Premieră mondială: noul Multivan

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timișoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 15:00
  • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Comandă acum!

Ofertele VW Multivan la Autoclub

Pentru noi toti, folosirea corecta a unui produs modern este la fel de importanta ca si calitatea produsului in sine.
Noi suntem cei care iti asigura suportul de la rezervare pana la livrare si cat timp iti doresti in continuare.
Ca si pana acum, vino acasa la noi, si vom tine ceea ce promitem.

Totul într-un singur loc

Noul Multivan este un vehicul multifuncțional care poate fi adaptat la nenumărate concepte de mobilitate. Exteriorul și interiorul au fost, prin urmare, complet redefinite, desigur, fără a întrerupe tradiția Multivan. Deoarece un nou Multivan se caracterizează întotdeauna prin multifuncționalitate și adaptabilitate pentru utilizarea de zi cu zi. Peste douăzeci de sisteme de asistență fac ca noul Multivan să fie și mai sigur. În combinație cu o conectivitate superioară și integrarea Amazon Alexa3, este o dovadă a inovației moderne. Există, de asemenea, nenumărate elemente esențiale: de la noul acoperiș panoramic din sticlă4 la prima unitate plug-in hybrid, generând un concept interior complet nou care duce multifuncționalitatea Multivan la un nou nivel.

Design carismatic: te va uimi la interior, dar și în exterior

Exterior

Privește-l cu atenție

Noul Multivan, clar atemporal – reinterpretează designul tradițional. Vopseaua clasică în două tonuri4 este subliniată în noul Multivan de o bandă cromată elegantă4, care trece în mijloc de la faruri spre spate. Designul elegant de iluminare cu farurile cu matrice LED IQ.Light5 este completat la exterior de luminile spate LED standard și de proiecția oglinzilor laterale6 – deoarece noul Multivan vă întâmpină și proiectează silueta mașinii pe podea când intrați. Noul design exterior este completat de o selecție largă de culori și jante elegante, cum ar fi noile jante de 19 inch4.

Faruri IQ-Light-LED-Matrix

Pentru design și siguranță

Noile faruri IQ.Light-Matrix5 cu lumini de zi LED nu sunt doar estetice pentru a permite noului Multivan să fie recunoscut de departe – dar sunt deosebit de inteligente. Controlul luminii recunoaște situația de conducere și comută interactiv de la faza scurtă la faza lungă. În plus, asigură o iluminare optimă a drumului, deoarece echipamentul funcțional include și „Dynamic Light Assist”. IQ.Light detectează traficul care vine și poate opri în mod adaptat spotul de lumină, astfel încât să nu orbească vehiculele care vin din sens opus. Datorită sistemelor inovatoare de camere și radar, luminile dinamice de virare iluminează curbă chiar înainte de a vira. Sistemul inteligent vă asigură că vă puteți concentra pe deplin asupra a ceea ce contează cu adevărat: conducerea autovehiculului.

Banda de crom iluminată

Lumina devine semnătură

Pentru noi este un o semnătură estetică: banda iluminată cromată4 pe grila radiatorului. Cu banda cromată între farurile din față instalată pentru prima dată într-un vehicul de la Volkswagen Autovehicule Comerciale, continuăm spiritul mărcii Volkswagen. Acest lucru face ca jocul de lumini din față să nu fie doar atrăgător, ci și o semnătură – și dacă te uiți în oglinda retrovizoare noaptea, poți identifica imediat noul Multivan când se apropie.

Iluminarea interioară și ambientală

Aspect nobil în interior

Designul interior este intercalat cu materiale de înaltă calitate care conferă noului Multivan un aspect elegant la un nivel premium al mașinii. Panoul de instrumente optimizat, cu afișaj digital, arată ordonat și de înaltă clasă. Iar volanul multifuncțional din piele 100%, nu lasă aproape nimic de dorit. În plus, noul Multivan vă oferă un interior pe măsura gustului dumneavoastră. Cu iluminarea ambientală multicoloră, puteți selecta culorile în care ar trebui să strălucească interiorul mașinii.

