Transporter 6.1 Autoșasiu cu Platformă

De la șasiu, la benă

Totul a început în urmă cu mai bine de 70 de ani la uzina Volkswagen: „camioanele cu panou” folosite acolo serveau ca modele pentru Bulli. Platforma Transporter 6.1 rămâne fidelă acestor tradiții. Indiferent dacă este vorba de încărcături grele sau de teren dificil – ca o cabină simplă sau dublă și cu diverse variante de benă, Transporter 6.1 se poate ocupa aproape orice sarcină.

Centru de servicii

  • Adresa: 307200 Timișoara
    Calea Lugojului nr. 93
    Ghiroda Bifurcatie Aeroport
  • Vânzări:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 15:00
  • Service și Accesorii:Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Maria Franciac

Asistent vânzări

Transporter 6.1 Autoșasiu cu Platformă

Pregătit să te impresioneze

Soluții de încărcare îmbunătățite

O încărcare plină de idei

Dacă doriți să transportați foarte mult, deseori trebuie să găsiți diverse soluții. De aceea, noi am găsit soluții pentru business-ul dumneavoastră. Astfel încât să puteți obține livrări deosebit de mari, largi sau multe către destinația dvs., cu cât mai puțin efort posibil.
– inelele de ancorare
– obloane din aluminiu
– încuietori de securitate stabile

Suprafața de încărcare

Gândit pentru comenzi serioase

Dacă doriți să obțineți o mult, trebuie să puteți transporta foarte mult. Acesta este motivul pentru care Transporter 6.1 Autoșasiu cu Platformă poate găzdui până la patru europaleți (în funcție de ampatament).

Locuri pentru 2-6 persoane

Toată lumea la bord

Unii lucrează cu echipe mici – dar trebuie să transporte dispozitive mari. Alții, întreaga echipă este adesea dislocată. Oricare ar fi comenzile companiei dvs., Transporterul dvs. 6.1 poate fi adaptat cu ușurință. Două persoane sunt în mișcare confortabilă în cabina simplă. Cabina dublă poate găzdui până la șase persoane.

Capabilități de offroader

Teren dificil? Cel mai simplu test

La urcare și la coborâre, pe drumuri accidentate. Prin ape sau drumuri forestiere. Der Transporter 6.1 Autoșasiu cu Platformă își vede de drum mai departe. Cu un unghi de atac de 37° maxim și până la 1.243 kg capacitate de încărcare, nu se lasă descurajat de nici unul dintre proiectele pe care le aveți. Datorită asistentului de plecare din pantă1 sau cel de coborâre și a diferențialului mecanic blocabil1 , acesta rămâne suveran chiar și in cele mai dificele momente.

Tracțiune fermă și precisă

Nu renunță la sarcini dificile

Marfă grea. Teren dificil. Acolo unde alții abia respiră, Transporter 6.1 începe cu adevărat să muncească pentru dvs. Și datorită tracțiunii integrale opționale 4MOTION și cutiei de viteze duble ambreiaj DSG, se asigură că treaba progresează corect și eficient.

Funcționalități

Noua mobilitate digitală

Mai inteligent: datorită We Connect, vi se oferă întotdeauna toate informațiile necesare – profesionale și private.

Sisteme de încălzire și climatizare

Vremea? Nu contează!

Conduci indiferent de vremea de afară? La temperaturi de peste 35 grade Celsius sau de ger în mijlocul iernii? Asta inseamnă sa fi puternic și să ai sistemul potrivit de încălzire sau răcire interioară. Astfel Transporter 6.1 păstrează o temperatură confortabilă pe toată durata anului.

Informații

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 sunt determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehiculele noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2.

Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.volkswagen.ro/wltp.

Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic).

De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute in showroom.