Modelul 100% electric ID.4 GTX

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Comandă acum!

Ofertele VW ID.4 GTX la Autoclub

Pentru noi toți, folosirea corectă a unui produs modern este la fel de importantă ca și calitatea produsului în sine.
Noi suntem cei care iți asigură suportul de la rezervare până la livrare și cât timp iți dorești în continuare.
Ca și până acum, vino acasă la noi, și vom ține ceea ce promitem.

Rațiunea întâlnește pasiunea

De la 0 la 100 km/h în 6,2 s, fără emisii de CO2 la nivel local – cu noul ID.4 GTX nu mai trebuie să faceți compromisuri pentru a vă deplasa într-un mod sustenabil. Savurați performanțele sportive ale fratelui cu tracțiune integrală al modelului ID.4, cu propulsie complet electrică și autonomie extinsă. Noul ID.4 GTX: sportiv ca un GTI, confortabil ca un SUV și sustenabil ca un ID.

Highlights

Plăcerea de a conduce un SUV

Plimbare pe diferite tipuri de drumuri: Tracțiunea integrală sportivă a modelului ID.4 GTX vă ajută să ajungeți la destinație. Iar forța motorului este distribuită la toate cele patru roți, în funcție de necesar. Tracțiunea optimă și mai multă precizie pe traseu, chiar și pe teren afânat sau alunecos, sunt asigurate de setările activate de profilul de deplasare exclusiv „Traction”1

Performanță complet electrică

ID.4 GTX oferă plăcerea complet electrică la volan, cu o accelerare de la 0 la 60 km/ h în numai 3,2 secunde și de la 0 la 100 km/h în numai 6,2 secunde la un nivel nemaiîntâlnit. Fără schimbări de trepte, aproape fără nici o întârziere în reacție – pur și simplu, plecați la drum și savurați senzațiile intense. Datorită unei autonomii de până la 480 km2) vă puteți deplasa pe parcursul întregii zile sau puteți pleca la drum în natură. Iar cu viteza maximă de 180 km/h nu lăsați numai grijile cotidiene în urmă.

Adaptat pentru plăcerea condusului

ID.4 GTX este definiția caracterului sportiv, din toate punctele de vedere. Și pentru ca și dumneavoastră să simțiți acest lucru, el dispune de un tren de rulare sport cu adaptare rigidă a arcurilor, amortizoarelor și barelor stabilizatoare. În plus, comportamentul optimizat al direcției progresive sporește dinamica de rulare. Iar aceste aspecte asigură un răspuns și mai direct și mai multă distracție, în special în cazul unui stil de condus sportiv sau pe trasee virajate.

Încărcarea simplificată

Hobby-ul sau profesia dumneavoastră implică utilizarea unui echipament complex? Nici o problemă, căci modelul ID.4 GTX poate fi livrat la cerere, cu un dispozitiv de remorcare pliabil electric. Datorită tracțiunii integrale, acesta este proiectat pentru sarcini de până la 1.200 kg3). Iar în cazul în care nu aveți nevoie de dispozitivul de remorcare, acesta poate fi rabatat la loc sub bara de protecție.

Spațiu generos, comparativ cu alte modele din clasa sa

Indiferent că este vorba despre mașini de oraș, SUV-uri sau modele spațioase cu 5 locuri: platforma modulară a propulsiei electrice, MEB, reprezintă baza pentru multe modele – și pentru noul ID.4 GTX. Această platformă inovatoare pentru autovehicule este proiectată special pentru autovehiculele electrice și exploatează la maxim posibilitățile acestei tehnologii. Astfel, s-a putut realiza, de exemplu, un ampatament extra-lung cu console scurte. Prin urmare, modelul dumneavoastră ID.4 GTX convinge printr-un spațiu mai generos, comparativ cu alte modele din clasa sa.

Comandă acum!

Destinat pentru măreție

Un concept complet nou al spațiului, care vă oferă libertate. Performanță electrică, menită să entuziasmeze. Și confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu.

Noul ID.4 GTX: puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID.

Design

Exterior

Extrem de sportiv

Noul ID.4 GTX demonstrează cât de uluitoare poate fi mobilitatea electrică: cu jante futuriste din aliaj ușor de 20 de inci cu design exclusiv GTX, plafon negru tipic ID.4, bare de plafon și grilajul de ventilație negru ultralucios. Cadrul plafonului și decorul stâlpului C sunt realizate într-o nuanță antracit exclusivă. Un alt element care atrage atenția: eleganta bandă luminoasă dintre faruri și logo-ul Volkswagen. Inscripția „GTX” din față, de pe aripă și din spate, cu bagheta difuzorului de culoare gri Galvano metalizat, sugerează caracterul atletic al modelului ID.4. Și toate acestea sunt oferite ca standard.

