Crafter cu platformă

Mult spațiu pentru materiale și pentru echipă.

Crafter cu platformă este proiectat pentru lucrările cu adevărat grele. Pentru că poate prelua greutățile la fel de bine ca cei ce îl conduc. Chiar dacă nu poate prelua toată munca dumneavoastră, dispune totuși de numeroase funcții, care vă simplifică sensibil activitatea cotidiană.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timișoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 15:00
  • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Crafter cu platformă

Formați-vă o părere despre Crafter autofurgon

Vrei să afli mai mult?

Puncte forte

Tehnologia de propulsie

Poate cupla opt trepte. Și anume la toate tipurile de propulsie

Crafter este singurul autovehicul din clasa sa cu șase variante de propulsor-cutie de viteze. Tracțiunea față, spate sau tracțiunea integrală 4MOTION pot fi combinate la alegere cu cutia de viteze manuală cu 6 trepte sau cu cutia de viteze automată cu 8 trepte. Nucleul performant este reprezentat de motoarele TDI special concepute pentru solicitările extreme ale unui autovehicul utilitar.

Cel mai bun post de conducere

Postul de conducere, biroul și spațiul de relaxare întotdeauna la îndemână

Sunteți pe drumuri în mare parte din ziua dumneavoastră de lucru? În acest caz, autovehiculul dumneavoastră nu este doar un mijloc de transport. Este locul în care vă sortați documentele, faceți programări, încărcați telefonul mobil sau luați pauza de prânz. Cu numeroase compartimente de depozitare și mufe, scaun ergoComfort opțional și la cerere un volan de piele multifuncțional cu încălzire, modelul Crafter autofurgon este pregătit foarte bine pentru toate acestea.

Adecvabilitate pentru oraș

Mai relaxat la drum

Pe șantiere cu vizibilitate redusă și pe drumuri forestiere înguste, pe străzi înguste din cartiere de locuințe sau la rafale de vânt pe autostradă: în Crafter cu platformă vă ajută o mulțime de sisteme de asistență și de siguranță inovatoare, atunci când vă este dificil. Astfel ajungeți bine și în special mai relaxat la destinație.

Cea mai bună rentabilitate

Calitatea este rentabilă

Calitate ridicată pe termen lung – costuri reduse de întreținere. Această investiție se justifică din plin la Crafter cu platformă. Datorită construcției sale robuste, motoarelor eficiente și rezistenței aerodinamice reduse, este rentabil pentru întreprinderea dumneavoastră. De la achiziție până la revânzare.

Cea mai bună fixare a încărcăturii

Totul fixat la locul său

Atunci când trusele de scule alunecă de colo colo, scândurile se răstoarnă și totul zdrăngăne pe suprafața de încărcare, nu este doar deranjant. Materialele scumpe pot fi deteriorate sau șoferul poate fi distras. Pentru ca totul să ajungă bine și în stare impecabilă la destinație, Crafter cu platformă vă oferă cel mai bun sistem de asigurare a încărcăturii din clasa sa: datorită celor 10 inele de ancorare opționale și unei game diversificate de șine de ancorare.

Suprastructuri individuale

Pregătit perfect pentru aproape orice

Pentru a permite comenzilor să se deruleze perfect, aveți nevoie de echipamentul adecvat. Printre acestea se numără și un autovehicul proiectat optim pentru cerințele dumneavoastră. Astfel se pot realiza soluții personalizate pentru autovehicule: Începând cu autovehicule frigorifice, continuând cu ambulanțe și până la autovehicule fără bariere pentru persoane cu dezabilități. Cu autovehiculele noastre, aproape orice este posibil.

Cea mai bună conectare în rețea

Întotdeauna informat. Nicio secundă de plictiseală.

Într-o zi normală de lucru petrecem destul de mult timp pe drum. Deplasări de la comandă la comandă, cu opriri scurte în depozit și deplasări la magazinul de bricolaj, pentru procurarea unei piese de schimb. Cu atât mai important este să rămâneți totuși informat. Datorită serviciilor mobile online „Car-Net” sunteți aproape întotdeauna perfect informat și bine dispus în Crafter cu platformă.

