de depozitare bine gândit, cu compartimente și rafturi de depozitare cu diverse dimensiuni. Indiferent dacă este vorba despre mănuși de lucru, cutia cu prânzul sau metrul de tâmplărie – aici totul are locul său.

Interior funcțional

La fel de flexibil precum dumneavoastră

Fiecare comandă aduce cu sine alte provocări pentru dumneavoastră și echipa dumneavoastră. Interiorul flexibil al modelului Caddy autofurgon este pregătit pentru orice: Mochete robuste, diverși pereți despărțitori sau dulapuri de scule – configurați compartimentul de marfă conform necesităților dumneavoastră.

Sisteme de asistență

Mai relaxat prin oraș

Pe străzi înguste sau în centrul zgomotos: În Caddy autofurgon vă asistă numeroase sisteme inovatoare de asistență și siguranță, dacă situația o cere. Astfel ajungeți cât mai punctual și mai ales relaxat la destinație.

Sarcină utilă mare

Îndeplinește chiar și cele mai grele sarcini

Puternic, micuțul: compartimentul de marfă al Caddy autofurgon nu convinge doar prin flexibilitate și robustețe, ci mai ales prin volum și posibilitățile sale de încărcare. Deja în versiunea cu ampatament scurt oferă o capacitate de încărcare ridicată, care poate fi extinsă la nevoie. Așa mult spațiu vă stă la dispoziție:

– până la 3,2 m3 volum la ampatament scurt
– până la 3,7 m3 volum cu peretele despărțitor opțional divizabil și rabatabil
– sarcină utilă de până la cca. 690 kg
– șase inele de ancorare

Tracțiunea integrală 4MOTION

Se agață, atunci când este nevoie

Modelul Caddy autofurgon cu tracțiune integrală opțională 4MOTION rulează perfect și pe drumuri umede, acoperite de zăpadă, murdare sau deteriorate. Cuplajul său pentru tracțiune integrală transferă forța de propulsie spre roțile cu tracțiune mai bună – pentru siguranță mai bună în curbe și manevrabilitate mai bună. În plus, modelul Caddy este singurul din clasa sa care vă oferă tracțiunea integrală permanentă livrată din fabrică. Alte avantaje și opțiuni:

– În combinație cu motorul turbodiesel puternic de 90 kW/122 CP, tracțiunea integrală permanentă trage perfect și când este tractată o remorcă.
– Combinația dintre motorul de 2,0 l (110 kW/150 CP), cutia de viteze cu ambreiaj dublu DSG și tracțiunea integrală 4MOTION cresc suplimentar confortul de rulare.

Încărcătură

Datorită volumului util ridicat, soluțiilor bine gândite pentru partea din spate și diversității de opțiuni privind asigurarea încărcăturii, Caddy autofurgon vă aduce materialele – și bineînțeles pe dumneavoastră – în siguranță la destinație.

Soluții pentru partea din spate

Încărcare și descărcare. Comod și simplu.

Urcare, coborâre. Încărcare, descărcare. Ușile unui autovehicul utilitar trebuie deschise și închise de mai multe ori pe zi – și sunt puternic solicitate. Din acest motiv, în Caddy sunt montate exclusiv balamale, șine și mânere, care îndeplinesc cele mai ridicate cerințe. Însă îl recomandă și înălțimea redusă a marginii de încărcare și numeroasele variante de uși.

Hayon cu geam pentru Caddy autofurgon.

Hayon acoperit cu tablă pentru Caddy autofurgon.

Uși batante spate cu geamuri (⅔ la ⅓) pentru Caddy autofurgon.

Uși batante spate (⅔ la ⅓) cu inserții din plastic pentru Caddy autofurgon1.

Inserțiile din material plastic sunt disponibile în culorile alb Candy, Pure Grey, argintiu reflex metalizat și Deep Black efect perlat. Imaginea prezintă echiparea opțională contra cost.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Compartiment de marfă

Mult spațiu pentru toate materialele dumneavoastră

Transformați rapid modelul dumneavoastră Caddy autofurgon într-un autovehicul de service complet funcțional pentru servicii de reparații, instalatori și multe alte domenii industriale. Pentru configurarea compartimentului de marfă sunt disponibile numeroase opțiuni:

– Perete despărțitor închis

– Perete despărțitor cu geamuri

– Mochetă din cauciuc

– Podea universală

– Inelele de ancorare

Perete despărțitor închis

Peretele până la plafon separă cabina șoferului de compartimentul de marfă și oferă astfel protecție pasivă ridicată. El este înșurubat ferm de caroserie și îndeplinește cerințele DIN 75410-3 “Asigurarea încărcăturii în autovehiculele mici de transport”.

