into img

SUV-ul de nouă generație.

SUV-ul de nouă generaţie. Noul Touareg* este o apariţie impunătoare şi inconfundabilă pe şosele, fiind desenat din linii incisive şi detalii unice. Tehnologiile de ultimă oră, în parte disponibile ca dotări opţionale, precum sistemul electromecanic de preîntâmpinare a răsturnării, farurile IQ. Light – LED-Matrix şi bordul Innovision sporesc nivelul de confort şi vă oferă călătorii şi mai incitante.

*Consum l/100 km: urban 8.1/ extra-urban 6.2 / combinat 6.9; emisii CO₂ combinate in g/km: 182

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Ofertele pentru noul Volkswagen Touareg 2019

into img

Ofertele VW Touareg la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 8.500,-- de Euro pentru VW Touareg în limita stocului disponibil! Vrei să afli mai mult?
Linii de echipare

Ce vă atrage mai mult? Designul rece high-tech sau nuanţele calde ale lemnului şi al pielii sau poate detaliile sportive? Indiferent de ceea ce veţi alege, cu liniile de echipare luxoase Elegance, Atmosphere sau R-Line, veţi demonstra în orice situaţie că aveţi stil.

into img
Linia de echipare "Elegance"

Exclusivitate şi rafinament.

Touareg "Elegance": Eleganţa rafinată întâlneşte designul ieşit din comun.

Linia de echipare "Atmosphere"

Vă răsfaţă simţurile.

Touareg Atmosphere nu se zgârceşte la materialele rafinate şi nici în ceea ce priveşte confortul ieşit din comun.

into img
into img
Linia de echipare R-Style

O personalitate puternică şi dinamică.

Noul Touareg înfruntă cu sportivitate provocările, în orice variantă de echipare. Iar în versiunea R-Style, această abordare devine şi mai clar vizibilă: la interior şi la exterior.

Ofertele VW Touareg la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 8.500,-- de Euro pentru VW Touareg în limita stocului disponibil! Vrei să afli mai mult?
into img

Design

Touareg defineşte noi standarde cu designul său expresiv şi avangardist. La interior convinge cu numeroase variante de personalizare ieşite din comun.

Exterior.

Descoperiţi drumuri noi.

O nouă formă a stilului. Secţiune frontală cu personalitate puternică, linii laterale marcante şi blocuri optice spate cu LED atractive: noul Touareg îmbină eleganţa cu caracterul dinamic, toate în haina unui SUV autentic.

into img
into img
Farurile IQ. Light - LED-Matrix

Pentru confortul tuturor. Şi pentru un design aparte.

Iluminare optimă, fără a deranja pe nimeni. Farurile opţionale IQ. Light - LED-Matrix cu funcţia dinamică de reglare a luminilor de drum Dynamic Light Assist vă iluminează drumul mai puternic şi mai departe, fără a-i deranja pe ceilalţi participanţi la trafic din apropiere.

Pachetul Black Style

Pachetul de design Black Style: accente negre, pentru o personalitate şi mai puternică.

Touareg R-Style va atrage garantat toate privirile: cu pachetul de design Black Style, îi puteţi conferi exteriorului automobilului dumneavoastră şi mai multă expresivitate.

into img
into img
Trapa panoramică glisantă şi rabatabilă, cu plafon panoramic în spate

Orizonturi deschise pentru noi aventuri.

Trapa panoramică, rabatabilă şi glisantă, cu plafon panoramic în spate (dotare opţională) generează impresia de spaţiu şi mai mare la interior şi creează o lumină plăcută pentru pasagerii modelului Touareg. Aerul proaspăt, panorama deschisă spre cer şi senzaţia de libertate nelimitată sunt toate doar la un buton depărtare.

Jante

Jante atractive. Design dinamic.

Touareg are jantele potrivite pentru toate gusturile: de la modele dinamice şi sportive, la versiunile deosebit de rafinate şi elegante. Fiecare model se integrează perfect în designul de ansamblu şi contribuie la personalitatea impresionantă a noului Touareg.

into img
into img
Elemente de decor

Care este genul dumneavoastră de decor?