Iluminare ambientală exterioară

Lumina este noul crom

Noul ID.4 GTX impresionează printr-o semnătură luminoasă unică. Elementul central este o elegantă bandă luminoasă între farurile LED Matrix cu o formă deosebită și logo-ul Volkswagen. Farurile LED Matrix vă salută imediat ce descuiați modelul dumneavoastră ID.4 GTX sau vă apropiați de el. Și barele de protecție GTX față, prevăzute cu vopsea ultralucioasă, dispun de o semnătură luminoasă proprie în deflectoarele de aer. Mânerele iluminate ale portierelor, precum și luminile de poziție spate 3D LED, cu semnalizator dinamic și animații care pot fi selectate, aduc designul sportiv într-o nouă lumină. Designul luminos este finisat de mânerele îngropate ale portierelor, cu iluminare ca echipare standard.

Design cromatic exterior

Plasează accente puternice

Noul ID.4 GTX vă oferă numeroase posibilități de a străluci la exterior – de exemplu, prin culoarea visurilor dumneavoastră. În nuanța opțională „Kings Red”, ID.4 GTX are un aspect deosebit de sportiv, care se continuă în designul marcant al interiorului prin cusăturile ornamentale roșii. Ce este deosebit: Culoarea dorită întâlnește un plafon negru și bare de plafon negre, precum și o baghetă pentru stâlpul C și plafon, proiectată exclusiv pentru ID.4 GTX, de culoare antracit glossy – pentru contraste uimitoare.

Interior

Semnătură cromatică cu cod exclusiv

Noul ID.4 GTX combină o senzație de spațiu generos cu numeroase detalii sportive. Cusăturile ornamentale roșii ale huselor GTX pentru scaune se regăsesc și pe planșa de bord și în ușile față. Pragul față și masca volanului, inclusiv inscripția GTX, demonstrează vizual apartenența la o nouă generație sportivă a mobilității electrice. Performanță vizibilă, care semnalizează un singur lucru: la drum!

Personalizează Noul SUV ID.4 GTX

Încărcare & autonomie

Vă duce mai departe

Porniți dimineața confortabil spre birou, treceți mai întâi pe la sala de sport, iar la finalul zilei, plecați cu echipamentul complet spre o excursie de weekend – cu ID.4 GTX, toate acestea sunt posibile4).  Vă stă la dispoziție o baterie cu capacitate energetică netă de 77 kWh și o plajă de autonomie cuprinsă între 340-480 km4), precum și o putere efectivă maximă de 220 kW12).

Încărcarea simplificată

Începând de acum, lucrurile despre care trebuie să vă faceți griji sunt mai puține. Începând de la 0 € lunar, We Charge vă conectează prin aplicația We Connect ID. 6) cu stații de încărcare de oriunde v-ați afla și oferă avantaje exclusive de preț pentru deținătorii de Volkswagen ID. Aflați de aici și din manualul nostru digital modul în care We Charge simplifică pentru dumneavoastră alimentarea cu curent.

–          Găsiți și utilizați peste 200.000 de puncte de încărcare publice5) din întreaga Europă și peste 5.000 de puncte de încărcare ale celor mai importanți furnizori de stații de încărcare din Austria (de ex. toți furnizorii naționali de energie, MOON și has.to.be)
Indicație: În prezent, din păcate, nu este posibilă conectarea la EVN, Energie Steiermark și SMATRICS

–          Încărcați în toată Europa, cu un singur card de încărcare

–          Găsiți tariful We Charge potrivit pentru orice aveți nevoie

–          Avantaje de preț exclusive7) pentru rețeaua de încărcare rapidă IONITY cu 16 parcuri de încărcare în Austria (Angath Nord, Brenner, Eisentratten, Golling, Göttlesbrunn, Grafenstein, Hochleithen, Hohenems, Innerbraz, Kaiserwald, Klösterle, Mondsee, Nassereith, St. Valentin, Steinhäusl, Pinkafeld

Încărcați relaxat acasă, cu funcții de încărcare inteligente pentru stația dumneavoastră de încărcare la domiciliu Wallbox