Perete despărțitor cu geamuri

Pentru Caddy autofurgon este disponibil la cerere un perete despărțitor cu geamuri. Până la plafon, precum peretele despărțitor fără geamuri, acest perete dispune suplimentar de două geamuri mari. Așa puteți arunca întotdeauna o privire la încărcătură.

Mochetă din cauciuc

Pentru compartimentul de marfă al Caddy este disponibilă opțional o mochetă din cauciuc. Stratul de protecție din plastic lavabil este adaptat perfect la contururile podelei cu nervuri. În plus, materialul gumat are un bun efect izolator și antifonic.

Podea universală

Reprezintă pregătirea ideală disponibilă la cerere pentru montarea ulterioară a sistemelor de dulapuri prevăzute, de la diverși producători. Canalele frezate speciale din podea permit în orice moment montarea și demontarea flexibilă a sistemelor de dulapuri, fără să fie necesară lipirea sau găurirea.

Inelele de ancorare

Compartimentul de marfă dispune în mod standard de șase inele de ancorare rabatabile, înșurubate ferm de podeaua autovehiculului. Caddy Maxi autofurgon dispune chiar de opt inele de ancorare. Astfel se pot fixa în siguranță și corect scule și materiale cu ajutorul unei chingi rezistente la rupere.

Întâi trageți, apoi continuați

Dispozitive­de remorcare

Comanda dumneavoastră este mai mare decât volumul compartimentului de marfă din Caddy autofurgon? Datorită diverselor dispozitive de remorcare, puteți crea fără complicații și flexibil spațiu pentru mai multe materiale.

Dispozitiv de remorcare rigid

Dispozitivul de remorcare rigid este conceput până la o sarcină remorcată de 660 kg (nefrânată) și de până la 1.500 kg (frânată) și este echipat cu un sistem de stabilizare a ansamblului autovehicul-remorcă.

Pregătire pentru dispozitiv de remorcare (fără fig.)

Unitatea de comandă pentru dispozitiv de remorcare și cablajul corect ușurează montarea ulterioară a unui dispozitiv de remorcare.

Încărcături lungi: încărcați-le scurt

Trapă de transport

Datorită trapei de transport pot fi transportate fără probleme obiecte lungi și voluminoase. Două amortizoare cu gaz simplifică deschiderea și închiderea. O traversă servește blocării trapei de transport precum și a ușilor batante. Dacă este necesar, ea poate fi pur și simplu deblocată și basculată în jos. Trapa de încărcare este disponibilă numai pentru Caddy cu ampatament scurt.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Exterior

Linii precise, partea din față dinamică, partea din spate proiectată liniar și multe alte detalii pregnante: Modelul Caddy autofurgon simbolizează competență de la prima privire.

Până sub plafon – și peste

Bare de plafon

Dacă trebuie să transportați deosebit de multe materiale, puteți utiliza aproape fiecare centimetru de spațiu ca și suprafață de încărcare nu numai în, ci și de pe Caddy autofurgon: datorită barelor de plafon opționale. Acestea reprezintă baza ideală pentru suprastructuri precum traverse și suporți pentru scări. Pot fi încărcate cu până la 100 kg. Iar autovehiculul dumneavoastră arată și mai bine – indiferent dacă vă decideți pentru unele negre sau argintii.

Vedere bună. Și pe întuneric.

Faruri­Bi-Xenon

Ziua dumneavoastră de muncă începe pe întuneric? Sau vă deplasați în interes de serviciu pe orice vreme? Cine rezolvă probleme deosebite, are nevoie și de o excelentă vizibilitate. Farurile bi-xenon produc atât faza scurtă, cât și faza lungă și iluminează carosabilul mai bine decât farurile convenționale cu bec halogen. În plus, se evidențiază prin consum mai mic de energie și durabilitate ridicată. Disponibile numai în combinație cu blocurile optice spate întunecate.

