Noul e-Golf

Noul e-Golf

e-Voluţia automobilului continuă.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Georgia Stroescu

Asistent vânzări

Cu e-Golf veţi ieşi cu plăcere în lume.

Se vede imediat că aveţi un Golf foarte special. Designul specific automobilelor electrice, cu semnătura luminoasă aparte, creionată din LED-uri, elementele albastre de design şi elementele de optimizare a caracteristicilor aerodinamice conferă automobilului acesta electric un caracter aparte.

Dotări şi Design

Exterior

A vedea şi a fi văzut…

Se vede imediat că aveţi un Golf foarte special. Designul specific automobilelor electrice, cu semnătura luminoasă aparte, creionată din LED-uri, elementele albastre de design şi elementele de optimizare a caracteristicilor aerodinamice conferă automobilului acesta electric un caracter aparte.

Futurist şi totuşi familiar: designul marcant specific automobilelor electrice Volkswagen oferă alături de elementele albastre caracteristice şi numeroase alte detalii atractive, care nu servesc doar aspectului modelului e-Golf. Printre acestea se numără farurile LED cu o lumină similară celei naturale, luminile de zi marcante cu LED cu semnătura caracteristică, în forma literei C, ambele oferind o lumină puternică în condiţii de consum redus.
Jantele Astana din aliaj uşor optimizate ca greutate au dimensiunea de 16 inchi şi contribuie la eficientizarea consumului datorită anvelopelor optimizate la rulare. În combinaţie cu eleronul, acestea conferă modelului e-Golf o alură şi mai dinamică, optimizându-i totodată caracteristicile aerodinamice, ceea ce influenţează pozitiv şi autonomia, printre altele.
Şi perspectiva posterioară a modelului e-Golf impresionează durabil: cu blocurile optice spate cu LED şi cu iluminarea cu LED a plăcuţei de înmatriculare.

Interior

Bucuraţi-vă de designul modern şi de operarea intuitivă.

La e-Golf nu doar propulsia este avangardistă. Astfel, la interior veţi găsi elemente de design rafinate şi o prezentare clară a informaţiilor specifice automobilelor electrice.

Interfaţa opţională pentru telefonie Business vă permit să vorbiţi confortabil la telefon în timp ce călătoriţi. Astfel calitatea convorbirilor este mai ridicată, deoarece sistemele dispun de procesor digital de voce, microfon de calitate superioară în plafon, precum şi de difuzoarele maşinii. Recepţia este optimă chiar şi în condiţii nefavorabile, datorită conectării la antena exterioară.
În dotare este inclus şi un compartiment special pentru un smartphone compatibil cu standardul Qi, care permite încărcarea fără cablu. De asemenea, puteţi transfera convorbirile telefonice începute în afara maşinii la dispozitivul hands-free, prin Bluetooth. Operarea se face în acest caz prin comandă vocală, cu ajutorul volanului multifuncţional sau prin intermediul sistemului multimedia. Simplu şi exact aşa cum doriţi dumneavoastră.

Designul luminos

Iluminaţi-vă drumul cu tehnologii mai eficiente.

Economia de energie face parte din caracterul modelului e-Golf. De aceea, blocurile optice strălucesc prin prisma LED-urilor avansate, care oferă lumină puternică la un consum redus de energie electrică.

Light Emitting Diode, adică LED, este o invenţie genială, care nu mai poate lipsi din tehnologia modernă. În comparaţie cu becurile clasice, care transformă mare parte din energie în căldură şi nu în lumină, LED-ul este o adevărată minune în domeniul economiei de energie. La aceasta se adaugă şi faptul că LED-ul are o durată de viaţă mai mare şi o rată mai redusă de defectare.
La Noul e-Golf veţi găsi diodele luminoase în multe locuri, dar mai ales în faruri şi în blocurile optice din spate. Farurile LED generează o lumină plăcută, similară celei naturale, oferind totodată o bună iluminare a carosabilului. Forma caracteristică a literei C în care sunt aşezate LED-urile reprezintă mai mult decât un simplu element de design, sporind totodată vizibilitatea automobilului dumneavoastră, la fel ca şi frumoasele blocuri optice spate cu LED.

