Volkswagen T-Roc R

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timișoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcație Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 15:00
  • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Puterea frumuseții

Cel mai recent model, T-Roc R, impresionează din nou cu performanțe excepționale. Se mândrește cu caracteristici de înaltă calitate și oferă și mai multă bucurie. Noul T-Roc R reprezintă definiția agilității uimitoare și a designului puternic, îmbinate cu caracterul ideal pentru utilizare cotidiană. Designul sportiv, specific R al exteriorului și interiorului conferă noului model R aspectul său caracteristic.

Performanță

Performanță

Ascultă-ți dinamica interioară

Noul T‑Roc R oferă, cu motorul de 2,0 l TSI 4MOTION și cutia de viteze cu ambreiaj dublu DGS cu 7 trepte, performanțe de top. O poziție dinamică în curbe este posibilă datorită trenului de rulare coborât cu 20 mm sau prin reglarea adaptivă a trenului de rulare DCC. Instalația de evacuare a gazelor arse R-Performance disponibilă la cerere cu amortizor de zgomot din titan de la Akrapovič asigură un sunet impresionant.

Stilul R

Exterior & interior

Stil puternic

Acest autovehicul puternic atrage privirile cu grila radiatorului reproiectată, cu logoul R și banda argintie strălucitoare realizată din aluminiu anodizat. Elemente marcante sunt spoilerul de plafon și bara de protecție spate în culoarea caroseriei, cu prize de aer vizibile și difuzor. Noul T-Roc R dispune de un tren de rulare sport și un sistem de evacuare a gazelor arse cu două țevi de eșapament duble, ca standard.

Un plafon impresionant de culoare neagră conferă interiorului o impresie de înaltă calitate, sportivă. Volanul sport multifuncțional din piele, încălzit, cu operare tactilă, padele mari și tastă R promite o senzație tactilă plăcută și un aspect atletic.

Tehnologie

Tehnologie

Performanță la o apăsare de buton

Tasta R de pe volan asigură acces direct la diferite profile de deplasare, de ex. Race Mode, care oferă un sentiment de rulare deosebit de intens. Sistemul Launch-Control oferă o accelerare cu optimizarea tracțiunii, cu exploatarea maximă a cuplului, cu o adaptare corespunzătoare a stabilității de rulare. Suplimentar, noul T‑Roc R beneficiază de o tehnologie îmbunătățită a sistemelor de asistență și informare.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.