Oglinzi exterioare acționate electric

Prin intermediul butonului rotativ, ambele oglinzi exterioare pot fi reglate și încălzite electric, de la locul șoferului. Astfel, șoferul dispune întotdeauna de cea mai bună vizibilitate în spate. Oglinzile exterioare cu acționare electrică fac parte, împreună cu macaralele geamurilor acționate electric, din pachetul electric opțional.

Oglinzi exterioare rabatabile electric

Oglinzile exterioare pentru modelul Caddy pot fi, la cerere, reglate, încălzite și rabatate electric.

Figura prezintă oglinzi retrovizoare exterioare de autoturism cu pachet optic opțional.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Interior

Confortabil spre servici. Relaxat la sfârșitul zilei. Caddy autofurgon convinge și în interior, datorită calității prelucrării și opționalelor numeroase.

Compartimente de depozitare și rafturi

Cabina șoferului din Caddy autofurgon vă pune la dispoziție compartimente și rafturi de depozitare cu diverse dimensiuni. Pentru tot ceea ce aveți nevoie într-o lungă zi de muncă.
– Compartimente de depozitare în portiere, cu spațiu pentru câte o sticlă de 1 litru
– Perete despărțitor cu geamuri
– Patru suporturi de pahare în consola centrală>
– Sertar opțional sub scaune
– Torpedou deschis
– Două compartimente de depozitare deschise
– Locaș pentru telefonul mobile

Galerie pe plafon

Direct deasupra scaunului șoferului și pasagerului față se deschide o galerie pe plafon, pe întreaga lățime a autovehiculului. Invizibilă din exterior, oferă suficient spațiu pentru mănuși de lucru, metrul de tâmplărie sau cutia pentru mânarea de prânz.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Funcție

Rămâneți informat în mod comod, în timp ce vă aflați la drum: cel mai modern Infotainment, servicii online inovatoare, volane și afișaje multifuncționale fac totul posibil.

Instalații de climatizare

Climat de lucru bun la bord

Atunci când valoarea afișată de termometru crește vara la peste 28 de grade iar soarele arde pe cabină, este esențială o instalație de climatizare ușor de reglat. Deoarece aceasta aduce imediat locul dumneavoastră de lucru mobil la o temperatură plăcută.

Instalație de climatizare “Climatronic”

Dumneavoastră vă este cald, însă pasagerul dumneavoastră tremură de frig? Instalația de climatizare “Climatronic” oferă reglarea temperaturii pe 2 zone precum și o funcție de recirculare manuală. Astfel puteți regla individual temperatura dorită. În funcție de radiația solară și de temperatura exterioară, instalația de climatizare adaugă mai mult sau mai puțin aer rece.

Instalația de climatizare

La cerere este disponibilă pentru Caddy o instalație de climatizare semiautomată. Aceasta poate fi reglată liniar și asigură astfel în permanență o temperatură plăcută în habitaclu.

Sistemele de încălzire

Cald în zilele friguroase

Vizibilitate slabă când parbrizul este aburit? Înghețați în cabina rece după ce ați lucrat afară? Cu sistemele noastre de încălzire vă este cald și confortabil la drum chiar și în lunile friguroase de iarnă.

Încălzire parbriz

La cerere, filamentele integrate în parbriz asigură o bună vizibilitate în față, chiar și pe vreme rece și umedă. Încălzirea în parbriz este disponibilă numai în combinație cu pachetul Lumini & vizibilitate.

Încălzirea scaunelor

Încălzirea opțională a scaunelor este integrată în suprafețele de șezut și ale spătarului scaunelor din față și poate fi reglată separat pentru șofer și pasagerul față . Imediat după cuplarea contactului sunt disponibile trei trepte de încălzire.

Prize

Încărcați acumulatorul între timp

Încărcați fără complicații telefonul mobil, laptopul sau sculele, în timp ce vă deplasați de la o lucrare la alta. În cabina modelului Caddy autofurgon găsiți numeroase prize.

