SEAT Ibiza

SEAT Ibiza

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Georgia Stroescu

Asistent vânzări

SEAT Ibiza

Vrei să afli mai mult?

Design

DESIGN

E doar al tău.

Trăieşte aventuri urbane cu noul SEAT Ibiza. Se integrează minunat în viața urbană. O formă eficientă şi aerodinamică, care îţi permite să ajungi mai departe, mai repede şi cu un consum redus. Siguranţa şi stabilitatea îmbunătăţite îţi conferă un sentiment de încredere. Deci, încotro mergi?

LINII ASCUŢITE

Fără falsă modestie

O apariţie puternică cu noul SEAT Ibiza. Mulţumită programului de design 3-D şi a know-how-ului tehnic, noul tău SEAT Ibiza are un design dinamic şi când staţionează la semafor. Noi aventuri. Distracţie. Fără falsă modestie.

FARURI FULL-LED

Iubeşte. Râzi. Trăieşte.

Viitorul străluceşte. Farurile şi stopurile Full-LED iluminează noaptea, creând senzaţia de zi. Le vei iubi.

SE ADAPTEAZĂ STĂRII TALE DE SPIRIT.

Maturizare? Niciodată!

E o lume întreagă ce așteaptă să fie explorată cu noul SEAT Ibiza. Dar și în interior vei descoperi multe surprize. Cum ar fi: noul bord, culorile personalizabile, iluminarea ambientală reglabilă și mai mult spațiu de care să te bucuri.

TAPIȚERIE

Vrei o schimbare? Experimentează!

De ce să alegi o singură variantă când există atât de multe opțiuni? Cu noul SEAT Ibiza poți experimenta și să dai frâu liber imaginației tale.

ILUMINARE AMBIENTALĂ

Găsește-ți locul în care te simți bine.

Iluminarea ambientală din noul SEAT Ibiza îți permite să schimbi, printr-o apăsare de buton, culoarea luminii din portiere între roșu și alb. Poți regla și intensitatea luminoasă în zona pedalierului și a torpedoului. Reglajul high-tech te ajută să creezi o atmosferă relaxantă.

Design exterior

Linii ascuțite

Alcantara

Interior elegant

Habitaclu

Scaune ergonomice și confortabile

Jante de aliaj 17”

Rock & Roll.

Mai mult spațiu în portbagaj

Pentru toate lucurile tale

Atrage privirile

Stopuri LED

Design cu stil

Cockpit ergonomic

Detalii cool

Oglinzi retrovizoare negre

Sigur la drum

Proiectoare de ceaţă

Grila frontală

Design cool

Vrei să afli mai mult ?

Tehnologie

TEHNOLOGIE

De ce să aștepți până mâine?

Nu ai nici un motiv să aştepţi. Tot ce ai nevoie este deja aici. Noul tău SEAT Ibiza cu display tactil de 8″ (20,3 cm) dispune de ultima actualizare a tehnologiei SEAT pentru a-ţi uşura cotidianul auto. Să mergem.

CONECTIVITATE

Încărcător wireless

Dacă nu este facil, nu este mobil. Așază telefonul tău pe încărcătorul wireless al SEAT-ului Ibiza şi se încarcă fără probleme şi fără cabluri. Amplificatorul GSM integrat îmbunătăţeşte semnalul.

SISTEM AUDIO

BeatsAudio™ Soundsystem

Coloana sonoră marchează evenimentele din viaţă. SEAT-ul Ibiza, cu BeatsAudio™, nu duce lipsă de sunet calitativ mulţumită amplificatorului de 300W, celor şase difuzoare şi subwoofer-ului premium. Delectează-te cu muzică clasică. Dă volumul mai tare pentru techno. Totul ţine de dispoziţia ta.

SISTEM DE NAVIGAŢIE

Ecran de 8” (20,3 cm)

Vrei să ajungi fără probleme? Ecranul de 8″ (20,3 cm) din noul SEAT Ibiza este conectat la un sistem de navigaţie integrat cu Full Link, hărţi şi un sistem practic de asistenţă la parcare.

KESSY ENTRY & GO

Porneşte fără cheie cu butonul Heartbeat. Butonul de pornire Heartbeat se aprinde când SEAT-ul Ibiza se descuie automat. Trebuie doar să îl apeși și ai pornit la drum.

SEAT DRIVE PROFILE

Alege setarea amortizoarelor adaptive în echiparea FR. Cu SEAT Drive Profile conduci exact aşa cum vrei. Porneşte la drum şi la distracţie.

CAMERĂ VIDEO MARŞARIER

Mergi facil cu spatele mulţumită camerei video. Imaginea apare direct pe ecran. Parchează simplu, sigur şi plăcut.