Stația de încărcare la domiciliu: MOON Charger

Cu sistemul nostru MOON Charger energized by Elli9)10) aveți stația de alimentare direct acasă. Vă puteți urca așadar dimineața în modelul dumneavoastră ID.4 GTX complet încărcat și puteți începe o nouă zi plin de energie. Practic, încărcare cât ai clipi. MOON Charger este disponibil, de altfel, în trei versiuni cu un nivel tot mai ridicat de conectivitate și inteligență. Căci, dacă se dorește, este disponibil și cu WLAN, 4G și contor de curent încorporat. Funcțiile inteligente ale modelelor ID. Charger pot fi controlate prin We Charge, din aplicația We Connect ID. Și tot noi ne ocupăm și de montaj, în cel mai bun mod posibil, datorită serviciului nostru de instalare – de la verificarea preliminară online până la montaj. Pe scurt: Relaxare totală, de la un singur furnizor. Bineînțeles, există și posibilitatea de a dispune instalarea unui sistem MOON Charger de către un electrician în care aveți încredere. Puteți comanda varianta dorită de ID. Charger și serviciul de instalare în mod confortabil  online de la MOON sau direct de la dealerul dumneavoastră Volkswagen.

Vrei să afli mai mult?

Comfort

Comunicare evidentă

Cu ajutorul ID. Light, modelul dumneavoastră ID.4 GTX comunică și vizual cu dumneavoastră și, în combinație cu sistemul de navigație, vă ajută să faceți față traficului, într-un mod mai relaxat. Mașina vă salută și traduce indicațiile sistemelor dumneavoastră Infotainment și de asistență în semnale luminoase, care vă ghidează prin trafic într-un mod mai relaxat. Imediat ce utilizați comanda vocală, primiți prin ID. Light un mesaj de răspuns la vocea dumneavoastră. Și atunci când ieșiți din modelul dumneavoastră ID.4 GTX, ID. Light își ia rămas bun printr-un salut cu semnale luminoase.

Asistent vocal&salut

Spuneți-i modelului dumneavoastră ID.4 GTX „Salut“

Nu vă mai lăsați distras de butoane sau de comutatoare atunci când conduceți. Păstrați-vă privirea pe stradă și acționați foarte simplu, prin comanda vocală intuitivă, de exemplu radioul, sistemul opțional de navigație sau telefonul dumneavoastră. Nu trebuie decât să spuneți „Salut ID.” – iar sistemul vă va înțelege.

Experiență la volan

Sună a distracție

Experimentați un nou sentiment la volan: Atunci când porniți modelul dumneavoastră ID.4 GTX și treceți maneta selectorului de viteze în poziția „D”, se aude un sunet și lumina ID.Light de sub parbriz semnalizează faptul că autovehiculul dumneavoastră este pregătit de plecare. Sunetul creat special pentru familia ID. pentru viteze de până la 30 km/h anunță ceilalți participanți la trafic despre faptul că vă aflați în apropiere. Datorită motorului electric puternic, sprintul de la zero la o sută (km/h) durează numai 6,2 secunde.

AR Head-up-Display

Navigație inovatoare

În noul ID.4 GTX păstrați perspectiva asupra a ceea ce este important. Head-up-Display-ul opțional cu realitate augmentată proiectează informații importante direct în câmpul vizual al parbrizului. Datorită tehnologiei realității augmentate, vedeți navigația pe banda de rulare, exact acolo unde trebuie să vă înscrieți sau să virați. Astfel, ajungeți mai relaxat la destinație, fără a vă lua privirea de pe șosea.

Keyless Access

Intrarea confortabilă într-un nou univers

Datorită sistemului „Keyless Access”11) disponibil opțional, ID.4 GTX detectează cheia cu telecomandă, chiar și aflată în buzunar, imediat ce mâna dumneavoastră se apropie de mânerul portierei. Iar cu sistemul opțional „Easy Open & Close”, o mică mișcare cu piciorul sub partea din spate a autovehiculului este suficientă pentru ca hayonul electric să se deschidă sau să se închidă. După cum puteți vedea: Cu ajutorul tehnologiilor inovatoare, multe lucruri devin mai simple.

Plafon panoramic din sticlă

Perspective celeste

Grație uriașei suprafețe vitrate, care se întinde pe aproape întreaga suprafață a plafonului, plafonul panoramic opțional din sticlă atrage toate privirile. Și mai frumos: perspectiva neobturată asupra cerului. În plus, geamul fumuriu asigură temperaturi plăcute. Ruloul parasolar, pe care îl puteți acționa, de exemplu, foarte comod prin comandă vocală, protejează împotriva razelor puternice ale soarelui. Spuneți „Salut ID., arată-mi stelele” și parasolarul se va deschide.

Comandă acum!

Ofertele VW ID.4 GTX la Autoclub

Pentru noi toti, folosirea corecta a unui produs modern este la fel de importanta ca si calitatea produsului in sine.
Noi suntem cei care iti asigura suportul de la rezervare pana la livrare si cat timp iti doresti in continuare.
Ca si pana acum, vino acasa la noi, si vom tine ceea ce promitem.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.