Priză de 12 V în compartimentul de depozitare față

Pentru consumatori electrici, de ex. telefoane mobile sau notebook-uri, este integrată la cerere o priză de 12 V în compartimentul de depozitare deschis al planșei de bord.

Priză de 12 V în compartimentul de marfă

Pentru cutii frigorifice portabile, încărcătoare pentru șurubelnițe cu acumulator și alte aparate care funcționează la 12 V, compartimentul de marfă poate fi echipat opțional cu o priză de 12 V.

Priză de 12 V în consola centrală (fără fig.)

Această priză se află ușor accesibilă în zona din față a consolei centrale.

Sisteme radio

Face parte din voia bună

Melodii preferate, piese de teatru audio, podcasturi sau pur și simplu postul de radio corect – indiferent ce ascultați în timpul deplasărilor lungi: sistemele noastre radio vă oferă programul potrivit.

Sistem radio “Composition Media”

– Capabilitate Car-Net App-Connect
– Display color TFT de 16,5 cm (6,33 inchi) și ecran tactil cu senzor de proximitate
– Unitate CD cu redare MP3 și WMA
– Patru difuzoare cu putere 4 x 20 Watt
– Slot pentru card SD, interfață AUX-IN, conexiune Bluetooth pentru telefoane mobile și interfață USB cu capabilitate iPhone în torpedou
– Tunner dublu cu diversitate faze

Sistem radio “Composition Colour”

– Display color TFT de 12,7 cm (5 inchi) cu ecran tactil
– Unitate CD cu redare MP3 și WMA
– Două difuzoare cu putere 4 x 20 Watt
– Slot pentru card SD precum și interfață AUX-IN și USB cu capabilitate iPhone
– Tunner dublu cu diversitate faze pentru cea mai bună recepție radio

Sistem radio “Composition Audio”

– Display TFT monocrom
– Două difuzoare cu putere 2 x 20 Watt
– Slot card SD
– o interfață AUX-IN și USB

Sistem de navigație

Ajungere în siguranță la destinație.

Atunci când se adună programările, nu rămâne timp de ocoluri. Sistemul nostru de navigație vă duce fără ocolișuri la destinație. Iar după ce ați terminat treaba, direct înapoi acasă.

Sistem de navigație “Discover Media”

– Capabilitate Car-Net Guide & Inform și Car-Net App-Connect
– Display color TFT de 16,5 cm (6,33 inchi) și ecran tactil cu senzor de proximitate
– Unitate CD cu redare MP3 și WMA
– Patru difuzoare cu putere 4 x 20 Watt
– Tunner dublu cu diversitate faze
– Interfața AUX-IN și USB cu capabilitate iPhone în torpedou, conexiune Bluetooth pentru telefoane mobile precum și două fante SD
– Card SD cu material pentru card, inclusiv actualizare gratuită a cardului mulțumită Volkswagen MapCare

Volkswagen Media Control (fără fig.)

Transformați smartphone-ul sau tableta în telecomandă pentru sistemul de navigație “Discover Media” prin intermediul Volkswagen Media Control opțional. Comandați în habitaclu, în mod comod, prin intermediul unei conexiuni WLAN, funcțiile sistemului audio. Sau copiați de exemplu un traseu de navigație, pe care l-ați alcătuit prin Google Maps, pe ecranul color TFT și porniți funcția de navigație de pe rândul al doilea sau al treilea de scaune.

Compatibilitate cu iOS și Android. Șoferului nu este permis din punct de vedere legal, să utilizeze funcțiile Volkswagen Media Control în timp ce conduce.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Infotainment

Întotdeauna la îndemână: Biroul dumneavoastră

Autovehiculul dumneavoastră utilitar nu ar trebui doar să vă ducă sigur și fără complicații la servici – doriți să rezolvați probleme și pe drum încolo? Atunci avem o veste bună pentru dumneavoastră: Caddy poate fi echipat cu numeroase opțiuni inteligente de conectare la rețea. Astfel puteți prelua comenzi în timp ce vă aflați pe drum sau puteți participa la ședințe.

Interfața pentru telefon mobil “Comfort”

Compartimentul de depozitare pentru telefonul dumneavoastră dispune de o conexiune fără fir la antena exterioară, pentru optimizarea calității de emisie și recepție a telefoniei mobile. Și încărcarea funcționează foarte simplu: în acest scop, telefonul trebuie doar conectat la interfața USB, care se află de asemenea în compartimentul de depozitare.

