SEAT Leon

SEAT Leon

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Georgia Stroescu

Asistent vânzări

SEAT Leon

Vrei să afli mai mult?

Atracție ultramodernă

Noul SEAT Leon înseamnă design modern, iconic și îți conferă o atracție unică pentru orice fel de activitate. Acesta oferă și un spațiu generos pentru a savura cele mai frumoase momente din viață și îți permite să abordezi fiecare zi fără nicio limitare.

DESIGN EXTERIOR

Aspect exterior unic

Designul exterior al noului SEAT Leon te atrage imediat. Liniile sale au fost alese cu mare grijă și, astfel, a rezultat un autoturism elegant, cu linii clare, ce conferă barei fată și spate acel plus.

FARURI FULL LED

Iluminează fiecare călătorie

Farurile Full LED ale noului SEAT Leon au propriul design iconic. Acestea înglobează frumusețea designului cu o tehnologie și siguranță îmbunătățită.

DESIGN INTERIOR

Urcă la bord

La designul interior al noului SEAT Leon ne-am gândit la pasageri și, în primul rând, la tine. Pe lângă tapițeriile calitative și habitaclul generos, dispui de o planșă de bord nouă, orientată către șofer și o consolă centrală iluminată. Acest design ergonomic îți permite să utilizezi fără probleme toate funcțiile incredibile ale autoturismului.

ILUMINARE AMBIENTALĂ ÎN DIFERITE CULORI

Confort în orice culoare

Dă fiecărei călătorii o culoare cu iluminatul ambiental în diferite culori. Tu alegi culoarea care se potrivește stării de spirit.

VARIANTĂ DE ECHIPARE

XCELLENCE – Așa îți trăiești viața

Bucură-te de viață în stil mare cu echiparea XCELLENCE a noului SEAT Leon. Transformă fiecare călătorie într-o experiență unică de conducere cu un plus de eleganță, mulțumită detaliilor cromate și finisajele unice în execuție.

VARIANTĂ DE ECHIPARE

FR – Dinamică în cele mai mici detalii

Varianta de echipare FR este perfectă pentru șoferii sportivi și aduce și mai mult dinamism SEAT-ului Leon. Jantele de aliaj pe 17″, tapiteriile exclusive și volanul în piele fac să se simtă calitatea. Detaliile echipării, cum ar fi: ornamentele de praguri din aluminiu și barele de protecție exclusive, vor garanta că vei ieși mereu pozitiv în evidență.

Vrei să afli mai mult?

Tehnologie – Trăiește smart

Există momente în care viața este o provocare. Atunci este decisiv să ai la dispoziție orice fel de tehnologie, pentru ca totul să meargă ca pe roate. Noul SEAT Leon este dotat cu cele mai moderne inovații pentru a te putea bucura de fiecare moment.

TEHNOLOGIE

Smart Tech

Menținerea stilului tău de viață activ poate fi o provocare. Atunci este decisiv să ai la dispoziție orice fel de tehnologie, pentru ca totul să meargă ca pe roate. Noul SEAT Leon este dotat cu cele mai moderne inovații pentru a te putea bucura de fiecare moment.

DOTARE

Încărcător wireless

Să ai mereu un plan de back-up a devenit poate o obișnuință, dar în noul SEAT Leon poți să te relaxezi. Când acumulatorul telefonului tău este descărcat, ai la dispoziție încărcătorul wireless. Mai puține cabluri, mai puține lucruri care să îți stea în cale!

SISTEM AUDIO

BeatsAudio™ Soundsystem

Coloana sonoră marchează evenimentele din viaţă. SEAT-ul Leon, cu BeatsAudio™, nu duce lipsă de sunet calitativ mulţumită amplificatorului de 400W, celor nouă difuzoare şi subwoofer-ului premium. Delectează-te cu muzică clasică. Dă volumul mai tare pentru techno. Totul ţine de dispoziţia ta.

Digital Cockpit

Disponibil din ianuarie 2018

CAMERĂ VIDEO MARȘARIER

O pereche suplimentară de ochi

Ce șofer nu și-ar dori să aibă o pereche de ochi la spate? Noul SEAT Leon are a doua cea mai bună soluție: camera video pentru marșarier. Aceasta se asigură că nu îți scapă nimic din ceea ce se întâmplă în spatele tău.

TEHNOLOGIE FULL LINK

Divertisment pentru toți

Mulțumită tehnologiei Full Link și a sistemului Infotainment de 8″ în noul SEAT Leon ai tot divertismentul de care ai nevoie și pentru a rămâne pe drumul corect.

SENZOR DE LUMINĂ ȘI PLOAIE

Senzorul de ploaie detectează când plouă și pornește automat ștergătoarele de parbriz, atât de simplu! Și mulțumită senzorului de lumină noul tău SEAT Leon stabilește setarea potrivită pentru faruri.

SISTEM KEYLESS ENTRY & GO

Nu ai nicio mână liberă? O situație tipică. Cu sistemul keyless KESSY poți descuia și încuia noul tău SEAT Leon, fără a scoate cheia din buzunar.

ÎN ARMONIE CU RITMUL MEU

Un autoturism care îți înțelege ritmul. SEAT-ul Leon îți urează mereu bun venit, butonul de Start se aprinde imediat când te apropii de mașină cu cheia în mână.