Vrei să afli mai mult?

Încărcătură

Crafter cu platformă transportă materiale, echipa și utilajele. În acest scop, oferă o gamă întreagă de opțiuni.

Suprafață de încărcare

Suprafață de încărcare

Cine vrea să realizeze multe, trebuie să și poată transporta mult. Cât înseamnă asta, nu știe nimeni mai bine decât dumneavoastră. Din acest motiv, modelul Crafter cu platformă este disponibil cu până la trei lungimi diferite precum și cu cabină simplă sau dublă. Dumneavoastră decideți care sunt capacitățile de care are nevoie întreprinderea dumneavoastră.

Ampatament mediu, cabină simplă

Crafter cu platformă, cu ampatament mediu și cabină simplă, are o lungime de 6.204 mm. În același timp, dispune de o suprafață de încărcare de până la 7,1 m² și poate transporta până la trei persoane.

Ampatament mediu, cabină dublă

Cu o lungime de 6.204 mm, Crafter cu platformă cu ampatament mediu și cabină dublă dispune de o suprafață de încărcare de până la 5,5 m². Suplimentar, transportă până la șapte persoane.

Ampatament lung, cabină simplă

Modelul Crafter cu platformă, cu ampatament lung și cabină simplă, are o lungime de 7.004 mm, o suprafață de încărcare de până la 8,8 m² și spațiu pentru până la trei persoane.

Ampatament lung, cabină dublă

Modelul Crafter cu platformă, cu ampatament lung și cabină dublă, convinge cu o lungime de 7.004 mm, o suprafață de încărcare de până la 7,1 m² și spațiu pentru până la șapte persoane.

Ampatament lung plus1, cabină simplă

Cu o lungime de 7.404 mm, Crafter cu platformă cu ampatament lung plus și cabină simplă dispune de o suprafață de încărcare de până la 9,6 m² și poate transporta până la trei persoane.

1. Disponibil numai în combinație cu cabină simplă

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Siguranța­ încărcăturii

Se așază, se potrivește și nu se clatină

Crafter cu platformă dispune de suficient spațiu pentru materiale, scule pachete și multe alte obiecte, de care aveți nevoie de-a lungul zilei de muncă. În plus, oferă la fel de multe opțiuni inteligente de a fixa totul. Astfel, încărcătura ajunge bine și în stare impecabilă la destinație. Aceste soluții vă stau la dispoziție:

– Inele de ancorare

– Cutie de depozitare pe platformă1

– Cutii pentru scule (fără fig.)

Inelele de ancorare

Pentru asigurarea încărcăturii sunt încastrate în podea până la zece inele de ancorare, care pot fi coborâte la nivel cu suprafața de încărcare.

Cutie de depozitare pe platformă1

Cutia de depozitare din aluminiu fixată ferm pe platformă oferă un volum de 640 l și este concepută pentru o sarcină de 240 kg. Un amortizor cu gaz asigură deschiderea automată și fixarea capacului.

Cutii de scule

Sub suprafața de încărcare pot fi montate până la cinci cutii de scule, cu posibilitate de încuiere, pe fiecare parte a autovehiculului. Ele au un volum de câte 71,5 l și pot fi încărcate cu câte 40 kg.

1. Poate conduce la creșterea timpilor de livrare.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Vrei să afli mai mult?

Dispozitive­ de remorcare și ­trepte

Trage greutăți. Urcare mai ușoară.

Transportul materialelor voluminoase. Tractarea unor remorci suplimentare. Modelul Crafter cu platformă este conceput pentru munci grele. Deoarece este disponibil la cerere cu diverse preechipări pentru sarcini remorcate până la 3,5 t. În plus, treptele opționale simplifică încărcarea și descărcarea. Uitați-vă acum la oferta noastră:

– dispozitiv de remorcare detașabil cu cuplă sferică

– cuplaj cu fălci

Dispozitiv de remorcare detașabil cu cuplă sferică

Dispozitivul de remorcare detașabil cu cuplă sferică se pretează pentru remorci și sisteme de transport până la 3,5 t.

Cuplaj cu fălci (fără fig.)

