Noul Passat

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timișoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 15:00
  • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Design

Designul expresiv al noului model Passat emană eleganţă, claritate şi o alură încrezătoare. Proporţiile dinamice sugerează puterea ce aşteaptă sub capota motorului.

Exterior

Eleganţă şi dinamism în toate detaliile.

O combinaţie reuşită de sportivitate şi contururi armonioase: designul dinamic cu semnătura luminoasă expresivă conferă modelului Mistral o alură marcantă şi încrezătoare.

Noul Passat îmbină caracterul practic cu contururile sportive, beneficiind de un design de ansamblu rafinat. Cu silueta sa fluidă şi liniile clar definite, este un automobil extrem de estetic. Grila distinctivă a radiatorului şi semnătura luminoasă atrag rapid atenţia.

Exteriorul este marcat de o expresivitate pronunţată, cu finisaje de calitate superioară. Barele de protecţie din faţă şi din spate, farurile LED sau farurile opţionale matrix LED şi blocurile optice LED noi din spate impresionează de a prima privire, graţie designului lor modern.

Gama de jante este foarte variată1, conţinând alături de modelele standard, şi jantele din aliaj uşor Sebring de 17 inchi cu finisaj High Gloss Steel Dark, jantele din aliaj uşor Liverpool de 18 inchi cu finisaj Adamantium Dark sau modelul Bonneville, cu finisaj burnished Black. Din gamă face parte şi modelul Pretoria de 19 inchi, cu finisaj Matt Dark Graphite.

Interior

Un concept avansat pentru interior.

Dotările de la interior asigură un nivel foarte ridicat de confort şi senzaţia de spaţiu vast, aerisit. Printre highlight-uri se numără diferitele modele de tapiţerie şi de decor, toate de calitate superioară.

De cum veţi intra în maşină, veţi percepe imediat atmosfera pe care, de regulă, o asociaţi cu automobilele premium. Spaţiul oferit de noul Passat creează o senzaţie inedită de libertate. Interiorul este aerisit şi uşor, părând astfel şi mai mare decât este oricum, inclusiv datorită decorurilor orizontale de pe planşa de bord, cu treceri fluide spre portiere. Materialele de calitate superioară şi claritatea designului accentuează caracterul premium al interiorului. Veţi fi impresionat însă şi de spaţiul generos de la nivelul picioarelor.

Consola centrală cu compartimentul mare de depozitare, planşa de bord elegantă şi elementele de decor de calitate îmbină rafinamentul şic cu ordinea şi funcţia.

Luaţi loc şi probabil că nu veţi mai dori să coborâţi prea curând. Scaunele cu tetiere adaptabile îndeplinesc cele mai ridicate standarde în privinţa esteticii, dar şi a confortului.

Iluminarea ambientală

Creaţi accente luminoase individuale.

Iluminarea ambientală opţională cu intensitatea ajustabilă creează o senzaţie unică de spaţiu generos.

Interiorul Passat se prezintă mereu în cea mai bună lumină: iluminarea ambientală opţională vă permite să vă creaţi ambianţa luminoasă preferată în interiorul maşinii. Iluminarea este disponibilă în două variante cu 10 sau 30 de nuanţe diferite, astfel că veţi putea crea atmosfera potrivită fiecărei stări de spirit: de la o lumină discretă, calmă, la una puternică, strălucitoare. Puteţi ajusta bandourile luminoase foarte simplu, folosind afişajul sistemului dumneavoastră radio sau de navigaţie.

Confort

Passat impresionează în multe feluri – de exemplu cu funcţiile sale practice, care contribuie la starea de bine a şoferului, dar şi a pasagerilor. La drumurile scurte, dar şi în călătoriile lungi.

Digital Cockpit

Rezoluţie înaltă şi funcţii interactive.

Afişajele analogice sunt o chestiune de domeniul trecutului. Astfel, acum puteţi înlocui instrumentele rotunde clasice cu un ecran de înaltă rezoluţie. Inovatorul afişaj Digital Cockpit vă oferă diverse informaţii adiţionale faţă de viteza de deplasare şi nivelul combustibilului.

Afişajul opţional Digital Cockpit vă arată informaţiile importante deosebit de clar, pe un ecran mare, de 26 cm (10,25 inchi), cu rezoluţia excelentă. Densităţii ridicate a pixelilor i se alătură culorile mai intense, luminozitatea bună şi contrastul ridicat. De asemenea, afişajul vă permite să selectaţi din diferite moduri de afişare. Puteţi opta pentru modul clasic de afişare, cu turometru, vitezometru şi jurnalier. La aceste informaţii puteţi adăuga şi altele pe panoul de instrumente.

