Volkswagen T-Cross

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

T-Cross
SUV-ul flexibil care se adaptează dorinţelor dumneavoastră.

T-Cross este un allrounder absolut: impresionează cu designul său marcant şi dinamic, dar şi cu flexibilitatea sa. Acest automobil vă oferă mai multă libertate, pentru aventuri spontane, călătorii mai îndelungate sau pentru provocările cotidianului, punându-vă la dispoziţie numeroase posibilităţi de individualizare.

Special. Din toate punctele de vedere.

Lăsaţi-vă cuprins de pasiunea unui automobil care nu poate fi încadrat în nicio preconcepţie. Un automobil special, din toate punctele de vedere. Exact ca dumneavoastră.

Design

Iată cât de special poate deveni cotidianul.

Avantaje peste avantaje: T-Cross este extrem de practic şi adaptabil. Datorită designului său de crossover, a posibilităţilor variate de individualizare şi a caracterului practic în cotidian, acest model oferă combinaţia optimă între variabilitate şi dimensiuni compacte. Pe scurt: este însoţitorul perfect în aproape orice fel de aventură.

Exterior

Design de crossover, cu alură marcantă.

T-Cross îşi îmbină caracterul urban cu designul funcţional. Capota alungită a motorului şi grila lată a radiatorului îi conferă modelului o personalitate foarte puternică. Cu caroseria sa atractivă, allrounder-ul arată bine în orice circumstanţă: în oraş, în cotidian şi în off-road.

Interior

Cu o personalitate la fel de puternică pe cât este şi personalitatea ta.

Printre dotările speciale de la interior se numără iluminarea ambientală, scaunele de calitate superioară, acoperite cu material textil, precum şi pachetul Design opţional, disponibil în trei variante. Dotările de la interior oferă confort optim şi pot fi, de asemenea, personalizate.

Mai mult spaţiu pentru stilul tău personal.

Vă place ca maşina dumneavoastră să aibă acel ceva special şi să aibă, totodată, o notă personală: nota dumneavoastră? Atunci, veţi fi încântat de interiorul oferit ca dotare standard, precum şi de opţiunile de personalizare disponibile pentru T-Cross: vă oferim spre alegere trei pachete cu elemente de design diferite pentru inserţiile decorative. Alegeţi pachetul preferat şi conferiţi-i automobilului dumneavoastră T-Cross o personalitate mai expresivă, cu diferitele nuanţe pentru secţiunile interioare şi pernele laterale ale scaunelor, precum şi elementele de decor şi aplicaţiile pentru consola centrală.

Alături de numeroasele posibilităţi de personalizare, T-Cross oferă şi un nivel excelent de confort: liniile de echipare T-Cross şi Life sunt dotate cu scaune confortabile, de calitate superioară, acoperite cu material textil. Dacă optaţi pentru T-Cross Style, veţi lua loc pe scaune sport-confort.

Iar iluminarea ambientală indirectă de care dispune linia de echipare Style şi, opţional, şi versiunea T-Cross Life, va genera la interior o atmosferă cu adevărat specială, pentru că va crea accente de lumină decente, la interiorul automobilului dumneavoastră T-Cross, care vor fi plăcute mai ales la drum lung pe întuneric, conferindu-i totodată interiorului un stil rafinat şi individual.

Luminile

Argumente strălucitoare. Încă de la prima privire.

Cu luminile sale de zi cu LED şi cu farurile cu halogen, incluse în dotarea standard, SUV-ul urban T-Cross se prezintă mereu în cea mai bună lumină. Linia de echipare Style include şi farurile cu LED.

Deschideţi noi drumuri, în cea mai sclipitoare lumină: T-Cross este echipat în dotarea standard cu faruri cu halogen şi cu lumini de zi cu LED integrate în barele din faţă. Pentru linia de echipare Life, puteţi comanda şi farurile LED, cu semnătura luminoasă specifică modelului T-Cross. Acestea sunt o dotare standard pentru T-Cross Style. Farurile cu LED în care sunt integrate luminile de zi cu LED se caracterizează prin lumina lor puternică şi prin spectrul luminos similar celui natural. În codiţii de vreme nefavorabilă, acestea vă asigură o vizibilitate şi mai bună.

Blocuri optice spate cu LED sunt absolut spectaculoase, mai ales la linia de echipare T-Cross Style, care este echipată adiţional cu lumini de poziţie.

Banda reflectorizantă de pe hayon sunt o sursă indirectă de lumină, desăvârşind optim pachetul de iluminare.

Jantele

Design şi stabilitate: gama de jante disponibile pentru T-Cross.