Cuplajul cu fălci se pretează pentru sarcini deosebit de grele, de până la 2 t – incl. program electronic de stabilizare cu stabilizarea ansamblului autovehicul-remorcă.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Vrei să afli mai mult?

Exterior

Farurile cu leduri opționale cu lumini de zi, fază scurtă și fază lungă iluminează carosabilul economisind energie.

Sistemul de iluminare

Priviți drumul la lumina corectă

Zilele dumneavoastră de lucru încep deja înainte de ivirea zorilor? Sau sunteți la muncă pe orice vreme? Cu modelul Crafter cu platformă nu este nicio problemă. Deoarece farurile cu leduri opționale cu lumini de zi, fază scurtă și fază lungă iluminează carosabilul economisind energie. Iar dacă doriți, pachetul Lumini & vizibilitate asigură prin comutarea fazei scurte, reglarea fazei lungi, senzor de ploaie și lumină de asistare o vizibilitate și mai bună.

Pachet Trendline

Competență la prima privire

Modelul Crafter nu prestează doar bine muncile. Ci și arată bine. Mai ales cu pachetul Trendline opțional. Acesta include numeroase opționale suplimentare:

– capace pentru centrul roții cromate „VW” și baghete cromate impunătoare în grila barei de protecție față.
– Pachet crom pentru interior
– Proiectoare de ceață cu funcție de virare integrată
– torpedou cu încuiere și două rafturi în galeria din plafon cu lămpi de lectură
– 4 bucăți prize de 12 V în cabină
– izolație fonică extinsă în habitaclu, precum și trepte iluminate

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Vrei să afli mai mult?

Interior

Soluțiile de depozitare bine gândite și numeroase opționale suplimentare transformă cabina generoasă în locul dumneavoastră de muncă foarte comod.

Compartimente de depozitare și rafturi

Mai mult decât în ordine

În cabină are loc tot ce aveți nevoie în biroul mobil. Începând cu cana de cafea, continuând cu metrul de tâmplărie, și terminând cu documentele importante. Acest lucru este posibil datorită unui concept de depozitare cu deosebit de multe rafturi:

– cel mai mare torpedou din clasa sa
– un compartiment de depozitare deschis, divizat în trei zone, compartiment pentru metrul de tâmplărie cu loc pentru diverse ustensile precum și două rafturi opționale în galeria din plafon cu mult spațiu de depozitare
– suporturi de pahare rigide și compartimente de depozitare în uși pentru sticle (1,5 l) Dosare pentru acte și multe altele
19

Interfețe și mufe

Conectați-vă peste tot

Încărcați fără complicații telefonul mobil, laptopul sau sculele, în timp ce vă deplasați de la o lucrare la alta. În cabina modelului Crafter cu platformă găsiți o mufă USB și numeroase prize:

– tastatură opțională pentru suprastructuri
– interfață USB opțională pentru încărcarea dispozitivelor mobile
– sistem hands-free opțional pentru telefoane mobile, cu conectare Bluetooth în combinație cu toate sistemele radio și de navigație
– până la patru prize de 12 V precum și o priză de 230 V opțională (300 W) pentru încărcarea acumulatoarelor sculelor și laptopurilor (fără fig.)

Oferta de scaune

Protejarea spatelui și nervilor

Zilele lungi de lucru pe scaunul șoferului sunt obositoare. Dacă ai suferiți și de dureri de ceafă și de spate, scade și cheful și puterea de concentrare. Pentru a evita acest lucru, puteți alege între cinci modele de scaune în Crafter:
– Scaun de bază cu reglarea spătarului și reglare longitudinală
– Scaun confort cu reglare pe înălțime și adâncime, cotieră spre interior și suport lombar reglabil în 2 direcții
– Scaun confort „Plus” cu două cotiere și suport lombar reglabil electric în 4 direcții
– Scaun oscilant ergoComfort 1
– Scaun oscilant ergoActive cu funcție de masaj