Volanul multifuncțional şi sistemul multimedia vă permit să selectaţi ce anume doriţi să vedeţi pe display. Astfel, în funcţie de preferinţe, puteţi accesa date mai detaliate privind călătoria. De exemplu, se poate afişa harta de navigaţie pe întregul ecran sau puteţi vedea activitatea sistemelor de asistenţă. De asemenea, se pot afişa informaţiile despre melodia pe care o ascultaţi de pe MP3-player-ul dumneavoastră sau datele persoanei cu care vorbiţi la telefon. Sau puteţi opta, de exemplu, pentru o combinaţie de hartă de navigaţie, plus informaţii media.

Aveţi posibilitatea de a configura şi memora până la trei profiluri de afişare prin intermediul sistemului multimedia. Apoi e nevoie doar să apăsaţi un buton pe volanul multifuncțional, pentru a selecta profilul dorit. Este disponibil şi profilul Clasic. La acesta, display-ul multifuncţional este afişat după cum ne-am obişnuit, între ceasul cu viteza de deplasare şi cel cu turaţia motorului.

Easy Open

Aveţi portbagajul la degetul mic… de la picior.

Imaginaţi-vă că începeţi să vă relaxaţi încă înainte de a porni la drum. Funcţia opţională Easy Open vă permite să deschideţi hayonul electric printr-o simplă mişcare a piciorului.

Cu Easy Open, relaxarea începe încă înainte de a porni motorul. Când doriţi, de exemplu, să încărcaţi valize grele în portbagaj, nu va mai fi nevoie să le aşezaţi jos în timp ce vă căutaţi cheile. Este suficient să mişcaţi puţin piciorul sub partea din spate a maşinii şi hayonul electric se va deschide automat. Iar datorită funcţiei de închidere electrică, hayonul se va închide din nou, la simpla apăsare a unui buton, când vă îndepărtaţi de automobil.

IQ. DRIVE

Volkswagen IQ.DRIVE înseamnă totalitatea sistemelor inteligente de asistenţă a şoferului. Înseamnă toate sistemele deja existente în prezent în compania noastră, sistemele pe care le dezvoltăm pentru mâine şi cele pentru care facem cercetare, pentru a le putea dezvolta în viitor. IQ.DRIVE înseamnă, de asemenea, ideile inovatoare orientate spre două obiective clare: confortul şi siguranţa dumneavoastră.

Media-Streaming

Acces optim la serviciile de streaming.

Chiar dacă sunteţi la volanul modelului Passat, puteţi să vă accesaţi serviciile favorite, în siguranță deplină, deoarece sistemul multimedia al automobilului dumneavoastră Passat vă oferă o gamă largă de servicii, ca de exemplu Apple Music.

Cu audiobook-uri, podcast-uri şi muzică, oferite la drum prin intermediul serviciilor de streaming, chiar şi cele mai lungi călătorii pot deveni distractive. Pentru a folosi aceste servicii, trebuie doar să vă autentificaţi o dată cu datele de acces, iar apoi puteţi accesa serviciile direct din sistemul de navigaţie cu care este echipat automobilul dumneavoastră Passat. Nu este nevoie de niciun dispozitiv extern.*

*Pentru a putea utiliza serviciile de streaming, trebuie să dispuneţi de credit pentru servicii de date (pachete de date prin eSIM sau WiFi tethering) şi de un cont pentru serviciul respectiv de streaming.

Sistemul de comandă vocală

La dispoziţia dumneavoastră: sistemul de comandă vocală.

Vorbiţi cu sistemul de comandă vocală. Nu este nevoie să luaţi ochii de la drum. Sistemul de comandă vocală (dotare standard a sistemului dumneavoastră de infotainment) vă stă mereu la dispoziţie, fie că doriţi să selectaţi muzica preferată sau să planificaţi ruta.

Cu sistemul intuitiv de comandă vocală, vă puteţi folosi vocea pentru a controla sistemul radio, telefonul şi sistemul de navigaţie al automobilului dumneavoastră.

Puteţi purta un dialog natural cu sistemul de comandă vocală, fără a fi nevoit să învăţaţi mai întâi anumite comenzi fixe. Iar în timpul dialogului, puteţi să vă păstraţi privirea asupra drumului. Vă veţi putea astfel bucura şi mai mult de călătoriile dumneavoastră cu maşina, deoarece puteţi controla volumul sistemului dumneavoastră radio şi telefonul, puteţi selecta contactele din agendă şi numerele de telefon ale acestora, folosind exclusiv comenzi vocale.

Serviciile on-line opţionale We Connect Plus pot fi de asemenea, utilizate cu uşurinţă prin comandă vocală. Apoi puteţi obţine informaţii on-line cu privire la destinaţiile dumneavoastră favorite, puteţi, de exemplu, afla orarul parcărilor sau preţurile la combustibil ale diferitelor staţii de alimentare.

Radio Composition

Divertisment şi informaţie.

În automobilul dumneavoastră Passat, dumneavoastră decideţi ce muzică se ascultă, căci sistemul radio Composition, inclus în dotarea standard, face ca plictiseala să fie imposibilă.