                 Condusul devine alternativ

Noul Multivan vine cu o varietate de unități de propulsie. Pentru că, pe lângă transmisia automată Shift by Wire standard, modelul noastru multifuncțional este acum disponibil și cu o unitate plug-in hibrid4, cu care vă puteți bucura de o experiență de conducere complet nouă. Cu noul Multivan eHybrid, puteți conduce prin oraș în modul complet electric, fără emisii de CO2 și aproape silențios. Datorită bateriei litiu-ion de 13 kWh (capacitate brută), gama este concepută în așa fel încât să puteți acoperi distanțele zilnice medii în mod pur electric. Cu noul Multivan eHybrid, puterea sistemului alcătuit din motorul TSI și cel electric este de 160 kW / 218 CP. Bucurați-vă de noua experiență de conducere – cu un confort de conducere Multivan complet nou și manevrabilitate la un nivel premium al mașinii. Și utilizați timpul de nefuncționare al vehiculului dvs., de exemplu, încărcând Multivan-ul cu electricitatea de acasă folosind propriul încărcător MOON7.

Un adevărat Multivan: multifuncțional și adaptabil pentru utilizarea zilnică

Manevrabil și potrivit pentru oraș

Manevrabilitatea devine mai dinamică

Noul Multivan oferă o manevrabilitate îmbunătățită, cu un confort dinamic de conducere, la fel ca autoturismele premium. Puteți alege dintre modelul de bază (4,98 m) și o versiune extinsă (5,18 m), ambele cu o înălțime mai mică a vehiculului, de aproximativ 1,90 m – dar cu înălțimea interioară neschimbată. Cu acoperișul panoramic din sticlă4, nu numai senzația de spațiu este mai mare în noul Multivan, ci și înălțimea reală interioară. Volumul maxim al compartimentului de încărcare variază de la 469 litri la 4.053 litri, în funcție de modelul ales si felul in care dispuse scaunele. Deși dimensiunile exterioare sunt puțin reduse, interiorul a câștigat în lățime. În acest fel, noul Multivan își arată și punctele forte în centrul orașului – și, mai ales în combinație cu numeroasele sisteme de asistență a șoferului, poate fi manevrat ușor prin aglomerația urbană.

Masă multifuncțională

Forme, funcții și poziții variabile

Cu noua masă multifuncțională în interior, noul Multivan îți oferă o libertate și mai mare. Masa poate fi amplasată aproape oriunde prin simpla alunecare pe noul sistem de șine. Dacă blaturile laterale ale mesei multifuncționale sunt pliate utilizând tehnologia inovatoare de blocare și masa este împinsă în jos în cutia ei, aceasta nu numai că devine semnificativ mai îngustă și mai joasă, dar are și o funcție complet nouă. Anume atunci când este împinsă până la capăt între scaunele din față – acolo, cu compartimentele de depozitare și suporturile pentru pahare, este folosită ca o consolă centrală multifuncțională.

Sistem nou de scaune

Mai flexibil, mai ușor și mai confortabil

Unul dintre punctele forte noi ale noului Multivan sunt scaunele individuale pliabile și ușor de demontat din spate, care fac acum mai ușoară implementarea diverselor aranjamente ale scaunelor. Indiferent dacă se află într-un aranjament față în față4 cu masa multifuncțională4 în mijloc, toate scaunele orientate spre direcția de deplasare sau chiar fără locuri pentru transportul obiectelor mari – puteți schimba aranjamentul scaunelor în doar câțiva pași simpli. Acum puteți scoate și scaunele de pe o singură parte a vehiculului – și astfel puteți transporta persoane sau obiecte voluminoase, cum ar fi bicicletele electrice. În plus, am reușit să economisim aproximativ 25% din greutatea scaunelor. Un alt punct forte: scaunele exterioare din habitaclu pot fi încălzite pentru prima dată – astfel încât pasagerii din spate vor beneficia de tot confortul în zilele reci de iarnă.

Personalizează Noul Multivan

Descoperă posibilitățile de configurare ale modelului Multivan și lansează comanda prin Autoclub.