De dumneavoastră depinde care vor fi jantele prin care vă veţi pune în valoare automobilul T-Cross. Pentru că gama largă de modele extraordinare de jante disponibile* vă va îngreuna decizia: jantele din aliaj uşor cu dimensiuni între 16 şi 18 inchi îi conferă automobilului dumneavoastră T-Cross o personalitate aparte, ca de exemplu, jantele Nevada** de 18 inchi cu finisaj negru gloss.

Automobilele noastre sunt dotate, in echiparea standard, cu anvelope de vară. În România, începând cu 01.11.2011, sunteți obligați prin lege, ca în condiții de polei, zăpadă, gheață sau brumă, să echipați mașina cu anvelope de iarnă.
** Aceste jante din aliaj ușor sunt oferite de divizia Volkswagen R.

Coloraţi-vă viaţa!

Capacitatea de transformare a modelului T-Cross este fără egal: pachetele opţionale de Design Black, Energetic Orange şi Bambus Garden Green, disponibile începând cu linia de echipare Life, îi conferă maşinii un look avangardist inconfundabil.

Pachetul de Design Energetic Orange

Adaptaţi interiorul gusturilor dumneavoastră.

Pachetul opţional de Design Energetic Orange va atrage, fără doar şi poate, toate privirile. Cu mix-ul coloristic reuşit al decorului Energetic Orange şi gri, T-Cross devine un avangardist absolut al stilului.

Adoraţi culorile care emană energie? Atunci, pachetul opţional Energetic Orange este cel potrivit pentru dumneavoastră: secţiunile centrale şi cele de pe interiorul scaunelor sunt acoperite cu tapiţerie Orange şi Ceramique, conferind interiorului un aer cool şi tineresc. Decorul 3D Transition cu finisaj Energetic Orange şi gri contribuie negreşit la această atmosferă. La toate acestea sunt asortate şi aplicaţiile Energetic Orange de pe consola centrală şi de pe volan, plus geamurile cu tentă închisă din spate. Jantele din aliaj uşor de 17 inchi Manila oferite pentru T-Cross Life şi jantele Köln de 18 inchi pentru T-Cross Style, ambele cu finisaj Hot Orange, desăvârşesc look-ul colorat la exterior, potrivindu-se perfect cu carcasele Energetic Orange ale oglinzilor exterioare.

Pachetul de Design Black

Alegeți look-ul individual pentru interiorul dumneavoastră.

Vă plac culorile simple şi stilul sportiv? Atunci, pachetul opţional de Design Black vi se potriveşte perfect. Accentele aparte de la interior, precum elementele de decor negre gloss şi gri, vor transforma fiecare călătorie într-o experienţă memorabilă.

Acest pachet opţional de Design confirmă din nou eleganţa atemporală a negrului: tapiţeria Titan Black de pe secţiunile centrale şi de pe interiorul scaunelor conferă interiorului o alură masculină. iar decorul negru gloss şi gri 3D Transition, precum şi aplicaţia negru gloss de pe consola centrală se asortează perfect cu tapiţeria. Carcasele negre ale oglinzilor exterioare şi gemurile cu tentă închisă din spate desăvârşesc imaginea de ansamblu. Şi punctul pe i: jantele Manila din aliaj uşor de 17 inchi cu finisaj negru disponibile pentru T-Cross Life şi, de asemenea, negre, jantele din aliaj de 18 inchi numite Köln, pentru linia de echipare Style.

Pachetul de Design Bambus Garden

E un interior adaptat exact gusturilor dumneavoastră? Sigur, poftiţi!

Mix-ul de culoare face diferenţa: optaţi pentru accentele de culoare preferate la interiorul modelului T-Cross. Cu secţiunile centrale şi cele interioare ale scaunelor acoperite cu tapiţerie turcoaz, portocalie şi Platinum Grey, precum şi cu decorul rafinat negru şi gri, interiorul va deveni cu adevărat deosebit.

„Natura îmi dă forţă.” Dacă acesta este mottoul dumneavoastră, atunci este evident că trebuie să alegeţi pachetul de Design Bambus Garden Green. Secţiunile centrale şi cele interioare ale scaunelor sunt finisate cu un mix coloristic inedit: turcoaz, portocaliu şi Platinum Grey. Decorul 3D Transition negru gloss şi gri accentuează atmosfera naturală din interiorul maşinii, completată optim de geamurile din spate cu tentă închisă şi de aplicaţiile negru gloss de pe consola centrală. Experienţa cromatică spectaculoasă se continuă şi la exterior, cu carcasele Bambus Garden ale oglinzilor exterioare, plus jantele din aliaj de 17 inchi Manila pentru T-Cross Life şi jantele de 18 inchi Köln pentru T-Cross Style, ambele Bambus Garden Green sau negre.

