into img

Noul Tiguan Allspace

Spaţiul ideal pentru aventuri.

De la drumurile virajate de munte, la şoselele de coastă: cu Tiguan Allspace vă simţiţi ca acasă, oriunde aţi fi. Suveran, puternic şi cu un stil unic.

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Ofertele pentru noul Volkswagen Tiguan Allspace 2019

into img

Ofertele VW Tiguan Allspace la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 3.000,-- de Euro pentru Tiguan și Tiguan Allspace TDI în limita stocului disponibil!


Design

Flexibilitate şi estetică: designul modelului Tiguan Allspace subliniază cu eleganţă punctele forte ale acestui automobil, punând accent pe stil şi calitate.

into img
Designul exterior

Atrage privirile, emanând forţă.

Stârneşte cheful pentru mai mult: descoperiţi o nouă dimensiune a spaţiului în domeniul SUV-urilor compacte şi lăsaţi-vă cucerit de semnătura expresivă a luminilor, precum şi de numeroase alte elemente rafinate de design.

Designul interior

Spaţiu generos, în care vă veţi simţi ca acasă!

Noul dumneavoastră loc preferat? Limbajul clar al formelor creează la interiorul modelului Tiguan Allspace o atmosferă plăcută, sesizabilă din prima clipă.

into img
into img
Plafonul panoramic

Mai multă libertate. Spre toate punctele cardinale.

Trapa panoramică opţională, rabatabilă şi glisantă, asigură o atmosferă luminoasă şi generoasă la interior şi o panoramă încântătoare, graţie dimensiunilor sale generoase. Elementul frontal din sticlă poate fi deschis, ridicat şi coborât electric. Iar dacă stelele sau luminile oraşului nu luminează destul de puternic, interiorul este scăldat într-o lumină plăcut estompată.

Tehnologia LED

Asigură o mai bună vizibilitate. Şi atrage privirile.

Designul inovator face ca Tiguan Allspace să fie o apariţie inconfundabilă - şi farurile şi blocurile optice spate cu LED opţionale confirmă clar acest fapt. Iar cu Dynamic Light Assist, le veţi sări în ochi, celor care vin din sens opus, dar doar datorită designului.

into img
into img
Jante

Design atractiv. Şi dinamic.

Tiguan Allspace oferă numeroase trăsături de design ieşite din comun. Patru dintre acestea constau în jantele sale. Acestea se integrează perfect în designul maşinii şi îi influenţează caracterul, definind detalii masculine, sportive, dinamice sau elegante.

Pachetul Off-road

Mai multă diversitate în cotidian.

Dotările opţionale adiţionale vă ajută să vă bucuraţi şi mai mult de Tiguan Allspace, inclusiv în afara drumurilor bătătorite.

into img
into img

Ofertele VW Tiguan Allspace la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 3.000,-- de Euro pentru Tiguan și Tiguan Allspace TDI în limita stocului disponibil!


Conectivitate

Poate că trebuie să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi sau aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: Tiguan Allspace vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

into img
Car-Net "Security & Service"

Deschide noi perspective. Inclusiv la interior.

Cu serviciile opţionale Car-Net "Security & Service"²⁾, aveţi mereu la dispoziţie toate datele importante despre automobil. În cazul unui accident, serviciul de apel de urgenţă iniţiază o conexiune telefonică cu centrala de urgenţe a mărcii Volkswagen. Datorită senzorilor de impact, vor fi transmise automat locul în care vă aflaţi şi datele automobilului şi, de asemenea, vor fi informate serviciile de urgenţă. Dar puteţi raporta şi manual un accident pe care l-aţi observat în trafic, folosind butonul de pe modulul compus din trei taste.

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi fi, de exemplu, în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau vă puteţi planifica din timp călătoriile. Serviciile on-line opţionale "Car-Net Guide & Inform"³⁾ vă oferă însă şi mai multe funcţii.

into img
into img
Car-Net App-Connect

Folosiți aplicaţiile şi la bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen.

App-Connect⁴⁾ - trei tehnologii inovatoare cu care puteţi folosi aplicaţiile smartphone-ului de pe touchscreen-ul sistemului multimedia al maşinii: MirrorLink™, Android Auto™ de la Google şi Apple CarPlay™.

Sisteme radio şi de navigaţie

Cel mai bine este să vă puteţi alege chiar dumneavoastră copilotul.

La bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Pentru aceasta, vă stau la dispoziţie, spre alegere, două sisteme radio cu difuzoare excelente, cu tehnologie cu operare facilă şi cu multe posibilităţi de conectare a dispozitivelor externe. Sau puteţi opta pentru unul dintre cele două sisteme de navigaţie, care vă îndeplinesc toate dorinţele în domeniul multimedia.

into img
into img
App-Connect Cam-Connect

Deschide noi perspective. Chiar şi la interior.

Nu doar de pe locurile din faţă sunt multe de descoperit, ci uneori şi de pe banchetă. Pentru a avea şi acolo totul sub control, inclusiv în timp ce conduceţi, puteţi vedea pe ecranul sistemului radio sau de navigaţie imaginile statice capturate de camera dumneavoastră GoPro®, în combinaţie cu sistemul opţional "Car-Net App-Connect".

Ofertele VW Tiguan Allspace la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 3.000,-- de Euro pentru Tiguan și Tiguan Allspace TDI în limita stocului disponibil!


into img

Sisteme de asistenţă

Echipat cu tehnologii inteligente şi cu sisteme opţionale de asistenţă a şoferului destinate evitării accidentelor, Tiguan Allspace vă va ajuta inclusiv în situaţiile critice. Pentru un nivel ridicat, liniştitor de siguranţă.

Area View

Anticipativ. În toate privinţele.

Manevre de ieşire din parcare în oraşul aglomerat sau manevre dificile pe teren accidentat: n-ar fi frumos, în astfel de situaţii cu vizibilitate restrânsă, dacă aţi putea vedea tot ce se află în jurul maşinii dumneavoastră? Cele patru camere video ale funcţiei opţionale Area View vă permite acest lucru.

into img
into img
Lane Assist

Pe drumul cel bun. Inclusiv pe şosea.

Drum lung monoton, benzi de rulare care se îngustează şi şosele strâmte: în astfel de situaţii, concentrarea şoferului scade. De aceea, asistentul de menţinere a benzii de rulare Lane Assist vă ajută să monitorizaţi mai bine astfel de situaţii de deplasare şi să reduceţi la minimum riscurile.

Trailer Assist

Manevre facile de parcare. Chiar şi cu o remorcă mare.

La manevrele cu remorcă, automobilul poate prelua controlul direcţiei, în locul dumneavoastră. Sistemul opţional pentru manevrarea remorcii - Trailer Assist - vă ajută la greu.

into img
into img
Dynamic Light Assist

Sclipiri. Inclusiv în întuneric.

Noaptea, luminile de drum vă ajută să vedeţi mai departe. Dar este obositor să aprindeţi şi să stingeţi mereu faza lungă. De aceea, sistemul opţional Dynamic Light Assist estompează parţial luminile de drum.

Asistentul pentru parcare

Manevre relaxate de parcare. La simpla apăsare a unui buton.

Tiguan Allspace vă duce la destinaţie, conducându-vă până la finiş. Asistentul opţional Park Assist monitorizează, în trecere, ambele margini ale drumului. Când găseşte un loc potrivit, controlează automat direcţia, pentru a aduce maşina pe locurile de parcare paralele şi perpendiculare şi are chiar capacitatea de a direcţiona maşina de pe locul de parcare.

into img
into img
Asistentul pentru ambuteiaje

Relaxare automată. Chiar şi în ambuteiaje.

În traficul îngreunat, asistentul opţional pentru ambuteiaje, Traffic Jam Assist, monitorizează celelalte autovehicule din apropiere şi reacţionează autonom, menţinând banda, accelerând şi frânând, în anumite limite ale sistemului. Când traficul se blochează, automobilul se opreşte şi poate porni din nou automat de pe loc, într-o anumită perioadă de timp predefinită. Este posibil datorită funcţionării în tandem a tempomatului adaptiv ACC (dotare opţională) cu asistentul de menţinere a benzii de rulare Lane Assist. Asistentul pentru ambuteiaje vă ajută în situaţiile stresante din traficul îngreunat şi poate astfel să contribuie la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor de pe şosea.

