Noul Golf

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Volkswagen Golf

De la un simbol al mobilității la un simbol al digitalizării

Noul Golf stabilește noi standarde în digitalizarea pe șosele. Fiecare călătorie este mai confortabilă și mai relaxată datorită sistemelor de asistență inteligente. Combinate cu stilul tipic al unui Golf.

Noul Golf – o generație mai confortabilă, mai inteligentă și mai conectată.

Confortul Digital

Innovision Cockpit

Adaptat perfect pentru dvs.

Golful dvs. vă recunoaște și activează automat profilul de conducere personal*, în funcție de echipamentele montate – setările includ reglarea scaunului și iluminării, temperatura preferată, sistemele de radio, navigație și asistență pentru șofer. Puteți modifica ușor setările personale în Innovision Cockpit, dotare opțională – utilizând tabloul de bord Digital Cockpit de 25,4-cm (10 inchi), asociat cu sistemul de navigație Discover Media sau Discover Pro de 25,4-cm (10 inchi). Digital Cockpit oferă funcțiile obișnuite, inclusiv turometru, vitezometru și contor de kilometraj, împreună cu alte funcții suplimentare utile. De exemplu, pentru afișarea unei hărți de navigație poate fi folosit întregul ecran.
Ecranul enorm al sistemului de navigație Discover Media sau Discover Pro este utilizat pentru afișarea unei varietăți de funcții prin grafice și animații impresionante – similar smartphone-ului dvs. Puteți chiar să personalizați ecranul de pornire cu fotografii și elemente favorite.

Notă de subsol: *După setarea ID-ului dvs. Volkswagen și prima logare.

Digital Cockpit

Privind în viitor

Tabloul de instrumente Digital Cockpit este echipat ca standard cu un ecran color de 25,4-cm (10-inchi) și rezoluție ridicată, pentru afișarea informațiilor importante pentru dvs. Puteți alege conținutul standard care să vă satisfacă preferințele, cum ar fi turometrul, vitezometrul și odometrul, puteți să afișați sistemele de asistență sau să optați pentru o combinație dintre harta de navigație și ecranul media – toate în grafice și animații atrăgătoare.

Voice Control

Comanda vocală – vă așteaptă comenzile

Puteți utiliza comanda vocală opțională intuitivă* pentru a opera prin propria voce radioul, telefonul, sistemul de aer condiționat și unitatea de navigație din Golf-ul dvs. Utilizați comenzile vocale pentru a selecta postul de radio dorit, un nume sau un număr de telefon din agendă. Iar Golf-ul dvs. vă va înțelege și mai bine cu funcția We Connect Plus Online Voice Control. De exemplu, puteți să alegeți muzica favorită online sau să comandați intuitiv o destinație în sistemul de navigație.

*Comanda vocală este disponibilă pentru sistemele de navigație opționale Ready 2 Discover, Discover Media și Discover Pro.

Head-up-Display

Rămâneți cu privirea pe șosea

Avantajul principal al head-up displayului din Golf este că puteți vedea cele mai importante informații în timp ce supravegheați drumul din fața dvs. Parbrizul este folosit ca suprafață de proiecție pentru viteză, mesajele sistemelor de asistență și indicațiile de navigație. Proiecția este perfect lizibilă chiar și când este retroluminată de farurile autovehiculelor din trafic. Și puteți dezactiva displayul oricând, dacă nu mai este necesar.

Design

Exterior

Vizibil dinamic. Golf-ul concret.

Golf-ul are un design dinamic, cu partea din față coborâtă și faruri Matrix LED înguste în stilul „patru ochi”, completat de noul logo Volkswagen. Ca întotdeauna la Golf, întregul design este armonios și coerent. Noua parte din spate este dominată de blocurile optice la fel de înguste, între care sunt amplasate noul logo și inscripția Golf cu litere drepte. Țevile de eșapament dispar acoperite subtil de difuzorul spate cu estetică plăcută.

Designul de lumini

LED într-o nouă lumină

Golf-ul este echipat standard cu faruri cu leduri. Vizual, acestea par că alunecă dinamic către partea din față coborâtă, în timp ce se extind lateral, în aripi. Surprinzătorul stil „patru ochi” este o altă caracteristică tradițională. Vederea din spate, perfect echilibrată, este dominată de farurile înguste cu leduri. Farurile Matrix LED IQ.LIGHT cu control avansat al fazei lungi Dynamic Light Assist adaptează automat distribuția de lumină la orice situație din trafic și sunt disponibile ca extra-opțiune.

