jee-200202-vw-caddy

Noul Caddy Furgon

100% nou. Dar 100% același spirit Caddy.

Indiferent dacă este vorba de servicii de curierat, ambarcațiuni, servicii de livrare sau construcții: în meseria dvs. apreciați tot ceea ce vă este de ajutor. Iar noul Caddy Cargo știe foarte bine să facă așa ceva. Cu un design nou, sisteme de asistență pentru șoferi de ultimă generație, infotainment inovator și un loc de muncă al șoferului ergonomic, noul Caddy Cargo este, fiabil, flexibil și versatil. Altfel spus, partenerul perfect atunci când vine vorba de manevrarea confortabilă și profesională a muncii dumneavostră de zi cu zi.

Centru de servicii

 • Adresa: 307200 Timișoara
  Calea Lugojului nr. 93
  Ghiroda Bifurcatie Aeroport
 • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 15:00
 • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Confortabil, inteligent, flexibil

Exterior

Noua ușă glisantă mai largă și soluțiile intelginte pentru spațiul de marfă permit simplă și facilă.

 • Tehnologie LED pentru faruri și lămpile spate
 • Ușă glisantă cu 140 mm mai largă pentru ampatamentul lung
 • Închidere electrică pentru hayon și uși glisante
 • Blocarea separată a compartimentului de încărcare

Interior

Un interior de înaltă calitate, scaune ergonomice și un sistem intuitiv de depozitare vă asigură că veți conduce mereu către clienții dumneavostră într-un mod relaxat și perfect organizat.

 • Scaune ergoConfort
 • Cotiere pentru șofer și pasagerul din față
 • Scaun pasager pliabil cu funcție de masă
 • Iluminare LED atât în spațiul de conducere, cât și în spațiul de transport marfă
 • Priză 230V

Caddy. Poți să ai încredere în el.

 

vw-caddy-cargo-parkt-vor-haus

Grijă înainte de orice.

Cu sistemele moderne de asistență pentru șofer din noul Caddy Furgon, vă puteți bucura de fiecare călătorie: Lane Change Assist, Trailer Assist și Travel Assist cu asistență de urgență, sunteți permanent în siguranță.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.