Scaun oscilant ergoComfort 1

Protejarea optimă a spatelui prin amortizarea șocurilor datorate carosabilului și reglarea scaunului în 20 de moduri. Combinația între opțiunile de reglare manuale și electrice permite reglarea liniară conform directivelor AT. La cerere sunt disponibile o funcție de încălzire și o funcție de masaj
– Reglare longitudinală pe înălțime, în adâncime și înclinare a scaunului
– suport lombar reglabil în 4 direcții
– Reglarea tetierei, spătarului și cotierei
– Funcție de încălzire și masaj la cerere

11 Scaunul ergoComfort a fost premiat cu certificatul de calitate AGR la 26.11.2015 de către Asociația federală pentru prevenția durerilor de spate („Bundesverband deutscher Rückenschulen e. V.”) și de către Forumul pentru un spate sănătos – să trăim mai sănătos („Forum Gesunder Rücken – besser leben e. V.”.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Vrei să afli mai mult?

Funcție

În Crafter cu platformă nu sunteți doar protejat pe tot timpul zilei, în timp ce vă deplasați – ci sunteți și perfect informat și bine dispus.

Sistemele de încălzire

Cald peste iarnă

Curățați geamurile cu racleta, la temperaturi negative? Înghețați în cabina rece după ce ați lucrat afară? Cu sistemele noastre de încălzire vă este cald și confortabil la drum chiar și în lunile friguroase de iarnă.

Încălzire în staționare a aerului programabilă

Încălzirea în staționare a aerului alimentară cu combustibil încălzește direct aerul refulat și încălzește rapid aerul din compartimentul de marfă respectiv habitaclu, prin intermediul fantelor de ventilație. La cerere este disponibilă o telecomandă.

Încălzire reglabilă electronic

Încălzirea reglabilă electronic asigură în mod standard reglarea exactă a temperaturii din habitaclu.

Pachet de iarnă

Pachetul de iarnă cuprinde o încălzire suplimentară, un rezervor mai mare pentru lichidul de spălare a geamurilor cu indicator de nivel, duze de pulverizare cu încălzire și parbriz cu încălzire.

Încălzitor suplimentar alimentat cu combustibil

Instalația alimentată cu combustibil asistă încălzirea de bord în timp ce motorul funcționează.

Încălzirea în staționare a aerului și încălzitor suplimentar

Pe lângă funcțiile încălzirii în staționare a aerului, un încălzitor asistă încălzirea de bord, când motorul funcționează.

Încălzire suplimentară a apei cu încălzire în staționare programabilă

Încălzirea suplimentară a apei cu încălzire în staționare programabilă asistă încălzirea de bord, când motorul funcționează. Ea este programabilă și poate astfel preîncălzi autovehiculul dumneavoastră pentru până la 60 de minute.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Instalații de climatizare

Climat de lucru bun la bord

Atunci când valoarea afișată de termometru crește vara la peste 28 de grade iar soarele arde pe cabină, este esențială o instalație de climatizare ușor de reglat. Deoarece aceasta nu aduce doar locul dumneavoastră de lucru la o temperatură plăcută, ci și răcește, la cerere, torpedoul. Astfel aveți întotdeauna la îndemână o băutură reconfortantă. Puteți alege între aceste variante:
-Instalație de climatizare cu reglare electronică
-Instalația de climatizare disponibilă opțional asigură temperatura dorită, datorită reglării liniare.

Instalație de climatizare „Climatronic”

Instalația de climatizare „Climatronic” disponibilă la cerere permite reglarea temperaturii pe 2/3 zone pentru șofer, pasagerul față și compartimentul de marfă resp. habitaclu. Comutarea automată pe ventilație, senzorul pentru calitatea aerului, alte fante de ventilație și încălzirea suplimentară opțională creează un climat plăcut.

Instalația de climatizare cu reglare electronică și al doilea vaporizator

Fantele de ventilație ale instalației de climatizare disponibile opțional se află deasupra peretelui despărțitor. Climatizează compartimentul de marfă în timpul transportului profesional de persoane sau marfă sensibilă la temperatură.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Sisteme radio

Ascultați mai bine

Melodii preferate, piese de teatru adio, podcasturi sau pur și simplu postul de radio corect – indiferent ce ascultați în timpul deplasărilor lungi: sistemele noastre radio vă oferă programul potrivit.

