into img

Noul e-up!

Complet electric. Complet in fiecare zi.

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

into img

Pentru viaţa de zi cu zi. Dar niciodată monoton.

Doriţi să încercaţi mobilitatea electrică? Cu Volkswgen e-up! nimic mai simplu! Motorul său puternic vă asigură plăcerea condusului, cu propulsie pur electrică, fără emisii şi cu o autonomie de până la 160 de kilometri. Descoperiţi acum toate detaliile care fac din e-up! însoţitorul dumneavoastră ideal în cotidian.

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din toate punctele de vedere.

Impresionează sustenabil.

Cu până la 160 km fără emisii.

"e" nu înseamnă pentru noi doar electric şi emisii zero, ci de asemenea eficienţă. Pentru că Volkswagen e-up! îmbină un sistem avansat de propulsie electrică şi alte tehnologii inovatoare, oferindu-vă o autonomie de până la 160 de kilometri. Pentru plăcerea sustenabilă a condusului pe drumurile oraşului şi nu numai.

into img
into img

De la A la B cu e.

Iar pentru ca e-up! să fie în permanenţă în mişcare, Volkswagen oferă diferite variante de alimentare, pentru a putea încărca bateria litiu-ion integrată - oricând, cu uşurinţă şi cu suficient curent electric. O variantă este reîncărcarea modelului Volkswagen e-up! electric de la priza casnică, cu cablul de alimentare pentru încărcare de acasă. Este posibilă și încărcarea de la staţiile publice de alimentare în curent alternativ, cu un cablu de alimentare corespunzător. Timpul de alimentare pentru o încărcare completă este între şase şi zece ore. Puteţi opta pentru instalarea unui Wallbox la dumneavoastră acasă pentru a beneficia de confort maxim şi de capacitatea de încărcare maxim posibilă de la o instalaţie casnică. Cu această modalitate, timpul pentru încărcare poate fi redus şi acasă, fiind de până la şase ore. Cea mai rapidă variantă de reîncărcare este cea cu curent continuu. Aveţi la dispoziţie un număr tot mai mare de staţii publice de alimentare pe care le puteţi accesa cu Volkswagen e-up! Iar cu sistemul de încărcare rapidă CCS, timpul pentru încărcarea la 80 % este de doar 30 de minute.

CCS: doză pentru încărcare în curent alternativ şi curent continuu

Datorită dispozitivului Combined Charging System (CCS), Volkswagen e-up! electric are nevoie doar de o priză de alimentare pentru încărcarea cu două ştechere diferite: curent alternativ prin cablul de alimentare pentru priza uzuală, pentru staţii de alimentare şi Wallbox, precum şi încărcarea rapidă de la o sursă de curent continuu din staţiile publice de alimentare.

into img

Totul la vedere. Totul la îndemână.

into img

Cele mai importante informaţii la vedere.

Cele mai importante informaţii la vedere: inclusiv informaţiile specifice unui automobil electric, precum consumul, modurile de condus şi de recuperare, autonomia, consumul instantaneu şi mediu, dar şi preview-ul pentru performanţe, indicatorul de stare şi indicatorul de reîncărcare. Datorită structurii clare a panoului multifuncţional de instrumente cu afişaj multifuncţional, sunteţi mereu bine informat, inclusiv la drum. Iar cu sistemul "maps + more" puteţi să vă conectaţi foarte simplu smartphone-ul la automobilul dumneavoastră Volkswagen e-up!

Condiţii climatice mereu optime.

Volkswagen up! electric asigură un climat propice, inclusiv la interior, cu sistemul de climatizare Climatronic, inclus în dotarea standard, ce reglează constant temperatura şi împiedică pătrunderea mirosurilor neplăcute în interior.

into img
into img

Nici pe departe monoton.

Interiorul modelului e-up! beneficiază de accente inconfundabile, specifice modelelor noastre electrice.

Vă îmbie să intraţi şi să luaţi loc.

Graţie designului inconfundabil, scaunele integrale ale modelului Volkswagen e-up! nu arată doar bine, ci sunt de asemenea şi foarte confortabile. Materialele utilizate şi prelucrarea de înaltă calitate se fac clar simţite. Cu încălzirea pentru scaune, inclusă în echiparea standard, vă veţi bucura de încă o dotare specială, care dovedeşte clar că la modelul e-up! Confortul se scrie cu C mare şi la interior.

into img
into img

maps + more.

e-up! nu impresionează doar în ceea ce priveşte vastele posibilităţi de personalizare, ci şi la capitolul conectivitate modernă. Graţie aplicaţiei gratuite Volkswagen "maps + more" şi a sistemului radio "Composition Phone", smartphone-ul dumneavoastră devine copilotul ideal în drumurile zilnice.

"e" mic, putere mare.

Inovaţie fascinantă.

Cu e-up!, Volkswagen aduce viitorul acum şi aici. Astfel, clienţii dispun încă de astăzi de un automobil electric sigur, cu tehnologie matură şi mai ales fiabil în viața de fiecare zi, la standardele de calitate şi confort cu care v-am obişnuit deja. Cum se şi cade unui adevărat Volkswagen.

into img
into img

Motorul.

Prejudecata conform căreia autovehiculele electrice nu au capacitatea de a dezvolta performanţe ridicate este dezminţită de e-up! din prima secundă, modelul dezvoltând încă de la început puterea maximă de 60 kW (82 CP) şi cuplul de 210 Nm. Și celelalte valori ale sale sunt la fel de convingătoare. V-aţi fi imaginat că energia unei baterii este suficientă pentru deplasarea cu o viteză de până la 130 km/h şi pentru a accelera de la 0 la 100 km/h în doar 12,4 secunde?

100 km costă cca. 6,32 RON

La 100 de kilometri, modelul e-up! consumă 11,7 kwh, deci doar 6,32 RON (la un preţ la energia electrică de 0,54 RON per kwh). Astfel, Volkswagen e-up! se numără, chiar şi între autovehiculele electrice, printre cele mai eficiente exemplare din specia sa.

into img
into img

e-up!: acum şi în versiunea de buzunar.

De parcă e-up! n-ar fi oricum suficient de inovator, Volkswagen oferă încă un highlight tehnic adiţional: o aplicaţie pentru smartphone, care în combinaţie cu portalul Car-Net (Car-Net e-Remote), permite utilizarea de la distanţă a numeroase funcţii ale automobilului. Pe lângă confortul oferit, această opțiune disponibilă în oferta Volkswagenvă permite de asemenea să porniţi la drum cu autonomie integrală şi să optimizaţi consumul.

Acest site foloseşte cookies. Mai multe informații pot fi găsite în declarația privind protecția datelor.

OK