Interior

Interior Digital

Cockpitul șoferului, complet digitizat și având o suprafață generoasă de afișare, este deosebit de atrăgător, cu tabloul de instrumente Digital Cockpit de 25,4-cm (10 inchi) și ecranul tactil de 20,9 cm (8,25 inchi)* al sistemului radio Composition Media. Ecranul tactil intuitiv înlocuiește numeroase comutatoare, butoane și comenzi. Iluminatul ambiental se face cu 32 de tonuri diferite de culoare, pentru o atmosferă luminoasă personalizată. Dar senzația aceea tradițională de Golf rămâne, bineînțeles, în ciuda atâtor inovații digitale.

*Cu ecranul tactil opțional de 25,4 cm (10 inchi) Ready 2 Discover sau Discover Media. Discover Pro se transformă în Innovision Cockpit.

Iluminatul ambiental

Extrem de iluminant: culori plăcute, pentru o conducere relaxată

Subliniați caracterul Golf-ului dvs. iluminând interiorul cu 10 culori calme. Puteți chiar să alegeți dintre cele 32 de culori opționale. Creați ambianța perfectă pentru dvs. și pasageri în fiecare călătorie, indiferent dacă doriți un climat cu o culoare mai caldă sau mai rece, ori dacă vă bucurați de luminile strălucitoare ale orașului sau călătoriți noaptea, pe un drum de țară întunecat.

IQ. DRIVE

Car2X

Car2X vede ce se întâmplă în față.

Autovehiculele care comunică unul cu celălalt în trafic ne fac drumurile mai sigure, reduc blocajele și emit avertizări despre pericolele localizate. Alertele standard de pericol în trafic furnizează șoferului informații utile, de ex. avertizări legate de lucrări rutiere și apropierea mașinilor de intervenție în caz de urgență. Acest tip de comunicație utilizează tehnologia Car2X prin Wi-Fi (pWLAN).

Tempomatul adaptiv (ACC) cu funcție Car2X oferă șoferului o gamă largă de informații utile și poate de asemenea realiza intervenții active, de exemplu la apropierea de capătul unui blocaj în trafic. Cu un schimb permanent de date prin Wi-Fi (pWLAN).

Travel Assist

Vă menține pe traiectorie. Și pe ceilalți participanți la trafic, la distanță.

Funcția opțională Travel Assist este un sistem extrem de util de asistență pentru șofer. Printr-o simplă atingere de buton asigură confortul la conducere*, oferind asistență în situațiile de conducere monotonă și obositoare.

– Mai ales pe autostrăzi și drumuri naționale bune, Travel Assist vă menține pe banda de mers și păstrează viteza, luând în considerare distanța până la traficul din față.

– Vă ajută să reacționați fără efort la traficul congestionat, cu porniri și opriri frecvente, datorită cutiei de viteze cu ambreiaj dublu DSG.

* în limitele sistemului, iar șoferii trebuie să fie pregătiți să intervină în orice moment pentru a prelua controlul, nefiind absolviți de responsabilitatea de a conduce autovehiculul cu atenția cuvenită.

ACC

Păstrați distanța. Și respectați limitele de viteză.

Tempomatul adaptiv opțional (ACC) vă ajută să mențineți viteza maximă presetată* și să păstrați distanța până la autovehiculul din față. În combinație cu sistemul de navigație opțional, ACC este optimizat prin includerea unui tempomat predictiv și asistenței în viraje. Vă ajută să evitați depășirea limitei de viteză prin păstrarea vitezei legale.** Sistemul utilizează de asemenea date de drum de la sistemul de navigație, pentru a adapta viteza autovehiculului pe șosea, în intersecții și în sensurile giratorii.**

* până la 210 km/h

** în cadrul limitelor sistemulu

Conectivitate

Noul Golf anunță din nou debutul unei generații complet noi de autovehicule. Cuprinde inovații digitale, oferă construcție dinamică și confort concret de operare.

We Connect

Golf. Conectat la restul lumii.