Jantele din aliaj uşor

Aceste anvelope vă ajută să economisiţi energie.

Jantele de 16 inchi Astana din aliaj uşor cu caracteristici aerodinamice optimizate şi cu anvelope cu suprafaţa de rulare optimizată subliniază caracterul ecologic al modelului e-Golf şi faptul că acesta se deplasează local cu emisii zero.

Pentru că roţile modelului e-Golf nu arată doar deosebit de bine, ci de asemenea înaintează foarte eficient. Jantele din aliaj uşor Astana 6,5 J x 16 cu finisajul lor gloss şi anvelopele optimizate la rulare contribuie la reducerea consumului. Adiţional, în această privinţă se pot observa şi alte efecte secundare plăcute ale optimizărilor aerodinamice: acestea presupun de asemenea un design cursiv şi dinamic. Astfel, nu doar cei pasionaţi de tehnică vă vor arunca priviri admirative.

Multimedia

Telefonie.

Comunicare mai facilă.

Vorbiţi cât doriţi. Dar nu luaţi mâinile de pe volan. e-Golf vă oferă opţional două variante de interfeţe pentru telefonie.

Cu pregătirile pentru telefonul mobil “Comfort” şi “Business”, veţi putea utiliza şi mai uşor serviciile de telefonie mobilă. Conexiunea cu microfonul şi difuzoarele maşinii se face prin Bluetooth. Astfel veţi beneficia de o calitate superioară a sunetului şi veţi putea folosi telefonul fără a-l scoate măcar din buzunar.
Versiunea “Comfort” cuprinde funcţiile de telefonie de bază, un spaţiu de depozitare pentru telefonul dumneavoastră, conexiune USB, precum și o antenă exterioară.
Versiunea “Business” include de asemenea funcţiile de telefonie de bază, precum şi un modul de telefonie integrat în sistemele autovehiculului, care asigură o calitate mai bună a semnalului, conexiunea pentru telefonul dumneavoastră mobil prin rSAP, un cititor de carduri integrat şi un Hot-Spot WiFi.

În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale – mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Accesorii Originale Volkswagen vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date! Informaţii adiţionale cu privire la utilizarea dispozitivelor mobile şi la Car-Net sunt incluse în manualul de bord Volkswagen.

Navigaţie

Un simplu gest este suficient pentru a menţine cursul.

Cu greu aţi putea găsi un sistem multimedia care să ofere mai mult decât sistemul de navigaţie Discover Pro: de la controlul inovator cu ajutorul gesturilor, la funcţiile extraordinare de entertainment şi posibilităţile variate de conectare şi reprezentarea excelentă a hărţilor de navigaţie.

Sistemul de navigaţie Discover Pro este sistemul multimedia pentru cei deosebit de pretenţioşi. Inovatoarea funcţie de control prin intermediul gesturilor vă permite să navigați confortabil în meniul principal sau să treceţi de exemplu de la un post radio la altul sau de la o melodie la alta.
Sistemul are un touchscreen TFT color de 23,4 cm (9,2 inchi) pentru redarea excelentă a hărţilor 3D şi oferă opţiuni excelente de conectare, având o mufă USB, două sloturi pentru carduri SD şi interfaţă Bluetooth. Dispune de asemenea de unitate CD compatibilă MP3 şi WMA, precum şi de recepţie radio FM şi de 8 difuzoare.
Alte dotări şi funcţii interesante: funcţia de comandă vocală reacţionează la rostirea denumirilor de localităţi şi străzi şi calculează ruta conform instrucţiunilor. Tehnologia Bluetooth permite convorbiri telefonice mai confortabile. Iar memoria flash are mai mult decât suficient spaţiu pentru cei cinci ani de actualizări gratuite ale softului de navigaţie.

Car-Net Guide & Inform

Utilizaţi internetul la bordul automobilului dumneavoastră e-Golf. Iar smartphone-ul dumneavoastră pe post de telecomandă.

La Volkswagen, internet în maşină înseamnă Car-Net. Aici sunt incluse servicii practice şi aplicaţii utile. Astfel, smartphone-ul dumneavoastră poate fi utilizat şi ca telecomandă pentru automobilul dumneavoastră e-Golf.

