Noul Polo

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Ofertele VW Polo la Autoclub

Pentru noi toti, folosirea corecta a unui produs modern este la fel de importanta ca si calitatea produsului in sine.
Noi suntem cei care iti asigura suportul de la rezervare pana la livrare si cat timp iti doresti in continuare.
Ca si pana acum, vino acasa la noi, si vom tine ceea ce promitem.

Design

IQ.LIGHT – LED – Matrix

Cu siguranță vă va inspira

Chiar de la prima privire, una dintre opțiunile1 noului Polo strălucește mai mult decât restul – inovatoarele faruri IQ.LIGHT Matrix LED Tehnologia cu matrice vă permite să circulați cu faza lungă aprinsă permanent, fără a-i orbi pe ceilalți participanți la trafic.2 O impresie deosebită atât din față, cât și din spate: Pachetul include blocurile optice spate opționale cu leduri cu lumină de frână animată și semnalizator dinamic integrat care indică direcția prin lumini fluide dinamice.

Exterior

Aspect individual, tipic pentru Polo.

Cu dimensiunile sale compacte și elementele sale îndrăznețe de design, noul Polo emană personalitate chiar de la prima privire. Caracteristica sa cea mai frapantă este partea frontală reproiectată cu banda luminoasă cu leduri opțională, combinată cu farurile IQ-LIGHT Matrix LED între blocurile optice față. La o privire mai atentă, nu numai alegerea culorii iese în evidență, ci și o întreagă gamă de caracteristici prin intermediul cărora fiecare dintre cele patru linii de echipare Polo, Life, Style sau R-Line își exprimă personalitatea. Exemplele includ accente decorative cromate și alte caracteristici opționale cum ar fi un plafon într-o culoare contrastantă sau proiectoare de ceață. Care este favoritul dumneavoastră?

Jante

Mai multe opțiuni: Gama de jante Polo

Alegerea combinației perfecte de anvelope și jante1 pentru ca noul dumneavoastră Polo să arate cât mai bine este pur și simplu o chestiune de gust. Dar suntem siguri că veți face alegerea potrivită.

Interior

Complet echipat

Interioare și exterioare care să vă taie respirația. Noul Polo entuziasmează deja cu o gamă variată de elemente de echipare standard în fiecare autovehicul; exemplele includ cockpitul digital prietenos cu șoferul, sistemul de climatizare care împrospătează și răcorește și radioul Composition cu recepție digitală DAB+ și interfață pentru telefonul mobil. Dar de ce să ne oprim aici? Poate căutați caracteristici precum cockpitul digital Pro cu setări personalizate, un sistem de climatizare Climatronic cu comenzi intuitive cu butoane tactile sau iluminare ambientală? Nicio problemă, deoarece toate acestea sunt disponibile ca dotare standard sau opțională, în funcție de linia de echipare. Aruncați o privire asupra liniilor noastre de echipare Polo, Polo Life, Polo Style și Polo R-Line.

Trapă panoramică /glisantă și rabatabilă

Deschis spre noi orizonturi

Cu suprafața sa vitrată enormă, care se întinde dincolo de întreaga lățime a plafonului, trapa panoramică electrică opțională rabatabilă/glisantă este un element frapant în sine. Nu numai că scaldă interiorul cu lumină, oferă și o vedere clară către cer și, atunci când este deschisă, lasă să intre razele soarelui și aerul proaspăt. Dumneavoastră alegeți cât de mult doriți din toate acestea: trapa poate fi reglată sau deschisă complet, iar atunci când soarele strălucește puternic, geamul fumuriu și parasolarul-rulou de înaltă calitate păstrează în interior o temperatură confortabilă.

Confort digital

Digital cockpit

Informațiile cheie dintr-o privire

Panoul de bord cockpit digital afișează indicatoare clasice precum vitezometrul și contorul de kilometri ca standard1, pe un afișaj color de înaltă rezoluție de 20,32 cm (8″). Pe cockpitul digital Pro2, imaginea de pe afișajul de 26,04 cm (10.25″) poate fi personalizată în funcție de preferințele individuale. De exemplu, puteți alege modul în care să vizualizați sistemele de asistență pentru șofer sau să combinați harta de navigație și afișajul media – toate cu grafice și animații atrăgătoare.

Radio și navigație

Divertisment inovator

Ați auzit? Radioul Composition1 cu afișajul de 15,5 cm (6.5″) oferă divertisment non-stop nemaipomenit în Polo. Nu este o surpriză, deoarece acum dispune de recepție radio digitală DAB+, două porturi USB-C și o interfață pentru telefonul mobil. Radioul Ready 2 Discover este deja disponibil ca opțiune și caracteristică standard la linia de echipare Style și cele superioare. Acesta nu se laudă numai cu un afișaj color TFT de 20,3 cm (8″), ci poate fi și upgradat2, putându-i-se adăuga o funcție de navigație din magazinul In-Car. Pentru cei care doresc ghidare de la pornire, ecranul de 20,3 cm (8″) oferă opțiuni pentru sistemul de navigație Discover Media, inclusiv Streaming & Internet sau pentru sistemul Discover Pro cu ecran de 23,5 cm (9,25″) inclusiv Streaming & Internet.

