Noul ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

 • Adresa: 307200 Timișoara
  Calea Lugojului nr. 93
  Ghiroda Bifurcație Aeroport
 • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 15:00
 • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Comandă acum!

Ofertele VW ID.Buzz la Autoclub

Pentru noi toți, folosirea corectă a unui produs modern este la fel de importantă ca și calitatea produsului în sine.
Noi suntem cei care iți asigură suportul de la rezervare până la livrare și cât timp iți dorești în continuare.
Ca și până acum, vino acasă la noi, și vom ține ceea ce promitem.

Salut! Acestea sunt noile modele complet electrice ID. Buzz și ID. Buzz Cargo

Orașul Hamburg a fost gazda premierei mondiale pentru modelele ID. Buzz și ID. Buzz Cargo. Poți face cunostință cu ele vizionând filmul de la evenimentul de lansare:

image

Actorul Ewan McGregor devine ambasador al mărcii Volkswagen

Cu Ewan McGregor am adus alături de noi o forță redutabilă. Actorul este un entuziast Volkswagen, deținând propria colecție de mașini de epocă, dintre care pe una a electrificat-o el însuși. În calitate de ambasador UNICEF UK de mulți ani, el luptă pentru cauze caritabile din întreaga lume. Astfel, Ewan este partenerul perfect pentru o misiune comună: aceea de a face mobilitatea viitorului mai sustenabilă.

Este prima generație a unui nou tip de mobilitate la Volkswagen Vehicule Comerciale. Autovehiculele complet electrice ID. Buzz și ID. Buzz Cargo. Fie pentru întreaga familie, fie ca vehicul de livrare: faceți cunoștință cu noul design emblematic, care combină tendințele moderne cu tehnologia inovatoare. Conectivitate completă, echipamente digitale, un sentiment nou de spațiu și noua ta mobilitate prietenoasă cu mediul – cu cele două modele ID. Buzz și ID. Buzz Cargo.

Aruncați o privire asupra noului ID.Buzz

Comandă acum!

Destinat pentru măreție

Un concept complet nou al spațiului, care vă oferă libertate. Performanță electrică, menită să entuziasmeze. Și confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu.

ID. Buzz este primul dintr-o nouă generație la Volkswagen Autovehicule Comerciale – în ceea ce privește inovația și designul

Împreună către o nouă mobilitate

ID. Buzz și ID. Buzz Cargo au stabilit noi standarde pentru mobilitate, atât în transportul de persoane, cât și pentru cel comercial. Pentru prima dată, un micorbuz Volkswagen a fost dezvoltat ca vehicul electric de la zero, de la prima schiță până la ultima componentă montată. Indiferent că este vorba de utilizarea spațiului, rețea sau condus, ID. Buzz va schimba mobilitatea pentru totdeauna.

 • Conectivitate inovatoare cu update-uri Over-the-Air1 via We Connect2 si Car2X
 • Sisteme inteleginte noi de asistență
 • Dimensiuni compacte, senzație mare de spațiu

ID. Buzz Cargo: spațiu de marfă reproiectat pentru o mobilitate comercială modernă

La ce vă așteptați de la un autovehicul comercial modern? Propulsie electrică, volum suficient pentru spațiu de marfă, disponibil pentru distanțe lungi. Cu ID. Buzz Cargo, le veți putea avea pe toate. Iar cu conectivitatea de ultimă generație și funcții digitale, chiar mai mult de atât. Redefiniți-vă mobilitatea comercială:

 • Zona de marfă cu spațiu pentru doi europaleți
 • Sarcină tractabilă de până la 1.000 kg
 • Dimensiuni compacte, spatiu mare
 • Conectivitate inovatoare cu update-uri Over-the-Air1 via We Connect2

ID. Buzz: un sentiment redefinit de spațiu pentru mai multă flexibilitate

În oraș sau în vacanță, cu prietenii sau familia: cu ID. Buzz mobilitatea devine mai lungă și confortabilă, ideală pentru utilizare zilnică. Am dezvoltat conceptul de interior de la zero, aici inovația digitală se întâlnește cu noua modularitate.

 • ID. Light
 • ID. Buzz Box – detașabilă și multifuncțională (opțional)
 • Iluminare ambientală în interior, opțional cu până la 30 de culori
 • Interior fără piele de proveniență animală
 • Tapițeria scaunelor, capitonajul podea si plafon sunt fabricate folosind materiale realizate din produse reciclate
 • Conectivitate inovatoare cu update-uri Over-the-Air1 via We Connect2

Mobilitatea electrică într-o abordare holistică: mobilitate inovatoare cu ID. Buzz și ID. Buzz Cargo

Mobilitatea durabilă este posibilă numai atunci când se ia în considerare întregul ciclu de viață al unui vehicul și se reduc emisiile de CO2 în fiecare fază. Cu ID. Buzz și ID. Buzz Cargo, continuăm constant să mergem pe acest drum.

Soluții de încărcare

Cu ID. Buzz nu doar conduci într-un mod prietenos cu mediul, dar beneficiezi și de flexibilitate. Pentru că un autovehicul electric include un ecosistem individual, durabil, care se adaptează mobilității tale. În timp ce înainte trebuia să mergi la o benzinărie pentru a umple, încărcați ID. Buzz oricum atunci când este staționar. Aceasta poate fi la punctul de încărcare de la serviciu, la o stație publică de încărcare de pe autostradă, în fața supermarketului, într-o parcare cu mai multe etaje, în cartierul unui prieten sau la propriul punct de încărcare personal de acasă. Puterea maximă de încărcare pentru încărcare rapidă (DC) este de până la 170 kW și durează aproximativ 30 de minute pentru a încărca bateria de la 5% la 80%. Puterea maximă de încărcare pentru încărcarea obișnuită (AC) este de 11 kW.

