into img

Noul T-Roc

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Atitudinea încrezătoare îi este înscrisă în gene.

Apreciați designul de calitate şi un caracter de sine stătător? T-Roc iese în evidenţă cu designul său expresiv de crossover şi cu numeroasele sale variante de personalizare.

Ofertele pentru noul Volkswagen T-Roc 2019

into img

Ofertele VW T-Roc la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 750,-- de Euro pentru VW T-Roc în limita stocului disponibil!
Dotări şi Design

Pentru o impresie puternică, greu de uitat. Design expresiv, numeroase variante de personalizare şi finisaje de calitate, până la cele mai mici detalii: T-Roc ştie cum să impresioneze.

Finisajele exterioare în două culori

Diferenţiaţi-vă de mase.

Pentru că monotonia pur şi simplu nu vi se potriveşte. Rafinamentul modelului T-Roc vă va completa stilul, ca de exemplu cu finisajele exterioare în două culori ale versiunii de echipare Design. Pentru T-Roc Sport aveţi opţional la dispoziţie culorile Negru şi Flash Red*.

*Intră mai târziu în producţie.

into img
into img
Caracterul puternic

Arătaţi cine sunteţi!

Căutaţi un automobil cu un caracter individual puternic? T-Roc este un crossover modern, care atrage atenţia cu designul său marcant.

Lumini

Veţi fi privit cu alţi ochi.

Fie zi sau noapte: designul luminilor modelului T-Roc impresionează cu aspectul lor ieşit din comun. Deosebite sunt şi luminile de zi integrate în manieră marcantă în bara de protecţie.

into img
into img
T-Roc Sport

Un puternic caracter sportiv.

Cu T-Roc Sport veţi impresiona, din toate punctele de vedere. Echipat cu această linie de dotare, T-Roc naşte pasiuni datorită numeroaselor detalii sport, care accelerează pulsul şoferilor ...şi nu numai.

T-Roc Design

Design expresiv în cotidian.

T-Roc Design vă oferă numeroase variante de individualizare a designului, atât pentru caroserie, cât şi pentru interior. Astfel puteţi să vă configuraţi automobilul care să vă reflecte întru totul personalitatea.

into img
into img

Ofertele VW T-Roc la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 750,-- de Euro pentru VW T-Roc în limita stocului disponibil!
Multimedia

into img
Serviciul de apel de urgenţă

Vă aflaţi pe mâini bune.

Este bine de ştiut că vă puteţi întotdeauna bizui pe ajutor: datorită serviciului opţional de apel de urgenţă, puteţi apela la orice oră centrala pentru urgenţe a mărcii Volkswagen. Trebuie doar să apăsaţi butonul roşu SOS. Când intervin accidente la care este declanșat un airbag, sistemul cheamă automat ajutor.

Conectivitate

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

Internetul poate fi extrem de util. Inclusiv la bordul automobilului dumneavoastră T-Roc. Serviciile online opţionale Car-Net "Guide& Inform", Car-Net App-Connect şi Car-Net "Security & Service" oferă numeroase funcţii care vă vor fi de mare ajutor atât în cotidian, cât şi în situaţiile mai ieşite din comun.

into img
into img
Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii care vă interesează.

Sistemele analogice sunt de domeniul trecutului. Treceţi de la ceasurile clasice, la un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Sisteme radio şi de navigaţie

Astfel păstraţi cursul şi buna dispoziţie.

La bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen T-Roc, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Pentru aceasta, vă stau la dispoziţie două sisteme radio cu difuzoare excelente, cu tehnologie cu operare facilă şi cu multe posibilităţi de conectare a dispozitivelor externe. Sau puteţi opta pentru sistemul de navigaţie Discover Media, care satisface cele mai variate şi exigente dorinţe.

into img
into img
Sistemul de sunet beats

Mai mult bass?

Daţi volumul mai tare! Începe concertul dumneavoastră personal! Opţional, sistemul de sunet al specialistului audio Beats Electronics are grijă ca başii să răsune la maximum în automobilul dumneavoastră T-Roc. Pentru că producătorul acesta nu demonstrează doar cu căștile beats by Dr. Dre, cât de clar se poate auzi muzica.

Interfaţa Confort pentru telefonie

Mereu conectat.

Cu interfaţa Confort pentru telefonie (dotare opţională) cu funcţie de încărcare inductivă, telefonul dumneavoastră mobil va fi reîncărcat fără a fi nevoie de cablu. Iar conexiunea inductivă la antenă asigură o calitate excelentă a convorbirilor. Astfel puteţi vorbi confortabil la telefon, chiar şi atunci când sunteţi la drum.

into img
into img

Ofertele VW T-Roc la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 750,-- de Euro pentru VW T-Roc în limita stocului disponibil!
Sisteme de asistenţă

into img
Conduceţi relaxat

T-Roc se ocupă în locul dumneavoastră.