Se adaptează celor care nu vor să se adapteze.

Optaţi pentru una dintre cele trei linii de echipare, T-Cross, Life şi Style, şi adaptaţi automobilul la preferinţele şi necesităţile dumneavoastră personale. Indiferent de ceea ce veţi alege, oricare dintre liniile de echipare vă va oferi calitate şi confort.

Style

Confort vizibil şi palpabil.

T-Cross dotat cu linia de echipare Style oferă un nivel ridicat de confort şi numeroase dotări incluse în dotarea standard, ca de exemplu, farurile cu LED, asistentul pentru parcare, scaunele Sport-Confort şi jantele din aliaj uşor de 17 inchi.

Life

Luaţi loc şi savuraţi.

În interiorul dotat cu linia de echipare Life, vă veţi simţi excelent, încă din prima clipă: funcţiile şi dotările speciale, precum sistemul de climatizare, portbagajul mare, volanul multifuncţional, precum şi afişajul multifuncţional Plus transformă fiecare călătorie într-o experienţă specială şi confortabilă.

Spontaneitatea este oricând un plan excelent.

Sunteţi genul spontan? Atunci, T-Cross este însoţitorul dumneavoastră perfect. Datorită spătarului rabatabil al scaunului din partea dreaptă, dar şi a banchetei glisante, acest automobil este foarte spaţios şi se adaptează flexibil dorinţelor dumneavoastră. Bordul digital: afişajul modern şi inovator Active Info Display vă ţine la curent cu toate informaţiile importante, precum datele călătoriilor şi reprezentări grafice ale sistemelor de asistență a şoferului

Bancheta

Menţineţi-vă flexibilitatea şi la drum.

T-Cross dă dovadă de o flexibilitate incredibilă, datorită banchetei glisante fracţionat. Totodată, ocupanţii locurilor din spate pot beneficia de spaţiu confortabil la nivelul picioarelor. Concret aceasta înseamnă: mai mult spaţiu pentru dumneavoastră şi pentru pasagerii dumneavoastră, plus mai mult spaţiu pentru bagajele tuturor.

Partea din spate şi portbagajul vă oferă spaţiu suficient de transport, pentru genţi de voiaj sau cumpărături, sau chiar echipament mare de sport. Iar flexibilitatea excelentă este inclusă deja în echiparea standard: deoarece bancheta variabilă poate fi adaptată oricând dorințelor dumneavoastră. O puteţi glisa complet în faţă, pentru a câştiga spaţiu în portbagaj pentru bagaje şi cumpărături, sau o puteţi rabata, creând un spaţiu de transport imens, cu podeaua plană. De asemenea, puteţi rabata doar o parte a banchetei, aceasta fiind fracţionată asimetric. Depinde doar de dumneavoastră.

Scaunele din faţă

Confort pe placul dumneavoastră.

Veţi dori să savuraţi cât mai mult timp posibil confortul interiorului: suportul lombar opţional vă menajează spatele mai ales la drum lung. Iar spătarul rabatabil al scaunului din dreapta faţă este extrem de practic: astfel puteţi transporta cu uşurinţă bagajele şi plasele de cumpărături.

Scaunele din faţă oferă numeroase avantaje în privinţa confortului: Opţional, spătarul scaunului din faţă dreapta poate fi rabatabil complet. Astfel vă oferă spaţiul necesar pentru a transporta obiectele de mari dimensiuni.

Mereu la înălţime: poziţionarea înaltă a scaunelor vă oferă o bună vizibilitate, plus confort la intrarea în maşină şi la coborâre.

Suportul lombar opţional vă ajută să vă menajaţi optim spatele, mai ales la drum lung, pentru că vă destinde musculatura spatelui şi vă protejează totodată coloana vertebrală.

Spaţiul

Mai mult spaţiu pentru flexibilitatea dumneavoastră

Vă doriţi mai mută liberate. Desigur, vă putem oferi şi aşa ceva: pentru că T-Cross asigură un spaţiu extrem de generos în compartimentul pasagerilor, plus un portbagaj mare, fiind pregătit din toate punctele de vedere, pentru toate „planurile” dumneavoastră spontane.

