into img

Noul Touran

O nouă dimensiune, pe măsura oricărei provocări.

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

into img

Mai multă variabilitate pentru viaţa dumneavoastră de familie.

Volkswagen Touran este un automobil pentru întreaga familie, fiind totodată atrăgător din punct de vedere estetic. Nu doar designul, ci şi geamurile laterale mari vă oferă privelişti grandioase din toate punctele de vedere. De asemenea, polivalentul automobil poate fi dotat opţional cu o trapă panoramică, uimitor de mare şi cu funcţii de glisare şi rabatare. Alături de vizibilitatea excelentă, vă puteţi bucura de spaţiul generos la picioare. Pentru că în ciuda dimensiunilor exterioare compacte, conceptul inteligent de structurare a spaţiului din noul Volkswagen Touran vă oferă capacitatea de transformare inclusă în dotarea standard, astfel încât puteţi face cu uşurinţă loc pentru ceea ce tocmai este trecut în agenda familiei dumneavoastră.

Infotainment

Telefonie

Legătura perfectă între punctul de plecare şi destinaţie.

Utilizarea facilă a telefonului în timpul călătoriilor cu noul Touran este asigurată de dotările opţionale pentru telefonul mobil.

into img
into img
Volkswagen Media Control

Avantajele sunt evidente.

Cu "Volkswagen Media Control" puteţi să controlaţi după preferințe sistemul de infotainment al modelului Volkswagen Touran de oriunde din maşină.

App-Connect

Maşina dumneavoastră devine un smartphone pe roţi.

Car-Net: servicii noi şi practice, plus aplicaţii utile. Automobilul dumneavoastră Volkswagen Touran este optim interconectat, graţie serviciilor individualizate de navigaţie sau a interconectării smartphone-ului dumneavoastră cu maşina.

into img
into img
Radio şi navigaţie

Dumneavoastră vă alegeţi copilotul.

Dumneavoastră decideţi ce copilot vă însoţește la drum. Puteţi alege dintre două sisteme radio cu un număr corespunzător de difuzoare, cu tehnologie cu operare facilă şi multe opţiuni de interconectare. Sau puteţi opta pentru unul dintre cele două sisteme de navigaţie.

Sisteme de asistenţă

ACC & Front Assist

Conduceţi în condiţii mult mai confortabile.

La distanţa potrivită, viaţa este mai relaxată. Pentru a reuşi să o păstrați astfel şi în traficul aglomerat, oferta Touran include sistemul opţional de asistență în reglarea automată a distanței ACC, care vă ajută să menţineţi distanţa dorită faţă de vehiculele care se deplasează în faţa dumneavoastră.

into img
into img
"Side Assist"

Vă păzeşte spatele.

Singur sau cu toată familia: "Side Assist", sistemul opţional de asistență pentru menţinerea benzii de rulare, vă ajută, în limitele capacităţii sale, la schimbarea benzii de rulare pe şoselele cu mai multe benzi.

"Trailer Assist"

Selectaţi direcţia şi lăsaţi-vă condus.

Cu remorcă, manevrarea maşinii se poate transforma rapid într-un test al răbdării. Cu sistemul opţional "Trailer Assist", aceste manevre devin mult mai ușoare și mai sigure.

into img
into img
Sistemul de frânare Multi Collision Brake

Mai puţine coliziuni secundare.

Conform studiilor, circa un sfert din accidentele prin coliziune sunt urmate de încă o coliziune, deoarece autovehiculul accidentat din faţă este împins mai departe. Cu sistemul de frânare automată "Multi Collision Brake", accidentele consecutive pot fi evitate.

Eficienţă

TDI

Puternic, dar nepretenţios.

Tehnologia modernă Common-Rail permite un consum redus, în timp ce injecţia directă şi supraalimentarea cu turbină asigură valori excelente ale cuplului.

into img
into img
TSI

Turbo zi de zi.

Propulsoarele cu injecţie directă generează o putere ridicată şi un cuplu impresionant, la turaţie redusă. De asemenea, motoarele TSI oferite pentru noul Touran sunt deosebit de economice.

BlueMotion Technology

Cine frânează, câştigă.

Dacă optaţi pentru un Volkswagen cu BlueMotion Technology, veţi beneficia de un model cu un consum mai redus, graţie optimizărilor inteligente. Deci, cu siguranţă vă veţi bucura să aflaţi că oferta Touran include în echiparea standard dotarea cu BlueMotion Technology.

into img
into img
Selectarea modului de condus

Cum doriţi dumneavoastră.

Cu sistemul opţional de selectare a modului de condus, puteţi adapta, după propriile dorinţe, propulsia, direcţia, transmisia şi chiar reglajele sistemului de climatizare.

Confort

7 locuri

Loc pentru până la şapte aventurieri.

Luaţi loc, vă rog: cu noul Touran, gaşca poate fi mai mare.

into img
into img
"Pure Air Climatronic"

Aer proaspăt pentru toţi călătorii.

Sistemul de climatizare "Pure Air Climatronic" (dotare standard pentru Highline; dotare opțională pentru Trendline şi Comfortline) împarte interiorul modelului Volkswagen Touran în trei zone de climatizare, pentru şofer, pasagerul din faţă şi pasagerii din spate, putând satisface astfel dorinţele individuale.

Scaunul ergoActive

Luaţi loc şi relaxaţi-vă.

Cu acest scaun confortabil, călătoriile la drum lung devin o adevărată plăcere..

into img

Acest site foloseşte cookies. Mai multe informații pot fi găsite în declarația privind protecția datelor.

OK