Cu Car-Net beneficiaţi de avantajele internetului la bordul maşinii dumneavoastră: fiţi mereu atent la trafic, utilizaţi propriile dumneavoastră aplicaţii pentru smartphone şi păstraţi legătura cu departamentul Relaţii Clienți Volkswagen. Iar cu aplicaţia Car-Net e-Remote, puteţi chiar să vă utilizaţi smartphone-ul ca telecomandă pentru automobilul dumneavoastră e-Golf. Pentru că, indiferent unde v-aţi afla, această aplicaţie vă permite să reglaţi de exemplu temperatura de la interior, să porniţi sau să opriţi încărcarea bateriei sau să solicitaţi afişarea autonomiei curente.
Dar Car-Net poate şi mai mult: cu pachetul de servicii Car-Net Guide & Inform, puteţi utiliza date actuale de pe internet. Astfel puteţi, de exemplu, să aflaţi foarte rapid când se formează un ambuteiaj sau, cu funcţia de căutare a destinaţiilor speciale, puteți găsi hoteluri, restaurante sau staţii de alimentare.
Cu funcţia Car-Net App-Connect (dotare standard) puteţi să conectaţi smartphone-ul dumneavoastră cu sistemul multimedia şi să folosiţi anumite aplicaţii cu ajutorul touchscreen-ului. Incluse de asemenea în echiparea standard, serviciile opţionale Car-Net Security & Service vă oferă, printre altele, funcţia de apel de urgenţă.

1) Utilizarea serviciilor online mobile Car-Net este posibilă exclusiv în combinaţie cu dotările opţionale “Discover Media” şi “Discover Pro”. De asemenea, aveţi nevoie de un dispozitiv mobil (de ex. un smartphone), care are capacitatea de a funcţiona ca hotspot WiFi mobil. Ca alternativă, în combinaţie cu pregătirea opţională pentru telefonul mobil “Premium”, poate fi utilizat un telefon mobil cu Remote SIM Access Profile (rSAP) sau un card SIM cu opţiune de telefonie şi date. Serviciile Car-Net “Guide & Inform” sunt disponibile doar cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă şi doar în raza de acoperire a respectivei reţele de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale – mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Din cauza volumului de date necesar pentru utilizarea serviciilor online mobile Car-Net “Guide & Inform”, vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date! Pentru utilizarea serviciilor Car-Net “Guide & Inform”, trebuie încheiat un contract separat cu Volkswagen AG. Clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/car-net. Disponibilitatea serviciilor Car-Net “Guide & Inform” poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut. Mai multe informaţii cu privire la Car-Net Guide & Inform vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/car-net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

Tehnologie

Sistemul de propulsie electrică

În pas cu vremurile.

Condusul cu motor electric este mai incitant decât aţi putea crede. Pentru că încă de la prima rotaţie a motorului, acesta îşi dezvoltă cuplul maxim şi accelerează continuu, datorită transmisiei sale cu o singură treaptă de viteză.

Motorul puternic, aproape complet silenţios al noului e-Golf este o dovadă impresionantă a performanţelor de care sunt capabile motoarele electrice actuale. Puterea maximă de 100 kW şi cuplul de 290 Nm încă de la prima rotaţie a motorului – acestea sunt valori care vorbesc de la sine. Astfel este posibilă accelerarea impresionantă de la 0 la 100 km/h în doar 9,6 secunde şi mai departe, până la viteza maximă de 150 km/h. Pentru sprintul de la 0 la 60 km/h veţi avea nevoie chiar de numai 4,2 secunde.
Iar frânând puteţi mări autonomia automobilului dumneavoastră e-Golf. Dumneavoastră decideţi cât de intensă să fie recuperarea energiei de frânare, alegând un anume mod de recuperare: de la decelerarea maximă cu recuperarea maximă a energiei de frânare şi până la decelerarea minimă cu recuperarea redusă a energiei.

Autonomia

Gândiţi eco. Ajungeţi mai departe.

Cu e-Golf puteţi să călătoriţi până la 300 km1). Funcţia de selectare a modului de condus vă poate ajuta să conduceţi deosebit de economic, sau să optimizaţi reglajele maşinii în sensul sporirii sportivităţii sau a confortului.