SEAT DRIVE PROFILE

Lucrurile nu merg mereu așa cum îți dorești; viața este, până la urmă, imprevizibilă. În autoturismul tău ai totuși control complet. Poți alege între modurile de conducere: Normal, Sport, Eco sau Individual, pentru a fi sigur că pe șosea lucrurile merg așa cum îți dorești.

Vrei să afli mai mult?

Siguranţă

In noul SEAT Leon te vei simți mereu în siguranță, mulțumită sistemelor cum ar fi Protecția pietonilor și Traffic Jam Assist. Dispui de tot ce ai nevoie pentru a fi mereu linisțit la drum!

TRAFFIC JAM ASSIST

Gata cu stresul, începe relaxarea

În noul SEAT Leon fiecare ambuteiaj este o oportunitate pentru relaxare. Sistemul Traffic Jam Assist estimează distanța față de autovehicul din față și reglează accelerația și frânarea.

PROTECȚIE PIETONI

Mereu pregătit pentru surprize

Încă o pereche de ochi nu se înșeală niciodată. Sistemul de protecție a pietonilor recunoaște dacă cineva trece prin fața autoturismului și te avertizează acustic și vizual înainte de a frâna automat.

EMERGENCY ASSIST

Îți poartă de grijă

În noul SEAT Leon poți fi relaxat știind că sistemul Emergency Assist intervine în situațiile în care tu nu o poți face, prin activarea automată a sistemului de frânare pentru a te avertiza și, în final, pentru a opri complet autoturismul.

DETECTOR OBOSEALĂ

Cu ochii deschiși

Un stil de viață activ este plin de solicitări care te pot obosi. Când ești la drum, nu trebuie să îți faci griji, detectorul de oboseală te va ține treaz.

CRUISE CONTROL ADAPTIV (ACC)

Un mic ajutor în plus

Stabilește o viteză constantă și bucură-te de călătoria ta zilnică. Sistemul Cruise Control Adaptiv se va ocupa de accelerare și frânare, în funcție de trafic. Poți ridica piciorul de pe accelerație și te poți relaxa.

Pachet Drive Assist

LANE ASSIST

Sistemul Lane Assist te ajută să te menții în banda dorită, te avertizează dacă te abați de la ea și corectează automat traiectoria autoturismului.

Pachet Drive Assist

ASISTENŢĂ LA FAZA LUNGĂ

Sistemul de asistenţă la faza lungă preia pentru tine schimbarea fazelor, astfel încât traficul de pe sensul opus nu va fi orbit. În felul acesta nu mai trebuie să comuţi manual între faza lungă şi faza scurtă.

Pachet Drive Assist

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE

Sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație este sincronizat cu camera video frontală. Senzorii detectează limite de viteză, depășire interzisă și semnalizări de drum în lucru, pentru a ști mereu ce te așteaptă.

Vrei să afli mai mult?

Accesorii

Personalizează complet Leon-ul tău utilizând gama diversă de accesorii originale® SEAT.

ACCESORII ORIGINALE® SEAT

Pentru SEAT-ul tău complet personalizat

Personalizează complet Leon-ul tău utilizând gama diversă de accesorii originale® SEAT. Lasă-te inspirat și alege dintre propunerile sportive, practice și confortabile, cele care se potrivesc cel mai bine ție și Leon-ului tău.

TRANSPORT

Soluții pentru orice bagaj

Pentru vacanță, timp liber sau sport: cu soluțiile de transport de la SEAT, ai mereu cu tine tot ce e important. Barele transversale sunt baza pentru alte accesorii de transport, de exemplu: suportul practic de bicicletă.

PERFORMANȚĂ

Caracter sportiv

Accentuează caracterul sportiv al automobilului tău cu accesoriile originale® SEAT. Ornamentele sport, kit-urile aerodinamice, pedalele sport și multe altele, cresc pulsul oricărui șofer.

JANTE DE ALIAJ

De la elegant la sportiv

Indiferent dacă preferi un aspect sportiv sau elegant, jantele de aliaj din gama de accesorii originale SEAT oferă designul potrivit pentru toate gusturile.

ACCESORII INTERIOR

Plin de idei

Transformă interiorul SEAT-ului tău într-unul mai confortabil, stilat și practic. Cu schimbătorul de viteze cu aspect de aluminu sau ornamentele de praguri elegante creezi accente vizuale deosebite, în timp ce suportul de organizare ingenios, pentru suportul de pahare, îți oferă spațiu pentru tot ce îți trebuie la îndemână.

INFOTAINMENT

Tehnologie la cel mai înalt nivel

La SEAT tehnologia modernă nu se regăsește doar sub capotă, ci și în habitaclu. Astfel, adaptorul pentru smartphone și music player asigură maximul de conectivitate. Cu sistemul Bluetooth te poți concentra la trafic în timp ce vorbești la telefon, iar sistemele de navigație îți arată cel mai scurt drum către destinația ta.

PROTECȚIE

Perfect protejat

Pentru a păstra, mai mult timp, aspectul de mașină nouă al SEAT-ului tău – chiar dacă ați parcurs mai mulți kilometri împreună, poți folosi covorașul de portbagaj pentru a-l menține curat, iar covorașele textile pentru a feri habitaclul de murdărie. La exterior, apărătoarele de noroi protejează caroseria de praful și pietrele aruncate în timpul rulării.

SIGURANȚĂ

Sigur la drum

Siguranța ta este prioritară pentru noi. De aceea, nu facem nici un compromis la gama de accesorii originale de siguranță SEAT: de la modernele scaune de copii până la vestele reflectorizante sau lanțurile antiderapante.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.