Atmosfera de la bordul modelului Touareg este influenţată considerabil de detaliile de decor de la interior. Opţional puteţi alege dintre diferitele linii de echipare, care conferă interiorului automobilului dumneavoastră o personalitate şi mai puternică, dar şi un caracter mai individual.

Ofertele VW Touareg la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 8.500,-- de Euro pentru VW Touareg în limita stocului disponibil! Vrei să afli mai mult?
into img

Innovision

Innovision Cockpit se numără printre dotările foarte speciale disponibile pentru Touareg. Ecranul lat şi curbat cu rezoluţie excelentă permite operarea intuitivă şi ajută şoferul să se orienteze cu ușurință.

Bordul Innovision

Centrala de comandă fără butoane.

Luaţi loc la bordul viitorului: şoferul poate sta, opţional, în faţa unui display mare, curbat şi poate controla afişajele digitale atingând ecranul, prin gesturi sau prin comenzi vocale.

into img
into img
Discover Premium

Bucuraţi-vă de funcţiile multimedia de nouă generaţie.

Sistemul opţional de navigaţie Discover Media vă invită într-o nouă dimensiune: datorită ecranului tactil imens, de 38 cm, pot fi reprezentate mai multe informaţii şi pot fi puse la depoziție variate funcții.

Digital Cockpit

Vedeţi exact acele informaţii care vă interesează.

Panoul digital de instrumente Digital Cockpit, oferit opţional, vă poate afişa mai multe informaţii decât doar viteza de deplasare, turaţia şi nivelul combustibilului din rezervor. Puteţi selecta combinaţia de informaţii care să se potrivească exact preferinţelor dumneavoastră. Ecranul mare şi funcţiile inovatoare vă oferă mai multe posibilităţi şi simultan mai multe informaţii decât era posibil până în prezent.

into img
into img
Head-up-Display

Privirea rămâne pe şosea.

Privirea vă rămâne pe şosea şi totodată puteţi citi informaţii importante despre automobil. Pentru că display-ul head-up opţional proiectează pe parbriz viteza de deplasare şi notificările sistemului de infotainment şi pe cele ale asistenţilor.

Ofertele VW Touareg la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 8.500,-- de Euro pentru VW Touareg în limita stocului disponibil! Vrei să afli mai mult?
into img

Confort

Savuraţi confortul la cel mai înalt nivel. În Touareg dumneavoastră tronaţi peste şosea şi vă bucuraţi de mult spaţiu confortabil, de dotările practice şi de tehnologia inovatoare, utilă în cotidian.

Interiorul

Bucuraţi-vă de o libertate absolut nouă.

Vă veţi simţi bine, atât dumneavoastră, cât şi pasagerii de la bord, pentru că Touareg îmbină designul luxos cu funcţiile practice. Volumul mare al portbagajului şi hayonul cu acţionare electrică vă oferă o flexibilitate enormă, plus confort în tot ceea ce întreprindeţi.

into img
into img
Iluminarea ambientală

Cufundaţi interiorul în culoarea dumneavoastră preferată!

Când afară se întunecă, în interiorul modelului Touareg atmosfera devine deosebit de plăcută. Datorită luminii albe sau, opţional, colorate a sistemului de iluminare ambientală. Cele 30 de culori vă oferă opţiunea potrivită fiecărei stări de spirit.

Scaunul Comfort

14 direcţii de relaxare.

Bucuraţi-vă de wellness la drum. Puteţi dota scaunul opţional ergoComfort pentru şofer şi pasagerul din faţă cu funcţie de masaj, dacă doriţi. Diferitele programe vă ajută să vă relaxaţi spatele. Rămâneţi în formă, chiar dacă petreceţi multe ore la volan.

into img
into img
Amortizorul pentru portiere

S-a terminat cu trântitul ușilor.

Pe locurile strâmte de parcare nu aveţi întotdeauna suficient loc pentru a închide portiera cu putere. Cu sistemul opţional de facilitare a închideri portierelor, nu mai este necesară aplicarea unei forţe mari, pentru că uşile sunt închise automat când sunt apropiate.

Pentru că fiecare simte temperatura diferit.

