Grand California

Grand California

Unii o numesc „explorare”. Alții „aventura”. Dar, de fapt, numele nu contează. Deoarece fiecare pasionat de călătorie cunoaște sentimentul: dorința pentru locuri necunoscute. Reticența de a regândi totul. Nevoia de a purta pur și simplu și de a urmări chemarea lumii. Timp de decenii, California a reprezentat această libertate. Fratele său mai mare, noua Grand California, oferă o independență și mai mare. Deoarece cu el aveți casa dvs. de vacanță complet echipată cu bucătărie, camere și cabină de duș. Aici veți găsi o mulțime de informații despre noua locuință pe roți. Enjoy!

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timișoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 15:00
  • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Grand California

Vrei să afli mai mult?

Denumirile modelului indică lungimea totală a vehiculului în cm.

Grand pentru voi.

Unii călătoresc în cuplu. Alții cu întreaga familie. Unii vor cât mai mult spațiu posibil – ceilalți cât mai multe paturi. Pentru a vă găsi casa de vacanță perfectă, există noua Grand California în două variante. Ca să se potrivească fiecărei călătorii și fiecărei nevoi.

Încape toată lumea.

Noua Grand California 600

Cu cât sunt mai mulți pasageri, cu atât mai bine. Prin urmare, noul Grand California 600 oferă doar un pat spațios transversal spațios de 195 x 140 cm. Patru călători și toate bagajele lor pot fi intra fără probleme în spațiul cu o lungime de 6m și o înălțime de până la 3,10m.

Confort pe patru roți.

Noua Grand California 680

„Bucurați-vă de spațiu”, parcă vrea să ne spună noua Grand California 680. Cu o lungime de 6,80 m și o înălțime de 2,85 m, acesta oferă un pat spate generos, cu o suprafață de 200 x 170 cm, spațiu de depozitare și libertate de mișcare.

Vrei să afli mai mult?

Denumirile modelului indică lungimea totală a vehiculului în cm.

O casă mare cu cinci camere.

Poți visa liniștit în mijlocul unui dormitor confortabil. În bucătărie îți pregătești cele necesare pe care le poți servi împreună cu familia în sufragerie. Apoi, îți acorzi cateva momente de odihnă în aer liber. În baie, relaxați-vă pentru a începe ziua. Spațiile de locuit diferite din noua Grand California te fac sa te simți ca acasă oriunde în lume.

Dormitor
Un mare dormitor

Paturi longitudinale sau transversale? Aici toată lumea doarme bine.

Să fim cinstiți: toți preferă să doarmă în patul lor. De aceea propria dvs. cameră de dormit este integrată direct în casa de vacanță mobilă . Noul Grand California 600 oferă patru paturi de mansardă, sub un luminator mare și un spațiu generos pentru patru persoane. Iar în noua Grand California 680, un pat longitudinal oferă un confort și mai mare. Somn ușor!

Baie
O baie mare

Spălați-vă, faceți un duș, pregătiți o nouă zi.

Să umbli noaptea prin camping în căutarea unei băi, știm că nu este cel confortabil. La fel de neplăcut este la dușurile comune reci. Sau locurile unde nu există nici unul. Vrei să ai un pic de confort în ciuda independenței tale în vacanță. Cu atât mai bine că noua Grand California îți oferă toate acestea într-o o baie complet echipată.

Bucătărie
Marea bucătărie

Gusturile de acasă. Cele mai bune.

Fructe de mare cumpărate direct din piața locală, în care un pescar își vinde captura proaspătă dimineața. Portocalele pe care le-ați ales la ferma următoare. Roșii crescute sub soarele blând. Cine mai vrea să meargă la restaurant atunci când obțineți cele mai bune mâncăruri locale chiar în fața ușii casei de vacanță? Datorită unei unități de bucătărie complet utilate, cu aragaz, chiuvetă, frigider și spațiu de depozitare, puteți savura cu ușurință feluri de mâncare locală în noua Grand California.

Sufragerie
O mare sufragerie

Cel mai frumos loc de întâlnire.

Camera de zi este locul cel mai important al fiecărei case. În Grand California, o masă servită cu familia oferă o mulțime de ocazii pentru a vă distra, a citi, a viziona filme, a discuta și a fi împreună. Pentru că asta este totul într-o vacanță.

In aer liber
Marea cameră de joacă

Cu un pas în natură.

Noua Grand California oferă spațiu de mișcare și mai mare: amenajați spațiul exterior, cu sau fără mobilier de camping, ca o cameră confortabilă în aer liber. Apoi bucurați-vă de tot ceea ce este jurul vostru. Accesul din și în rulotă se face foarte facil cu ajutorul unei trepte suplimentare.

Vrei să afli mai mult?

Denumirile modelului indică lungimea totală a vehiculului în cm.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.