SEAT Leon Sportourer ST

SEAT Leon Sportourer ST

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Georgia Stroescu

Asistent vânzări

SEAT Leon Sportourer ST

Vrei să afli mai mult?

Mașina perfectă pentru familie

Noul SEAT Leon Sportourer ST dispune de elegența unică pentru care o căutai, mulțumită liniilor sale perfecte. Caroseria prelungită promite un confort mai ridicat și mai mult spațiu interior. Îndeplinește toate așteptările pe care le ai de la un autoturism și face treaba de părinte să fie o joacă de copil.

DESIGN EXTERIOR

Viața de familie cu stil

Noul SEAT Leon Sportourer ST a fost creat pentru a oferi spațiu flexibil, care nu sacrifică cu nimic eleganța și acomodează întreaga familie. Pentru și mai multă eleganță include și bare longitudinale, ornamente geamuri și grila radiatorului cu detalii cromate.

FARURI FULL LED

Aprinde lumina la fiecare călătorie

Farurile Full LED ale noului SEAT Leon Sportourer ST au un design iconic. Noul design estetic înglobează progresul tehnologic și siguranța sporită, modelând autoturismul într-un mod unic.

DESIGN INTERIOR

Urcă la bord

La designul interior al noului SEAT Leon ne-am gândit la pasageri și, în primul rând, la tine. Pe lângă tapițeriile calitative și habitaclul generos, dispui de o planșă de bord nouă, orientată către șofer și o consolă centrală iluminată. Acest design ergonomic îți permite să utilizezi fără probleme toate funcțiile incredibile ale autoturismului.

ILUMINARE AMBIENTALĂ ÎN DIFERITE CULORI

Confort în orice culoare

Dă fiecărei călătorii o culoare cu iluminatul ambiental în diferite culori. Tu alegi culoarea care se potrivește stării de spirit.

VARIANTĂ DE ECHIPARE

XCELLENCE – Așa îți trăiești viața

Bucură-te de viață în stil mare cu echiparea XCELLENCE a noului SEAT Leon. Transformă fiecare călătorie într-o experiență unică de conducere cu un plus de eleganță, mulțumită detaliilor cromate și finisajele unice în execuție.

VARIANTĂ DE ECHIPARE

FR – Dinamică în cele mai mici detalii

Varianta de echipare FR este perfectă pentru șoferii sportivi și aduce și mai mult dinamism SEAT-ului Leon. Jantele de aliaj pe 17″, tapiteriile exclusive și volanul în piele fac să se simtă calitatea. Detaliile echipării, cum ar fi: ornamentele de praguri din aluminiu și barele de protecție exclusive, vor garanta că vei ieși mereu pozitiv în evidență.

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE

Întotdeauna loc pentru distracție

Cât spațiu în portbagaj e prea mult? Pentru oameni cu un stil de viață activ, niciodată nu este destul. De aceea, noul SEAT Leon Sportourer ST oferă un spațiu de încărcare de 1.470 litri. Impresionant, nu? Cu atât de mult spațiu la dispoziție, acum este momentul perfect pentru toate activitățile pe care le-ai planificat.

Vrei să afli mai mult?

Tehnologie

TEHNOLOGIE

Părinți moderni

Noul SEAT Leon Sportourer ST este dotat cu cele mai moderne inovații, pentru ca și părinții să se bucure de fiecare moment al călătoriei. Dotări cum ar fi: încărcătorul wireless și asistența la parcare, fac ca fiecare călătorie să decurgă fără probleme și întreruperi.

ÎNCĂRCĂTOR WIRELESS

Back-up Plan

Să ai mereu un plan de back-up a devenit poate o obișnuință, dar în noul SEAT Leon poți să te relaxezi. Când acumulatorul telefonului tău este descărcat, ai la dispoziție încărcătorul wireless. Mai puține cabluri, mai puține lucruri care să îți stea în cale!

Digital Cockpit

Disponibil din ianuarie 2018

ASISTENȚĂ LA PARCARE

CAMERĂ VIDEO MARȘARIER

Ce șofer nu și-ar dori să aibă o pereche de ochi la spate? Noul SEAT Leon are a doua cea mai bună soluție: camera video pentru marșarier. Aceasta se asigură că nu îți scapă nimic din ceea ce se întâmplă în spatele tău.

ASISTENȚĂ LA PARCARE

SENZORI DE PARCARE FATĂ ȘI SPATE

Senzorii de parcare față și spate te avertizează sonor când te apropii prea mult de un obstacol.

