T-Roc

Volkswagen T-Roc

Alege să-ți personalizezi printr-o comandă nouă la Autoclub mașina dorită, iar dacă timpul de așteptare ți se pare prea lung, optează pentru una din ofertele noastre zilnice livrabile mai rapid.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timisoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sambata: 09:00 - 15:00
  • Service si Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Ofertele pentru noul Volkswagen T-Roc 2021

Ofertele VW T-Roc la Autoclub disponibile acum

Beneficiază de o reducere pana la 1.326,– de Euro pentru VW T-Roc în limita stocului disponibil!

Dotări şi Design

Pentru o impresie puternică, greu de uitat. Design expresiv, numeroase variante de personalizare şi finisaje de calitate, până la cele mai mici detalii: T-Roc ştie cum să impresioneze.

Finisajele exterioare în două culori

Diferenţiaţi-vă de mase.

Pentru că monotonia pur şi simplu nu vi se potriveşte. Rafinamentul modelului T-Roc vă va completa stilul, ca de exemplu cu finisajele exterioare în două culori ale versiunii de echipare Design. Pentru T-Roc Sport aveţi opţional la dispoziţie culorile Negru şi Flash Red*.

Finisajele exterioare în două culori.

La culoarea caroseriei modelului T-Roc, aveţi posibilitatea de a asorta încă o altă culoare, pentru plafonul maşinii, precum şi pentru oglinzile exterioare şi montantul A. Pentru a sublinia caracterul sportiv al modelului T-Roc, în completarea culorii exterioare, la versiunea Sport puteţi opta pentru Negru sau Flash Red*. Pentru Design puteţi alege Negru, Pure White, Black Oak Brown metalizat1 sau Flash Red1. Astfel, în funcţie de culoarea dumneavoastră preferată, puteţi defini contraste interesante sau accente şarmante, care vor fi remarcate de ceilalţi şi vor influenţa decisiv caracterul automobilului dumneavoastră T-Roc.

1. Intră mai târziu în producţie.

Caracterul puternic

Bucuria cuplului puternic

Căutaţi un automobil cu un caracter individual puternic? T-Roc este un crossover modern, care atrage atenţia cu designul său marcant.

Arătaţi cine sunteţi!

Designul modelului T-Roc îi conferă un caracter puternic: calitate, avangardism, detalii prelucrate cu precizie. Un element de design care iese în mod deosebit în evidenţă este montantul C: bandoul cromat accentuează linia plafonului alungit, specific modelelor coupe. Totodată, secțiunea frontală marcantă şi profilul clar îi conferă modelului T-Roc un aspect atractiv şi plin de forţă.

Forma sportivă, specifică modelelor coupe, dar şi ampatamentul lung, cu console scurte alungesc optic crossover-ul acesta compact. Priza mare de aer din faţă, pragurile laterale cu evazările negre ale pasajelor roţilor şi difuzorul foarte mare arată imediat că acest automobil oferă caracteristici dinamice excelente şi multă plăcere la volan.

Lumini

Veţi fi privit cu alţi ochi.

Fie zi sau noapte: designul luminilor modelului T-Roc impresionează cu aspectul lor ieşit din comun. Deosebite sunt şi luminile de zi integrate în manieră marcantă în bara de protecţie.

Pentru că suntem văzuţi după cum ne prezentăm. Un fapt cât se poate de real privind luminile modelului T-Roc. În echiparea sa standard sunt incluse luminile de zi, care se prezintă în poziţie proeminentă, fiind montate în bara din faţă. Funcţia de semnalizare a fost integrată în luminile de zi, atrăgând astfel în mod deosebit atenţia când schimbaţi banda sau viraţi. Astfel, luminile de zi reprezintă unul dintre elementele care îşi pun cel mai puternic amprenta asupra designului modelului T-Roc. În combinaţie cu farurile cu halogen, care sunt incluse în dotarea standard, luminile de zi desenează un design liniar compact. Dacă optaţi însă pentru farurile cu LED (dotare standard pentru T-Roc Sport), privirile vor fi imediat atrase de designul inelar atractiv.

Dar şi în partea din spate, T-Roc se prezintă cu o semnătură luminoasă ieşită din comun, desenată de LED-uri. T-Roc Sport are carcase roşii închis la blocurile optice din spate.

T-Roc Sport

Un puternic caracter sportiv.

Cu T-Roc Sport veţi impresiona, din toate punctele de vedere. Echipat cu această linie de dotare, T-Roc naşte pasiuni datorită numeroaselor detalii sport, care accelerează pulsul şoferilor …şi nu numai.