Comandă vocală (fără fig.)

Mai mult confort și siguranță, datorită sistemului de comandă vocală: Operați funcțiile telefonului, sistemului de navigație și audio, fără să ridicați mâinile de pe volan. În plus, puteți accesa prin comenzi vocale aproape toate meniurile și indicatoarele de pe ecranul sistemului radio sau de navigație.

Volkswagen Media Control (fără fig.)

Transformați smartphone-ul sau tableta în telecomandă pentru sistemul de navigație “Discover Media” prin intermediul Volkswagen Media Control opțional. Comandați în habitaclu, în mod comod, prin intermediul unei conexiuni WLAN, funcțiile sistemului audio. Sau copiați de exemplu un traseu de navigație, pe care l-ați alcătuit prin Google Maps, pe ecranul color TFT și porniți funcția de navigație de pe rândul al doilea sau al treilea de scaune.

Interfață pentru telefon mobil (fără fig.)

Datorită unei interfețe Bluetooth fără fir, disponibilă în mod standard, puteți efectua sigur și confortabil apeluri telefonice prin intermediul microfonului și difuzoarelor.

Compatibilitate cu iOS și Android. Șoferului nu este permis din punct de vedere legal, să utilizeze funcțiile Volkswagen Media Control în timp ce conduce.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Servicii­ Mobile Online

Conectat permanent – și informat

Primiți cele mai actuale mesaje cu informații din trafic de pe Internet. Conduceți direct spre cea mai apropiată stație de alimentare cu combustibil. Operați aplicațiile de pe smartphone și în timpul deplasării. Fiți informat cu privire la programările la service și lăsați-vă avertizat direct în condițiile în care există tentative de furt. Cu serviciile mobile online “Car-Net” vă deplasați mai confortabil, în siguranță mai mare și mai bine informat.

Car-Net App-Connect

Cu Car-Net App-Connect(1) puteți utiliza multe funcții ale iPhone sau smartphone-ului Android și în timpul deplasării – foarte comod și în siguranță, prin intermediul ecranului tactil al sistemului dumneavoastră Infotainment. Conectați în acest scop, pur și simplu, smartphone-ul cu sistemul, utilizând cablul USB. Apple CarPlay™, Android Auto™ și MirrorLink™ vor afișa apoi toate aplicațiile compatibile pe ecran.

Car-Net Guide & Inform

Cu Car-Net Guide & Inform (2) vă extindeți sistemul de navigație cu multe servicii de informare onboard suplimentare. Astfel sunteți informați pe drum și mai bine cu privire la situația actuală din trafic, locurile de parcare disponibile și stațiile de alimentare ieftine. În total vă stau la dispoziție unsprezece servicii pe care le puteți utiliza gratuit în primii trei ani.(3)

1.
Echipare suplimentară contra cost în combinație cu sistemul radio “Composition Media” și sistemul de navigație “Discover Media”. La sistemul de navigație opțional “Discover Media Plus”, Car-Net App-Connect este deja inclus. Verificați dacă terminalul dumneavoastră mobil este compatibil cu tehnologiile MirrorLink™, CarPlay™ și Android Auto™ integrate în Car-Net App-Connect. Utilizarea aplicațiilor Car-Net App-Connect se realizează exclusiv prin intermediul telefonului dumneavoastră mobil. Vă rugăm să vă respectați condițiile contractuale cu privire la conexiunea de date și la internet. Car-Net Guide & Inform și Car-Net App-Connect sunt disponibile opțional.

