Noul SEAT Leon

Noul SEAT Leon

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Georgia Stroescu

Asistent vânzări

Noul SEAT Leon

Vrei să afli mai mult?

Noul Seat Leon

Viitorul arată bine

Puternic. Încrezător.

Noul SEAT Leon. Mai sportiv. Mai dinamic. Dotat cu tehnologie de ultimă oră, pentru a te menține și mai conectat cu tot ce îți place.

Design

Noul scris Leon.

Proiectat cu mai multe linii curbe, fapt evident și la noul scris.

Jante de aliaj 18″.

Indiferent cât de dinamic demarezi, vor arăta bine și se potrivesc stilului tău sportiv de condus.

Design

Iluminare LED “coast-to-coast” pe hayon.

Subliniază tot ce faci: iluminarea LED “coast-to-coast” de pe hayon.

Grilă frontală încrezătoare.

Continuă cu grila frontală frapantă, în designul diamantat specific SEAT.

Dotări interioare

Calitate estetică.

Modelele ID. standard oferă mobilitate electrică revoluţionară, cu tehnologie de ultimă oră. Ediţia specială ID.3 1ST dispune de elemente exclusive de design, de o baterie mai mare şi autonomie crescută. Astfel că tot mai mulţi oameni vor putea trăi deja de acum experienţa viitorului mobilităţii.

Noul sistem BeatsAudio™.

Bucură-te de noul sistem BeatsAudio și de sunetul imersiv al muzicii tale favorite.

Dotări interioare

Asistență la parcare.

Mai simplu nu se poate: parchează aproape automat, cu o cameră de marșarier și mai bună.

Iluminare ambientală cuprinzătoare

Crează-ți propria iluminare ambientală, care se poate adapta la mișcările autoturismului tău, dacă vrei.

Tehnologie

Noi modalități de a face totul mai simplu.

Noul sistem de navigație cu un ecran de 10 inchi reacționează la vocea și gesturile tale. Se conectează la telefonul tău și tu poți controla toate funcțiile de confort ale autoturismului.

SEAT CONNECT

Autoturismul tău. Mereu accesibil.

Ești mai bine conectat ca oricând. Cu SEAT CONNECT APP îți controlezi mașina. De pe locul șoferului sau oriunde altundeva te-ai afla. Poți utiliza cu ușurință comenzile vocale pentru a accesa toate serviciile online de infotainment.

– Servicii online de infotainment care îți pun la dispoziție toate informațiile importante din trafic

– Locuri de parcare, benzinării și cele mai bune rute

Siguranță

Asistență. Din toate unghiurile.

Poți fi sigur că sistemele de asistență laterală și la coborârea din autoturism utilizează cei mai moderni senzori, pentru a monitoriza unghiul mort la o schimbare de bandă, manevre de parcare sau coborârea din mașină.

Vrei să afli mai mult?

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.