Cine poate rezista? Jantele din aliaj uşor de 17 inchi şi etrierele roşii*, strălucitoare desăvârşesc designul acesta greu de uitat. În partea din spate, designul este accentuat de blocurile optice spate cu LED şi cu carcase roşii închis. Luneta şi geamurile laterale din spate au, de asemenea, tentă închisă, integrându-se astfel optim în designul de ansamblu al modelului T-Roc Sport. Sticla fumurie absoarbe o parte a luminii soarelui, astfel încât lumina devine mai plăcută la interior. Aceasta vă ajută, de asemenea, să vă păstraţi sângele rece, chiar dacă inima va bate de multe ori mult mai repede, datorită incitării simţite la volan.

La interior mai impresionează şi plafonul negru şi iluminarea ambientală, care vă vor permite să vă cufundaţi într-o atmosferă deosebit de plăcută. Luminile de la nivelul podelei sunt albe, iar bandourile decorative sunt marcate de lumină roşie. Caracterul specific motorsport-ului este accentuat de pedalierul din oţel inoxidabil şi de volanul multifuncţional îmbrăcat în piele, inclus în dotarea standard. Scaunele Sport pentru şofer şi pasagerul din faţă oferă sprijin lateral foarte bun şi contribuie la confortul la drum lung. Ca dotare standard, scaunele sunt îmbrăcate în tapiţeria textilă „Gem”, dar opţional, este disponibilă şi tapiţeria din piele ecologică „Vienna”.

*Dotări opţionale, disponibile contra-cost.

T-Roc Design

Design expresiv în cotidian.

T-Roc Design vă oferă numeroase variante de individualizare a designului, atât pentru caroserie, cât şi pentru interior. Astfel puteţi să vă configuraţi automobilul care să vă reflecte întru totul personalitatea.

De exemplu, jantele din aliaj uşor de 17 inchi cu finisaj gloss sunt disponibile opţional cu încă alte trei variante de finisare.

De asemenea, finisajele în două culori vă permit să conferiţi modelului accente proprii adiţionale. Iar detaliile cromate subliniază rafinamentul modelului T-Roc Design. Le puteţi găsi, de exemplu, pe grila neagră a radiatorului, dar şi pe masca din spate. Difuzorul contrastează cu finisajul argintiu, atât în faţă, cât şi în spate.
Când intraţi în automobil, vă întâmpină iluminarea ambientală albă: baghetele decorative iluminate, lămpile pentru citit din faţă şi din spate, precum şi iluminarea de la nivelul podelei creează o atmosferă deosebit de plăcută.

Masca decorativă de pe panoul de instrumente, aşa-numitul dashpad, poate fi finisată în patru culori diferite, astfel încât şi interiorul să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră.
Aveţi memorate melodiile preferate pe un stick USB? Intrarea USB vă permite să le ascultaţi la bordul modelului T-Roc, redate de difuzoarele maşinii. Plictiseala nu are loc în acest automobil.
Mai ales la drum lung, detectorul de oboseală poate fi un ajutor foarte util: când detectează o abatere de la conduita obişnuită la volan1, detectorul de oboseală vă recomandă o pauză, semnalată sonor şi vizual.
Luaţi loc: urmează o experienţă desăvârşită din toate punctele de vedere.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Multimedia

Serviciul de apel de urgenţă

Vă aflaţi pe mâini bune.

Este bine de ştiut că vă puteţi întotdeauna bizui pe ajutor: datorită serviciului opţional de apel de urgenţă, puteţi apela la orice oră centrala pentru urgenţe a mărcii Volkswagen. Trebuie doar să apăsaţi butonul roşu SOS. Când intervin accidente la care este declanșat un airbag, sistemul cheamă automat ajutor.

În situaţii de urgenţă este important să rămâneţi liniştit. Puteţi folosi serviciul opţional de apel de urgenţă1 oferit de Volkswagen, apăsând un buton. Sistemul iniţiază o conexiune telefonică de voce cu centrala pentru urgenţe a mărcii Volkswagen, astfel încât să puteţi primi asistenţă personală până la sosirea serviciilor de urgenţă. Apăsând butonul roşu SOS, puteţi chema ajutor rapid şi pentru alţi participanţi la trafic.