În utilizarea cotidiană, dumneavoastră puteţi avea grijă ca autonomia de 300 km¹⁾ a modelului e-Golf să nu rămână o valoare teoretică. Pentru că cele două moduri de condus vă permit să influenţaţi direct autonomia, accelerarea şi viteza maximă.
În modul ECO+ puteţi să obţineţi cel mai uşor autonomia de 300 km¹⁾. Modul ECO este opţiunea ideală pentru cei care pun mare preţ pe agilitate şi confort. Când bateria prezintă un nivel de încărcare corespunzător, sunt desigur posibile viteze mai mari în ambele moduri. De exemplu, pentru depăşiri şi sprinturi scurte.

Variante de încărcare

Reîncărcarea unui e-Golf este cât se poate de simplă.

Dumneavoastră decideţi cum vă reîncărcaţi automobilul e-Golf, alegând una din diferitele modalităţi disponibile.

Noul e-Golf are scopul de a vă oferi în primul rand: mobilitate. De aceea, bateria litiu-ion integrată ar trebui să fie mereu încărcată cu suficient curent. O posibilitate este reîncărcarea cu cablul de alimentare pentru încărcarea de acasă, de la priza casnică. In această variantă, timpul de alimentare pentru o încărcare completă este de 17 ore. Dacă alegeți să vă instalați acasă un Wallbox, veți beneficia de confortul maxim și de capacitatea de încărcare maxim posibilă de la o instalație casnică. Astfel, timpul pentru încărcare poate fi redus pană la 5 ore și 20 de minute. Ceea ce este valabil și pentru încărcarea de la stațiile publice de alimentare în curent alternativ. Și aici, timpul de încărcare este de doar 6 ore. Dar, cu curent continuu, noul e-Golf va ajunge cel mai rapid din nou la linia de start. Astfel de stații publice de alimentare sunt disponibile în număr tot mai mare, timpul pentru încărcarea la 80 % fiind de doar 45 de minute, cu sistemul de încărcare rapidă CCS, disponibil opțional.

O doză pentru încărcare în curent alternativ şi curent continuu.

Datorită dispozitivului Combined Charging System (CCS), e-Golf are nevoie doar de o priză de alimentare pentru încărcarea cu două ştechere diferite: curent alternativ prin cablul de alimentare pentru priza uzuală, staţii de alimentare şi Wallbox, precum şi încărcarea rapidă de la o sursă de curent continuu la staţiile publice de alimentare CCS.

Sisteme de asistenţă

ACC & Front Assist

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Vă doriţi uneori un asistent care să supravegheze în locul dumneavoastră traficul din faţă? Veţi călători mereu relaxat cu sistemul automat de reglare a distanţei ACC şi sistemul de monitorizare a vecinătăţii “Front Assist” inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă, precum şi cu Pedestrian Monitoring.

În trafic puteţi rămâne relaxat, dacă păstraţi suficientă distanţă faţă de maşina din faţă. Funcţia de reglare automată a distanţei ACC este oferită ca dotare standard şi vă susţine în acest sens.
ACC măsoară distanţa şi viteza faţă de autovehiculele care se deplasează în faţă. În ambuteiaje şi coloane de maşini, sistemul, în combinaţie cu transmisia cu două ambreiaje DSG, frânează maşina chiar şi până la oprire. Iar dacă staționarea nu depăşeşte o anumită durată, sistemul poate chiar să pornească din nou maşina de pe loc.
Uneori se ivesc situaţii neprevăzute, care vă obligă să frânaţi rapid şi puternic. În astfel de cazuri, sistemul de monitorizare a vecinătăţii “Front Assist” vă poate veni în ajutor. Sistemul vă avertizează dacă recunoaşte o situaţie cu risc de coliziune cu vehiculul din faţă, în anumite limite ale capacităţii sistemului. În situaţii deosebit de riscante, sistemul vă poate ajuta la frânare şi poate chiar frâna automat, pentru a reduce viteza la care se produce impactul.
Funcţia City de frânare de urgenţă poate interveni în traficul urban, la viteze de deplasare reduse. Iar funcţia Pedestrian Monitoring poate detecta, în anumite limite ale sistemului, dacă, de exemplu, un pieton intră în mod neaşteptat pe carosabil. Sistemul de asistenţă vă avertizează, vă ajută să frânaţi sau frânează în mod autonom, toate acestea supunându-se anumitor limite tehnice ale sistemului. Astfel, o eventuală coliziune poate fi complet evitată sau gravitatea acesteia poate fi redusă.