Sistem radio „Composition Audio”

– Display TFT monocrom
– Două difuzoare cu putere 4 x 20 Watt
– Slot pentru card SD precum și interfață USB
– Conexiune Bluetooth pentru telefoane mobile

Sistem radio „Composition Media”

– Capabilitate Car-Net App-Connect
– Display color TFT de 20,3 cm (8,0 inchi) și ecran tactil cu senzor de proximitate
– Unitate CD cu redare MP3
– Patru difuzoare cu putere 4 x 20 Watt
– Slot pentru card SD, interfață AUX-IN, conexiune Bluetooth și Interfață USB în torpedou
– Tunner dublu cu diversitate faze

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Sistem de navigație

Ajungere în siguranță la destinație. Descoperiți mai mult.

Atunci când se adună programările, nu rămâne timp de ocoluri. Cu sistemul de navigație „Discover Media” ajungeți la destinație și fără ocolișuri și puteți asculta în același timp muzica dumneavoastră preferată. La calitate perfectă, bineînțeles.

Sistem de navigație „Discover Media”

– Capabilitate Car-Net Guide & Inform și Car-Net App-Connect
– Display color TFT de 20,3 cm (8,0 inchi) și ecran tactil cu senzor de proximitate
– Unitate CD cu redare MP3
– Patru difuzoare cu putere 4 x 20 Watt
– Tunner dublu cu diversitate faze
– Interfață AUX-IN și USB, conexiune Bluetooth precum și două sloturi SD în torpedou
– Card SD cu material pentru card, inclusiv actualizare gratuită a cardului mulțumită Volkswagen MapCare

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Multifuncționalitate

Afișaj multifuncțional

Totul sub control. Dintr-o privire.

Găsiți informațiile de care aveți nevoie la drum, succint, într-un singur loc: calculatorul de bord vă prezintă de exemplu distanța parcursă, temperatura exterioară și consumul mediu.

Volane multifuncționale

Totul la îndemână

Schimbați postul radio – și mențineți în același timp ambele mâini pe volanul multifuncțional. Pentru că, prin intermediul butoanelor sale, puteți comanda radioul respectiv sistemul de navigație, telefonul mobil sau sistemul de menținere a vitezei de croazieră în mod comod.

Volan de piele multifuncțional, cu încălzire

Volanul de piele multifuncțional stă și foarte bine în mână și surprinde prin caracterul prietenos în utilizare. Prin intermediul butoanelor puteți să comandați, de ex. sistemul radio, resp. de navigație, telefonul mobil sau sistemul de control al vitezei de croazieră.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Servicii Mobile Online

Conectat permanent – și informat

Primiți cele mai actuale mesaje cu informații din trafic direct de pe Internet. Porniți direct spre cea mai apropiată stație de alimentare cu combustibil. Operați aplicațiile de pe smartphone și în timpul deplasării. Fiți informat cu privire la programările la service și lăsați-vă avertizat direct în condițiile în care există tentative de furt. Cu serviciile mobile online „Car-Net” vă deplasați mai confortabil, în siguranță mai mare și mai bine informat.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Vrei să afli mai mult?

Sisteme de asistență

Sistemele inovatoare de asistență a șoferului și sistemele inteligente de siguranță rezolvă predictiv situații periculoase.

Sisteme de siguranță

Mizați pe siguranță în mod standard

Modelul Crafter cu platformă dispune de o echipare de siguranță cuprinzătoare.

Frână pentru coliziuni multiple 1

Inițiază procesul de frânare după o coliziune. Astfel se evită în cazul ideal coliziuni secundare. După o scurtă decelerare, autovehiculul autovehiculul este frânat în etape până la 10 km/h, șoferul având în permanență posibilitatea de a prelua controlul.

Programul electronic de stabilitate1

Împiedică subvirarea sau supravirarea, frânând direct roți individuale.

Sistemul de control al tracțiunii (ASR) 1

Împiedică patinarea roților.

Programul electronic de stabilitate1

Împiedică subvirarea sau supravirarea, frânând direct roți individuale.

Blocarea electronică a diferențialului (EDS)

Distribuie forța de propulsie pe roțile care nu patinează.

Programul electronic de stabilitate1

Împiedică subvirarea sau supravirarea, frânând direct roți individuale.