2.
Utilizarea Car-Net Guide & Inform este posibilă numai cu dotările opționale “Discover Media” sau “Discover Media Plus”. Suplimentar, aveți nevoie de un terminal mobil (de ex. smartphone), care dispune de capabilitatea de a acționa ca și hotspot WLAN, sau de un CarStick Volkswagen 3G, cu cartelă SIM contra cost al unui furnizor de telefonie mobilă oarecare. Serviciile Guide & Inform sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Recepția de pachete de date din Internet poate genera costuri suplimentare, în funcție de tariful dumneavoastră la abonamentul de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate (de ex. taxe de roaming). Datorită volumului de date apărut ca urmare a utilizării serviciilor Car-Net, se recomandă cu căldură încheierea unui abonament cu trafic nelimitat cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă. Pentru utilizarea Car-Net se va încheia online un contract separat cu Volkswagen AG. Clientul are timp, în decurs de 90 de zile de la predarea autovehiculului, să înregistreze autovehiculul la adresa www.volkswagen-car-net.com/portal. Începând cu ziua 90 se reduce disponibilitatea gratuită. Disponibilitatea serviciilor Car-Net poate fi diferită în funcție de țară. Aceste servicii sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală. Informații suplimentare referitoare la Car-Net obțineți de la adresa www.vw-nutzfahrzeuge.at/car-net și de la partenerul dumneavoastră Volkswagen, informații cu privire la tarifele de telefonie la furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă.

3.
Disponibilitatea gratuită pe trei ani începe după ce clientul s-a înregistrat la Car-Net, însă cel târziu după 90 de zile de la predarea autovehiculului.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Afișaje­ multifuncțional

Tot ceea ce trebuie să știți

Găsiți informațiile de care aveți nevoie la drum, succint, într-un singur loc: calculatorul de bord vă prezintă de exemplu distanța parcursă, temperatura exterioară și consumul mediu.

Afișaj multifuncțional “Plus”

Pe lângă funcțiile afișajului multifuncțional, prin intermediul acestuia pot fi comandate încălzirea suplimentară a apei, opțională, și pachetul opțional Lumini & vizibilitate. Suplimentar, oferă în combinație cu sistemul de navigație navigarea comodă cu săgeți.

Car-Net Guide & Inform

Cu Car-Net Guide & Inform (2) vă extindeți sistemul de navigație cu multe servicii de informare onboard suplimentare. Astfel sunteți informați pe drum și mai bine cu privire la situația actuală din trafic, locurile de parcare disponibile și stațiile de alimentare ieftine. În total vă stau la dispoziție unsprezece servicii pe care le puteți utiliza gratuit în primii trei ani.(3)

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Volane­ multifuncționale

Dublu înseamnă mai bine

Schimbați postul radio – și mențineți în același timp ambele mâini pe volanul multifuncțional. Pentru că, prin intermediul butoanelor sale, puteți comanda radioul respectiv sistemul de navigație, telefonul mobil sau sistemul de menținere a vitezei de croazieră în mod comod.

Volan de piele multifuncțional

Volanul de piele multifuncțional opțional stă foarte bine în mână și și convinge prin caracterul prietenos în utilizare. Prin intermediul butoanelor puteți de ex. să comandați sistemul radio, respectiv de navigație, telefonul mobil sau sistemul de control al vitezei de croazieră.

Volan de piele multifuncțional cu padele (fără fig.)

La autovehicule cu cutie de viteze cu ambreiaj dublu DSG, padelele de pe volan permit schimbarea sportivă a treptelor.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Sisteme de asistență

Ajungeți mai confortabil la destinație: Sistemele moderne de siguranță și sistemele de asistență a șoferului colaborează cu dumneavoastră și pot preveni situații critice.

ParkPilot(1)

Avertizează acustic în timpul parcării cu privire la obstacole detectate și indică distanța față de obstacole și optic, pe ecran.(2)

Camera de marșarier “Rear View”(1)

Ușurează parcarea, afișând o imagine limitată a zonei din spatele autovehiculului pe ecranul sistemului radio sau a sistemului de navigație. Liniile auxiliare suplimentare asistă procesul de parcare. Camera de marșarier este disponibilă numai în combinație cu hayonul.

Asistent de virare la parcare “Park Assist”(1)

Poate realiza parcarea prin mai multe manevre în spații de parcare transversale și longitudinale. După cuplarea treptei marșarier, autovehiculul preia comanda direcției. Șoferul acționează numai ambreiajul, pedala de accelerație și frâna.

Reglarea automată a distanței ACC(1)

Adaptează automat viteza la cea a autovehiculului care circulă în față și menține astfel distanța indicată de șofer. Viteza configurată nu este depășită. Conține deja sistemul de supraveghere a zonei înconjurătoare “Front Assist”.

Sistemul de supraveghere a zonei înconjurătoare “Front Assist” cu funcție de frânare de urgență City (fără fig.)(1)

Prin intermediul unui sistem radar ajută, în cazul situațiilor critice apărute ca urmare a nepăstrării distanței, la reducerea distanței de frânare. Avertizează șoferul optic și acustic, precum și cu o smucitură de frânare cu privire la situații periculoase recunoscute.

Sistemul de asistență pentru menținerea benzii “Lane Assist” (fără fig.)(1) (2)

Virează înapoi la părăsirea neprevăzută a benzii și avertizează simultan șoferul printr-un sunet și printr-o indicație de pe afișajul multifuncțional.

Reglarea automată a fazei lungi “Light Assist” (fără fig.)

Comută automat la faza scurtă în cazul mașinilor din sens opus sau a celor care depășesc, înainte ca acestea să fie orbite. Începând cu viteza de 60 km/h și când este întuneric complet, faza lungă se aprinde automat dacă sistemul a fost activat în prealabil. Reglarea fazei lungi este disponibilă numai în combinație cu pachetul Lumini & vizibilitate și cu afișajul multifuncțional “Plus”.

Proiectoare de ceață cu funcție de virare integrată (fără fig.)

Au grijă de vedere optimă în condiții de vreme rea. La virare, proiectorul din interiorul curbei luminează marginea drumului.

Recunoaștere oboseală (fără fig.)(1)

Prin semnale optice și acustice, recomandă o pauză, imediat ce detectează la șofer un comportament de conducere care poate fi pus pe seama oboselii.

Asistent de frânare (fără fig.)

Recunoaște viteza cu care este acționată pedala de frână. În cazul unei frânări din reflex sau de urgență, întreaga forță de frânare este disponibilă mai rapid.

Lumini de zi (fără fig.)

Se activează automat la cuplarea contactului și reduc riscul de accident pe timp de zi.

Sistem de control presiune în anvelope (fără fig.)(1)

Avertizează în caz de posibile pierderi de presiune și indică șoferului să verifice cât mai curând presiunea în anvelope.

Sistemul de menținere automată a vitezei de deplasare incl. limitator de viteză (fără fig.)(1)

Începând de la 30 km/h, menține viteza dorită, în funcție de pantă și rampă, respectiv limitează viteza maximă la o valoare configurată individual.

Recunoaștere indicatoare rutiere (fără fig.)(1)

Înregistrează indicatoarele rutiere întâlnite în trafic și informează șoferul cu privire la situația actuală din trafic.

Asistent de pornire în rampă (fără fig.)

Poate împiedica rularea accidentală înapoi a autovehiculului în rampă, prin menținerea presiunii de frânare pentru una până la două secunde. Plecarea de pe loc devine mai confortabilă.

Frână pentru coliziuni multiple(1)

Poate realiza parcarea prin mai multe manevre în spații de parcare transversale și longitudinale. După cuplarea treptei marșarier, autovehiculul preia comanda direcției. Șoferul acționează numai ambreiajul, pedala de accelerație și frâna.

Programul electronic de stabilitate (fără fig.)

Împiedică subvirarea sau supravirarea, frânând direct roți individuale.

Sistemul antiblocare (ABS) (fără fig.)

Împiedică blocarea roților. Astfel se menține capacitatea de virare.

Sistemul antipatinare (ASR) (fără fig.)

Împiedică patinarea roților.

Avertizare cuplare centură (fără fig.)

Semnalizează șoferului și pasagerului față că nu este cuplată centura, semnalizând optic după pornirea motorului și acustic după începerea deplasării necesitatea cuplării centurilor.

Airbaguri (fără fig.)

Airbagul pentru șofer, airbagul pentru pasagerul din față și airbagurile cortină oferă ocupanților locurilor din față din Caddy, în mod standard, cea mai bună protecție în cazul unui impact frontal și lateral. Airbagul pasagerului față poate fi dezactivat cu ajutorul cheii cu telecomandă .

1. În cadrul limitelor sistemului.

2. Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să preia comanda autovehiculului și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce prudent autovehiculul.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.