into img

Noul Golf Variant

O nouă dimensiune a spaţiului.

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

into img

Pregătit, indiferent ce ar urma.

100 % Golf. Un compliment mai mare nu poate fi făcut unui combi. Iar Volkswagen Golf Variant îl merită din plin. Cu atât mai mult cel de ultimă generaţie. Pentru că designul său dinamic, motorizările sportive şi numeroasele sisteme de asistenţă îi dezvăluie originea prin fiecare detaliu. Şi îşi depăşeşte chiar modelul care i-a servit drept exemplu la capitolul spaţiu.

Dotări şi Design

Exterior

Acest design vă va încânta zi de zi.

Faptul că Golf Variant este mai mult decât un simplu automobil util în cotidian îl puteţi observa imediat datorită limbajului de design dinamic şi elegant şi datorită numeroaselor detalii care indică nivelul calitativ ridicat. Este un automobil conceput pentru cei care vor să se prezinte cu rafinament în orice situaţie.

into img
into img
Interior

Spaţiul întâlneşte confortul, calitatea şi tehnologiile de ultimă oră.

Iată ce vă oferă Golf Variant la interior. Toate acestea au un singur scop: să vă asigure călătorii cât mai relaxante.

Design iluminare

Cu tehnologia LED, automobilul devine şi mai carismatic.

Golf Variant vă oferă tehnologie de ultimă oră şi în privinţa sistemelor de iluminare, astfel încât să beneficiaţi mereu de vizibilitate optimă.

into img
into img
Jante

Arată bine: gama de jante oferite pentru Golf.

Combinaţia de jante şi anvelope cu care Golf Variant arată cel mai bine este un aspect care ţine de gusturile fiecăruia. În orice caz însă, orice model de jante din aliaj uşor subliniază caracterul sportiv al modelului Golf Variant.

Eficienţă

Motoare

Eficienţă ridicată. Emisii scăzute.

Motoarele TSI au la bază tehnologi e de ultimă oră oferind performanţe superioare şi consum redus, datorită inovatoarei şi eficientei tehnologii de Downsizing.

Inovatoarele motoare TDI oferite pentru Volkswagen Golf Variant îmbină plăcerea neîngrădită a condusului, cu valorile reduse ale emisiilor.

into img
into img
4MOTION

Rămâneţi cu roţile pe pământ.

Doriţi să puteţi avansa cu tracţiune optimă inclusiv pe teren accidentat şi umed? Cu tracţiunea integrală 4MOTION oferită ca dotare opţională veţi putea face acest lucru aproape peste tot.

Sistemul de management activ al cilindrilor

Economisiţi combustibil.

La sarcini reduse cel mai probabil că nici nu veţi observa că motorul funcţionează doar cu doi cilindri. Este posibil datorită funcţiei de dezactivare a cilindrilor. Astfel puteţi reduce considerabil consumul de benzină.

into img
into img
Funcţia de selectare a modului de condus

Noul Golf Variant se adaptează stilului în care conduceţi.

Preferaţi să conduceţi economic sau mai degrabă sportiv? Sau puneţi mai mult preţ pe confort? Cu funcţia opţională de selectare a modului de condus puteţi adapta caracteristicile dinamice ale maşinii la stilul dumneavoastră de condus şi la starea drumului şi a traficului.

Multimedia

Sisteme radio

Dacă doriţi, puteţi să ascultaţi doar radio.

Dacă vă place să ascultaţi muzică în timp ce conduceţi, dar doriţi totodată să fiţi mereu informat şi să nu renunţaţi la confort, atunci veţi fi încântat de cele două sisteme radio care vă stau la dispoziţie.

into img
into img
Navigaţie

Dumneavoastră vă alegeţi copilotul.

O maşină mare, cu infotainment pe măsură. La bordul modelului Golf Variant aveţi posibilitatea să alegeţi dintr-o gamă largă de dotări care vă vor spori considerabil confortul.

Car-Net Guide & Inform

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi extrem de util - la fel şi în maşină. Puteţi fi în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic, vă puteţi planifica din timp călătoriile și aveți la dispoziție multe alte funcții suplimentare prin serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform".

into img
into img
Telefonie.

Cu ambele mâini pe volan, puteţi vorbi la telefon în siguranţă.

Împreună cu sistemele de navigaţie şi începând cu sistemul radio Composition "Media", oferta Golf Variant include la capitolul dotări și sisteme de comunicații un dispozitiv hands-free integrat, cu interfaţă Bluetooth Audio. Acesta poate fi operat foarte facil prin intermediul touchscreen-ului sistemului radio și respectiv al celui de navigaţie.

DYNAUDIO Excite

Un deliciu pentru auz.

Specialistul danez pentru sisteme de sonorizare premium, Dynaudio, a analizat modelul Volkswagen Golf Variant şi l-a echipat cu un sistem de sonorizare adaptat special interiorului acestuia.

into img

Sisteme de asistenţă

into img
ACC şi „Front Assist“

Puteţi să vă relaxaţi, chiar şi atunci când traficul este aglomerat.

Vă doriţi şi dumneavoastră câteodată un sistem de asistență care să monitorizeze pentru dumneavoastră traficul care se desfăşoară pe următorul segment de drum? Cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" această dorinţă devine realitate.

Trailer Assist

Manevrele cu remorca devin mai facile.

Decât să vă pierdeţi cumpătul, mai bine faceţi-vă viaţa mai uşoară. Automobilul dumneavoastră Golf Variant poate prelua controlul direcţiei în locul dumneavoastră la parcarea şi manevrarea maşinii la care aţi ataşat o remorcă. Sistemul opţional Trailer Assist vă scuteşte de multă muncă.

into img
into img
Senzorul "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare

Lăsaţi manevrele de parcare în seama maşinii dumneavoastră.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Confort

Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii pe care doriţi să le vedeţi.

Ceasurile de bord sunt de domeniul trecutului. Treceţi de la ceasurile clasice - la un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

into img
into img
Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă

Pentru perspective care îi vor încânta pe toţi cei aflaţi în maşină.

Vă doriţi călătorii mai luminoase, mai aerisite şi cu mai multă bună dispoziţie? Atunci optaţi pentru trapa panoramică rabatabilă şi glisantă. Este atât de mare, încât inclusiv pasagerii de pe banchetă vor fi uluiţi de panorama ce li se va deschide în faţa ochilor.

Pachetul de piele ecologică

Optaţi pentru eleganţă atemporală.

Savuraţi în fiecare călătorie sentimentul incomparabil al unei ambianţe exclusive. Pentru că, opţional vă oferim pentru automobilul dumneavoastră Golf Variant cea mai fină piele şi, printre altele, încălzire în scaune şi volanul multifuncţional îmbrăcat în piele.

into img
into img
Portbagajul

Transportaţi fără efort chiar şi obiectele mai mari.

Spaţiul de transport oferit de Golf Variant nu este doar mare, ci de asemenea foarte practic. Podeaua portbagajului care poate fi coborâtă, inelele de amarare şi scaunele rabatabile din spate sunt doar câteva exemple din dotarea standard care sporeşte utilitatea practică a portbagajului.

Acest site foloseşte cookies. Mai multe informații pot fi găsite în declarația privind protecția datelor.

OK