Sistemul de climatizare Air Care Climatronic

Care este temperatura optimă pentru dumneavoastră? Cu sistemul de climatizare Air Care Climatronic care include filtrul anti-alergeni şi este oferit ca dotare standard, şoferul şi pasagerul din faţă îşi pot regla fiecare individual pentru partea lor parametrii climatizării. Sistemul opţional de climatizare Climatronic cu reglaje pe 4 zone poate fi adaptat individual şi pentru pasagerii din spate.

into img
into img
Easy Open / Easy Close

Deschide noi opţiuni.

Nu aveţi nicio mână liberă? Funcţia opţională Easy Open vă permite să deschideţi hayoul fără să fiţi nevoit să puneţi jos ceea ce aveţi în mână. Iar datorită funcţiei Easy Close, este suficient să apăsaţi butonul corespunzător pentru ca hayonul să se închidă automat.

Ofertele VW Touareg la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 8.500,-- de Euro pentru VW Touareg în limita stocului disponibil! Vrei să afli mai mult?
into img

Sisteme de asistenţă

Touareg impresionează şi cu tehnologia sa avansată. Pentru că vă poate oferi o varietate largă de sisteme inovatoare de asistenţă, multe dintre acestea fiind oferite pentru prima dată pentru un automobil Volkswagen.

Funcţia de asistenţă pentru vizibilitatea nocturnă

Pentru a vedea ce se ascunde în întuneric.

Cunoaşteţi dispozitivele cu infraroşu din filmele poliţiste. Acum puteţi avea unul în maşina dumneavoastră. Sistemul cu infraroşu al funcţiei opţionale de asistenţă pentru vizibilitate nocturnă vă poate genera o imagine pe ecranul de la bordul maşinii, în care puteţi identifica oamenii şi animalele.

into img
into img
Funcţia de protecţie proactivă a ocupanţilor

Pentru protecţie din toate părţile.

Pentru a vă proteja pe dumneavoastră şi pasagerii, funcţia de protecţie proactivă a ocupanţilor oferă protecţie din toate părţile. Când este identificat riscul unei coliziuni, sunt luate măsuri automate de protecţie, precum tensionarea centurilor, ridicarea spătarelor şi închiderea trapei panoramice.

Park Assist

Parcare precisă.

Sistemul Park Assist manevrează maşina pe locul de parcare ales. Dumneavoastră trebuie doar să acceleraţi, să controlaţi ambreiajul şi să frânaţi. De restul se ocupă sistemul, în măsura posibilităţilor tehnice actuale.

into img
into img
Asistentul pentru ambuteiaje

Ajutor în traficul îngreunat.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje poate degreva şoferul în traficul îngreunat, contribuind astfel totodată la evitarea ciocnirilor cu alte maşini.

Sistemul automat de reglare a distanţei ACC cu funcţia de reglare anticipativă a vitezei

Distanţa este esenţială la drum.

De departe unul dintre cele mai utile sisteme de asistență a şoferului: sistemul automat de reglare a distanţei ACC cu funcţia de reglare anticipativă a vitezei. Dumneavoastră setaţi viteza maximă, iar sistemul are grijă ca aceasta să nu fi depășită, în cadrul anumitor limite impuse de tehnologie. De asemenea, funcţia va menţine automat o distanţă minimă faţă de autovehiculele care se deplasează în faţă, în măsura limitelor tehnologiei.

into img
into img
Asistentul pentru intersecţii

Se uită după colţ.

Situaţiile în care şoferul trebuie să iasă în de pe străduţe fără vizibilitate sau intersecţiile cu vizibilitate restrânsă sunt de multe ori dificile. Cu ajutorul tehnologiei radar, asistentul opţional pentru intersecţii vă poate ajuta să vă uitaţi "după colţ" şi să identificaţi din timp autovehiculele sau pietonii care se deplasează din lateral

Ofertele VW Touareg la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 8.500,-- de Euro pentru VW Touareg în limita stocului disponibil! Vrei să afli mai mult?
into img

La volan

Noile tehnologii îi conferă modelului Touareg caracteristici dinamice şi performanţe ieşite din comun, atât pentru cei care preferă un stil de condus mai dinamic, cât şi pentru cei care preferă să înfrunte terenul foarte dificil.

Sistemul electromecanic de preîntâmpinare a răsturnării

Pentru stabilitate optimă.