Divertisment şi informaţie la drum. Sunteţi perfect echipat cu sistemul radio Composition, pe care îl puteţi utiliza intuitiv.

Ecranul TFT color tactil are diagonala de 16,5 cm (6,5 inchi) şi poate fi folosit deosebit de simplu. Cele opt difuzoare instalate în faţă şi în spate vă răsfaţă cu muzica dumneavoastră preferată, de pe posturile radio FM sau salvată în formatele MP3 sau WMA. Sistemul dispune şi de două port-uri USB Tip C şi de Bluetooth pentru telefoanele mobile. Doriţi să ascultaţi radio on-line? Cu We Connect este posibil. Cu App-Connect*, puteţi folosi şi aplicaţiile smartphone-urilor prin intermediul ecranului tactil, ceea ce este posibil şi cu Apple CarPlay.

Sistemul de navigație

Păstraţi cursul şi buna dispoziţie.

Sistemul de navigaţie Discover Pro vă ajută să ajungeţi la destinaţie rapid şi în siguranţă. Acest dispozitiv vă va impresiona cu funcţiile sale flexibile, care vă sporesc confortul, precum pachetul Streaming şi Internet sau We Connect Plus.

Conectaţi-vă cu lumea

Cu Passat sunteţi mereu on-line. În acelaşi fel în care v-aţi obişnuit deja zi de zi: mereu şi oriunde, cu prietenii, cu familia, dar şi cu partenerii de afaceri. Un card eSIM permanent instalat vă oferă acces direct la serviciile on-line mobile şi la alte servicii We Connect, cardul fiind o dotare standard, cu utilizare facilă. Astfel beneficiaţi mereu de divertisment şi de informaţii în timp ce conduceţi.

Aplicaţii şi servicii In-Car

Mobilitate reinventată.

Uneori lucrurile mici sunt cele care ne simplifică viaţa. Astfel, vă puteţi descărca aplicaţiile in-car Volkswagen direct în sistemul multimedia al maşinii. În combinaţie cu We Connect şi We Connect Plus1, acestea vă fac viaţa atât de confortabilă la bordul modelului Passat, încât nu veţi mai dori să renunţaţi niciodată la ele. Pentru că viaţa vi se va simplifica şi veţi beneficia de mai mult calm şi de mai mult timp, cu aplicaţii atractive, precum We Park şi We Experience sau We Deliver. Când le veţi testa şi dumneavoastră?

1.Pentru a folosi serviciile We Connect, clientul are nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID şi trebuie să se autentifice în We Connect cu numele său de utilizator şi cu parola sa. Adiţional, trebuie încheiat on-line un contract adiţional cu Volkswagen AG pentru We Connect sau We Connect Plus. Pentru We Connect Plus, clientul trebuie să îşi înregistreze automobilul pe www.portal.volkswagen-we.com, în termen de 90 de zile de la livrarea automobilului, pentru a putea utiliza serviciile pe întreaga perioadă gratuită.

Serviciul We Deliver oferit de Volkswagen şi aplicaţiile in-car precum We Park şi We Experience vă simplifică viaţa considerabil.

Cu We Deliver, le puteţi acorda temporar acces la automobil furnizorilor de servicii, ca de exemplu celor de la curăţătoria de îmbrăcăminte sau de la curierat. Sau puteţi să beneficiaţi de servicii speciale de spălătorie auto, executate chiar în locul unde aţi parcat maşina.

Parcare pe bază de click? Manevrele de parcare sunt mai simple ca niciodată. Trebuie să lansaţi doar aplicaţia We Park din sistemul de infotainment, să solicitaţi aplicaţiei să afişeze parcările potrivite şi apoi puteţi plăti taxele de parcare prin intermediul aplicaţiei. Fără numerar şi cu un simplu click.

We Experience vă ajută cu recomandări concepute în baza preferinţelor dumneavoastră atunci când căutaţi restaurante şi magazine în apropiere.

Cheia de pe mobil

Daţi şi altora acces la automobilul Passat.

Practic şi ingenios: puteţi deschide şi porni automobilul simplu şi rapid, folosindu-vă smartphone-ul1 pe post de cheie, dacă doriţi. De asemenea, puteţi trimite cheia mobilă prietenilor şi familiei, astfel încât ei să poată folosi maşina fără complicaţii logistice.

1.Disponibil exclusiv cu smartphone-urile Samsung cu standard GSMA. Pentru această funcţie este necesar ca maşina să fie echipată cu sistemul de navigaţie Discover Pro.

De ce să nu folosiţi maşina împreună cu colegii, prietenii sau familia? Este foarte simplu cu Passat. Puteţi trimite cheia pe mobilul unui alt utilizator, folosind o conexiune securizată. Astfel acesta va putea porni maşina cu smartphone-ul său. Aveţi la dispoziţie două licenţe de la livrare. Fiecare este valabilă timp de un an. Puteţi cumpără chei adiţionale din web-shop sau direct din automobil.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.