Noul T-Roc Cabriolet

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

 • Adresa: 307200 Timișoara
  Calea Lugojului nr. 93
  Ghiroda Bifurcatie Aeroport
 • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 15:00
 • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Cu noul T-Roc Cabriolet, aproape orice este posibil. Nici nu este de mirare, căci acest Cabriolet Crossover reunește tot ce este mai bun din două lumi, sub același acoperiș. De exemplu, putere și eleganță. Sau sport și confort. Și dacă doriți, puteți coborî plafonul pur și simplu.

Design

Exterior

Cea mai puternică formă a simplității

Porniți pur și simplu într-o călătorie la întâmplare! Ca talent polivalent flexibil, noul T-Roc Cabriolet aduce un suflu de aer proaspăt zilei dumneavoastră. Căci sub aspectul său puternic se ascunde simplitatea unui Cabriolet. Și asta este întotdeauna o surpriză plăcută. Soarele și lămpile spate cu leduri sunt disponibile ca standard- iar opțional sunt disponibile și faruri cu leduri, inclusiv semnătură luminoasă. Astfel, acest autovehicul vă duce oriunde doriți: prin oraș, la munte sau la mare.

Plafon textil

Libertatea care vă însoțește

Noul T-Roc Cabriolet vă oferă noi posibilități. De exemplu, călătorii spontane sub cerul liber. Deflectorul de vânt opțional împiedică formarea curenților de aer în habitaclu și reglează în același timp generarea zgomotelor. Și dacă într-o bună zi vremea nu cooperează? Atunci puteți închide plafonul în numai 11 secunde, printr-o apăsare de buton sau de la cheia cu telecomandă* – sau îl puteți deschide din nou în 9 secunde**. Totul complet electric. În plus, prin intermediul unui comutator puteți ridica sau coborî simultan toate geamurile laterale. În plus: Sistemul de protecție la răsturnare care de declanșează automat, aflat în spatele scaunelor din spate, le oferă tuturor pasagerilor protecție suplimentară. Așadar: Închideți ușa, deschideți plafonul!

* Numai în combinație cu sistemul opțional „Keyless Access”.

** la viteze de până la 30 km/h.

Roțile

Cea mai frumoasă roată de pe mașină

Dumneavoastră alegeți cum stă autovehiculul dumneavoastră T-Roc Cabriolet. Căci și în acest caz, toată libertatea vă aparține. Veți zbura pe șosele cu jantele noastre din aliaj ușor de 17 inch model „Mayfield”* din oferta standard, iar începând cu linia de echipare R-Line, cu jantele din aliaj ușor de 17 inch model „Kulmbach”*. Cu jantele din aliaj ușor de 18 sau 19 inch opționale, pentru o apariție impresionantă. În gama noastră de roți veți găsi cu siguranță ceva potrivit.

* Autovehiculele noastre sunt echipate standard cu anvelope de vară. Începând cu 04.12.2010, în Republica Federală Germania sunteți obligat prin lege să vă adaptați autovehiculul la condițiile meteorologice de iarnă.

Confort

Scaune

Confort la nivel înalt

În noul T-Roc Cabriolet pariem pe confortul ridicat. O poziție înălțată în scaun vă oferă o perspectivă mai bună pe șosea, iar suportul lombar opțional (disponibil standard cu linia de echipare R-Line) vă susține spatele. Și scaunele sport-confort disponibile standard pentru linia de echipare R-Line sunt proiectate pentru o bună susținere. Sau, puteți sublinia caracterul orientat spre relaxare al interiorului dumneavoastră – de exemplu, cu elegantele huse pentru scaune din pachetul nostru piele opțional „Vienna”, în diferite variante de culori.

Digital Cockpit

Relevanța este o chestiune de perspectivă

Ca șofer, nu doriți să țineți sub observație decât viteza și kilometrajul? Sau și alte date de deplasare? Titlul melodiei pe care tocmai o ascultați? Sau pur și simplu mai multe informații simultan? Toate acestea sunt la propriu în mâinile dumneavoastră: Nu trebuie decât să alegeți tipul de reprezentare al panoului de bord digital de înaltă rezoluție de 29,7 cm (11,7 inch). Astfel veți vedea numai ceea ce doriți să vedeți. Și totul în culori intense, cu contrast ridicat.

Spațiu

Mai mult spațiu pentru tot ceea ce vă pune în mișcare

Cine spune că într-un Crossover compact trebuie să renunți la un sentiment extraordinar de spațiu? Am proiectat noul T-Roc Cabriolet în așa fel încât să ofere un sentiment impresionant de spațiu și confort în interior. Căci datorită proporțiilor sale de SUV, acesta oferă șoferului și pasagerului din dreapta un spațiu generos pentru cap și picioare. În portbagajul său generos, cu capacitate de până la 280 litri, puteți depozita foarte comod bagajele pentru excursii spontane sau planuri mărețe. Datorită spătarului banchetei spate rabatabil divizat, puteți transporta dacă este nevoie și obiecte mai mari. În plus, spătarul banchetei spate se poate rabata prin comandă radio, direct din portbagaj. Așadar, lăsați cotidianul în urmă și savurați-vă libertatea.

Infotainment

Radio & Navigație

Inovator. Și în privința sunetului.

Vă place să ascultați muzică atunci când conduceți? Și doriți să știți ce se întâmplă în lume și atunci când vă aflați la drum? Infotainmentul inovator face parte din atmosfera plăcută în noul T-Roc Cabriolet. Iar cele două sisteme radio pe care le oferim contribuie cu siguranță la aceasta. Unul dintre ele este disponibil cu sistem de navigație. Pe care îl doriți pentru dumneavoastră?