Apelul va fi iniţiat automat, dacă sistemul detectează un accident la care se declanşează un airbag. În acest caz, se face legătura cu un angajat al centralei de urgenţe a mărcii Volkswagen. Totodată, vor fi trimise către centrală date relevante, precum locul constatat, pentru a permite asistența medicală la faţa locului. Centrala pentru urgenţe a mărcii Volkswagen este disponibilă în 10 limbi europene² şi în 22 de ţări³ din Europa.

1. Pentru utilizarea serviciilor Car-Net Security & Service, trebuie încheiat un contract online separat cu Volkswagen AG. Pentru a putea utiliza serviciile pe întreaga perioadă de valabilitate, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/Car-Net. Serviciul de Apel de urgenţă este activat deja de la livrarea autovehiculului Disponibilitatea serviciilor Car-Net poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut pe perioada contractuală. Pentru a utiliza aplicaţia gratuită Car-Net, aveţi nevoie de un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android şi de un card SIM cu opţiune de date cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi sau trimiteţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale – mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Mai multe informaţii cu privire la Car-Net Security & Service vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/Car-Net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

2. germană, engleză, franceză, italiană, olandeză, poloneză, portugheză, suedeză, spaniolă, cehă

3. Belgia, Bulgaria, Germania, Finlanda, Franţa, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Austria, Polonia, Portugalia, România, Suedia, Elveţia, Spania, Cehia, Ungaria

Conectivitate

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

Internetul poate fi extrem de util. Inclusiv la bordul automobilului dumneavoastră T-Roc. Serviciile online opţionale Car-Net „Guide& Inform”, Car-Net App-Connect şi Car-Net „Security & Service” oferă numeroase funcţii care vă vor fi de mare ajutor atât în cotidian, cât şi în situaţiile mai ieşite din comun.

Pentru Volkswagen, internet în maşină înseamnă Car-Net. Aici sunt incluse servicii practice şi aplicaţii utile. Pachetul de servicii „Guide & Inform”¹ vă este oferit în combinaţie cu sistemul multimedia „Discover Media”. Datorită conexiunii la internet, puteţi utiliza date care aproape că nu pot fi depăşite ca actualitate. Dacă undeva se formează sau se dizolvă un ambuteiaj, de exemplu, veţi afla acest fapt în timp real. Deosebit de confortabilă este şi funcţia de adaptare automată a rutei. Iar Car-Net vă permite, de asemenea, să descoperiţi destinaţii special în apropiere, ca de exemplu restaurante. Dar puteţi găsi rapid şi alte puncte de interes. Precum hoteluri, staţii de alimentare sau cinematografe noi. Informaţiile de pe internet vă permit descoperiri interesante şi utile.

Car-Net App-Connect (dotare opţională) vă permite să conectaţi confortabil smartphone-ul dumneavoastră cu sistemul radio opţional Composition Media sau cu sistemul opţional de navigaţie Discover Media sau Discover Pro. Astfel puteţi utiliza anumite aplicaţii de pe telefonul mobil prin intermediul touchscreen-ului automobilului. Dar avantajul nu constă doar în utilizarea facilă: aplicaţiile numeroase pot procesa informaţiile puse la dispoziţie de autovehicul pentru a oferi funcţii adiţionale utile sau distractive. Volkswagen oferă trei interfeţe pentru conectarea smartphone-urilor: MirrorLink™, Android Auto™ de la Google şi Apple CarPlay™. La www.volkswagen.de/mobiltelefon puteţi verifica cu care dintre tehnologiile enumerate este compatibil smartphone-ul dumneavoastră. Vă rugăm să aveţi în vedere şi că anumite aplicaţii nu sunt oferite pentru toate cele trei tehnologii şi că disponibilitatea acestor tehnologii poate să difere de la o ţară la alta.

Când trebuie făcută următoarea verificare? Cât combustibil mai am în rezervor? Mai ales atunci când un autovehicul este utilizat de mai multe persoane, este bine de ştiut că puteţi găsi răspunsul la aceste întrebări simplu şi online. Datorită serviciilor opţionale Car-Net „Security & Service”², puteţi accesa numeroase date importante cu privire la automobil, folosind Portalul Car-Net sau aplicaţia Car-Net. Iar tehnologia aceasta va fi cel puţin la fel de utilă şi în timpul călătoriilor: când sistemul înregistrează un accident, în anumite limite, va iniţia automat contactarea departamentului Relaţii Clienți Volkswagen. Dar puteţi, desigur, apela şi manual centrala pentru urgenţe, apăsând un buton de la bordul maşinii. Acest serviciu de urgenţe vă permite să solicitaţi ajutor la faţa locului, dacă este cazul.

Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii care vă interesează.

