into img

Noul T-Cross

SUV-ul flexibil care se adaptează dorinţelor dumneavoastră.

T-Cross este un allrounder absolut: impresionează cu designul său marcant şi dinamic, dar şi cu flexibilitatea sa. Acest automobil vă oferă mai multă libertate, pentru aventuri spontane, călătorii mai îndelungate sau pentru provocările cotidianului, punându-vă la dispoziţie numeroase posibilităţi de individualizare.

Centru de servicii

307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93
Ghiroda Bifurcatie Aeroport

Vanzari:
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Service si Accesorii:
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

T-Cross

Special. Din toate punctele de vedere.

Lăsaţi-vă cuprins de pasiunea unui automobil care nu poate fi încadrat în nicio preconcepţie. Un automobil special, din toate punctele de vedere. Exact ca dumneavoastră.

into img

Noul Volkswagen T-Cross

into img

Vrei să afli mai mult?Design

Iată cât de special poate deveni cotidianul.

Avantaje peste avantaje: T-Cross este extrem de practic şi adaptabil. Datorită designului său de crossover, a posibilităţilor variate de individualizare şi a caracterului practic în cotidian, acest model oferă combinaţia optimă între variabilitate şi dimensiuni compacte. Pe scurt: este însoţitorul perfect în aproape orice fel de aventură.

into img
Exterior

Design de crossover, cu alură marcantă.

T-Cross îşi îmbină caracterul urban cu designul funcţional. Capota alungită a motorului şi grila lată a radiatorului îi conferă modelului o personalitate foarte puternică. Cu caroseria sa atractivă, allrounder-ul arată bine în orice circumstanţă: în oraş, în cotidian şi în off-road.

Interior

Cu o personalitate la fel de puternică pe cât este şi personalitatea ta.

Printre dotările speciale de la interior se numără iluminarea ambientală, scaunele de calitate superioară, acoperite cu material textil, precum şi pachetul Design opţional, disponibil în trei variante. Dotările de la interior oferă confort optim şi pot fi, de asemenea, personalizate.

into img
into img
Luminile

Argumente strălucitoare. Încă de la prima privire.

Cu luminile sale de zi cu LED şi cu farurile cu halogen, incluse în dotarea standard, SUV-ul urban T-Cross se prezintă mereu în cea mai bună lumină. Linia de echipare Style include şi farurile cu LED.

Jantele

Design şi stabilitate: gama de jante disponibile pentru T-Cross.

De dumneavoastră depinde care vor fi jantele prin care vă veţi pune în valoare automobilul T-Cross. Pentru că gama largă de modele extraordinare de jante disponibile* vă va îngreuna decizia: jantele din aliaj uşor cu dimensiuni între 16 şi 18 inchi îi conferă automobilului dumneavoastră T-Cross o personalitate aparte, ca de exemplu, jantele Nevada** de 18 inchi cu finisaj negru gloss.

Automobilele noastre sunt dotate, in echiparea standard, cu anvelope de vară. În România, începând cu 01.11.2011, sunteți obligați prin lege, ca în condiții de polei, zăpadă, gheață sau brumă, să echipați mașina cu anvelope de iarnă.
** Aceste jante din aliaj ușor sunt oferite de divizia Volkswagen R.

into img

Coloraţi-vă viaţa!

Capacitatea de transformare a modelului T-Cross este fără egal: pachetele opţionale de Design Black, Energetic Orange şi Bambus Garden Green, disponibile începând cu linia de echipare Life, îi conferă maşinii un look avangardist inconfundabil.

into img
Pachetul de Design Energetic Orange

Adaptaţi interiorul gusturilor dumneavoastră.

Pachetul opţional de Design Energetic Orange va atrage, fără doar şi poate, toate privirile. Cu mix-ul coloristic reuşit al decorului Energetic Orange şi gri, T-Cross devine un avangardist absolut al stilului.

Pachetul de Design Black

Alegeți look-ul individual pentru interiorul dumneavoastră.