Conectivitate

Complet interconectat cu T-Roc Cabriolet

We Connect* transformă noul T-Roc Cabriolet în mod standard într-o mașină interconectată, căci prin intermediul cartelei SIM instalate fix, autovehiculul dumneavoastră se conectează online dacă doriți. Astfel, informațiile din trafic în timp real, streaming-ul de muzică și radio prin internet sunt disponibile aproape oriunde. Cu ajutorul aplicației We Connect vă supravegheați permanent autovehiculul, iar smartphone-ul dumneavoastră se transformă în telecomandă, prin intermediul căreia puteți controla numeroase funcții inovatoare și utile ale autovehiculului. În acest mod rămâneți conectat cu autovehiculul dumneavoastră T-Roc Cabriolet – indiferent dacă vă aflați pe stradă sau acasă, pe canapea. App-Connect vă aduce opțional chiar și aplicațiile de pe smartphone în mașină. Cu sau fără cablu.** Dar întotdeauna fără stres.

* Pentru utilizarea serviciilor We Connect aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola în We Connect. Suplimentar, este necesară încheierea unui contract separat We Connect respectiv We Connect Plus cu Volkswagen AG. Pentru We Connect Plus aveți timp 90 de zile de la preluarea autovehiculului, pentru a înregistra autovehiculul la adresa portal.volkswagen-we.com și pentru a utiliza serviciile pe întreaga durată gratuită de utilizare convenită. Utilizarea serviciilor mobile online de la We Connect este posibilă prin intermediul unei conexiuni integrate la internet. Costurile conexe apărute pe teritoriul Europei pentru traficul de date sunt preluate de Volkswagen AG în cadrul acoperirii de rețea, cu excepția serviciilor „Streaming & Internet”, . Pentru utilizarea serviciilor „Streaming & Internet” și a hotspot-ului WLAN ,pot fi achiziționate pachete de date contra cost de la partenerul de telefonie mobilă extern „Cubic Telecom”, care pot fi utilizate în zona de acoperire a rețelei în numeroase țări europene. Informații despre prețuri și țările acoperite găsiți la adresa vw.cubictelecom.com. Opțional, utilizarea radioului web, a radioului hibrid și streaming-ul media se pot face prin intermediul unui terminal mobil (de ex. smartphone) cu capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Recepția de pachete de date prin Internet poate genera costuri suplimentare, în funcție de tariful dumneavoastră la abonamentul de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate (de ex. taxe de roaming). Pentru utilizarea aplicației gratuite We Connect este necesar un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau care se va încheia separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă. Disponibilitatea serviciilor individuale de la We Connect și We Connect Plus descrise în cadrul pachetelor poate să difere în funcție de țară. Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală, sau pot fi anulate. Informații detaliate găsiți la adresa portal.volkswagen-we.com și la partenerul dumneavoastră Volkswagen. Informații cu privire la condițiile tarifare pentru telefonia mobilă obțineți de la furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă.

** Conexiunea fără cablu cu App Connect este posibilă numai cu Apple CarPlayTM.

Telefonie

Țineți-vă mâinile pe volan. Și lăsați cablul de încărcare acasă.

Conducerea unei mașini sigure și convorbiri telefonice relaxate în același timp? Ambele sunt posibile, oricând doriți. Căci în noul T-Roc Cabriolet puteți să vorbiți la telefon fără a vă folosi mâinile și să vă încărcați smartphone-ul fără cablu. Cu ajutorul interfeței opționale pentru telefon „Confort”:

 • sistem hands-free cu microfon în capitonajul plafonului
 • redare vocală la calitate înaltă prin intermediul difuzoarelor interne
 • conectare inductivă (fără cablu) cu antena exterioară
 • compartiment de depozitare frontal, inclusiv port USB și funcție de încărcare inductivă pentru smartphone-urile cu standard Qi
Conectivitate

Beats nonstop

Conduceți sub cerul liber de-a lungul unei șosele de coastă și ascultați melodia perfectă, cu un sistem de sunet premium. Sună bine? Evident! Căci sistemul opțional de sunet „beats” cu 6 difuzoare optimizate pentru performanță, subwoofer puternic și putere totală de 400 de wați este proiectat special pentru T-Roc Cabriolet. În plus, puteți utiliza Apple Music gratuit* și fără reclame pe dispozitivele dumneavoastră, pentru până la 6 luni. Astfel, prinApple CarPlayTM, dispuneți în T-Roc Cabriolet de peste 50 de milioane de melodii – cu melodia potrivită pentru orice moment.

*Valabil numai pentru membri individuali; 3 luni gratuit în cazul în care sunteți deja membru; nu se poate combina cu alte oferte și promoții; după expirarea fazei gratuite, calitatea de membru se prelungește automat. Codul este valabil 12 luni. Acest cod de voucher nu este destinat comercializării ulterioare, nu are valoare echivalentă în numerar și nu va fi înlocuit în caz de pierdere sau furt. Valabil doar pentru Apple Music in Germania. Este necesar un cont iTunes. Se aplică condițiile Apple Media Services; puteți găsi condițiile care se aplică în țara dvs. la adresa https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/. Trebuie să aveți vârsta minimă de 13 ani și trebuie să locuiți în țara magazinului prin care valorificați codul. Sunt necesare produse și servicii compatibile. Apple Music este o marcă înregistrată a Apple Inc. Apple nu este participant sau sponsor al acestei campanii publicitare.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.