Sistemele analogice sunt de domeniul trecutului. Treceţi de la ceasurile clasice, la un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Cu noul afişaj Active Info Display (dotare opţională), beneficiaţi de avantajele unui panou multifuncţional de instrumente, dar pe un display TFT color de înaltă rezoluţie, de 26 cm (10,25 inchi). Rezoluţia şi contrastul ating niveluri ridicate, culorile sunt intense şi luminozitatea optimă. De asemenea, aveţi posibilitatea de a selecta din mai multe moduri de afişare. Puteţi selecta şi afișarea unor date adiţionale, suplimentar faţă de cele clasice precum turaţia, viteza şi kilometri.

Volanul multifuncţional şi sistemul multimedia vă permit să faceţi setările dorite: după cum aveţi nevoie, puteţi accesa, de exemplu, detalii despre călătorie, puteţi vedea harta de navigaţie pe întregul display sau puteţi solicita afişarea activităţii sistemelor de asistență a şoferului. În locul afişajelor circulare, puteţi opta pentru afişarea pe întreaga suprafaţă a informațiilor privind melodia pe care tocmai o ascultați de pe MP3-player-ul dumneavoastră sau a datelor de contact ale persoanei cu care vorbiţi la telefon. Sau puteţi selecta o combinaţie între harta de navigaţie şi afişajul funcției media.

Aveţi posibilitatea de a configura până la trei moduri de afişare, folosind sistemul multimedia. Apoi le puteţi salva şi la puteţi selecta de la volanul multifuncţional. De asemenea, aveţi la dispoziţie adiţional şi un mod de afişare clasic. În acest mod veţi vedea varianta obișnuită a afişajelor: display-ul multifuncţional al computerului de bord, între turometru şi vitezometru.

Sisteme radio şi de navigaţie

Astfel păstraţi cursul şi buna dispoziţie.

La bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen T-Roc, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Pentru aceasta, vă stau la dispoziţie două sisteme radio cu difuzoare excelente, cu tehnologie cu operare facilă şi cu multe posibilităţi de conectare a dispozitivelor externe. Sau puteţi opta pentru sistemul de navigaţie Discover Media, care satisface cele mai variate şi exigente dorinţe.

Pregătit pentru concert? În ofertă veţi găsi cele două sisteme radio şi un sistem de navigaţie, toate fiind echipate cu dotări de primă clasă.
Sistemul radio Composition Colour vă este oferit ca dotare standard şi are un touchscreen color de 16,5 cm (6,5 inchi). Puteţi reda şi muzică în format MP3 sau WMA cu acest sistem., care citeşte, de asemenea, carduri SD şi recepţionează posturi radio FM. Opțional puteţi crește şi numărul de difuzoare, de la două la şase.
Sistemul radio opţional Composition Media dispune de 6 difuzoare (dotare standard pentru T-Roc Sport), plus toate funcţiile şi interfeţele de conectare ale sistemului descris mai sus. La acestea se adaugă şi o unitate CD, o interfaţă USB şi posibilitatea de a conecta telefoanele mobile prin Bluetooth. Touchscreeen-ul color mare, de 20,3 cm (8 inchi) permite operarea confortabilă şi facilă.
Sistemul opţional de navigaţie Discover Media este echipat, de asemenea, cu un ecran tactil color de 20,3 cm (8 inchi). Printre dotările sale se mai numără: şase difuzoare, recepție radio FM, o unitate CD compatibilă MP3, AAC şi WMA, două slot-uri pentru carduri SD, o interfaţă USB, precum şi interfaţa pentru conectarea prin Bluetooth a telefonului.
Toate dispozitive descrise sunt echipate cu o antenă Diversity, care optimizează recepţia, chiar şi în condiţii dificile.

Sistemul de sunet beats

Mai mult bass?

Daţi volumul mai tare! Începe concertul dumneavoastră personal! Opţional, sistemul de sunet al specialistului audio Beats Electronics are grijă ca başii să răsune la maximum în automobilul dumneavoastră T-Roc. Pentru că producătorul acesta nu demonstrează doar cu căștile beats by Dr. Dre, cât de clar se poate auzi muzica.

Muzica fără bas nu vă satisface? Pentru T-Roc Design şi T-Roc Sport, puteţi alege muzică la calitate de vârf: sistemul de sunet „beats” a fost dezvoltat în colaborare cu specialistul BeatsAudio. Cu două difuzoare de înalte, două de joase şi două difuzoare de bandă largă, acest sistem redă muzica exact aşa cum a fost înregistrată în studio: cu reglaje perfecte şi clară precum cristalul. Vibraţiile din stomac sunt asigurate de subwoofer-ul care generează başi perfecţi. Amplificatorul cu 8 canale şi 300 de waţi este suficient de puternic pentru a vă entuziasma, pe dumneavoastră şi pe toţi pasagerii.