Airbagul șoferului

Oferă în mod standard cea mai bună protecție în cazul unui impact frontal. La cerere este disponibil un airbag lateral cortină.

1. în cadrul limitelor sistemului

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Sisteme­ de asistență­ șofer

Bine gândit și planificat

Pe șantiere cu vizibilitate redusă și pe drumuri forestiere înguste, pe străzi înguste din cartiere de locuințe sau la rafale de vânt pe autostradă: în Crafter cu platformă vă ajută o mulțime de sisteme de asistență și de siguranță inovatoare, atunci când vă este dificil. Astfel ajungeți bine și în special mai relaxat la destinație.

Reglarea automată a distanței ACC1 și sistemul de supraveghere a zonei înconjurătoare „Front Assist” 1. 2.

Adaptează automat viteza la cea a autovehiculului care circulă în față și menține astfel distanța indicată de șofer. Sistemul de supraveghere a zonei înconjurătoare „Front Assist” inclus deja în funcția frânei de urgență City, ajută în situații critice la scurtarea distanței de oprire.

Sistemul de asistență pentru menținerea benzii „Lane Assist” 1

Virează înapoi la părăsirea neprevăzută a benzii și avertizează simultan șoferul printr-un sunet de avertizare și printr-o indicație în afișajul multifuncțional.

Reglarea automată a fazei lungi „Light Assist”

Comută automat la faza scurtă în cazul mașinilor din sens opus sau a celor care depășesc, înainte ca acestea să fie orbite. Începând cu viteza de 60 km/h și când este întuneric complet, faza lungă se aprinde automat dacă sistemul a fost activat în prealabil.

Pachetul & lumini și vizibilitate (fără fig.)

Pentru o vizibilitate mai bună, pachetul constă dintr-o comutare a fazei scurte, care aprinde automat faza scurtă; o reglare a fazei lungi, care comută automat la faza scurtă; și un senzor de ploaie, care activează ștergătoarele de parbriz. Faza scurtă de asistență cu funcția „Coming Home/Leaving Home” are grijă de o iluminare strălucitoare a zonei înconjurătoare a autovehiculului, pentru un plus de siguranță și confort.

Sistemul de menținere automată a vitezei de deplasare

Începând de la 30 km/h, menține viteza dorită, în funcție de pante și rampe.

Sistemul de control a presiunii din anvelope 1

Afișează presiunea actuală pentru fiecare pneu și avertizează în cazul diferențelor față de valoarea prescrisă.

Funcție de detectare a gradului de oboseală 1

Prin semnale optice și acustice, recomandă o pauză, imediat ce detectează un comportament de conducere care poate fi pus pe seama oboselii.

Recunoașterea indicatoarelor rutiere

Înregistrează indicatoarele rutiere întâlnite în trafic și informează șoferul cu privire la situația actuală din trafic.

Proiectoare de ceață cu funcție de virare integrată

Au grijă de vedere optimă în condiții de vreme rea. La virare, proiectorul din interiorul curbei luminează marginea străzii.

Asistent coborâre pante 3 4

Printr-o reglare a turației motorului și, dacă este necesar, prin intervenția frânei, are grijă de o plecare controlată și sigură din rampă.

Servodirecție electromecanică

Direcția cu adaptare la viteză, cu revenire activă, îmbunătățește senzația la volan și siguranța și atinge o precizie necunoscută până acum la autovehiculele comerciale.

Soluții de carosare și conversie

Jobul dumneavoastră nu este ca toate celelalte. De ce ar fi atunci autovehiculul dumneavoastră? Pentru că fiecare are parte de alte provocări în timpul muncii de zi de zi, noi, Volkswagen Autovehicule Comerciale, colaborăm cu producători profesionali de carosări și conversii. Aceștia transformă Crafter cu platformă în autovehiculul dumneavoastră utilitar personalizat.

1 în cadrul limitelor sistemului
2 Până la 30 km/h
3 Disponibil numai în combinație cu sistemul de navigație „Discover Media”
4 Numai în combinație cu tracțiunea integrală 4MOTION

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Vrei să afli mai mult?

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.