Up!

Noul up!

Mereu în centrul atenţiei!

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Georgia Stroescu

Asistent vânzări

O personalitate puternică. La fel ca a dumneavoastră.

Up! se adaptează stilului dumneavoastră personal, aducând acum şi mai multă culoare în viața de fiecare zi, graţie nenumăratelor posibilităţi de personalizare pe care le oferă. Puteţi opta pentru diferite culori pentru plafon şi carcasele oglinzilor exterioare, pentru foliile decorative aplicate pe partea laterală a automobiluluişi pentru jantele din aliaj uşor. Look-ul individualizat este desăvârşit de luminile de zi cu LED şi luminile de semnalizare din oglinzi, incluse în echiparea standard Volkswagen Up!

Cu personalitate şi rafinat.

Volkswagen Up! nu arată bine doar la prima privire, ci și la toate privirile ulterioare. Alături de nivelul uluitor de ridicat de confort şi spaţiu pentru până la 4 pasageri, acest automobil oferă şi la interior numeroase posibilităţi de personalizare, de la aşa-numitele dashpad-uri (inserţii decorative) şi până la tapiţerii. Iar datorită sistemului opţional de integrare a smartphone-ului şi a volanului multifuncţional îmbrăcat în piele, modelul Volkswagen up! devine un real talent polivalent.

Ofertele pentru noul Volkswagen Up

Ofertele VW Up la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?

Noul Up! cu sistemul de sunet beats.

Fiecare călătorie devine un concert Rock’n’Roll.

Sunet la nivel înalt.

O dotare nouă pentru up! este sistemul de sunet beats – conceput special de specialistul audio american BeatsAudio™. Amplificatorul de 300 de waţi, cu 8 canale este echipat cu un procesor digital (DSP). În completarea sistemului de sunet, ofertele Volkswagen pun la dispoziție un pachet special de dotare numit beats, care impresionează cu elemente de design asortate coloristic.

Sistemul de sunet BeatsAudio

Savuraţi sunetele clare.

Amplificatorul de 300 de waţi, cu 8 canale şi procesor digital, precum şi cu şapte difuzoare inclusiv subwoofer, dispuse optim în interior, asigură un sunet limpede precum cristalul.*

*Beats, Beats by Dr. Dre, sigla b şi BeatsAudio sunt mărci înregistrate ale Beats Electronics, LLC.

Plafonul panoramic

Sezonul Open Air poate să înceapă.

Deschideţi plafonul, daţi melodia preferată mai tare şi savuraţi din plin soarele – ce v-aţi putea dori mai mult? Plafonul panoramic vă poate oferi această plăcere.

Jante

Pentru o imagine de ansamblu desăvârşită.

Cu jantele din aliaj de 15 inchi, drumul devine scena dumneavoastră. Centrul colorat şi celelalte elemente marcante îi conferă modelului special un look inconfundabil, care atrage imediat toate privirile. Volkswagen up! facelift vă aduce la scară un model cu adevărat desăvârșit până în cele mai mici detalii.

Oglinzile exterioare

Special şi la exterior.

Noul Volkswagen up! beats şi dumneavoastră veţi atrage imediat atenţia, chiar dacă sistemul de sunet nu este dat la maximum. Oglinzile exterioare vopsite în culoare contrastantă faţă de culoarea exterioară a maşinii accentuează carisma modelului Up! echipat cu pachetul beats.

Interior.

La drum în cea mai bună locaţie.

Highlight-uri precum iluminarea ambientală albă, dashpad-ul “deep dimension” sau tapiţeria “beats” creează în interior o ambianţă marcată de rafinament. Dar şi ambianţa sonoră este garantată: cu funcţia de integrare pentru smartphone, veţi asculta doar melodiile dumneavoastră preferate.

Ofertele VW Up la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?

Multimedia

Radio

Cu muzica potrivită, veţi savura şi mai mult fiecare drum cu Volkswagen up!

Vă place muzica pop? Sau poate techno? Sau sunteți fan heavy metal? Bine că noul up! a fost echipat cu dispozitive de infotainment de ultimă generaţie. Ascultaţi radio, CD-urile preferate sau conectaţi-vă smartphone-ul sau MP3-player-ul prin intermediul conexiunii AUX-IN. Caracteristica fiecărui Volkswagen up!: distracţie la maximum.

Distracţia este asigurată la versiunea Take up! de sistemul radio de bază “Composition”, cu display monocromatic, de 3,1 inch. Pentru Move up! și High up!, în dotarea standard este oferit sistemul radio de vârf, “Composition Phone”, cu un display color de 5,0 inch. Ambele sisteme sunt echipate cu tuner dual, AUX-IN şi cititor de carduri SD. Sistemul de bază include de asemenea un CD-player, iar sistemul de vârf o interfaţă Bluetooth cu funcţie hands-free. Pentru sistemul radio “Composition Phone” este oferită pentru prima dată la up! şi o cameră video pentru marşarier.

Ofertele VW Up la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?

Sisteme de asistenţă

ParkPilot

La parcare vă ajută auzul.

Un loc strâmt de parcare? Şi nu e nimeni prin apropiere care să vă îndrume? Cu sistemul opţional ParkPilot, puteţi renunţa la ajutorul altora. Poate nu este la fel de şarmant, dar este de încredere. ParkPilot face parte din pachetul opţional drive pack disponibil în ofertele Volkswagen.

