Crafter Furgon

Pregătit pentru sarcinile majore

Pentru Crafter autofurgon, nimic nu înseamnă prea mult. Dimensiunile sale sunt ideale pentru europaleți voluminoși sau containere pe role. În plus, vă ajută în munca dumneavoastră datorită celei mai bune capacități de încărcare și asigurare a încărcăturii din clasa sa.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timișoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 15:00
  • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Crafter

Formați-vă o părere despre Crafter autofurgon

Puncte forte

Tehnologia de propulsie

Poate cupla opt trepte. Și anume la toate tipurile de propulsie

Crafter este singurul autovehicul din clasa sa cu șase variante de propulsor-cutie de viteze. Tracțiunea față, spate sau tracțiunea integrală 4MOTION pot fi combinate la alegere cu cutia de viteze manuală cu 6 trepte sau cu cutia de viteze automată cu 8 trepte. Nucleul performant este reprezentat de motoarele TDI special concepute pentru solicitările extreme ale unui autovehicul utilitar.

Cel mai bun post de conducere

Postul de conducere, biroul și spațiul de relaxare întotdeauna la îndemână

Sunteți pe drumuri în mare parte din ziua dumneavoastră de lucru? În acest caz, autovehiculul dumneavoastră nu este doar un mijloc de transport. Este locul în care vă sortați documentele, faceți programări, încărcați telefonul mobil sau luați pauza de prânz. Cu numeroase compartimente de depozitare și mufe, scaun ergoComfort opțional și la cerere un volan de piele multifuncțional cu încălzire, modelul Crafter autofurgon este pregătit foarte bine pentru toate acestea.

Potrivit pentru oraș

Mai relaxat la drum

Pe șantiere cu vizibilitate redusă și pe drumuri forestiere înguste, pe străzi înguste din cartiere de locuințe sau la rafale de vânt pe autostradă: în autofurgonul Crafter vă ajută o mulțime de sisteme de asistență și de siguranță inovatoare, atunci când vă este dificil. Astfel ajungeți bine și în special mai relaxat la destinație.

Cea mai bună posibilitate de încărcare

Încărcare mai simplă

Ridicarea pachetelor grele în autovehicul. Stivuirea paleților mari în compartimentul de marfă. Împingerea materialelor voluminoase prin ușa spate. Încărcarea și descărcarea este o muncă grea. Autofurgonul Crafter vă ușurează această muncă.

– Deschidere 1.311 mm la ușa glisantă
– 2.196 mm înălțime compartiment marfă1
– Volum compartiment marfă de până la 18,4m31
– 100 mm cea mai joasă margine de încărcare2
– trepte opționale
– opțional cu iluminare led

Cea mai bună fixare a încărcăturii

Totul are locul său

Atunci când pachetele alunecă de colo colo, scândurile se răstoarnă și totul zdrăngăne în compartimentul de marfă, nu este doar deranjant. Materialele scumpe pot fi deteriorate sau poate fi distras șoferul. Pentru ca totul să ajungă bine și în stare impecabilă la destinație, Crafter autofurgon vă oferă cel mai bun sistem de asigurare a încărcăturii din clasa sa: datorită celor 14 inele de ancorare opționale și unei game diversificate de șine de ancorare.

Cea mai bună conectare în rețea

Întotdeauna informat. Nicio secundă de plictiseală.

Într-o zi normală de lucru petrecem destul de mult timp pe drum. Deplasări de la comandă la comandă, cu opriri scurte în depozit și deplasări la magazinul de bricolaj, pentru procurarea unei piese de schimb. Cu atât mai important este să rămâneți totuși informat. Datorită interfeței integrate pentru managementul de flotă „Connected Van” și serviciile online „Car-Net”, sunteți aproape întotdeauna perfect informat și bine dispus în Crafter autofurgon.

Sisteme de siguranță

Mizați pe siguranță în mod standard

Modelul Crafter autofurgon dispune de o echipare de siguranță cuprinzătoare.

Frână pentru coliziuni multiple1

Inițiază procesul de frânare după o coliziune. Astfel se evită în cazul ideal coliziuni secundare. După o scurtă decelerare, autovehiculul autovehiculul este frânat în etape până la 10 km/h, șoferul având în permanență posibilitatea de a prelua controlul.

Programul electronic de stabilitate1

Împiedică subvirarea sau supravirarea, frânând direct roți individuale.

Sistemul de control al tracțiunii (ASR)1

Împiedică patinarea roților.

Sistemul antiblocare (ABS)1

Împiedică blocarea roților. Astfel se menține capacitatea de virare.

Blocarea electronică a diferențialului (EDS)

Distribuie forța de propulsie pe roțile care nu patinează.

Avertizare cuplare centură

Semnalizează șoferului că nu este cuplată centura, solicitând optic după pornirea motorului și acustic după începerea deplasării necesitatea cuplării centurilor.

Airbagul șoferului

Oferă în mod standard cea mai bună protecție în cazul unui impact frontal. La cerere este disponibil un airbag lateral cortină.

1în cadrul limitelor sistemului

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.