360° mobilitate electrică

Ne asumăm responsabilitatea pentru autovehiculele noastre și ne angajăm față de Acordul de la Paris privind Clima, pentru de a deveni o companie complet neutră neutră din punct de vedere climatic până cel târziu în 20501, în ceea ce privește emisiile de CO2. ID. Buzz este primul autovehicul de la Volkswagen Autovehicule Comerciale care a fost dezvoltat ca vehicul electric de la zero. Va fi un reper în ecosistemul nostru holistic 360° de mobilitate electrică. Pentru că ne atingem obiectivele doar dacă acționăm responsabil și sustenabil. Încărcând ID. Buzz-ul cu energie electrică verde 100% durabilă, contribuiți la protecția climei. Acesta este felul în care ID. Buzz ne schimbă compania, mobilitatea și viața – într-un mod durabil.

Propulsie electrică puternică

Fără CO2 la nivel local și potrivit pentru călătorii lungi – acestea sunt cerințele pentru un e-drive cu utilizare zilnică. Cu ID. Buzz trebuie să răspundem nevoilor unei game largi de utilizatori, de la clienți privați până la oameni de afaceri. Unitatea electrică inovatoare din ID. Buzz face acest lucru posibil pentru noi. Motorul electric este instalat în spate economisind astfel spațiu și face posibile fără probleme remorcări cu sarcina de până la 1.000 kg. Cu o viteză maximă de 145 km/h, îndeplinește aproape toate nevoile. Durabil, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi și robust: conducerea complet electrică combină protejarea climei cu mobilitatea individuală.

ID. Buzz este mobilitate electrică pură

Tehnologie și conectivitate: bun venit în familia ID.

Designul contemporan ar trebui să ajute oamenii în fiecare zi. Cu ID.Buzz, dorim să le oferim oamenilor mult timp pentru ei.

ID. Buzz stabilește standarde noi. La cerere, vine cu peste 30 de sisteme de asistență pentru șofer și capacitatea de a comunica cu alte vehicule conectate în rețea.

Actualizări Over-the-Air

Actualizările cresc funcționalitatea sistemelor digitale din ID. Buzz. Datorită actualizărilor Over-the-Air1 folosind We Connect2, el le poate actualiza automat peste noapte, de exemplu, de îndată ce confirmați actualizarea sistemului dvs. de infotainment.

ID. Light

ID. Light comunică cu dvs. vizual și, împreună cu sistemul de navigație standard, vă ajută să treceți mai ușor prin trafic. Dacă utilizați controlul vocal, veți primi feedback cu privire la vocea dvs. sub forma unui semnal luminos. De îndată ce părăsești ID. Buzz, ID. Light își ia rămas bun de la tine – cu un semnal luminos inteligent.

Cu rețea și conexiune la internet, servicii mobile online și control vocal integrat, atinge un nou nivel de conectivitate și este gata să vă redefinească mobilitatea individuală.

Car2X

Vehiculele care comunică între ele pe drum pot reduce ambuteiajele și pot avertiza asupra pericolelor locale. Tehnologia Car2X extinde de mai multe ori raza senzorilor unui vehicul prin includerea informațiilor de la alți utilizatori ai drumului și a infrastructurii în calculul situației generale actuale. Folosind software și electronice inteligente, securitatea poate fi ridicată la un nou nivel. Un exemplu în acest sens este serviciul de alerte locale. ID-ul De exemplu, modelele comunică pe o rază de 800 de metri și în milisecunde între ele. Datorită numeroșilor lor senzori, mașinile electrice recunosc posibilele pericole într-un stadiu incipient – și avertizează automat pe alți utilizatori ai drumului din apropiere prin semnal WLAN.

Travel Assist cu swarm data

Travel Assist cu swarm data vă poate menține pe bandă, poate păstra distanța față de autovehiculul din față și se poate asigura de asemenea că autovehiculul menține viteza maximă pe care ați setat-o.

Pentru aceasta, printre altele utilizează sistemul de ghidare adaptivă pe bandă. Acest sistem menține autovehiculul în mod activ în centrul benzii sale de rulare. Travel Assist cu swarm data se adaptează la stilul dumneavoastră de conducere și poate menține de asemenea autovehiculul mai în stânga sau dreapta pe bandă, în loc să îl mențină exact în centru.

Travel Assist cu swarm data poate de asemenea asista activ la schimbarea benzii pe autostradă, dacă se dorește.

Dacă sunt disponibile date de localizare, Travel Assist cu swarm data trebuie să recunoască numai unul dintre marcajele de delimitare a benzii pentru a menține autovehiculul pe bandă, de exemplu, pe drumuri naționale fără bandă de marcaj centrală.

Travel Assist cu swarm data dispune și de tempomat predictiv și o funcție de asistență în viraje. Aici, viteza autovehiculului poate fi adaptată la limitele de viteză de pe parcursul șoselei (curbe, sensuri giratorii etc.).

Vrei să afli mai mult?

Îndrăznește! Alege mobilitatea electrică,
specialiștii noștri îți vor prezenta toate avantajele!

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.