La parcare nu puteţi vedea întotdeauna cât spaţiu de manevră aveţi disponibil. De aceea vă oferim sistemul opţional ParkPilot cu senzori integraţi în bara de protecţie spate. Cu cât vă apropiaţi mai mult de un obstacol, cu atât mai mare este frecvenţa de repetare a sunetului de avertizare, acesta devenind un sunet continuu începând cu distanţa de 30 cm. Iar dacă totuşi vă aflaţi la un moment în situaţia în care să preferaţi să fiţi direcţionat de altcineva, puteţi pune sistemul ParkPilot pe silenţios. ParkPilot este o dotare a pachetului drive pack.

Funcţia City de frânare de urgenţă

Sezonul Open Air poate să înceapă.

O pereche perfectă: Volkswagen up! şi oraşul. Noul up! este pregătit pentru mediul urban, din toate punctele de vedere. În mod neaşteptat pentru clasa sa, dispune în echiparea standard de funcţia City pentru frânare de urgenţă care contribuie la reducerea gravităţii urmărilor unui accident.

Drive pack

Acceptaţi ajutorul oferit.

De ce să renunţaţi la confortul sistemelor de asistenţă? Pachetul opţional drive pack dispune de numeroase funcţii la care în curând nu veţi mai vrea să renunţaţi. Pentru că ceea ce pot multe maşini mai mari, poate şi micul up!

Pachetul “Drive”, disponibil opţional, a fost astfel compus încât să degreveze şoferul în mod simţitor, atât pe şosele şi autostrăzi, cât şi în mediul urban. Pachetul include funcţia Cruise Control (tempomat), funcţia ParkPilot, precum şi un display multifuncţional, poziţionat în câmpul vizual central.

Ofertele VW Up la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?

Eficienţă

Transmisia automatizată secvenţială ASG cu 5 trepte

Delegaţi pur şi simplu sarcina schimbării treptelor.

Înfruntaţi în deplină relaxare traficul aglomerat din oraş. Cu transmisia automatizată secvenţială ASG* cu 5 trepte. Puteţi alege, dacă doriţi, să schimbaţi chiar dumneavoastră treptele de viteză. Sau puteți lăsa această operaţiune în sarcina sistemului ASG.

Traficul urban cu multe porniri şi opriri impune schimbarea frecventă a treptelor de viteză. De aceea, transmisia automatizată secvenţială ASG cu 5 trepte* vă poate degreva de sarcina selectării treptei şi a acţionării pedalei de ambreiaj. Cutia de viteze selectează treapta recomandată în funcţie de situaţia din trafic, putând reduce astfel şi mai mult consumul faţă de varianta cu transmisie manuală. Bine de ştiut: puteţi oricând trece în modul manual de schimbare a treptelor.

Motorizare

Economisiţi benzină cu uşurinţă.

Consumul redus îşi dă întâlnire cu tehnologia extraordinară: noul Volkswagen up! este uşor şi economic. Motoarele sale îndeplinesc cele mai diferite cerinţe şi preferinţe.

Cu up! conduceţi economic. Acest fapt se datorează greutăţii mici, exteriorului aerodinamic şi motoarelor eficiente. Acestea sunt special reglate pentru traficul urban cotidian: cu un temperament agil şi fiabilitate crescută.

Ofertele VW Up la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?

Variante de personalizare

Interior

În up! este cel mai bine!

Cand urci în Volkswagen up! te simţi de parcă ai ajuns acasă, pentru că numeroasele posibilităţi de personalizare îți permit să-l faci să arate exact aşa cum ţi-ai dorit. Decor dashpad, tapiţerie sau iluminare ambientală: tu decizi ce iţi place pentru a te simţi bine în maşină.

Jante

Totul se învârte în jurul dumneavoastră.

Aveţi propriul dumneavoastră stil, iar Volkswagen up! are jantele potrivite din aliaj uşor. Alegeţi din mai multe modele: de la cele elegante şi clasice, la cele dinamice şi sportive.

Pachete unice

Stil până în cel mai mic detaliu.

Deveniţi designer şi configuraţi automobilul dumneavoastră Volkswagen up! după propriile gusturi. Alegeţi dintre trei pachete: design pack, pachetul roof pack black şi duo color pack și dați startul unui Volkswagen up facelift personalizat.

Ofertele VW Up la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?

Confort

Versiunea cu patru uşi

Oferiţi-le pasagerilor dumneavoastră şi mai mult confort.

Volkswagen up! este disponibil opţional şi în varianta cu patru uşi. Astfel, cei care vă însoţesc pot urca mai uşor în maşină şi pot vedea mai multe. Pentru că linia gemurilor este mai joasă la versiunea cu două uşi, iar scaunele din spate sunt uşor ridicate.

Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă

Sezonul Open Air poate să înceapă.

Deschideţi plafonul, daţi melodia preferată mai tare şi savuraţi din plin soarele – ce v-aţi putea dori mai mult? VW up! cu trapă panoramică opţională vă poate îndeplini această dorinţă.

Luminile de zi cu LED

O dotare specială cu stil.

Volkswagen up! nu arată bine doar de aproape – este la fel de atractiv şi de departe. Graţie luminilor sale de zi cu LED, incluse în echiparea standard din ofertele Volkswagen, cu siguranţă că nu veţi fi trecut cu vederea.

Volanul multifuncţional

Totul la îndemână.

Volanul multifuncţional, oferit opţional, nu vă permite să controlaţi doar maşina, ci şi sistemul radio, Media Player-ul sau telefonul. Astfel vă puteţi menţine în permanenţă mâinile pe volan, având mereu maşina sub control.

Ofertele VW Up la Autoclub disponibile acum

Vrei să afli mai mult?

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.