Transporter 6.1 autofurgon

Transportă orice

Acum peste 70 de ani a reprezentat soluția la problemele de transport. Astăzi, Transporter 6.1 autofurgon este mai performant decât oricând. Prin înălțimea apreciabilă a compartimentului de marfă, spațiului suficient și sistemelor moderne de asistență a șoferului, se asigură că ajungeți împreună cu echipa și materialele la timp, zi de zi, la muncă.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timișoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 15:00
  • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Caracteristici

Deosebit de impresionant

Habitaclu 6.1

Rămâneți relaxat în zilele tensionate

În fiecare zi vă asigurați că ajung la destinație întreaga dumneavoastră echipă și multe materiale Din acest motiv, Transporter 6.1 se asigură că și dumneavoastră vă merge bine. Postul de conducere ergonomic, volanul și scaunul reglabil liniar, tapițeria confort rezistentă precum și planșa de bord reconfigurată vă permit să conduceți cât mai comod. Datorită vizibilității excepționale de jur-împrejur aveți o vedere de ansamblu mai bună în orașele aglomerate sau pe șantierele fără vizibilitate. Iar în poziția de parcare se transformă pur și simplu în biroul dumneavoastră mobil.

Tehnologie 6.1

Totul sub control

Mai inteligent spre comandă: Cu We Connect1 primiți întotdeauna toate informațiile necesare – profesional și privat. Cu panoul de bord Premium aveți o imagine generală. Iar datorită sistemului de navigație „Discover Media” ajungeți sigur la destinație.

Panou de bord „Premium”

În postul de conducere revizuit aveți o imagine generală. Pe lângă două ceasuri clasice pentru viteză și turație, afișajul digital opțional al afișajului multifuncțional furnizează informații importante cu privire la traseul parcurs momentan, durata de deplasare și informații despre consum. Afișajul multifuncțional conține de asemenea un sistem de recunoaștere a oboselii2. Deîndată ce acesta înregistrează la șofer o abatere de la comportamentul normal de conducere, se recomandă șoferului o pauză, prin semnale optice și acustice.

Sistem de navigație „Discover Media”

Atunci când se adună programările, nu rămâne timp de ocoluri. Cu sistemul de navigație „Discover Media”ajungeți la destinație și fără ocolișuri și puteți asculta în același timp muzica dumneavoastră preferată. La calitate perfectă, bineînțeles.
– Display color TFT de 20,3 cm (8 inchi) cu ecran tactil și senzori de proximitate
– Patru difuzoare cu putere 4 x 20 Watt
– navigație hibridă, o serie de opțiuni de hărți precum și actualizări gratuite a hărților prin Internet
– Memorie pentru media 32 GB
– două interfețe externe USB precum și o interfață Bluetooth
– comandă vocală hibridă și radio prin Internet
– suportă wireless App-Connect, We Connect1 și We Connect Plus1

Volkswagen We Connect1

Modelul Transporter 6.1 este echipat cu funcțiile inovatoare online de la „We Connect”1 precum și cu ultima generație a „Kitului Infotainment modular”. Dacă doriți, sunteți online în timp ce conduceți. Cu „We Connect”1 vă așteptați la elemente, care fac ca fiecare deplasare să fie și mai confortabilă și mai sigură. Indiferent că este vorba despre informații din trafic în timp real sau notificarea de zonă online – Transporter 6.1 este conectat în rețea în modul cel mai eficient.

1.Pentru utilizarea serviciilor We Connect aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola la We Connect. Suplimentar, este necesară încheierea online a unui contract separat We Connect respectiv We Connect Plus cu Volkswagen AG. În cazul We Connect Plus aveți timp 90 de zile de la preluarea autovehiculului, pentru a înregistra autovehiculul la adresa portal.volkswagen-we.com și a utiliza serviciile pe întreaga durată gratuită de utilizare convenită.
2.În cadrul limitelor sistemului. Acest autovehicul nu a fost ofertat la vânzare în Austria până acum. Nu există încă protocoale de armonizare, resp. valori de consum oficiale. Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre volumul exact al dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare), resp. despre constrângerile combinațiilor, vă rugăm să vă adresați comerciantului dvs. de încredere Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Austria. Sunt ilustrate parțial dotări speciale contra costuri suplimentare. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, incl. 20% TVA, NoVA ținând cont de reducerile și suplimentele NoVA conf. § 6 NoVAG și taxele de transport. Pentru o mai bună lizibilitate a textelor, am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor cu caracter personal. Aceasta nu implică în niciun caz o discriminare a celuilalt sex. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Elemente de confort 6.1

Faceți-vă viața comodă

Echiparea de serie cuprinzătoare și extinsă semnificativ precum și dotările suplimentare pentru confort contribuie la manevrabilitatea fără probleme. Astfel puteți savura în fiecare zi de lucru condusul, complet relaxat.

Dinamică de rulare 6.1

Nu cedează la sarcini grele

Tehnologia BlueMotion modernă din Transporter 6.1 se evidențiază prin performanță, putere de accelerare și economie de combustibil. Suplimentar, tracțiunea integrală 4MOTION opțională și blocarea mecanică 100% a diferențialului pentru puntea spate asigură îndeplinirea aproape a fiecărei comenzi. Datorită cutiei de viteze cu ambreiaj dublu DSG chiar și fără întreruperea forței.

Sisteme de asistență șofer 6.1

Mai relaxat la drum în fiecare zi

Cine se deplasează mult, trebuie să facă față la nenumărate situații de trafic și meteo. Bine că nu sunteți singurul care se ocupă de acestea în Transporter 6.1.

Soluții de carosare

Soluții de carosare și conversie

Jobul dumneavoastră nu este ca toate celelalte. De ce ar fi atunci autovehiculul dumneavoastră? Pentru că fiecare are parte de alte provocări în timpul muncii de zi de zi, noi, Volkswagen Autovehicule Comerciale, colaborăm cu producători profesionali de carosări și conversii. Aceștia transformă modelul Transporter 6.1 autofurgon în autovehiculul dumneavoastră utilitar personalizat.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.