Interfaţa Confort pentru telefonie

Mereu conectat.

Cu interfaţa Confort pentru telefonie (dotare opţională) cu funcţie de încărcare inductivă, telefonul dumneavoastră mobil va fi reîncărcat fără a fi nevoie de cablu. Iar conexiunea inductivă la antenă asigură o calitate excelentă a convorbirilor. Astfel puteţi vorbi confortabil la telefon, chiar şi atunci când sunteţi la drum.

Extrem de confortabilă: interfaţa Confort pentru telefonie dispune de o funcţie inductivă de încărcare şi adaugă la bordul maşinii încă o conexiune USB pentru date şi încărcare. Legătura cu antena se face, de asemenea, pe cale inductivă. Avantajul constă în faptul că astfel este posibilă conectarea la microfonul de înaltă calitate integrat în plafonul maşinii, precum şi difuzarea sunetului prin intermediul difuzoarelor integrate ale maşinii, pentru o calitate excelentă a sunetului convorbirilor. Nu mai este necesar nici suportul adiţional pentru telefon. Un plus pentru design, dar şi pentru utilitate.

Sisteme de asistenţă

Conduceţi relaxat

T-Roc se ocupă în locul dumneavoastră.

Dar nu numai în situaţiile critice veţi aprecia sistemele de asistenţă, precum funcţia standard Lane Assist, funcţia opţională de reglare automată a distanţei, asistentul opţional pentru ambuteiaje Traffic Jam Assist sau funcţia opţională Emergency Assist. Deoarece aceste sisteme sporesc confortul şi la drumurile de zi cu zi.

Drum lung şi monoton, benzi de rulare care se îngustează, concentrarea scade. Ce bine că T-Roc este echipat în dotarea standard cu asistentul Lane Assist pentru menţinerea benzii de rulare. Acesta poate contribui la evitarea accidentelor cauzate de reducerea nivelului de concentrare1. Pentru că Lane Assist iniţiază intervenţii de corecţie asupra direcţiei, când sistemul detectează că maşina este în pericol să iasă de pe banda de rulare.
Stresul vă este redus considerabil şi de funcţia opțională de reglare automată a distanţei ACC. Aceasta monitorizează traficul din faţă şi păstrează o distanţă sigură1, la viteze de până la 210 km/h.
Asistentul opţional pentru ambuteiaje Traffic Jam Assist este oferit pentru motorizările cu transmisia automată cu două ambreiaje DSG şi ușurează condusul în ambuteiaje. Astfel, la viteze de deplasare între 0 şi 60 km/h, automobilul dumneavoastră urmăreşte autovehiculul care se deplasează în faţă şi controlează automat acceleraţia şi frâna1. Totodată, maşina rămâne pe banda sa de rulare.
Emergency Assist este o funcţia opţională care, în caz de urgenţă medicală, poate prelua parţial controlul asupra autovehiculului1. Sistemul se activează când şoferul nu mişcă volanul, nu frânează şi nu accelerează. Când Emergency Assist detectează o astfel de situaţie, emite avertizări, de exemplu prin acţionarea scurtă a frânelor şi deplasarea şerpuită în cadrul benzii de rulare. Dacă şoferul nu reacţionează, sistemul poate opri controlat maşina.

1. Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

„Front Assist“ cu funcţie City de frânare de urgenţă.

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Vă doriţi uneori un asistent care să supravegheze traficul în locul dumneavoastră? Veţi călători mereu relaxat cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii „Front Assist”, inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă şi Pedestrian Monitoring.

Uneori se ivesc situaţii neprevăzute, care vă obligă să frânaţi rapid şi puternic. În astfel de cazuri, sistemul de monitorizare a vecinătăţii „Front Assist” cu funcţie de frânare de urgenţă City şi cu Pedestrian Monitoring, vă poate veni în ajutor. Dacă sistemul recunoaşte o situaţie cu risc de coliziune frontală, Front Assist avertizează şoferul, atât sonor cât şi vizual, şi pregăteşte o eventuală frânare de urgenţă. Dacă situaţia riscantă nu este înlăturată, sistemul iniţiază frânarea, ceea ce poate reduce viteza la care are loc impactul. Şi în timpul frânării, Front Assist ajută şoferul şi asigură utilizarea forţei maxime de frânare dacă este cazul.