Vă place să abordaţi virajele mai dinamic? Sistemul electromecanic de preîntâmpinare a răsturnării reduce balansarea laterală a caroseriei şi tendinţa de sub-virare. Rezultatul: caracteristici dinamice uluitoare.

into img
into img
Direcţia activă pentru tracţiunea integrală

Direcţia activă pentru tracţiunea integrală oferă mai multă stabilitate şi totodată mai multă agilitate.

Dacă nu doar roţile din faţă, ci şi cele din spate virează activ, atunci este posibil un unghi de bracare mai mic. Această tehnologie, care face ca autovehiculul să devină deosebit de manevrabil şi sporeşte în acelaşi timp stabilitatea direcţiei, poate fi acum utilizat şi pentru Touareg.

Pachetul Off-road

Înfruntaţi relaxat chiar şi terenul dificil.

Cu pachetul Off-Road opţional, Touareg este pregătit şi pentru drumurile mai grele, pe teren accidentat: de la protecţia împotriva lovirii cu pietre şi până la funcţia extinsă de selectare a modului de condus, totul are menirea să vă ajute să vă deplasaţi mai uşor pe teren dificil.

into img
into img
Suspensia pneumatică

Mereu la înălţimea optimă.

Pentru ca plăcerea condusului să nu fie "amortizată" în nicio situaţie, puteţi echipa modelul Touareg opţional cu suspensia pneumatică confortabilă. Acesta adaptează înălţimea caroseriei la terenul pe care se deplasează maşina.

Ofertele VW Touareg la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 8.500,-- de Euro pentru VW Touareg în limita stocului disponibil! Vrei să afli mai mult?
into img

Multimedia

La bordul modelului Touareg beneficiaţi de toate conexiunile. Bucuraţi-vă de muzica preferată, opţional cu excelentul sistem Surround-Sound Iar navigaţia, sistemul radio şi funcţiile maşinii pot fi parţial utilizate prin simple gesturi.

Always on

Bună-dispoziţie în orice situaţie.

Cu Touareg sunteţi on-line. Un card eSIM integrat vă oferă acces la internet, inclusiv la serviciile on-line mobile Car-Net. Astfel sunteţi mereu la zi cu toate noutăţile şi vă bucuraţi de distracţie non-stop.

into img
into img
Sisteme de navigaţie

Confort ridicat, datorită sistemelor avansate de navigaţie.

Sistemul standard de navigaţie, Discover Pro, cu ecranul său mare vă îndeplineşte aproape toate dorinţele. Adiţional, Touareg oferă opţional sistemul Discover Premium, care împreună cu ecranul curbat Digital Cockpit şi cu sistemul de operare intuitivă vă digitalizează complet bordul maşinii.

Car-Net

Universul interconectat Car-Net vă stă la dispoziţie.

Serviciile on-line mobile din maşină vor deveni în curând o facilitate de care nu vă veţi mai putea lipsi. La fel ca de smartphone-ul dumneavoastră. Interconectarea digita optimizează navigaţia şi comunicarea, vă ajută să beneficiaţi de informaţii actuale, să economisiţi timp şi în caz de nevoie, vă ajută rapid.

into img
into img
Telefonie

Comunicare mai facilă.

Renunţaţi la cablurile încâlcite. Interfaţa opţională pentru telefonie Business oferă recepţie excelentă şi funcţia de încărcare inductivă a smartphone-ului.

Dynaudio

Sala de concerte de pe şosea.

Înalte limpezi. Başi profunzi. Opţional puteţi fi însoţit de sistemul de sunet 7.1 Dolby-Surround marca DYNAUDIO, cu 14 difuzoare reglate special pentru interiorul acestui automobil.

into img
into img
App-Connect & Media Control

Pentru Touareg există chiar şi aplicaţii.

La bordul modelului Touareg puteţi interconecta smartphone-ul cu sistemul multimedia, putând astfel utiliza multe aplicaţii în timpul călătoriei. Volkswagen Media Control le permite pasagerilor dumneavoastră să decidă şi ei asupra programului de divertisment, utilizându-şi dispozitivele mobile.

Ofertele VW Touareg la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 8.500,-- de Euro pentru VW Touareg în limita stocului disponibil! Vrei să afli mai mult?
into img

Acest site foloseşte cookies. Mai multe informații pot fi găsite în declarația privind protecția datelor.

OK