into img

Tiguan

Atractiv. Inovator.

Contururi clare, linii bine definite: Cu designul său marcant, noul Tiguan se prezintă cu o alură plină de forţă. O apariție care promite multe. Iar Tiguan nu rămâne dator.

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Ofertele pentru noul Volkswagen Tiguan 2019

into img

Ofertele VW Tiguan la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 3.000,-- de Euro pentru Tiguan și Tiguan Allspace TDI în limita stocului disponibil!Lasă o impresie puternică.

Contururi clare, linii bine definite: Cu designul său marcant, noul Tiguan se prezintă cu o alură plină de forţă. O apariție care promite multe. Iar Tiguan nu rămâne dator. Numeroase elemente de design continuă cu coerență noul limbaj al formelor şi la interior. Graţie serviciilor de conectivitate disponibile, vă aflaţi întotdeauna în pole-position, inclusiv pe autostrada informaţiilor. Cu tehnologiile sale de ultimă oră, posibilităţile variate de personalizare şi caracteristicile dinamice excelente, Volkswagen Tiguan vă susţine în tot ceea ce doriţi să realizaţi - indiferent dacă drumul într-acolo este off-road, on-road sau on-line.

into img

Galerie de imagini

Infotainment

Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul

Tiguan garantează entertainment de cea mai bună calitate, pe toate drumurile. Iar aceasta nu se datorează doar calităţilor sale de off-road. Convingeţi-vă.

into img
into img
Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi extrem de util - la fel şi în maşină. Îl puteţi folosi pentru a planifica călătoriile din timp cu serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" prin intermediul cărora aveți la dispoziție o varietate de alte funcţii utile.

Ofertele VW Tiguan la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 3.000,-- de Euro pentru Tiguan și Tiguan Allspace TDI în limita stocului disponibil!into img

Sisteme de asistenţă

"Area View"

Vedere panoramică.

O simplă privire la display-ul sistemului de infotainment este suficientă pentru a vedea zona din jurul maşinii în timp real şi pentru a putea recunoaşte din timp obstacolele.

into img
into img
"Park Assist"

Parcare fără stres.

Mai ales în cazul locurilor de parcare strâmte, manevrarea poate deveni o operațiune extrem de supărătoare. Cu sistemul opţional de asistență pentru parcare Park Assist, tot ce trebuie să faceți estesă acţionaţipedala de acceleraţie şi pe cea de frână, în timp ce supravegheaţi zona din jurul maşinii.

"Trailer Assist"

Manevrare fără nervi.

La mersul în marşarier cu remorcă, cei fără exerciţiu trebuie să-şi schimbe complet unghiul de vedere pentru a putea manevra corect maşina şi remorca.

into img
into img
"Lane Assist"

Mereu pe calea cea bună.

Mai ales la drum lung sau pe rute monotone, concentrarea şoferului poate să scadă. La părăsirea neintenţionată a benzii de rulare,sistemul de asistență pentru menţinerea benzii de rulare Lane Assist vă avertizează şi poate interveni pentru a corecta direcția.

Ofertele VW Tiguan la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 3.000,-- de Euro pentru Tiguan și Tiguan Allspace TDI în limita stocului disponibil!into img

Eficienţă

Puterea de tracţiune

Dacă doriţi să puneţi mai mult în mişcare.

Volkswagen Tiguan nu se caracterizează doar prin puterea sa mare de atracţie, ci şi prin puterea sa de tracţiune ridicată. SUV-ul acesta compact poate tracta sarcini de până la 2,5 tone (cu frâne, la o înclinare de 12%¹), în funcţie de motorizare.

into img
into img
ACT - Sistemul de management activ al cilindrilor

Nu consuma mai mult decât este necesar.

Sistemul ACT de management activ al cilindrilor optimizează eficacitatea motorului, dezactivând doi cilindri poziționați central, în situaţiile în care se impune o putere mai redusă a motorului.

4MOTION Active Control

Echilibrat.

La Tiguan, cele mai variate condiţii meteo şi călătoriile pe teren dificil fac pur şi simplu parte din plăcerea condusului, mai ales dacă echipaţi maşina cu un motor cu tracţiune 4MOTION. Iar pentru ca în astfel de situaţii toate sistemele să se poată adapta şi mai bine condiţiilor, vă este oferit şi sistemul 4MOTION Active Control, pe care îl puteţi utiliza prin intermediul comutatorului rotativ cu tastă.

into img
into img
4MOTION

Stabilitate.

Volkswagen Tiguan este disponibil opţional cu 4MOTION. Aceasta înseamnă: tracţiune integrală permanentă de ultimă generaţie, care permite distribuirea cuplului la fiecare roată în parte în funcţie de necesar.

Ofertele VW Tiguan la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 3.000,-- de Euro pentru Tiguan și Tiguan Allspace TDI în limita stocului disponibil!into img

Confort

Head-up-Display

Mereu informat.

Dacă alegeți la noul Tiguan opțiunea de Head-up display (disponibilă în configurator Tiguan), atunci în câmpul vizual imediat al şoferului, pe un display transparent, vor fi proiectate informaţii relevante pentru condus.

into img
into img
Active Info Display

Cu tehnologia potrivită.

La Volkswagen Tiguan, Active Info Display este inclus în dotarea standard pentru linia de echipare Highline. Permite redarea variabilă a informaţiilor importante pe un display color de dimensiuni generoase.

Siguranţă şi confort

Mai multă relaxare.

Luaţi loc într-un SUV care, graţie numeroaselor funcţii şi dotări de care dispune, vă va da un sentiment liniştitor de siguranţă.

into img
into img

Ofertele VW Tiguan la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 3.000,-- de Euro pentru Tiguan și Tiguan Allspace TDI în limita stocului disponibil!Acest site foloseşte cookies. Mai multe informații pot fi găsite în declarația privind protecția datelor.

OK