Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Comandă acum!

Ofertele VW ID.3 la Autoclub

Pentru noi toti, folosirea corecta a unui produs modern este la fel de importanta ca si calitatea produsului in sine.
Noi suntem cei care iti asigura suportul de la rezervare pana la livrare si cat timp iti doresti in continuare.
Ca si pana acum, vino acasa la noi, si vom tine ceea ce promitem.

Noi începuturi

ID.3 marchează începutul unei noi ere, o eră dinamică în lumea mobilității electrice. Performanțele electrizante întâlnesc designul revoluționar și caracterul practic. Pentru cei ce își doresc o schimbare. Viitorul este pregătit. Viitorul vă așteaptă. Urcați acum la bord!

ID. Sound.: Așa se aude viitorul!

Doriți un test acustic de conducere? Vă veți bucura cu toate simțurile de noul dvs. ID.3. În cooperare cu un compozitor renumit, am creat un sunet distinctiv pentru familia ID.: sound-ul ID.

ID.3. Vă salută. Vă electrizează. Vă duce mai departe.

ID.Light

Super-smart:  conceptul de iluminare inteligentă.

Baterie și autonomie

Performanțe puternice. Încărcare rapidă. 

Întâmpinarea

ID.3 te salută: „Hello!” Cu ajutorul luminii.

Variante de echipare

Pachete ID. 3

Pro

Pro S

Confort

Super-smart: conceptul de iluminare inteligentă 

ID.Light comunică vizual cu dumneavoastră și vă ajută să navigați relaxat prin trafic, împreună cu sistemul opțional de navigație. Folosind lumina și semnalizarea, sistemul vă recomandă schimbările necesare de bandă. De asemenea, vă poate avertiza și vă poate ajuta să vă repuneți pe traiectorie dacă ați greșit banda. Dacă folosiți comanda vocală, un semnal luminos va răspunde la vocea dumneavoastră. Când părăsiți ID.3, ID.Light își va lua la revedere. Cu un semnal luminos inteligent.

Plafonul panoramic

Impresionant: plafonul panoramic

Plafonul panoramic vitrat pe întreaga lățime a plafonului atrage imediat privirile și poate fi deschis prin rabatare și glisare electrică. Mai frumoasă decât atât este doar panorama cerului senin. Sticla cu tentă închisă asigură menținerea temperaturilor plăcute la interior, chiar dacă afară soarele bate cu putere.

AR head-up display

Priviți relaxat spre viitor. Și spre șosea.

Display-ul head-up AR opțional trimite informații utile în câmpul vizual direct al șoferului, simplificând considerabil condusul. De exemplu, vă arată unde să virați sau ce bandă să alegeți. Proiecția de pe parbriz și ceea ce se întâmplă pe asfalt par că devin o imagine unică. Pentru confort adițional la condus. Zi de zi.

Asistentul vocal

Totul sub control.

Distragerea atenției la volan din cauza butoanelor complicate este o problemă de domeniul trecutului. Acum puteți ține ochii pe șosea și totuși puteți controla în același timp sistemul radio, sistemul opțional de navigație și telefonul, grație funcției de comandă vocală. Trebuie doar să spuneți: „Hello ID” și sistemul vă va înțelege.

Vrei să afli mai mult?

Îndrăznește! Alege mobilitatea electrică,
specialiștii noștri îți vor prezenta toate avantajele!

Tehnologia electrică

Acceleraţia

Noi senzaţii dinamice

Vă enervează semafoarele? Sigur nu și la bordul unui ID.3! În curând veți considera de aici fiecare semafor verde ca fiind un nou start, țâșnind bine-dispus la drum. Căci s-a terminat cu schimbarea treptelor și cu frânarea. Mai e nevoie doar de accelerarea constantă, cu turație maximă încă de la demaraj. Trăiți de pe acum experiența mobilității viitorului și senzațiile dinamice inedite, care vă accelerează agil mașina, dar și pulsul. Modelele de serie sunt disponibile în trei variante: cu baterii între 45 kWh4 și 77 kWh* (*net)4.

Bateria si autonomia

Performanțe puternice. Încărcare rapidă.

Dimineața alergați la serviciu, lăsând copiii la școală și seara reveniți pe același drum: în principiu nicio problemă cu bateria încărcată. Oricare dintre cele trei variante de baterii, cu mărimi diferite, disponibile pentru ID.3 pot face față unei astfel de solicitări. Aveți la dispoziție spre alegere bateriile de 45 kWh, 58 kWh și 77 kWh.

Încărcarea

Încărcare accelerată

Avantajul mare oferit de autovehiculele electrice este că vă puteți încărca mașina aproape de oriunde: de acasă folosind rețeaua electrică la care sunteți abonat, inclusiv wallbox-ul opțional, în parcările dotate cu stații de încărcare, la numeroși parteneri Volkswagen, dar și la alte dealership-uri de automobile, precum și la numeroase benzinării. Și mai apar tot multe alte opțiuni. Zi de zi. Astfel, alimentarea mașinii capătă o nouă față, extrem de flexibilă.

ID.3 – o generație mai confortabilă, mai inteligentă și mai conectată.

Design

Întâmpinarea

ID.3 vă salută. Cu lumină.

ID.3 vă recunoaște când vă apropiați de el cu cheia dotată cu sistemul opțional Keyless Advanced de acces și pornire. Farurile Matrix LED opționale, cu designul lor atractiv, se aprind scurt, de parcă v-ar face cu ochiul, conferindu-i mașinii un caracter oarecum uman. ID.Light de la interior vă face să vă simțiți instantaneu bine-venit. Când pornește mașina, scoate un mic sunet specific, pentru a vă stârni cheful de a pleca la drum. Când părăsiți ID.3, ID.Light își va lua la revedere. Cu un semnal luminos inteligent.

Interiorul

Deci? Cum vă place interiorul?

Look-ul absolut nou se continuă și la interior. Futurist, confortabil și spectaculos. Totul se datorează scaunelor ce vă îmbie să luați loc, spațiului generos de la nivelul picioarelor, designului eliberat de tunelul central, dar și ecranului tactil de mari dimensiuni, precum și luminilor ID.Light și sistemului adaptabil de iluminare ambientală.

Exteriorul

Mai puțin maşină. Mai mult ID.

Accente spectaculoase pentru designul futurist al modelului ID.3: farurile Matrix LED opționale, emblema Volkswagen redesenată și linia luminoasă adițională, ce duc din ambele părți spre emblemă. Futurist din față și din spate: în formă impecabilă.

Iluminarea ambientală

O opțiune evidentă: culori plăcute, pentru călătorii relaxante.

O personalitate și mai puternică pentru propriul dumneavoastră ID.3. Alegeți una dintre cele zece culori standard (sau dintre cele 30 de culori opționale), pentru a crea un colorit plăcut la interiorul mașinii. Inclusiv pe bord, în compartimentul pentru telefonul mobil (opțional) și pe uși. Puteți alege și dacă lumina să fie rece sau caldă.

Comandă acum!

Descoperă posibilitățile de configurare ale modelului ID.3 și lansează comanda prin Autoclub.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.