Park Assist şi asistentul pentru parcare

Cuceriţi drumurile. Şi locurile de parcare libere.

Manevrele de parcare ne pot pune uneori răbdarea la încercare. Dar T-Roc, echipat cu un sistem de asistenţă la parcare, vă poate ajuta încă din faza de căutare a unui loc de parcare.

Cu T-Roc, manevrele de parcare devin simple ca bună ziua. Asistentul opţional pentru parcare facilitează manevrele de parcare pe locuri cu vizibilitate restrânsă. Este posibil datorită senzorilor din faţa şi din spatele automobilului. Astfel, puteţi fi avertizat, în anumite limite, dacă maşina riscă să se ciocnească de obstacole. Avertizările pot consta în semnale sonore, sau distanţa poate fi afişată pe ecranul sistemului multimedia.
O altă funcţie a asistenței pentru parcare este sistemul inclus, Manoeuvre Assist. La deplasarea în marşarier cu viteze de până la 10 km/h, sistemul poate contribui la evitarea unei coliziuni sau la reducerea gravităţii impactului, iniţiind frânarea de urgenţă. Puteţi activa funcţia Manoeuvre Assist şi la deplasarea înainte, acţionând butonul corespunzător. În cazul în care în faţa automobilului se află un obstacol, sistemul poate, de asemenea, frâna automat, dacă nu reacţionaţi la semnalele acustice ale asistentului pentru parcare.

Asistentul pentru parcare Park Assist vă poate ajuta încă din faza de căutare a unui loc de parcare. Sistemul monitorizează ambele margini ale drumului în timpul deplasării, pentru a găsi locul de parcare potrivit. Park Assist controlează automat direcţia pentru a aduce maşina pe locurile de parcare paralele şi perpendiculare şi, în anumite limite, are chiar capacitatea de a direcţiona maşina pe locuri de parcare strâmte. Dumneavoastră trebuie să vă ocupaţi doar de acceleraţie, ambreiaj şi frânare.

Senzorul „Blind Spot” cu asistent pentru ieşirea din parcare

T-Roc vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional „Blind Spot” cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Dacă din spate se apropie o maşină pe care nu o puteţi vedea în oglinda laterală şi nici în cea din spate, atunci aceasta se află în mult-temutul unghi mort. La schimbarea benzii vă ajută privirea consacrată peste umăr, iar acum vă vine în ajutor şi senzorul opţional Blind Spot. Acesta vă poate avertiza1 încă de la viteze de deplasare de 15 km/h, cu ajutorul LED-urilor de pe oglinzile exterioare. Dacă dumneavoastră totuşi semnalizaţi, LED-urile de avertizare vor clipi mai puternic şi mai rapid, pentru a vă atrage atenţia asupra vehiculului din unghiul mort. În combinaţie cu asistentul de menţinere a benzii de rulare, Lane Assist, inclus în dotarea standard, senzorul Blind Spot vă poate chiar avertiza intervenind cu o măsură de corecţie asupra direcţiei1.

Iar asistentul pentru ieşirea din parcare vă ajută1 la manevrele de ieşire în marşarier de pe un loc de parcare. Senzorii din bara de protecţie spate permit sistemului să monitorizeze traficul care vine din lateral, în spatele maşinii. Dacă din lateral se apropie un alt autovehicul, un biciclist sau chiar un pieton, veţi fi avertizat cu un semnal sonor şi cu un afişaj pe display-ul sistemului multimedia. Dacă şoferul nu reacţionează la timp, sistemul poate reduce gravitatea urmărilor unei eventuale coliziuni sau o poate chiar evita în totalitate, în cazul ideal.

1. Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Confort

Potrivit cu stilul dumneavoastră de viaţă. Oferind confort şi spaţiu generos, T-Roc vă oferă vaste posibilităţi de a vă exprima personalitatea. Printre acestea se numără şi elementele progresiste de design şi numeroase variante de personalizare.

Personalizarea

O personalitate puternică. La fel ca personalitatea dumneavoastră.

Exact aşa cum doriţi dumneavoastră să fie: concepeţi interiorul modelului T-Roc Design astfel încât să corespundă pe deplin preferinţelor dumneavoastră şi conferiţi-i accente personale, cu detaliile de culoare.