Park Assist

Pentru manevre de parcare optime.

Dumneavoastră mai parcaţi încă personal? Asistentul opţional pentru parcare Park Assist vă poate degreva de sarcina manevrării volanului şi vă poate uşura căutarea locului potrivit de parcare. Senzorii cu ultrasunete permit evaluarea locului de parcare pentru a determina dacă este suficient de mare pentru e-Golf.

80 cm de spaţiu de manevră sunt suficienţi pentru ca sistemul opţional Park Assist să manevreze maşina pe locul de parcare. Chiar şi locul de parcare poate fi identificat de sistem, dacă treceţi pe lângă acesta cu o viteză de 40 km/h. Sistemul vă asistă la parcarea laterală cu spatele, precum şi la parcarea cu faţa pe locuri perpendiculare şi paralele, de exemplu în parcările subterane, unde de cele mai multe ori spaţiul este limitat.
Dumneavoastră vă ocupaţi doar de ambreiaj, acceleraţie şi frână, iar asistentul vă direcţionează pe traiectoria ideală pentru a intra pe locul de parcare. La fel vă ajută şi să ieşiţi de pe locurile de parcare paralele cu drumul. Puteţi oricând să întrerupeţi procedura de asistare a direcţiei mişcând volanul, decuplând cutia de viteze sau apăsând butonul Park Assist.

Traffic Jam Assist şi Emergency Assist

Pentru a avansa când traficul stă pe loc.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje vă ajută în situaţiile stresante din traficul îngreunat şi poate astfel să contribuie la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor de pe şosea. Sistemul opţional Emergency Assist detectează situaţiile în care şoferul nu mai are capacitatea de a conduce şi preia controlul parţial asupra maşinii.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje Traffic Jam Assist foloseşte funcţii consacrate, precum sistemul automat de reglare a distanţei ACC şi asistentul de menţinere a benzii de rulare Lane Assist, pentru a permite deplasarea în coloană în cazul congestiilor din trafic. Astfel, automobilul dumneavoastră e-Golf urmăreşte autovehiculul care se deplasează în faţă şi controlează automat acceleraţia şi frâna, în anumite limite ale capacităţii sistemului. În tot acest timp, maşina rămâne pe banda sa de rulare.
Sistemul opţional Emergency Assist intervine automat când nu se mai constată nicio acţiune din partea şoferului, iar acesta nu reacţionează nici în urma unei avertizări. În astfel de cazuri, sistemul încearcă să reactiveze şoferul prin acţionarea scurtă a frânelor, prin sunete de avertizare, acţionarea luminilor de avarie şi deplasarea şerpuită în cadrul benzii de rulare. Astfel sunt avertizaţi şi pasagerii, precum şi ceilalţi participanţi la trafic. Dacă nici apoi nu se reia controlul asupra maşinii, aceasta este oprită în mod controlat. Toate acestea permit împiedicarea producerii unui accident, în anumite limite ale capacităţii sistemului.

Senzorul “Blind Spot” cu asistent pentru ieşirea din parcare

Lăsaţi manevrele de parcare în seama maşinii dumneavoastră.