Vrei să afli mai mult?

Siguranţă

SIGURANŢĂ

Viaţa este prea scurtă să îţi faci griji.

Relaxează-te. Noul SEAT Ibiza îţi oferă siguranţă ţie şi celor dragi ţie. Cu acest sentiment plăcut poţi să te relaxezi şi să te concentrezi pe lucrurile importante, cum ar fi: să te distrezi.

SIGUR LA DRUM

Noi te susţinem.

Sistemul de Cruise Control Adaptiv (ACC) controlează viteza în funcţie de trafic, Frontassist frânează în situaţii de urgenţă şi detectorul de oboseală te informează când ai nevoie de o pauză. Pornește la drum, noi suntem alături de tine.

AIRBAGURI

Răsuflă uşurat.

În situaţii limită, reacţionează prompt sistemul inteligent de control al airbagurilor din noul SEAT Ibiza. Şoferul şi pasagerul sunt protejaţi de airbaguri frontale şi laterale.

SISTEM CONTROL ELECTRONIC AL STABILITĂŢII (ESC)

Pur şi simplu.

Sistemul de control electronic al stabilităţii (ESC) de generaţie nouă funcţionează cu precizie. Pe suprafeţe de rulare alunecoase sau în condiţii de iarnă sistemul ESC, din noul tău SEAT Ibiza, se descurcă fără emoţii.

HILL HOLD ASSIST

Cerul este limita.

La plimbare cu noul tău SEAT Ibiza pe colinele din oraş. Urci fără probleme cu Hill Hold Assist, fără să foloseşti frâna de mână. Astfel, poţi explora în continuare.

SENZOR DE PRESIUNE PNEURI

Conduci conform preferinţelor tale?

Accelerează. SEAT-ul tău Ibiza face faţă. Senzorul de presiune pneuri este la datorie.

Vrei să afli mai mult?

Accesorii

ACCESORII ORIGINALE® SEAT

Pentru o experienţă de conducere personalizată

Personalizează-ţi mașina cu gama largă de accesorii originale SEAT. Pentru orice întrebare îţi stă, cu plăcere, la dispoziţie un consilier SEAT Service.

KITURI AERODINAMICE

Performanţă

Cu noile kituri aerodinamice pentru SEAT Ibiza vei întoarce privirile multora. Bucură-te de look-ul clasic de curse, în culoarea ta preferată. Suplimentar faţă de elementele stilistice şi aerodinamice, îţi stau la dispoziţie şi combinaţii deosebite de design interior.

JANTE DE ALIAJ

De la elegant la sportiv

Indiferent dacă preferi un aspect sportiv sau elegant, jantele de aliaj din gama de accesorii originale SEAT îți pot oferi designul potrivit gusturilor tale.

TRANSPORT

Soluții pentru bagajele tale

Pentru vacanță, timp liber sau sport: cu soluțiile de transport de la SEAT, ești pregătit să faci față cotidianului urban. Barele transversale sunt baza pentru alte accesorii de transport, de exemplu: suportul practic de bicicletă. Pentru orice întrebare îţi stă, cu plăcere, la dispoziţie un consilier SEAT Service.

VALORI INTERNE

Caracter sportiv

Personalizează interiorul autoturismului tău conform preferinţelor tale. De la volan, covoraşe, pedale, o nucă de schimbător deosebită şi până la ornamentele de protecţie pentru praguri, trebuie doar să alegi ce îți place. Poţi alege între cele trei linii de design: Ibiza Sport, Ibiza Trend sau Ibiza Urban.

INFOTAINMENT

Tehnologie în pas cu prezentul

La SEAT tehnologia modernă nu se regăsește doar sub capotă, ci și în habitaclu. Astfel, adaptorul pentru smartphone și music player asigură conectivitate pe mai multe planuri. Cu sistemul Bluetooth te poți concentra la trafic în timp ce vorbești la telefon, iar sistemele de navigație îți arată cel mai scurt drum către destinația ta.

SIGURANŢĂ

Sigur la drum

Siguranța ta este prioritară pentru noi. De aceea, nu facem nici un compromis la gama de accesorii originale de siguranță SEAT: de la modernele scaune de copii până la vestele reflectorizante sau lanțurile antiderapante.

PROTECȚIE

Detaliile fac diferența

Pentru a păstra, mai mult timp, aspectul de mașină nouă al SEAT-ului tău – chiar dacă ați parcurs mai mulți kilometri împreună, poți folosi covorașul de portbagaj pentru a-l menține curat, iar covorașele textile pentru a feri habitaclul de murdărie. La exterior, apărătoarele de noroi protejează caroseria de praful și pietrele aruncate în timpul rulării.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.