SEAT Leon X-PERIENCE

SEAT Leon X-PERIENCE

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Georgia Stroescu

Asistent vânzări

SEAT Leon X-PERIENCE

Vrei să afli mai mult?

Noul SEAT Leon X-PERIENCE

4DRIVE

Descoperă noi drumuri

Ieși din oraș și trăiește aventura. Noul SEAT Leon X-PERIENCE este dotat cu tracțiune integrală permanentă 4Drive; unul dintre cele mai moderne sisteme 4×4 din lume. Cu un asemenea potențial, autoturismul trebuie dus până la limită.

image
INTERIOR

Suficient spațiu pentru aventură

Un autoturism care îți îndeplinește toate dorințele și care oferă mult spațiu pentru a obține maximul din fiecare zi. Noul SEAT Leon X-PERIENCE dispune de un portbagaj impresionant de 587 litri, ce poate fi extins până la 1.470 litri. Orice planuri ai avea, o mică aventură este mereu în apropiere. La interior poți savura divertismentul de ultimă oră cu sistemul Infotainment cu ecran tactil smart de 8″ și toate posibilitățile oferite de Full Link.

JANTE DE ALIAJ

Aventură completă

Performanța notabilă și designul pronunțat definesc noul SEAT Leon X-PERIENCE. Acest lucru este valabil de la cele mai mici detalii și până la roți. Alege dintr-o multitudine de jante de aliaj stilate și sportive.

INTERIOR

Ia loc

Stai confortabil? În noul Leon X-PERIENCE vei găsi o gamă variată de tapițerii durabile și de calitate.

SIGURANȚĂ

PROTECŢIA PIETONILOR

O pereche de ochi în plus nu strică niciodată. Sistemul Front Assist cu protecţie a pietonilor, disponibil opţional în noul Leon X-PERIENCE, detectează când cineva trece strada prin faţa autoturismului tău şi actionează, după un semnal de atenţionare, automat frâna.

SIGURANȚĂ

TRAFFIC JAM ASSIST

Relaxează-te, în timp ce SEAT-ul tău Leon X-PERIENCE cu funcţia Stop&Go te ajută să navighezi uşor prin ambuteaje.

SIGURANȚĂ

EMERGENCY ASSIST

Când te afli într-o situaţie periculoasă, ai o grijă mai puţin la bordul SEAT-ului Leon X-PERIENCE dotat cu sistemul opţional Emergency Assist. Şoferul este atenţionat automat, când după un timp nu există nici o reacţie, înainte ca autoturismul să se oprească complet.

SIGURANȚĂ

CRUISE CONTROL ADAPTIV (ACC)

Ia piciorul de pe acceleraţie şi relaxează-te. Noul SEAT Leon X-PERIENCE va avea grijă de tine când accelerezi şi frânezi şi va menţine mereu o distanţă constantă şi sigură faţă de autoturismul din faţă. Sistemul opţional ACC îţi oferă un plus de confort.

SIGURANȚĂ

ASISTENŢĂ LA FAZA LUNGĂ

Această dotare opţională adaptează automat intensitatea farurilor situaţiei şi comută automat între faza lungă şi faza scurtă.

Vrei să afli mai mult?

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.