Noul Caddy

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

 • Adresa: 307200 Timișoara
  Calea Lugojului nr. 93
  Ghiroda Bifurcatie Aeroport
 • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 15:00
 • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Vezi ofertele Caddy la Autoclub!

Vrei să afli mai mult?

Pentru noi toti, folosirea corecta a unui produs modern este la fel de importanta ca si calitatea produsului in sine.
Noi suntem cei care iti asigura suportul de la rezervare pana la livrare si cat timp iti doresti in continuare.
Ca si pana acuma, vino acasa la noi, si vom tine ceea ce promitem.

Atunci când schimbarea devine progres

100% nou. Dar 100% același spirit Caddy.

Am refăcut complet noul Caddy. Pe lângă un design nou și interesant, cele mai noi sisteme de asistență pentru șoferi, un cockpit digital de înaltă calitate și infotainment inovator (Innovision Cockpit), inclusiv servicii online mobile, pe toate le vei regăsi în noul model. Desigur, noul Caddy va continua să fie fiabil, flexibil și potrivit pentru utilizarea de zi cu zi – iar acum și mai bine pregătit pentru ceea ce presupune viața ta.

Exterior

Proporții perfecte și linii perfect conturate conferă noului Caddy o prezență puternică și un dinamism inimitabil.

 • Faruri LED față – spate
 • Plafon panoramic
 • Sistem keyless pentru deschiderea și închiderea vehiculului
 • Închidere electrică pentru hayon și uși glisante
 • Jante noi din aliaj de 18 inch

Interior

Interfețele digitale creează un design revoluționar al cabinei și simplifică și mai mult funcționarea.

 • Sistem de infotainment de 25,4 cm și cockpit digital (Innovision Cockpit)
 • Două scaune individuale în al treilea rând de scaune
 • Ventilație activă a habitaclului
 • Scaune ergoComfort
 • DSG

Noul Caddy este mereu conectat

We connect

Mai confortabil ca niciodată: noua mobilitate digitală

Funcții de baza inteligente, la cerere în fiecare nou vehicul comercial Volkswagen, serviciile gratuite de la We Connect, multe funcții suplimentare de la We Connect Plus: pentru a vă face mobilitatea digitală cât mai ușoară și convenabilă, avem deja trei pachete practice pentru dumneavoastră. Care ți se potrivește?

Grijă înainte de orice

Cu sistemele moderne de asistență pentru șofer din noul Caddy, vă puteți bucura de fiecare călătorie: Lane Change Assist, Trailer Assist și Travel Assist cu asistență de urgență, sunteți permanent în siguranță.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.