Volkswagen T-Roc

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timișoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcație Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 15:00
  • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Noua formă a încrederii în sine

Cu designul său exterior mai pregnant, un nou nivel de calitate și design la interior și caracteristici tehnice îmbunătățite, nou T-Roc emană încredere în sine și își scoate în evidență personalitatea puternică.

Exterior & interior

Designul de lumini

Un aspect încrezător

Din față în spate, noul T-Roc impresionează prin designul reproiectat al luminilor sale. Luminile de zi cu leduri caracteristice și blocul optic spate modern, de culoare mai închisă, atrag privirile de la distanță. Opțional, grila iluminată a radiatorului conferă părții frapante din față un aspect special. Alte două elemente esențiale: iluminarea ambientală din față în interior și proiectarea logoului cu semnătură SUV, care iluminează zona de intrare, ca efect vizual atrăgător, atunci când ușile din față sunt deschise. Blocurile optice spate roșu închis conferă un finisaj modern și sunt de asemenea disponibile opțional cu semnalizatoare dinamice, la care o bandă luminoasă animată funcționează ca indicator de direcție.

Volan multifuncțional

Totul se concentrează pe dumneavoastră

Cu volanul multifuncțional, nu controlați numai noul T-Roc, ci și radioul, playerul media, comanda vocală, telefonul și modul de vizualizare al panoului de bord cu Digital Cockpit. La liniile de echipare T-Roc Life și Style, acesta poate fi încălzit opțional și creează un ambient exclusiv, cu husa sa elegantă din piele. Iar dacă optați pentru echiparea T-Roc R-Line, volanul sport multifuncțional încălzit opțional, inclusiv cu funcție tactilă, vă așteaptă.

Climatronic cu interfață tactilă

Vă răspunde

Sistemul opțional de climatizare Air Care Climatronic din noul T-Roc asigură un climat plăcut peste tot. Comenzile și afișajele sunt digitalizate acum și sunt accesibile la o singură atingere de deget, prin intermediul unui ecran tactil, ceea ce face operarea extrem de intuitivă și oferă postului de conducere un aspect deosebit de modern. Striațiile de ghidare funcționale asigură operarea simplă și comodă și în timpul condusului. Aceasta înseamnă că temperatura perfectă este la doar o atingere distanță.

Conectivitate & infotainment

Cockpit digital

Mențineți-vă privirea asupra celui mai important lucru: drumul

Cockpit-ul digital standard rezumă toate informațiile relevante pentru dumneavoastră în noul T-Roc pe un afișaj color de 20,3 cm (8-inch) cu grafică atrăgătoare. Prin urmare, utilizând volanul multifuncțional, puteți accesa comod funcții precum audio, telefonie sau sisteme de asistență prin intermediul panoului de bord, în timp ce conduceți. Vă puteți echipa de asemenea opțional modelul T-Roc cu Digital Cockpit Pro1. Cu un afișaj de înaltă rezoluție de 10,25 inch, acesta oferă o gamă variată de opțiuni pentru configurarea individuală și afișaje suplimentare, cum ar fi afișarea hărții de navigație direct în spatele volanului.

Radio & Navigație

Deschizător de drumuri. Și prin coloana sonoră.

Vă place să ascultați muzică în timp ce conduceți? Și vă place de asemenea să știți ce se întâmplă în lume atunci când sunteți pe drum? Un sistem Infotainment inovator este de la sine înțeles în T Roc Cabriolet. Care sistem v-ar plăcea?

Conectivitate

Mai mult decât numai biți și octeți

Ofertele de conectivitate de la Volkswagen vă oferă mai mult confort, mai multă siguranță și mai mult divertisment. Conectarea modelului dumneavoastră T-Roc la internet și la smartphone-ul dumneavoastră vă duce la destinație mai relaxat – tot ce trebuie să faceți este să conduceți.

Sistem audio BeatsAudio™

Acest sound este greu de bătut

Vă place uneori să dați volumul mai tare? Cu sistemul de sonorizare opțional de 300 W de la Beats by Dre, aveți parte de o experiență a sunetului la bord pe care o puteți vedea, dar și simți. Șase difuzoare de înaltă calitate perfect ajustate asigură sunetul perfect pentru fiecare loc, iar subwooferul opțional vă transmite basul profund direct în adâncurile stomacului, fără distorsiuni majore. Totul este controlat prin intermediul sistemului dumneavoastră Infotainment3, care vă întâmpină cu un ecran Beats by Dre deja de la urcarea în mașină.

Tehnologie & sisteme de asistență

IQ.LIGHT

Un alt element esențial: lumina inteligentă

Indiferent dacă circulați ziua sau noaptea sau pe vreme rea, farurile IQ.LIGHT LED matrix, disponibile opțional începând cu linia de echipare T-Roc Style, asigură vizibilitate mai bună. În timp ce Dynamic Light Assist ajută la iluminarea predictivă a drumurilor cu curbe și asigură faptul că traficul din sens opus nu este orbit atunci când sunt active farurile pentru fază lungă4, segmentele de leduri individuale ale sistemului de iluminat de ultimă generație asigură o distribuție mai bună a luminii prin activare și dezactivare specifică, în funcție de situația de rulare. Acest aspect nu îmbunătățește numai siguranța dumneavoastră, ci și pe cea a celorlalți participanți la trafic.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.