ASISTENȚĂ LA PARCARE

ASISTENȚĂ PARCARE SPATE

Noul SEAT Leon Sportourer ST vede ceea ce tu nu poți vedea. Te menține la o distanță sigură față de un potențial obstacol care ar putea fi în spatele autoturismului în timp ce parchezi.

TEHNOLOGIE FULL LINK

Mulțumită tehnologiei Full Link și a sistemului Infotainment de 8″ în noul SEAT Leon Sportourer ST ai tot divertismentul de care ai nevoie și pentru a rămâne pe drumul corect.

Pe drumul cel bun

SISTEM NAVIGAȚIE

Sistemul de navigație cu ecran tactil de 8 inchi găsește pentru tine cea mai rapidă rută, oriunde ai merge, fie că îți duci fiul la meciul de fotbal sau mergi la cumpărături. Vei ajunge mereu la timp.

SEAT DRIVE PROFILE

În autoturismul tău tu deții controlul. Poți alege între modurile de conducere: Normal, Sport, Eco sau Individual, pentru a fi sigur că pe șosea lucrurile merg așa cum îți dorești.

SENZOR DE LUMINĂ ȘI PLOAIE

Senzorul de ploaie detectează când plouă și pornește automat ștergătoarele de parbriz, atât de simplu! Și mulțumită senzorului de lumină noul tău SEAT Leon Sportourer ST stabilește setarea potrivită pentru faruri.

FRÂNĂ DE MÂNĂ ELECTRICĂ

Când ai multe pe cap, vei fi bucuros să știi că frâna de mână electrică se activează automat, imediat când autoturismul este staționar. Această dotare împiedică rularea accidentală a autoturismului și ajută la urcarea pantelor prin funcția Auto Hold. O grijă mai puțin pentru tine.

Vrei să afli mai mult?

Siguranţă

Liniștea interioară este prima prioritate pentru părinți. De aceea, poți fi liniștit în noul SEAT Leon Sportourer ST, știind că tu și familia ta sunteți în siguranță mulțumită tehnologiilor, cum ar fi, de exemplu, detectorul de oboseală și cruise controlul adaptiv.

TRAFFIC JAM ASSIST

Gata cu stresul, începe relaxarea

În noul SEAT Leon fiecare ambuteiaj este o oportunitate pentru relaxare. Sistemul Traffic Jam Assist estimează distanța față de autovehicul din față și reglează accelerația și frânarea.

PROTECȚIE PIETONI

Mereu pregătit pentru surprize

Încă o pereche de ochi nu se înșeală niciodată. Sistemul de protecție a pietonilor recunoaște dacă cineva trece prin fața autoturismului și te avertizează acustic și vizual înainte de a frâna automat.

EMERGENCY ASSIST

Îți poartă de grijă

În noul SEAT Leon poți fi relaxat știind că sistemul Emergency Assist intervine în situațiile în care tu nu o poți face, prin activarea automată a sistemului de frânare pentru a te avertiza și, în final, pentru a opri complet autoturismul.

DETECTOR OBOSEALĂ

Cu ochii deschiși

Un stil de viață activ este plin de solicitări care te pot obosi. Când ești la drum, nu trebuie să îți faci griji, detectorul de oboseală te va ține treaz.

CRUISE CONTROL ADAPTIV (ACC)

Un mic ajutor în plus

Stabilește o viteză constantă și bucură-te de călătoria ta zilnică. Sistemul Cruise Control Adaptiv se va ocupa de accelerare și frânare, în funcție de trafic. Poți ridica piciorul de pe accelerație și te poți relaxa.

Pachet Drive Assist

LANE ASSIST

Sistemul Lane Assist te ajută să te menții în banda dorită, te avertizează dacă te abați de la ea și corectează automat traiectoria autoturismului.

Pachet Drive Assist

ASISTENŢĂ LA FAZA LUNGĂ

Sistemul de asistenţă la faza lungă preia pentru tine schimbarea fazelor, astfel încât traficul de pe sensul opus nu va fi orbit. În felul acesta nu mai trebuie să comuţi manual între faza lungă şi faza scurtă.

Pachet Drive Assist

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE

Sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație este sincronizat cu camera video frontală. Senzorii detectează limite de viteză, depășire interzisă și semnalizări de drum în lucru, pentru a ști mereu ce te așteaptă.

Vrei să afli mai mult?

Accesorii

Adaptat nevoilor tale

Noul SEAT Leon Sportourer ST este un autoturism complet echipat, dar poți opta pentru și mai multă funcționalitate printr-o selecție extinsă de accesorii, ce satisface așteptările tale și se adaptează nevoilor tale. De la posibilitățile de personalizare ale spațiului de încărcare și până la accesorii folositoare care fac SEAT-ul Leon Sportourer ST mereu gata de drum.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.