into img

Transporter Furgon

Pentru obiecte mari și grele.

Transporter Furgon creste cu standardele sale de peste 65 de ani. Spațiul de marfă este acum mai mare ca oricând pentru funcționalitate și versatilitate. O prelucrare exemplară constituie baza pentru un instrumentar de lucru eficient, care este capabil să satisfacă. Două ampatamente și trei variante de acoperiș oferă o capacitate de încărcare de până la 9,3 m³ și o sarcină utilă de până la 1,4 t.

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Transporter Furgon

into img

Vrei să afli mai mult?Caracteristici convingatoare

Transporter impresionează cu multe caracteristici convenabile: serviciile de internet mobil inteligente, sistemele infotainment de calitate, precum și sistemele de încălzire și răcire, care vă fac călătoriile confortabile.

Car-Net
Acces wireless

Rămâneți conectat tot timpul.

Transporter poate fi echipat cu numeroase servicii on-line de telefonie mobilă. Legându-l la un telefon cu internet puteți accesa cele mai recente informații din trafic precum și diverse aplicații.

into img
into img
Sistem audio și navigație
Sistem de infotainment modern

Relaxat și bine informat

De asemenea, Transporter Furgon este echipat cu cele mai noi sisteme de radio și de navigație, oferă infotainment de calitate.

Încălzire și climatizare
Simțiți diferența imediat.

Bucurați-vă de un mediu de lucru plăcut.

Sistemele moderne de aer condiționat reglează în cel mai scurt timp temperatura interioară și asigură chiar și în zilele calde aer rece. Sistemul oferă o bună vizibilitate în toate condițiile meteorologice având, de asemenea, încălzire in parbriz.

into img
into img
Suport lombar electric
Confortabil

Îl face și mai convenabil.

Scaunul ergonomic reglabil pe înălțimea conducătorului auto asigură suport lombar adițional reglabil electric.

Opțiune la un cost suplimentar.

Pachet confort Cabină
Util

Extra-uri practice pentru tine.

Pachetul opțional de confort Cabină include un buzunar de ochelari, o lumină de lectură, compartimente de depozitare pe scaune individuale, parasolare cu oglindă de machiaj, mânerele de pe montanți, un corn dual-ton, o lumină panou contra orbirii și o priză de 12 V pe panoul de bord.

Opțiune la un cost suplimentar.

into img

Vrei să afli mai mult?into img

Atitudine progresivă

Sistemele de asistență și de siguranță inovatoare asistă în situații critice și vă ajuteă pentru a evita pericolul. Acesta oferă un adevărat all-rounder.

Sisteme de securitate
Standard de siguranță

Această tehnologie inteligentă vă inspira.

Cu sistemele de securitate din Transporter Furgon sunteți pregătit pentru aproape orice: Sistemele de intervenție, în caz de nevoie, va pot ajuta pentru a reduce la minimum pericolele rutiere.

into img
into img
Asistența la parcare.
Prudența

Facilități la parcare

Sistemul ingenios de parcare sau camera de mers înapoi al mașinii vă ajută la evitarea obstacolelor si simplificarea manevrelor.

Sisteme de asistare
Senzori de distanță

Sprijinul dumneavoastră în situații critice.

Sistemele inteligente de asistare a șoferului fac plimbările în Transporter chiar mai confortabile, deoarece acestea avertizează la schimbarea benzilor și recomanda o pauză la detectarea stării de oboseală.

into img
into img
Sisteme de iluminat
Beneficii vizibile

Bucurați-vă întotdeauna de trasee perfect iluminate.

Un sistem pentru reglarea intensității luminoase în mod automat și faruri suplimentare care să vă arate calea pe timp de vreme rea - toate disponibile pentru dvs.

Vrei să afli mai mult?into img

Tehnologie avansată a motorului

Cea mai nouă generație de motoare de Transporter Furgon respectă standardul Euro 6 și convinge cu un consum redus de combustibil. Noua tehnologie economisește combustibil suplimentar.

Caracteristicile motorului
Puternic și eficient.

Generație superioară de motoare.

Fiecare unitate are un consum deosebit de redus fără a afecta plăcerea de a conduce.

into img
into img
Cutie automată DSG
Mai multă eficiență

Bucurați-vă de o călătorie confortabilă.

Cutia de viteze cu dublu ambreiaj, cu 7 trepte de viteză, disponibilă optional,permite o schimbare aproape imperceptibila si complet automata a treptelor de viteză, fără intreruperea fluxului de putere și contribuie astfel la asigurarea unui nivel ridicat de confort. Șoferul poate alege intre mod normal și un mod sport.

Tracțiune 4MOTION
Echipat pentru vreme rea.

Pentru a stăpâni chiar și munții înzăpeziți.

Opțiunea de tracțiune integrală 4MOTION asigură o bună tracțiune și manevrabilitate optimă în condiții dificile - cum ar fi atunci când conduceți în munți și zăpadă. La cerere, unitatea 4MOTION cu tracțiune integrală este disponibila în combinație cu dublu ambreiaj DSG- un concept de acționare unic în această clasă de vehicule.

into img
into img

Vrei să afli mai mult?Flexibilitate maximă

Spațiul generos al cabinei si funcționalitatea spațiului de marfă ne conving de versabilitatea oferită de Transporter Furgon. Diverse soluții pentru cerințe individuale.

Spațiu interior
Generos

O mulțime de spațiu practic în cabină.

Vă convingeți zi de zi ! Numeroase opțiuni fac din interiorul cabinei locul perfect de muncă. Extra Storage vă oferă și mai multă libertate.

into img
into img
Rezistență
Stabil și practic

Se adaptează nevoilor dumneavoastră.

Fie cu pereți despărțitori sau acoperitoare de podea diferite - cerințele pentru echiparea unui Transportor variază foarte mult. Prin urmare, ofertele Transporter Furgon oferă flexibilitate maximă.

Siguranță la încărcare
Soluţii sofisticate

Protejază încărcătura.

Modificarea opțională a spațiului pentru pasageri sau de marfă și ajutoarele suplimentare de montare oferă cea mai bună protecție și o prindere sigură a mărfurilor de transport.

into img
into img
Varietate
Pentru fiecare provocare

La fel de flexibil ca nevoile tale.

Dubița Transporter Furgon oferă două ampatamente și trei înălțimi ale acoperișului, cu o mulțime de spațiu în zona de marfă, pentru depozitare. Chiar și compartimentul conducătorului auto poate fi echipat în funcție de necesități.

Haion / Uși spate
Multe posibilități

Ceva pentru toată lumea

Coada poate fi, de asemenea, echipată în funcție de necesități.

into img
into img
Iluminare
Luminos Stark

Bucurați-vă de o vizibilitate optimă.

Extinde câmpul vizual cu faruri puternice sau vă protejază de coliziuni cu lumini suplimentare pe acoperiș.

Tahograf Digital
Citire simplă

Economisește timp și efort

Tahograful digital inregistreză date cu privire la distanță și viteză și în mod automat avertizează șoferul înainte de posibila producere a unui incident rutier.

into img