La interiorul versiunii T-Roc Design, vă puteţi exprima gusturile dumneavoastră personale, după bunul dumneavoastră plac. Alegeţi ce culoare să aibă dashpad-ul, adică masca de design de pe panoul de instrumente. Veţi găsi apoi culoarea preferată şi la elementele de decor din lateral şi de pe consola centrală. Iar tapiţeria textilă „Tracks 4” se pliază, de asemenea, pe gusturile dumneavoastră. Cel mai frumos este că dumneavoastră puteţi decide ce vi de potriveşte cel mai bine: poate simplitatea rafinată sau mai degrabă detalii care atrag atenţia tuturor.

Bordul

La bord, dumneavoastră aveţi totul sub control.

Bun venit la bord! Aici totul este astfel conceput încât fiecare călătorie să devină cât mai plăcută pentru dumneavoastră. Iar cu volanul multifuncţional (dotare standard începând cu T-Roc Design), puteţi controla numeroase funcţii, fără a fi nevoit să luaţi mâinile de pe volan.

Încă de prima dată când veţi urca în maşină, vă veţi orienta rapid, pentru că instrumentele de bord şi comenzile sunt toate orientate spre şofer. Opțional, puteţi alege afişajul Active Info Display, în schimbul instrumentelor rotunde clasice. Ecranul acesta color de înaltă rezoluţie poate afişa mai multe informaţii decât vitezometrul analogic obişnuit. De exemplu, vă oferă date detaliate privind călătoriile sau reprezintă grafic activitatea sistemelor de asistență a şoferului, în diferite moduri de afişare. În combinaţie cu un sistem de navigaţie, puteţi opta pentru afişarea hărţii de mari dimensiuni, chiar în faţa dumneavoastră. Veţi aprecia cu siguranţă acest plus de confort.
Ca dotare standard, la bordul versiunilor T-Roc Sport şi T-Roc Design, veţi beneficia de volanul multifuncţional îmbrăcat în piele. Acesta vă permite să controlaţi diferite funcţii, precum cele ale sistemului multimedia, fără a fi nevoit să luaţi mâinile de pe volan. Este un avantaj de care vă puteţi bucura şi la varianta de echipare de bază a modelului T-Roc, optând pentru această dotare opţională. Dacă aţi ales un model T-Roc cu 4MOTION, puteţi utiliza şi 4MOTION Active Control. Acesta vă permite să selectaţi oricând modul de condus dorit, de la modul „Snow”, la modul „Sport”.

Spaţiul

Situaţi-vă deasupra tuturor.

Cei care nu se mulţumesc cu uzualul, de regulă îşi doresc, de asemenea, mai mult spaţiu liber. Nicio problemă! În ciuda dimensiunilor sale exterioare compacte, T-Roc oferă la interior mult spaţiu pentru pasageri şi bagajele lor. Scaunele care oferă o poziţie mai înaltă reprezintă încă un avantaj.

T-Roc are dimensiuni exterioare compacte, dar poziţia pe scaune este mai înaltă, iar spaţiul pentru picioare vă va da senzaţia că aţi luat loc într-un automobil mult mai mare. Volumul portbagajului ajunge până la 445 litri. Dacă nu vă este suficient, puteţi rabata asimetric spătarul banchetei sau puteţi trece obiectele mai lungi din portbagaj în interior, prin spaţiul special din spătarul banchetei. Practic: suprafaţa dreaptă a podelei portbagajului care este, de asemenea, reglabilă pe înălţime. Astfel puteţi încărca cu ușurință, chiar şi obiectele grele.

Confortul

Bucuraţi-vă de confort din plin.

Luaţi loc, simţiţi-vă bine! La bordul modelului T-Roc veţi beneficia de scaune confortabile şi, opţional, de pachete de piele rafinate, cu accente aparte de culoare şi de un plafon panoramic glisant, care-i va încânta pe toţi pasagerii.

La bordul modelului T-Roc puteţi simţi calitatea materialelor şi a dotărilor atent alese. T-Roc Design oferă scaune Confort în echiparea standard. Versiunea T-Roc Sport invită şoferul şi pasagerul din faţă să ia loc pe scaune Sport, care oferă sprijin lateral foarte bun.
Tapiţeriile vă oferă posibilitatea de a vă exprima gusturile personale. Rafinamentul maxim este asigurat de pachetul de piele ecologică opţional „Vienna”, care emană şarm şi stil.
O altă dotare deosebit de atractivă este plafonul panoramic glisant. Acesta permite luminii să inunde interiorul, creând impresia de spaţiu şi mai generos. Plafonul este compus din două elemente de sticlă, cel din faţă fiind rabatabil şi glisant electric. Când soarele este prea puternic, plafonul vitrat poate fi acoperit complet cu jaluzeaua de dedesubt, prin simpla acţionare a unui buton.