Dar nu numai în situaţiile critice veţi aprecia sistemele de asistenţă, precum funcţia standard Lane Assist, funcţia opţională de reglare automată a distanţei, asistentul opţional pentru ambuteiaje Traffic Jam Assist sau funcţia opţională Emergency Assist. Deoarece aceste sisteme sporesc confortul şi la drumurile de zi cu zi.

„Front Assist“ cu funcţie City de frânare de urgenţă.

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Vă doriţi uneori un asistent care să supravegheze traficul în locul dumneavoastră? Veţi călători mereu relaxat cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist", inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă şi Pedestrian Monitoring.

into img
into img
Park Assist şi asistentul pentru parcare

Cuceriţi drumurile. Şi locurile de parcare libere.

Manevrele de parcare ne pot pune uneori răbdarea la încercare. Dar T-Roc, echipat cu un sistem de asistenţă la parcare, vă poate ajuta încă din faza de căutare a unui loc de parcare.

Senzorul "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare

T-Roc vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

into img
into img

Ofertele VW T-Roc la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 750,-- de Euro pentru VW T-Roc în limita stocului disponibil!
Confort

Potrivit cu stilul dumneavoastră de viaţă. Oferind confort şi spaţiu generos, T-Roc vă oferă vaste posibilităţi de a vă exprima personalitatea. Printre acestea se numără şi elementele progresiste de design şi numeroase variante de personalizare.

into img
Personalizarea

O personalitate puternică. La fel ca personalitatea dumneavoastră.

Exact aşa cum doriţi dumneavoastră să fie: concepeţi interiorul modelului T-Roc Design astfel încât să corespundă pe deplin preferinţelor dumneavoastră şi conferiţi-i accente personale, cu detaliile de culoare.

Bordul

La bord, dumneavoastră aveţi totul sub control.

Bun venit la bord! Aici totul este astfel conceput încât fiecare călătorie să devină cât mai plăcută pentru dumneavoastră. Iar cu volanul multifuncţional (dotare standard începând cu T-Roc Design), puteţi controla numeroase funcţii, fără a fi nevoit să luaţi mâinile de pe volan.

into img
into img
Spaţiul

Situaţi-vă deasupra tuturor.

Cei care nu se mulţumesc cu uzualul, de regulă îşi doresc, de asemenea, mai mult spaţiu liber. Nicio problemă! În ciuda dimensiunilor sale exterioare compacte, T-Roc oferă la interior mult spaţiu pentru pasageri şi bagajele lor. Scaunele care oferă o poziţie mai înaltă reprezintă încă un avantaj.

Confortul

Bucuraţi-vă de confort din plin.

Luaţi loc, simţiţi-vă bine! La bordul modelului T-Roc veţi beneficia de scaune confortabile şi, opţional, de pachete de piele rafinate, cu accente aparte de culoare şi de un plafon panoramic glisant, care-i va încânta pe toţi pasagerii.

into img
into img

Ofertele VW T-Roc la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 750,-- de Euro pentru VW T-Roc în limita stocului disponibil!
Tehnologia

La fel de eficient şi flexibil ca dumneavoastră. Vă doriţi performanţe ridicate. Mai ales din partea unui automobil. De aceea, modelul T-Roc este disponibil opţional cu 4MOTION, pentru tracţiune optimă pe aproape orice fel de suprafață de rulare, precum şi cu suspensii sport pentru manevrabilitate excelentă şi cu suspensii cu reglare adaptivă DCC.

into img
Performanţe

Pentru că ştim că apreciaţi utilizarea eficientă a energiei.

Cu T-Roc, plictiseala se ţine mereu departe. Printre altele şi datorită gamei de motorizări. Standardele sunt ridicate şi în acest domeniu, inclusiv în privinţa economiei.

Trenul der rulare

Bucuraţi-vă de cea mai sportivă legătură dintre maşină şi carosabil.

Şasiul sport şi direcţia progresivă optimizează caracteristicile dinamice, fiind ideale dacă preferaţi condusul sportiv.

into img
into img
4MOTION Active Control

Păstraţi controlul şi calmul, chiar şi în condiţii dificile.

Descoperiţi mereu perspective noi! În combinaţie cu tracţiunea integrală opţională 4MOTION, la volanul modelului T-Roc puteţi fi susţinut de 4MOTION Active Control, care vă oferă reglajele optime pentru cele mai diferite suprafeţe de rulare. Adiţional, în modul On-Road, puteţi selecta unul dintre cele 5 moduri oferite de funcţia de Selectare a modului de condus.

Ofertele VW T-Roc la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 750,-- de Euro pentru VW T-Roc în limita stocului disponibil!
into img

Acest site foloseşte cookies. Mai multe informații pot fi găsite în declarația privind protecția datelor.

OK