e-Up!

Noul e-up! are multe elemente incitante. Iată trei dintre acestea, pe scurt:

Autonomie

Mai mult decât numai electric până la destinație

Conectivitate

e-up! + Smartphone = Love

Design

Tipic „electric”

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

e-Up!

Autonomie

Mai mult decât numai electric până la destinație

Porniți într-o călătorie spontană! Prin tracțiunea sa electrică eficientă, noul e-up! nu crește numai autonomia până la 260 km, ci și plăcerea de a-l conduce.

Iar pe drum sunteți optim conectat: de exemplu, la numeroasele stații de încărcare publice pe care le puteți găsi foarte ușor, prin „maps+more”³ în toată Europa. Însă cel mai bun lucru: Tracțiunea fără emisii la nivel local susține reducerea nivelului de CO2. Acest aspect are un efect pozitiv asupra climei.

Încărcare

Încărcat.

Conectați și porniți alimentarea – așa funcționează încărcarea unei mașini electrice în mod normal. Însă noul e-up! nu numai că poate fi „încărcat imediat”, ci dispune și de funcția „încărcare temporizată”. La ce folosește aceasta? În funcție de tariful pentru curent, înseamnă economie de bani, pentru că se poate utiliza pentru încărcare tariful de noapte, mai avantajos. Pentru aceasta, introduceți în e-Managerul aplicației „maps+more”3 sau al aplicației We Connect ora de plecare dorită, apăsați tasta „Regim de încărcare” de pe consola centrală și conectați autovehiculul la wallbox. Următoarea călătorie poate începe punctual, exact la ora programată.

Conectivitate

e-up! + Smartphone = Love

Ce au în comun melodiile dumneavoastră preferate, informații actuale din trafic și un apel telefonic în timpul deplasării? Exact, smartphone-ul dumneavoastră! Împreună cu „dock-ul maps+more”4 inclusiv noua aplicație gratuită, reproiectată, pentru iOS și Android, noul e-up! se transformă într-o clipă într-un autovehicul interconectat. Iar cu radioul „composition phone” cu șase difuzoare, disponibil standard, mașina devine un casetofon pe roți. Nu trebuie decât să conectați noul e-up! și smartphone-ul și gata. Fără afișaje complicate…plug & play.

Exterior

Evident „e“

Noul e-up! este dovada noastră pentru faptul că o mașină mică poate face lucruri mărețe – datorită designului său proaspăt, minimalist. Și bineînțeles și prin dinamica sa propulsie electrică. Acesta poate fi identificat deja de la distanță, datorită părții frontale cu baghetă decorativă de culoare albastră și a emblemei Volkswagen integrate, dar și datorită ledurilor frapante în formă de C.

Alegeți noul e-up! Style, care vă subliniază stilul personal prin culoarea neagră sau albă a plafonului – completată cu oglinzile exterioare negre sau albe, geamurile fumurii din spate, luneta fumurie și roțile din aliaj ușor de 15 inch model „blade”6. Pentru noul e-up! Style sunt disponibile opțional și roți din aliaj ușor de 16 inch, model „upsilon”.

Interior

Bun venit în zona de confort

Și în habitaclu? Scaunele cu design „fusion” cu tetiere fără îmbinare vizibilă și elegantul panou de bord „black cube” atrag atenția din prima clipă.

Detaliile bine gândite asigură un nivel ridicat de confort și utilitate, de la cele mai mici, la cele mai mari elemente.

Noul e-up! Style aduce încă un plus la capitolul stil: de exemplu scaunele cu design „cross”, panoul de bord 3D „sharkskin” și elegantul iluminat ambiental de culoare albastră.

Pachete

Croit pentru distracție

Prin pachetele noastre opționale de echipări „Pachet Confort”, „Pachet de asistență pentru șofer” și „Pachet iarnă”, puteți să-i oferiți noului e-up! upgrade-ul dumneavoastră personal.
De exemplu, prin contribuțiile confortabile ale senzorului de ploaie, parbrizului încălzit și scaunelor față cu încălzire, pentru o primire călduroasă în zilele friguroase.
Asistenții inteligenți, precum camera video „Rear View”, vă ușurează intrarea în parcare, în cadrul limitelor sistemului.
În plus, cum sună un volan multifuncțional îmbrăcat în piele? Senzația este plăcută. Și arată și bine.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.