Senzorul opţional “Blind Spot” cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Dacă din spate se apropie o maşină pe care nu o puteţi vedea în oglinda laterală şi nici în cea din spate, atunci aceasta se află în mult temutul unghi mort. La schimbarea benzii vă ajută consacrata privire peste umăr, iar acum vă vine în ajutor şi senzorul opţional Blind Spot. Acesta vă poate avertiza încă de la viteze de deplasare de 15 km/h, cu ajutorul LED-urilor de pe oglinzile exterioare. Dacă dumneavoastră totuşi semnalizaţi, LED-urile de avertizare vor clipi mai puternic şi mai rapid, pentru a vă atrage atenţia asupra vehiculului din unghiul mort.
În combinaţie cu asistentul de menţinere a benzii de rulare Lane Assist, senzorul Blind Spot vă poate chiar avertiza intervenind cu o măsură de corecţie asupra direcţiei, în limitele posibilităţilor sistemului.
Iar asistentul pentru ieşirea din parcare vă ajută la ieşirea cu spatele de pe un loc de parcare, în anumite limite ale sistemului. Senzorii din bara de protecţie spate permit sistemului să monitorizeze traficul perpendicular din spatele maşinii. Dacă din lateral se apropie un alt autovehicul, un biciclist sau chiar un pieton, veţi fi avertizat cu un semnal sonor şi cu un afişaj pe display-ul sistemului multimedia. Dacă şoferul nu reacţionează la timp, sistemul poate reduce gravitatea urmărilor unei eventuale coliziuni sau o poate chiar evita în totalitate, în cazul ideal.

Confort

Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii pe care doriţi să le vedeţi.

Ceasurile de bord sunt de domeniul trecutului. Treceţi de la ceasurile clasice – la un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Cu Active Info Display (dotare opțională) beneficiaţi de avantajele unei planşe multifuncţionale de instrumente, dar pe un display TFT color de înaltă rezoluţie de 31 cm (12,3 inchi.)
Diferitele info-profiluri vă permit să puneţi accent pe informaţiile care vă interesează în mod deosebit şi care vor fi afişate pe display alături de datele clasice precum turaţia, viteza şi kilometri parcurşi.
Puteţi selecta aceste moduri rapid şi simplu, cu ajutorul volanului multifuncţional. După cum aveţi nevoie, puteţi accesa de exemplu detalii despre călătorie sau să solicitaţi afişarea activităţii sistemelor de asistență a şoferului. Suprafaţa afişajului poate fi utilizată şi mai bine prin afişarea unor date adiţionale în cadranele ceasurilor.

Scaune confortabile

Relaxaţi-vă.

Având un design inteligent, scaunele modelului e-Golf nu plac doar privirii, ci oferă de asemenea un nivel optim de confort. Mai ales la drum lung, nivelul ridicat şi constant de confort este binevenit.

e-Golf este echipat în dotarea standard cu scaune confort superioare, îmbrăcate în tapiţeria textilă rezistentă Zoom. Astfel nu vă veţi satisface doar simţul esteticului, ci şi spatele. Pentru că veţi sta confortabil şi relaxat chiar şi la drum lung.
Cusăturile albastre specifice modelelor electrice sunt aplicate pe volanul multifuncţional îmbrăcat în piele şi pe manşonul schimbătorului, desăvârşind interiorul de calitate cu rafinament şi conferind modelului e-Golf un look contemporan.

Confortul la condus

Pentru a avansa când traficul stă pe loc.

Sistemul standard de climatizare Air Care Climatronic şi Active Info Display, disponibil opţional, transformă orice călătorie cu e-Golf într-o experienţă specială.

Sistemul standard de climatizare Air Care Climatronic vă poate asigura confortul plăcut la interior, indiferent de anotimp. Iar datorită parbrizului încălzit, nu mai trebuie nici să curăţaţi parbrizul de gheaţă. Active Info Display, disponibil opțional, vă oferă toate informaţiile importante, mereu în câmpul vizual direct.
Iluminarea ambientală opţională aşează toate instrumentele de bord în lumina potrivită şi conferă bordului ergonomic o atmosferă aparte, cu elementele de decor şi pragurile iluminate în albastru.

Pachetul de piele ecologică

Interiorul va deveni astfel şi mai primitor şi elegant.

Creaţi-vă propria zonă de confort: Fiind de calitate superioară şi plăcută la atingere, pielea pachetului opţional Vienna, cu scaune confortabile pentru şofer şi pasagerul din faţă, vă oferă o ambianţă premium.

Eleganţă de lux: pachetul opţional de piele/piele ecologică Vienna conferă interiorului o atmosferă plăcută și este disponibil în nuanţele Negru sau Shetland.
Pielea perforată este aplicată pe secţiunile centrale ale scaunelor sport-confort. Scaunele sunt reglabile pe înălţime şi au suport lombar ajustabil, pot fi încălzite şi oferă stabilitate şi confort.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.