Comandă vocală

Ascultă ce spuneți

Comanda vocală intuitivă vă oferă o modalitate de a controla radioul, telefonul și sistemele opționale de navigație din noul dumneavoastră Polo prin simpla adresare verbală. Comenzile vocale vă pot ajuta să găsiți postul dorit, intrarea dorită din agendă sau numărul de telefon pe care îl căutați. Și în plus, noul dumneavoastră Polo vă va înțelege și mai bine datorită serviciului opțional de comandă vocală online din We Connect Plus2. De exemplu, vă puteți alege muzica favorită online sau puteți introduce destinații în sistemul dumneavoastră de navigație folosind această metodă complet intuitivă.

Personalizează Noul Polo

IQ.DRIVE

IQ. DRIVE Travel Assist

Vă menține pe banda dumneavoastră de rulare și îi ține pe ceilalți la distanță.

Noul Polo include un volan capacitiv dacă optați pentru Travel Assist: datorită unei suprafețe sensibile la atingere, acesta poate detecta dacă țineți fizic mâinile pe volan. Travel Assist oferă confort la condus, asigurând asistență în situații monotone și obositoare. Travel Assist vă ajută de asemenea să vă mențineți banda și viteza, ținând cont de distanța față de autovehiculele din față, în special pe autostrăzi și drumuri principale.

Tempomat adaptiv (ACC)

Păstrează distanța și limitele de viteză.

Tempomatul adaptiv opțional (ACC) vă poate ajuta să mențineți viteza maximă presetată (până la 210 km/h) și distanța față de autovehiculul din față. Ajută de asemenea noul Polo să se oprească și să repornească în ambuteiaje (dacă este instalată cutia de viteze opțională automată DSG). Tempomatul predictiv și funcția de asistență în viraje sunt adăugate la sistemul ACC în combinație cu sistemul de navigație opțional. Acestea vă ajută să evitați încălcarea limitelor de viteză prin identificarea limitelor oficiale de-a lungul traseului. Sistemul utilizează de asemenea date despre traseu de la sistemul de navigație pentru a adapta viteza autovehiculului în viraje, intersecții (ieșiri) și sensuri giratorii.

Park Assist inclusiv sistem de avertizare distanță la parcare

Intrarea într-un loc de parcare, simplificată

Noul Polo cu sistemul opțional Park Assist inclusiv sistemul de avertizare pentru distanță la parcare nu vă spune numai dacă un loc de parcare este suficient de mare, atunci când treceți pe lângă el, ci poate să și parcheze pentru dumneavoastră. Dumneavoastră controlați ambreiajul, accelerația și frâna și observați împrejurimile, iar sistemul face restul.
– Senzorii scanează locurile de parcare adecvate (până la o viteză de maxim 40 km/h).
– Spațiile de parcare paralele trebuie să aibă lungimea autovehiculului plus 80 cm distanță de manevrare pentru parcare și cel puțin 25 cm în fața și în spatele autovehiculului pentru ieșirea dintr-un loc de parcare.
– Spațiile de parcare transversale trebuie să dispună de un spațiu de cel puțin 35 cm pe ambele laturi.

Sistemul de asistență Side Assist

Schimbați benzile în mod sistematic.

Sistemul de asistență la schimbarea benzii Side Assist utilizează un led în oglinzile exterioare pentru a indica faptul că există alte autovehicule în unghiul mort sau care se deplasează la până la 50 m în spatele dumneavoastră. Atunci când semnalizați intenția de schimbare a benzii, sistemul calculează dacă unul dintre aceste autovehicule ar putea reprezenta un pericol, în funcție de poziție și viteză, și apoi se aprinde intermitent pentru a vă avertiza în acest sens.

Tehnologie

Selectarea profilului de deplasare

Se adaptează la stilul dumneavoastră de condus

Cu posibilitatea sa de selectare a profilului de deplasare, Polo se adaptează perfect la dumneavoastră – în funcție de ce considerați că este cel mai important. Nu trebuie decât să atingeți profilul de deplasare dorit pentru adaptarea automată a motorului, direcției și chiar a schimbărilor de trepte (la cutia de viteze DSG cu ambreiaj dublu) pentru călătoria perfectă de fiecare dată.

– Eco: pentru condus cu consum redus de combustibil
– Normal: pentru deplasarea zilnică de la A la B
-Sport: pentru un consum sportiv la vitezele corespunzătoare
– Personalizat: pentru combinația dumneavoastră proprie între opțiunile de mai sus

Airbag central

Siguranța preocupă pe toată lumea

Pe lângă airbagurile convenționale, airbagul central din noul Polo oferă protecție împotriva unei coliziuni între șofer și pasager. În plus, la bord există două airbaguri cortină, care, în caz de urgență, ies din plafon precum niște perdele, acoperind întreaga zonă a geamurilor laterale, din față până în spate, inclusiv stâlpul B. Aceasta oferă protecție eficientă pentru toți cei aflați în mașină, inclusiv pentru cei de pe locurile din spate.

Sistem proactiv de protecție a pasagerilor

Poate reacționa înaintea unei situații de urgență

Sistemul proactiv de protecție a pasagerilor, disponibil opțional, este atent la ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Acesta poate detecta anticipat situații critice, cu potențial cauzator de accidente și poate iniția automat precauții individuale sau multiple, în funcție de situație.1

– Geamurile și trapa glisantă sunt închise aproape complet pentru a optimiza impactul airbagurilor
– Centurile de siguranță ale locurilor din față sunt tensionate imediat pentru siguranța șoferului și pasagerului
– Lămpile de avarie sunt activate după/în timpul unei situații critice (de ex. derapaj)

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.