Noul Golf este accesul dvs. către serviciile digitale Volkswagen – cu conectivitate totală încă de la început și o mulțime de servicii We Connect din care să alegeți. După ce ați activat serviciul și v-ați înregistrat cu ID-ul dvs. Volkswagen, utilizarea serviciilor online inovatoare este directă și gratuită.

We Connect¹ vă face viața cotidiană nu doar mai plăcută, ci și mai confortabilă. Vă asigură accesul la toate informațiile importante legate de autovehicul și vă oferă confort suplimentar prin apelul în caz de pană, alarma anti-furt și programarea în service. Puteți să vă folosiți smartphone-ul drept cheie digitală, astfel încât să deschideți și să porniți Golf-ul fără a scotoci după cheie.2
1 Pentru a utiliza serviciile Car-Net, aveți nevoie de un cont de utilizator cu ID Volkswagen, la care să vă logați cu un nume de utilizator și o parolă. Trebuie de asemenea să încheiați un contract separat We Connect sau We Connect Plus cu Volkswagen AG online. Pentru We Connect Plus, aveți la dispoziție 90 de zile după primirea autovehiculului pentru a-l înregistra în www.portal.volkswagen-we.com, astfel încât să utilizați serviciile pe întreaga perioadă de gratuitate agreată.
2 Disponibil numai împreună cu sistemul de navigație opțional Discover Pro și aplicația We Connect. Inițial veți primi gratis două chei digitale care pot fi utilizate în următorii 4 ani după semnarea contractului We Connect. Transferul cheii digitale către alt utilizator înseamnă că persoana care transmite cheia trebuie să suporte o verificare a identității prin procedura Volkswagen Ident. După instalarea pe un smartphone compatibil, cheia digitală este validă un an și numai pe acel dispozitiv terminal.
Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

We Connect Plus

Bandă de depășire pe autostrada digitală

Întreaga lume a serviciilor digitale Volkswagen duce conectivitatea la un nivel superior în noul Golf – We Connect Plus oferă opțiuni suplimentare de tehnologie inteligentă. Asigură navigație inteligentă cu rapoarte curente prin media streaming și Internet Radio și posibilitatea de a vă utiliza smartphone-ul ca telecomandă pentru o gamă largă de funcții ale autovehiculului. Pentru un confort crescut, entertainment și informații în timp real. 1
1 Pentru a utiliza serviciile Car-Net, aveți nevoie de un cont de utilizator cu ID Volkswagen și trebuie să vă logați cu un nume de utilizator și o parolă. Trebuie de asemenea să încheiați un contract separat We Connect sau We Connect Plus cu Volkswagen AG online. Pentru We Connect Plus, aveți la dispoziție 90 de zile după primirea autovehiculului pentru a-l înregistra în www.portal.volkswagen-we.com, astfel încât să utilizați serviciile pe întreaga perioadă de gratuitate agreată.

Wireless App-Connect

Infotainment și entertainment pentru fiecare ocazie

App-Connect este o extra-opțiune pentru utilizarea convenabilă a aplicațiilor și conținutului.1 Muzică, știri, hărți și cărți audio sunt transmise către ecranul sistemului Infotainment și pot fi accesate în câmpul dvs. de vedere. Oferă trei interfețe pentru conectarea smartphone-urilor – Apple CarPlayTM, Google Android AutoTM și MirrorLink®. Utilizarea Apple CarPlayTM prin opțiunea de conexiune wireless pentru sistemele de navigație Discover Media și Discover Pro este o funcție deosebit de convenabilă.
1 App-Connect include tehnologiile Apple CarPlay™, Android Auto™ și MirrorLink®. Pentru a evita distragerea atenției șoferului, când autovehiculul este în mișcare se vor activa numai aplicațiile certificate. Remarcați de asemenea că unele aplicații nu sunt disponibile pentru toate cele trei tehnologii, iar disponibilitatea acestora poate diferi în funcție de țară. Informațiile despre compatibilitatea smartphone-urilor se găsesc la www.volkswagen.de/mobiltelefon și suplimentar pentru Apple CarPlay™ la https://www.apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto™ la https://www.android.com/intl/de_de/auto/ și pentru MirrorLink® la https://mirrorlink.com/.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.