Interiorul modelului T-Cross poate fi folosit în manieră foarte flexibilă: alături de bancheta glisantă şi fracţionată, care vă permită să creaţi un spaţiu enorm de transport, şi interiorul în sine dă senzaţia de spaţiu aerisit, graţie designului său ingenios. Dar nu trebuie să uităm nici de volumul de 455 de litri al portbagajului. Iar cotiera centrală ajustabilă pe înălţime şi longitudinal contribuie, de asemenea, la confortul excelent. Sistemul de spaţii de depozitare este încă un punct forte al maşinii. Mai exact, este vorba de mai multe puncte, maşina oferind numeroase compartimente practice la bord, ca de exemplu suportul pentru pahare şi spaţiul special pentru telefonul mobil din consola centrală, precum şi compartimentele din portiere şi din cotiera centrală. Sub scaunul din dreapta faţă veţi găsi un sertar, în care puteţi pune, de exemplu, manualul de utilizare. Vă puteţi păstra lucrurile la îndemână, de asemenea, în buzunarele de pe spătarele scaunelor din faţă, sau în compartimentul mare din cotiera centrală.

Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii care vă interesează.

Sistemele analogice sunt de domeniul trecutului. Opţional puteţi înlocui ceasurile clasice, cu un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul afişaj Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Multimedia

Poate că în timp ce conduceţi aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie. Sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: T-Cross vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii – simplu şi confortabil.

Radio & Navigatie

Funcţii de telefonie şi de navigaţie de ultimă oră.

Nu vă puteţi lipsi în niciun caz de un sistem radio şi nici de o funcţie fiabilă de navigaţie? Foarte bine. Sistemele radio şi de navigaţie disponibile pentru T-Cross vă răsfaţă la drum cu ecranul tactil color de înaltă rezoluţie, cu până la şase difuzoare, plus numeroase interfeţe de conectare. Sistemul de navigaţie Discover Media dispune de un display de 20,3 cm (8 inchi) şi de o funcţie intuitivă de navigaţie, pe care o puteţi completa cu informaţii în timp real, recepţionate prin intermediul serviciilor on-line Car-Net utile.

Connectivitate

Conectat cu tot ceea ce este important pentru dumneavoastră.

Cu smartphone-ul dumneavoastră sunteţi aproape tot timpul on-line. De ce să nu fiţi on-line şi cu T-Cross? Car-Net „Guide & Inform” vă simplifică viaţa de zi cu zi şi vă ajută să ajungeţi mai relaxat la destinaţie, oferindu-vă infirmaţii utile în timp real, plus multe alte funcţii practice. Iar cu aplicaţia Volkswagen Connect, aveţi mereu în vizor toate informaţiile utile legate de automobilul dumneavoastră T-Cross.

Telefonie

Comunicare mai facilă.

Mai multă energie pentru telefonul mobil, tabletă şi MP3-player. Conectaţi-vă dispozitivele cât se poate de simplu, folosind interfaţa USB. Iar telefoanele mobile care suportă standardul Qi pot fi încărcate şi mai facil: trebuie doar să le aşezaţi în compartimentul special din faţă şi se vor încărca rapid prin sistem inductiv.

Muzica

În paradisul audio: Beats şi Apple Music.

Savurați muzica dumneavoastră preferată cu Apple Music, la bordul modelului T-Cross: puteţi alege din cele 45 de milioane de melodii! Vă oferim Apple Music gratuit timp de 6 luni, off-line şi on-line*, în combinaţie cu sistemul de sunet puternic „beats”. Deci, sunetul perfect este asigurat.

Sistemele de asistenţă: siguranţă şi confort.

Sistemele de asistență a şoferului oferite de T-Cross vă sporesc confortul în călătorii. De asemenea, T-Cross vă poate degreva în multe situaţii, deoarece sistemele sale de asistenţă vă ajută să parcaţi rapid şi simplu, să faceţi faţă cu calm situaţiilor periculoase şi chiar să le evitaţi.

Siguranţă

Cele cinci stele ale sale vă asigură că aţi ales bine.

Testul Euro NCAP verifică maşinile noi, fără nicio milă: prin teste de impact, dar şi prin multe ale verificări şi analize asupra siguranţei active şi pasive. Astfel, cu T-Cross, nu trebuie să vă faceţi griji, pentru că s-a obținut evaluarea maximă, de 5 stele.* Deci este una dintre cele mai sigure maşini din clasa sa.

* Sursa: Euro NCAP, detalii la http://www.euroncap.com/

Condus

Sperăm să nu vă certaţi pentru volan!

Veţi avea parte de multe clipe plăcute conducând noul T-Cross. În acest sens, contribuie şi sistemele practice de asistenţă, care uşurează multe sarcini şi le fac mai confortabile. Bucuraţi-vă, de exemplu, de mai mult confort la drum lung sau lăsaţi-vă ajutat în trafic.

Parcare

Condusul este o activitate plăcută. Iar acum, şi manevrele de parcare au devenit distractive.

Manevrele de parcare ne pot pune uneori răbdarea la încercare. Dar T-Cross, cu sisteme opţionale de asistenţă la parcare, vă poate ajuta încă din faza de căutare a unui loc de parcare.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.