Tehnologia

Potrivit cu stilul dumneavoastră de viaţă. La fel de eficient şi flexibil ca dumneavoastră. Vă doriţi performanţe ridicate. Mai ales din partea unui automobil. De aceea, modelul T-Roc este disponibil opţional cu 4MOTION, pentru tracţiune optimă pe aproape orice fel de suprafață de rulare, precum şi cu suspensii sport pentru manevrabilitate excelentă şi cu suspensii cu reglare adaptivă DCC.

Performanţe

Pentru că ştim că apreciaţi utilizarea eficientă a energiei.

Cu T-Roc, plictiseala se ţine mereu departe. Printre altele şi datorită gamei de motorizări. Standardele sunt ridicate şi în acest domeniu, inclusiv în privinţa economiei.

Vă doriţi performanţe ridicate, dar în condiţii ecologice? Motoarele TSI pe benzină oferite pentru T-Roc conving cu performanţe ridicate şi cu eficienţă. Încă de la turaţii reduse beneficiaţi de cuplul maxim. Motoarele economice TDI sunt motoare diesel cu supraalimentare cu turbină şi cu injecţie directă Common Rail. De asemenea, nivelul de zgomot este redus, iar cuplul ridicat permite condusul în manieră sportivă.
Pentru T-Roc sunt disponibile şi motoare TSI şi TDI cu tracţiune integrală 4MOTION, precum şi motoare TSI cu sistemul ACT de management activ al cilindrilor. Acest sistem optimizează eficacitatea motorului, dezactivând doi cilindri poziționați central, în situaţiile în care se impune doar o putere mai redusă a motorului. Dumneavoastră puteţi conduce ca de obicei, putând vedea pe display-ul multifuncţional modul în care motorul funcţionează în fiecare moment.

Trenul der rulare

Bucuraţi-vă de cea mai sportivă legătură dintre maşină şi carosabil.

Şasiul sport şi direcţia progresivă optimizează caracteristicile dinamice, fiind ideale dacă preferaţi condusul sportiv.

Şasiul sport vă oferă şi mai multă plăcere la volan, în condiţii de manevrabilitate excelentă. Pentru că vă oferă reglaje deosebit de ferme ale arcurilor, amortizoarelor şi braţelor stabilizatoare. Astfel puteţi exploata optim puterea ridicată, menţinând totuşi controlul deplin.
Drept urmare, direcţia progresivă opțională permite un control mai bun pentru condusul sportiv şi asigură mai mult confort în situaţiile cotidiene. Astfel, reglajul progresiv al direcției reduce efortul pe care trebuie să-l depuneţi la manevrele de parcare, sporind totodată dinamismul pe drumurile virajate, pentru că oferă un răspuns mai direct în aceste condiţii.

4MOTION Active Control

Păstraţi controlul şi calmul, chiar şi în condiţii dificile.

Descoperiţi mereu perspective noi! În combinaţie cu tracţiunea integrală opţională 4MOTION, la volanul modelului T-Roc puteţi fi susţinut de 4MOTION Active Control, care vă oferă reglajele optime pentru cele mai diferite suprafeţe de rulare. Adiţional, în modul On-Road, puteţi selecta unul dintre cele 5 moduri oferite de funcţia de Selectare a modului de condus.

Suprafaţa de rulare se poate schimba, plăcerea condusului rămâne. Dacă optaţi pentru tracţiunea 4MOTION, puteţi activa diferite moduri de condus pentru variate condiţii de drum. Această posibilitate vă este oferită de 4MOTION Active Control. Astfel, puteţi selecta între modurile de condus „Snow”, „Offroad” şi „Offroad Individual”. Puteţi controla sistemul cu uşurinţă, folosind butonul cu funcție rotativă şi cu tastă. În modul On-road adiţional, puteţi selecta, de exemplu, modul eficient Eco sau modul dinamic Sport.

4MOTION Active Control interacţionează cu asistentul de urcare în rampă, cel de coborâre în pantă, cel de control electronic al stabilităţii şi cu diferenţialul blocabil electronic. În funcţie de profilul selectat, se schimbă caracteristicile tracţiunii, ale dozării acceleraţiei, ale transmisiei, frânei de motor şi asistenţei la demaraj. Rezultatul: călătorii mai puţin obositoare, chiar şi pe zăpadă şi pe drumurile neasfaltate.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.