Ofertele VW Tiguan Allspace la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 3.000,-- de Euro pentru Tiguan și Tiguan Allspace TDI în limita stocului disponibil!


into img

Confort

De cele mai multe ori, terenul nou înseamnă ieşirea din zona de confort. Cu atât mai important este ca drumul într-acolo să fie confortabil. Cu interiorul să generos şi numeroşii asistenţi pentru confort, Tiguan vă va face fiecare călătorie mult mai plăcută.

Portbagajul cu funcţia Easy Open

Deschidere facilă. Închidere facilă.

Cu sistemul opţional "Easy Open", călătoria relaxată începe încă înainte de a porni la drum. Aşezaţi bagajele grele în portbagaj, fără să căutaţi cheia: o scurtă mişcare cu piciorul sub spatele maşinii este suficientă pentru ca hayonul să se deschidă.

into img
into img
DYNAUDIO Excite Surround

Pentru experienţe sonore perfecte.

Vă puteţi imagina că muzica ar putea suna mai bine în maşină, decât acasă, din sistemul de sunet HiFi? Sistemul opţional de sunet DYNAUDIO Excite Surround este reglat corespunzător caracteristicilor acustice ale automobilului, asigurând astfel un sunet superior tuturor aşteptărilor. Chiar dacă sunteţi obişnuit cu sunetul high-end de înaltă calitate.

Scaunul ergoActive

Cu ochii pe şosea. Cu spatele relaxat.

Scaunul opţional ergoActive⁶⁾ cu certificat AGR asigură un nivel optim de confort şi vă susţine coloana vertebrală la drum. Alături de reglajele înclinării şezutului şi adâncimii, scaunul dispune de un suport lombar ajustabil electric în 4 direcţii, cu funcţie electrică de masaj.

into img
into img
Active Info Display

Se adaptează. Pentru dumneavoastră.

Vitezometru, turometru, kilometraj: cu sistemul opţional Active Info Display, aveţi toate aceste informaţii mereu în câmpul vizual imediat, plus multe alte date. De asemenea: puteţi pune accentul pe informaţiile care vă interesează cel mai mult în respectivul moment.

Head-up Display

Totul la vedere. Până la destinaţie.

Mereu informat, fără a fi distras: când şoferul apăsă un buton, ecranul opţional "head-up" iese din planşa de instrumente şi aduce în câmpul vizual direct al şoferului informaţii precum viteza şi datele de navigaţie.

into img
into img

Ofertele VW Tiguan Allspace la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 3.000,-- de Euro pentru Tiguan și Tiguan Allspace TDI în limita stocului disponibil!


Călătorii de neuitat

Indiferent de locul în care se va afla noua dumneavoastră destinaţie - motoarele puternice cu tehnologia opţională 4MOTION vă vor aduce în aproape orice loc de pe hartă. Dar dumneavoastră veţi deţine mereu controlul - pe orice drum. Pentru că sistemul opţional 4MOTION Active Control face ca Tiguan Allspace să fie pregătit mereu optim pentru orice teren.

into img
Funcţia de selectare a modului de condus

Mereu pe linia de plutire. Indiferent de ceea ce se află dedesubt.

Cu această dotare opţională puteţi alege oricând modul optim de condus: Normal, Eco, Sport, Confort sau Individual. Reglajele motorului şi ale transmisiei, precum şi răspunsul anumitor sisteme de asistenţă vor fi astfel adaptate situaţiei curente.

4MOTION

Rămâneţi cu roţile pe pământ.

Doriţi să puteţi avansa cu tracţiune optimă inclusiv pe teren accidentat şi umed? Cu tracţiunea integrală permanentă 4MOTION oferită ca dotare opţională veţi putea face acest lucru aproape peste tot.

into img
into img
4MOTION Active Control

Echilibrat.

Fie autostradă sau drumuri înzăpezite de munte: cu sistemul opţional 4MOTION Active Control aveţi la dispoziţie diferite moduri de condus, adaptate la condiţiile curente.

Motoare

Mai multă eficienţă.

Dar indiferent de motorul pentru care veţi opta: toate motorizările oferite pentru Tiguan Allspace sunt extrem de eficiente şi fiabile pentru utilizarea zilnică.

into img
into img

Ofertele VW Tiguan Allspace la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 3.000,-- de Euro pentru Tiguan și Tiguan Allspace TDI în limita stocului disponibil!


Acest site foloseşte cookies. Mai multe informații pot fi găsite în declarația privind protecția datelor.

OK