De ce noi?

O poveste despre noi

sau

drumul nostru către maturitate, fiind convinşi că nu vom ajunge niciodată maturi.

A dezvolta produse nu este doar sarcina principală a celor de la Autoclub, ci este un hobby. Îl găsim pe Cosmin alături de client, gândind un nou produs pentru acesta. Cristi tocmai optimizează pentru alt client oferta sa de mobilitate şi iată-l pe Ion, încercând să gândească din perspectiva clientului.

Pentru noi toţi, folosirea corectă de către client a unui produs modern este la fel de importantă ca şi calitatea produsului în sine. Dacă este vorba despre a învăţa un produs de genul: drive net, app connect, car-net, sau de a consilia clientul în legatură cu acestea, suntem la fel de riguroşi.

Prin prisma produselor noastre, suntem veşnic în căutarea maturităţii. Ca şi copiii, sperăm că va veni momentul în care să ajungem maturi. În clipa în care credem ca ne-am maturizat, se modernizează sau se înnoiesc produsele noastre, astfel redevenim copiii care învaţă.

Evoluţia noastra s-a bazat întotdeauna pe învăţare entuziastă, deci pe mijloace proprii, autentice, pe soliditatea echipei care a conferit rezistenţa necesara pentru ca Autoclub să devină puternic. Cu onoare, integritate şi onestitate! Pe de altă parte, echipa a stat mereu la adăpostul siguranţei conferite de Autoclub, apărând acest statut cu fermitate.

“Aproape de client ca în vremurile bune” înseamnă pentru noi mai mult decât un slogan. Suntem mândri când un produs de-al nostru se regăseşte într-o poză de familie. Chiar şi în fotografii din concediu!

Independenţa, siguranţa, inteligibilitatea trăite de client la fiecare folosire a produselor noastre este hobby-ul nostru devenit meserie.

Cum trăieşte clientul consilierea noastră, este cinstea noastră!

Considerăm că un loc bun de muncă este responsabilitatea noastră socială. Prin munca noastră, contribuim atât la binele social al colegilor noştri, cât şi al celor care nu au neapărat legatură directă cu noi. Îndatoririle noastre către societate le-am onorat 28 de ani cu exactitate. Faţă de furnizorii noştri, am fost, suntem şi vom fi la fel de atenţi. Punctuali!

Echipa Autoclub a fost şi este alcatuită din oameni integri, care asigură o relaţie de onestitate faţă de client, furnizori, de colaboratori, în general.

Se spune că la sfârşit totul va fi bine. La noi, dacă nu este bine, înseamna că acesta nu a venit şi atunci echipa noastră recurge la uneltele necesare pentru ca la final să fie cu adevărat bine.

Nu am promis niciodată ce nu putem ţine, dar întotdeauna am ţinut ce am promis.

Realişti fiind, chiar dacă am rămas în tot acest timp aproape de client, în viitor va fi necesar, în complexitatea fenomenului de furnizare a serviciilor de mobilitate, să conlucrăm cu orice entitate care ar putea contribui la mulţumirea clienţilor noştri. Clarificarea acestor aspecte este în focusul nostru.

În toată această complexitate, suntem convinşi că, vizitându-ne acasă la noi, ne veţi sprijini să nu rămânem doar originali, ci să devenim mai punctuali, mai eficace, operativi, rezistenţi, adică să ne conduceţi pe drumul nostru către maturitate.

Comunicarea cu dumneavoastră ca şi client trebuie învăţată, la fel cum învăţăm, de exemplu, un sistem de siguranţă a unui produs modern. Nu dorim doar să promitem aceste calităţi, ci ne aşteptăm să ne fie solicitate.

Toate acestea pot reuşi doar dacă doriţi şi dumneavoastra să comunicaţi cu noi.

Astfel, indiferent dacă sunteţi un viitor coleg, client, furnizor sau doar simpatizant:

Vă invităm în clubul nostru: Autoclub!

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări