SEAT Tarraco

SEAT Tarraco

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Georgia Stroescu

Asistent vânzări

SEAT Tarraco

Vrei să afli mai mult?

Îți dorești mai mult?

Dorința de mai mult este motivația noastră. Mai mult loc. Mai mult stil. Noul SEAT Tarraco este SUV-ul pentru toți cei care își doresc mai mult.

DESIGN EXTERIOR

Destul nu este niciodată suficient.

Stilat. Marcant. Încrezător. Noul SEAT Tarraco este SUV-ul de talie mare creat pentru toți cei care vor să vadă perfect, să fie văzuți perfect și să arate perfect.

DOTĂRI INTERIOARE

Încrederea vine din interior.

Oriunde vei merge, te bucuri de un condus confortabil. Dotările interioare ale noului SEAT Tarraco se asigură că va rămâne așa.

PÂNĂ LA 7 LOCURI

Acum este momentul pentru planuri mari.

Versiunea cu 7 locuri îți oferă un volum al portbagajului de 700 litri cu al treilea rând de scaune rabatate sau 1775 litri cu rândul doi și trei rabatat. La versiunea cu 5 locuri poți utiliza 760 litri, respectiv 1920 litri cu bancheta spate rabatată.

TAPIȚERIE

Vrei mai multă diversitate?

Oricare ar fi destinația ta – poți alege tapițeriile de calitate pentru a ajunge confortabil la destinație.

Vrei să afli mai mult?

Tehnologie

Prea târziu? Prea complicat? Nu mai e cazul. Cu cea mai modernă tehnologie, noul Tarraco îți face viața cotidiană mai simplă.

TEHNOLOGIE

Viața e prea scurtă pentru a te mulțumi cu aproape cel mai bun.

Cu cea mai modernă tehnologie nu există limitări. Noul SEAT Tarraco se asigură că ești mereu conectat și la curent cu noutățile.

TEHNOLOGIE FULL-LED

De ce să nu strălucesți?

Tehnologia 100% LED iluminează întunericul atât în față, cât și în spate. Stopurile dinamice arată direcția în care vrei să virezi.

DISPLAY 8 INCHI CU TEHNOLOGIE SEAT FULL LINK

Mai mult confort. În fiecare zi.

Cu tehnologia SEAT Full Link și Apple CarPlay™ sau Android Auto™ poți utiliza aplicațiile de pe telefonul tău smart direct prin ecranul tactil al mașinii. Simplu și sigur.

SEAT DIGITAL COCKPIT

Păstrează esențialul pe primul plan.

Recunoașterea semnelor de circulație. Sistem de navigație. Cruise control adaptiv (ACC). Front Assist și Lane Assist. Toate informațiile într-un ecran personalizabil de 10,25 inchi. Direct în fața ta.

ÎNCĂLZIRE STAȚIONARĂ

Pregătit, atunci când ești și tu.

Când urci la volan, SEAT-ul tău Tarraco este deja reglat la temperatura dorită. Deci, nu mai trebuie să aștepți pentru a porni la drum.

SCAUNE ÎNCĂLZITE FAȚĂ ȘI SPATE

Clasa întai, chiar și pe bancheta spate

CLIMATRONIC CU 3 ZONE

Setează temperaturi diferite pentru scaunele față și spate

ASISTENȚĂ LA PARCARE ȘI CAMERĂ TOP VIEW

Parchează automat, fără niciun efort

DESCHIDERE HAYON CU VIRTUAL PEDAL

Poți deschide și închide portbagajul cu o mișcare a piciorului

CONNECTIVITY BOX

Îți place să fii mereu în mișcare? Încărcătorul wireless se ocupă de telefonul tău, deci nu ai niciun motiv să te oprești.

SISTEM BEATSAUDIO™

Muzica bună nu îmbătrânește. Amplificator de 400W. Subwoofer High-End. 9 difuzoare calibrate premium, pentru o experiență auditivă excelentă.

LOGO 4DRIVE

Ești pregătit pentru orice? Sistemul de tracțiune integrală 4Drive îți permite să abordezi orice drum cu tracțiune și stabilitate sporită.

SEAT DRIVE PROFILE

Optimizează fiecare călătorie în noul tău SEAT Tarraco cu modurile de conducere: Comfort, Eco, Sport și Individual, plus Off-Road și Snow pentru versiunile cu tracțiune integrală 4Drive.

Vrei să afli mai mult?

Siguranţă

La dezvoltarea noului SEAT Tarraco siguranța a fost pe primul plan. Mulțumită celor mai moderne sisteme de siguranță, ești perfect pregătit pentru următoarea aventură.

APELARE DE URGENȚĂ ECALL

Nu irosi nicio secundă.

Un accident serios? Acest sistem apelează automat serviciile de salvare sau prin apăsarea butonului pentru apelare manuală.

SISTEME DE ASISTENȚĂ LA CONDUS

PRE-CRASH- & ROLLOVER ASSIST

Sistemul de asistență Pre-Crash tensionează centurile de siguranță și închide geamurile înaintea unui accident iminent. În cazul unei răsturnări, sistemul Rollover Assist activează sistemele necesare, cum ar fi eCall.

SISTEME DE ASISTENȚĂ LA CONDUS

FRONT ASSIST

Când un biciclist îți taie brusc calea sau mașina din fața ta frânează neașteptat, noul SEAT Tarraco reacționează printr-o frânare automată, mulțumită sistemului Front Assist.

SISTEME DE ASISTENȚĂ LA CONDUS

TRAFFIC JAM & LANE ASSIST

Sistemul Traffic Jam Assist măsoară distanța până la celelalte autoturisme și adaptează viteza de deplasare corespunzător. Sistemul Lane Assist se asigură că autoturismul nu părăsește banda.

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE

Nu vrei să ratezi nimic

Să știi ce urmează. Camera frontală integrată recunoaște limitările de viteză și interdicțiile la depășire și ți le afișează.

Vrei să afli mai mult?

Accesorii

Cauți ceva diferit? Oriunde te va duce noul drum, poți dota noul tău SEAT Tarraco corespunzător.

EXTERIOR

Ai propriul tău stil?

Elemente decorative marcante și elegante pentru proiectoarele de ceață, portiere și hayon. Astfel, îți creezi propriul tău look.

SOLUȚII PENTRU PORTBAGAJ

Ia totul cu tine. Pur și simplu.

Nu trebuie să lași nimic în urmă. Accesorii multifuncționale pentru portbagaj, plase și benzi elastice oferă soluții pentru toate situațiile.

TAVĂ SUPERIOARĂ PORTBAGAJ

Mai mult spațiu de depozitare pentru tine.

Ai echipament suplimentar? Două nivele de depozitare pentru SUV-ul tău îți dau un motiv în plus pentru a porni la drum și a-ți urma pasiunea.

ACCESORII DE TRANSPORT

Prezentul contează.

De ce să aștepți până mai târziu? Cu suportul de schiuri, cel pentru bicicletă, placă de surf sau cutia portbagaj, poți lua tot ce ai nevoie cu tine.

COVORAȘE PREMIUM

Arată bine. De la exterior la interior.

Detaliile contează. Covorașele premium adaugă un look rafinat noului tău SEAT Tarraco.

APĂRĂTORI NOROI FAȚĂ ȘI SPATE

Plictisit de drumurile bătute?

Noile drumuri nu sunt mereu ușoare. Apărătorile de noroi față și spate protejează noul tău SEAT Tarraco de murdărie și pietricele.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.