Vă plac culorile simple şi stilul sportiv? Atunci, pachetul opţional de Design Black vi se potriveşte perfect. Accentele aparte de la interior, precum elementele de decor negre gloss şi gri, vor transforma fiecare călătorie într-o experienţă memorabilă.

into img
into img
Pachetul de Design Bambus Garden

E un interior adaptat exact gusturilor dumneavoastră? Sigur, poftiţi!

Mix-ul de culoare face diferenţa: optaţi pentru accentele de culoare preferate la interiorul modelului T-Cross. Cu secţiunile centrale şi cele interioare ale scaunelor acoperite cu tapiţerie turcoaz, portocalie şi Platinum Grey, precum şi cu decorul rafinat negru şi gri, interiorul va deveni cu adevărat deosebit.

Vrei să afli mai mult?into img

Se adaptează celor care nu vor să se adapteze.

Optaţi pentru una dintre cele trei linii de echipare, T-Cross, Life şi Style, şi adaptaţi automobilul la preferinţele şi necesităţile dumneavoastră personale. Indiferent de ceea ce veţi alege, oricare dintre liniile de echipare vă va oferi calitate şi confort.

Style

Confort vizibil şi palpabil.

T-Cross dotat cu linia de echipare Style oferă un nivel ridicat de confort şi numeroase dotări incluse în dotarea standard, ca de exemplu, farurile cu LED, asistentul pentru parcare, scaunele Sport-Confort şi jantele din aliaj uşor de 17 inchi.

into img
into img
Life

Luaţi loc şi savuraţi.

În interiorul dotat cu linia de echipare Life, vă veţi simţi excelent, încă din prima clipă: funcţiile şi dotările speciale, precum sistemul de climatizare, portbagajul mare, volanul multifuncţional, precum şi afişajul multifuncţional Plus transformă fiecare călătorie într-o experienţă specială şi confortabilă.

Spontaneitatea este oricând un plan excelent.

Sunteţi genul spontan? Atunci, T-Cross este însoţitorul dumneavoastră perfect. Datorită spătarului rabatabil al scaunului din partea dreaptă, dar şi a banchetei glisante, acest automobil este foarte spaţios şi se adaptează flexibil dorinţelor dumneavoastră. Bordul digital: afişajul modern şi inovator Active Info Display vă ţine la curent cu toate informaţiile importante, precum datele călătoriilor şi reprezentări grafice ale sistemelor de asistență a şoferului

Bancheta

Menţineţi-vă flexibilitatea şi la drum.

T-Cross dă dovadă de o flexibilitate incredibilă, datorită banchetei glisante fracţionat. Totodată, ocupanţii locurilor din spate pot beneficia de spaţiu confortabil la nivelul picioarelor. Concret aceasta înseamnă: mai mult spaţiu pentru dumneavoastră şi pentru pasagerii dumneavoastră, plus mai mult spaţiu pentru bagajele tuturor.

into img
into img
Scaunele din faţă

Confort pe placul dumneavoastră.

Veţi dori să savuraţi cât mai mult timp posibil confortul interiorului: suportul lombar opţional vă menajează spatele mai ales la drum lung. Iar spătarul rabatabil al scaunului din dreapta faţă este extrem de practic: astfel puteţi transporta cu uşurinţă bagajele şi plasele de cumpărături.

Spaţiul

Mai mult spaţiu pentru flexibilitatea dumneavoastră

Vă doriţi mai mută liberate. Desigur, vă putem oferi şi aşa ceva: pentru că T-Cross asigură un spaţiu extrem de generos în compartimentul pasagerilor, plus un portbagaj mare, fiind pregătit din toate punctele de vedere, pentru toate "planurile" dumneavoastră spontane.

into img
into img
Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii care vă interesează.

Sistemele analogice sunt de domeniul trecutului. Opţional puteţi înlocui ceasurile clasice, cu un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul afişaj Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Vrei să afli mai mult?into img

Multimedia

Poate că în timp ce conduceţi aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie. Sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: T-Cross vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

Radio & Navigatie

Funcţii de telefonie şi de navigaţie de ultimă oră.