Confortul devine business class

Acoperiș panoramic din sticlă

Mai aproape de cer

Acoperișul panoramic deosebit de mare, din două părți, din sticlă este o noutate absolută în noul Multivan – deoarece nu a mai fost văzut până acum într-un Multivan. Senzația de spațiu și mai mare rezultată și o înălțime interioară reală ușor mărită asigură mai mult confort. Bucurați-vă de un interior inundat de lumină în timpul zilei și de momente de neuitat sub cerul înstelat noaptea. O acoperire „LowE” în geamul securizat laminat reduce, de asemenea, radiația de căldură cu 78%.

Materiale de înaltă calitate

Materiale nobile în interior

Noul Multivan nu doar că se conduce ca un autoturism, dar interiorul impresionează și prin materiale de înaltă calitate. Noile inserții „Dark Woodgrain Optic”, precum și tapițeria în două tonuri, cu contrast ridicat, care poate fi din piele „Savona”, simbolizează acest lucru. La toate acestea se adaugă afișajul ergonomic, bine gândit, conectat, care asigură un aspect ordonat și elegant în cabină.

Scaune și spații ergonomice

Consola centrală devine punctul de interes

Pentru confortul dvs., scaunele noului Multivan au fost complet reproiectate. Deoarece scaunele noastre confortabile opționale certificate AGR sunt disponibile cu funcții de memorie și masaj. Un alt element al confortului în interior: numeroasele spații de depozitare. Noul Multivan asigură ordinea în mașina, fie că este în zona șoferului, pe ușă, sub scaune sau pe masa multifuncțională4 utilizată ca consolă centrală. Vă oferă suficient spațiu pentru a aranja articole cum ar fi tablete sau băuturi răcoritoare.

Deschidere / închidere

Două uși glisante – scoate cheia și deschide-le. Sau nu.

Noul Multivan este disponibil acum cu două uși glisante ca dotare standard. Opțional, noul Multivan se poate deschide / închide într-un mod inedit și facil. Cu  funcția Easy-Open, puteți deschide / închide ușile glisante și hayonul folosind controlul gestual. Tot ce trebuie să faceți este să țineți piciorul sub senzorul de deschidere, să așteptați ca ușile să se deschidă automat și să vă așezați. Cu sistemul de pornire și blocare fără cheie „Keyless Advanced”, vă așteaptă un alt plus de confort – deoarece noul dvs. Multivan vă va recunoaște. Puteți porni noul dvs. Multivan și puteți pleca fără a utiliza cheia.

Tehnologie: noul Multivan devine o casă inteligentă

Vrei să îți faci lista de cumpărături cât timp ești blocat in trafic? Dorești să pornești căldura în propria casă inteligentă când ești la volan? Experimentați conectivitatea de mâine acum, deoarece Alexa de la Amazon este, de asemenea, cu tine la bord ca asistent vocal digital. Și nu numai asta: Car2X-dotare standard, care permite comunicarea cu alte vehicule și cu infrastructura în rețea, avertizează din timp despre pericole. Cu încărcarea inductivă pentru telefonul smartphone4, acces la internet și numeroase interfețe USB-C în cabina șoferului și în habitaclu, sunteți, de asemenea, conectat într-un mod tehnologic deosebit de convenabil. În plus, serviciile online mobile standard de la We Connect și We Connect Plus vă fac viața de zi cu zi mai ușoară. Digital Cockpit-ul cu afișaj color de 26,03 cm (10,25 inch), afișajul head-up, recunoașterea standard a semnelor de circulație și sistemul de infotainment cu afișajul color standard de 25,4 cm (10 inch) asigură cele mai moderne standarde de infotainment. Cu sistemul de sunet premium de la Harman Kardon4 cu 14 difuzoare de înaltă performanță, ducem, de asemenea, divertismentul la un nou nivel. Datorită digitalizării inovatoare, ridicăm funcționarea, ergonomia și gama de funcții la un nivel complet nou – Smart Home în Multivan.

Vrei să afli mai mult?

Îndrăznește! 
Specialiștii noștri îți vor prezenta toate avantajele!

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.