into img

California 6.1

Libertate fără limite pe patru roți

Adormitul sub cerul înstelat. Trezirea de dimineață de sunetul valurilor mării. Descoperirea de țări noi, cu sentimentul a fi în continuare acasă: Modelul California 6.1 reprezentă libertatea. Prin echiparea sa interioară confortabilă și detaliile bine gândite, fiecare excursie devine o aventură de neuitat. Savurați-vă independența și călătoriți oriunde doriți. Cu tot ceea ce aveți nevoie.

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

California 6.1

into img

Vrei să afli mai mult?Deosebit de impresionant

Habitaclu 6.1

Mai multă libertate – și în interior

Descoperiți în fiecare zi țări, culturi și locuri noi. Și simțiți-vă totuși întotdeauna ca acasă. California 6.1 este domiciliul dumneavoastră atunci când sunteți la drum. Habitaclul generos oferă suficient spațiu, pentru a vă desfășura. Și mult spațiu de depozitare pentru animalul de pluș preferat sau pentru lectura de concediu. Gătit, dormire, relaxare - totul ca acasă. Numai că în fața ușii se află lumea întreagă.

into img
into img
Dormitor 6.1

Hotelul dumneavoastră preferat. Întotdeauna disponibil.

În cele mai frumoase locuri de pe pământ nu este întotdeauna disponibil un hotel pentru înnoptări. Asta dacă nu dispuneți de propria dumneavoastră cameră: Modelul California 6.1 vă oferă, datorită patului suspendat spațios, suficient spațiu și confort pentru a visa despre cele mai frumoase momente ale concediului sau pentru a adormi cu zgomotul valurilor în fundal.

Tehnologie 6.1

Exact ceea ce trebuie. Pentru oraș și plajă.

Opțiuni cât văd ochii. Deja în postul de conducere sunt înglobate multe idei noi, care fac ca drumul dumneavoastră spre locația de vis și staționarea în afara drumurilor cunoscute să devină o mare aventură. Bucurați-vă printre altele de un panou de bord digital de înaltă rezoluție, de sisteme Infotainment cu multimedia de ultimă generație și de cele mai moderne opțiuni de conectare la rețea cu Volkswagen We Connect1

into img
into img
Dinamică de rulare 6.1

Plăcere pură de a conduce. Pe orice teren.

Pentru ca drumul în concediu să facă și mai multă plăcere, sunt disponibile pentru California 6.1 diverse combinații de motor și cutie de viteze. Tracțiunea ridicată pe aproape orice fel de sol este asigurată de tracțiunea integrală 4MOTION, în timp ce cutia de viteze cu ambreiaj dublu DSG crește sensibil confortul de rulare datorită schimbării line a treptelor.

Sisteme de asistență șofer 6.1

Confort ridicat. Și în timpul deplasării.

California 6.1 este perfect pentru o drumeție pe coastă. Și pentru ieșirea la cumpărături în jungla urbană. Datorită recunoașterii indicatoarelor rutiere2, protecției flancurilor2, asistentului pentru vânt lateral 2, de menținere a benzii2 3, de virare la parcare2, ieșire din parcare 2 și asistentului de manevrare remorcă2.

into img
into img

Vrei să afli mai mult?Lăsați-vă inspirat de California 6.1

California 6.1

into img

Vrei să afli mai mult?Acest site foloseşte cookies. Mai multe informații pot fi găsite în declarația privind protecția datelor.

OK