Nu vă puteţi lipsi în niciun caz de un sistem radio şi nici de o funcţie fiabilă de navigaţie? Foarte bine. Sistemele radio şi de navigaţie disponibile pentru T-Cross vă răsfaţă la drum cu ecranul tactil color de înaltă rezoluţie, cu până la şase difuzoare, plus numeroase interfeţe de conectare. Sistemul de navigaţie Discover Media dispune de un display de 20,3 cm (8 inchi) şi de o funcţie intuitivă de navigaţie, pe care o puteţi completa cu informaţii în timp real, recepţionate prin intermediul serviciilor on-line Car-Net utile.

into img
into img
Connectivitate

Conectat cu tot ceea ce este important pentru dumneavoastră.

Cu smartphone-ul dumneavoastră sunteţi aproape tot timpul on-line. De ce să nu fiţi on-line şi cu T-Cross? Car-Net "Guide & Inform" vă simplifică viaţa de zi cu zi şi vă ajută să ajungeţi mai relaxat la destinaţie, oferindu-vă infirmaţii utile în timp real, plus multe alte funcţii practice. Iar cu aplicaţia Volkswagen Connect, aveţi mereu în vizor toate informaţiile utile legate de automobilul dumneavoastră T-Cross.

Telefonie

Comunicare mai facilă.

Mai multă energie pentru telefonul mobil, tabletă şi MP3-player. Conectaţi-vă dispozitivele cât se poate de simplu, folosind interfaţa USB. Iar telefoanele mobile care suportă standardul Qi pot fi încărcate şi mai facil: trebuie doar să le aşezaţi în compartimentul special din faţă şi se vor încărca rapid prin sistem inductiv.

into img
into img
Muzica

În paradisul audio: Beats şi Apple Music.

Savurați muzica dumneavoastră preferată cu Apple Music, la bordul modelului T-Cross: puteţi alege din cele 45 de milioane de melodii! Vă oferim Apple Music gratuit timp de 6 luni, off-line şi on-line*, în combinaţie cu sistemul de sunet puternic "beats". Deci, sunetul perfect este asigurat.

Vrei să afli mai mult?into img

Sistemele de asistenţă: siguranţă şi confort.

Sistemele de asistență a şoferului oferite de T-Cross vă sporesc confortul în călătorii. De asemenea, T-Cross vă poate degreva în multe situaţii, deoarece sistemele sale de asistenţă vă ajută să parcaţi rapid şi simplu, să faceţi faţă cu calm situaţiilor periculoase şi chiar să le evitaţi.

Siguranţă

Cele cinci stele ale sale vă asigură că aţi ales bine.

Testul Euro NCAP verifică maşinile noi, fără nicio milă: prin teste de impact, dar şi prin multe ale verificări şi analize asupra siguranţei active şi pasive. Astfel, cu T-Cross, nu trebuie să vă faceţi griji, pentru că s-a obținut evaluarea maximă, de 5 stele.* Deci este una dintre cele mai sigure maşini din clasa sa.

* Sursa: Euro NCAP, detalii la http://www.euroncap.com/

into img
into img
Condus

Sperăm să nu vă certaţi pentru volan!

Veţi avea parte de multe clipe plăcute conducând noul T-Cross. În acest sens, contribuie şi sistemele practice de asistenţă, care uşurează multe sarcini şi le fac mai confortabile. Bucuraţi-vă, de exemplu, de mai mult confort la drum lung sau lăsaţi-vă ajutat în trafic.

Parcare

Condusul este o activitate plăcută. Iar acum, şi manevrele de parcare au devenit distractive.

Manevrele de parcare ne pot pune uneori răbdarea la încercare. Dar T-Cross, cu sisteme opţionale de asistenţă la parcare, vă poate ajuta încă din faza de căutare a unui loc de parcare.

into img
into img

Vrei să afli mai mult?Acest site foloseşte cookies. Mai multe informații pot fi găsite în declarația privind protecția datelor.

OK